Pas *ater... uvijek me nesto zeza oko control tipki... kako da to rijesim? jel ima negdje di mogu to mijenjat...???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo složio sad radi čak i kad je volan zaštekan, jedino kaj mi se sad volan zove Logitech Cordless RumblePad 2...LOL
Inače veliki napredak u svakom pogledau. Detalji lica su sad savršeni, ma sve su unaprijedili. Svaka im čast.
Nego kao što sam već pitao dali EA misli popraviti to sa gamepadovima?
vjerojatno hoće,pa znaju valjda da svi igraju sa gamepadima,to je prevelika stvar da bi zabrljali,a ja sam uvjeren kako će neki fix izaći kroz para dana sigurno,ako ne iz EA-a,onda će netko shvatiti o čemu je riječ i popraviti.
Nego,baš ono što movie kaže,ja nikakvih problema nemam sa gamepadom,niti sa trzanjem u igri,sve radi glatko i niti jednom nisam osjetio nikakav problem.
Pa nemam ni ja nikakav drugi problem, jedino što moram izštekati ili preimenovati volan u Logitech Cordless RumblePad 2
@ daso imaš u igri pod kontrole da sam mapiraš kako želiš, nisam probao ali sam vidio da postoji opcija
Ali igra je prezakon,svakako savjetujem da promijenite vrijeme i težinu sa onim tweakom,maloprije sam pobijedio Borussiu sa Barcom 3-2 na Professional težini i 10 minuta utakmica.Messi više nije onako slab u igri,sad je baš onakav kakav je zapravo,teško ga je zaustaviti.
Ja sam na legendary odigrao nerješeno(1-1) sa Milanom protiv Man.City
Prezakon je puno bolje od fife 11
E da kolko vidim u igri je još Fabregas u Arsenalu, kao i Nasri. Nadam se da će to popraviti do cijele igre ili barem izbaciti patch odmah par dana poslje.
Ali igra je prezakon,svakako savjetujem da promijenite vrijeme i težinu sa onim tweakom,maloprije sam pobijedio Borussiu sa Barcom 3-2 na Professional težini i 10 minuta utakmica.Messi više nije onako slab u igri,sad je baš onakav kakav je zapravo,teško ga je zaustaviti.
Pa sto se tezina igre nemoze promjeniti u igri? u izborniku prije pocetka utakmice (gdje se bira sastav...)?
Pa sto se tezina igre nemoze promjeniti u igri? u izborniku prije pocetka utakmice (gdje se bira sastav...)?
neznam,ja sam koristio onaj tweak za mijenjanje težine i trajanja utakmice.
Ja sam na legendary odigrao nerješeno(1-1) sa Milanom protiv Man.City
Prezakon je puno bolje od fife 11
E da kolko vidim u igri je još Fabregas u Arsenalu, kao i Nasri. Nadam se da će to popraviti do cijele igre ili barem izbaciti patch odmah par dana poslje.
popraviti će sve transfere u finalnoj verziji,već je to objavljeno na Twitteru.
PESfan stvarno jadno, niti poluvrijeme da zavrsis i izbrises igru.
Evo nakon 3 sata igranja tek mi je sada donekle sve leglo i pocinjem uzivati u igri.
IGRA JE FANTASTICNA!! Replay i sve animacije su glatke, samo meni mrvicu trza dok se igra.. cekam crowd fix da i to rijesim.
tak je uvijek u demu zastarjeli transferi tak i na pesu i na fifi prosloj
btw daj nemojte pisati kak je igra dobra necu moc izdrzat jos 10 min XDD
Evo nakon 3 sata igranja tek mi je sada donekle sve leglo i pocinjem uzivati u igri.
IGRA JE FANTASTICNA!! Replay i sve animacije su glatke, samo meni mrvicu trza dok se igra.. cekam crowd fix da i to rijesim.
da,stvarno igrivost je na vrhuncu,totalno se uživim dok igram,i dosta je teže nego prošle godine,idem još malo rokati :D
http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/
Tu ce likovi updejtat temu sa novim fixevima kako izlaze.. ima i fix da fifu 11 nemorate brisati..
http://www.fifa-infinity.com/fifa-12-2/fifa-12-official-demo/
Tu ce likovi updejtat temu sa novim fixevima kako izlaze.. ima i fix da fifu 11 nemorate brisati..
svima vama kojima ne radi gamepad,na tom linku vam piše kako riješiti problem.
Na mojoj konfi: low, aa off, 1280x800 šteka!! Razočaran sam, jer nije baš tako loš komp..
Odlični sudari igrača, primjeti se kad padnu da su NPC, ali do tog trena izgledaju vrlo "life like".
Nema nikakvog trenja između igrača i podloge po meni, da se promjeni podloga na bijelo bio bi NHL...
Komentatori su i dalje loši pa tako za ispucavanje sa svoje polovice koje uhvati golman komentiraju kao obranu.
U ovo malo što sam igrao uspjela je lopta suca pogoditi, odbiti se od prećke na volej i još par sitnica koje "život znače".
ja nemam nikakav yoistick za kompjer inace igram na xboxu, ali nemam gold pa nemogu sada skinuti demo za xbox...kako da nariktam da igram na tipkovnicu na normalno w,a,s,d...pa nije valjda da se moze samo sa yoistickom
ja nemam nikakav yoistick za kompjer inace igram na xboxu, ali nemam gold pa nemogu sada skinuti demo za xbox...kako da nariktam da igram na tipkovnicu na normalno w,a,s,d...pa nije valjda da se moze samo sa yoistickom
Fix for keyboard users: If you want to play FIFA 12 demo,with the classic keyboard controls,go in my documents -> FIFA 11,and copy buttonDATAsetup.ini file into my documents FIFA 12 folder,and you’re done.
ali nemam fifu 11 instaliranu
pa onda otvori igru idi u options controls i slozi
nema
Sviđa mi se ono dok lopta ode u aut pa nema prekida igre već igrač odma u igri potrči i uzme loptu i izvede aut!
jeste li primjetili koliko je publika glasnija nego prije? I napokon pjevaju prave Barcine pjesme :D
posto imamo slicne konfiguracije... dal ti trza na win7 ultimate??? imam xp i win7... pa da znam di da instaliram... dal je dobro optimizirana...
Uspio sam uć u igru, morao sam napravit onaj fix za gamepad, ali su mi kontorle skroz pomiješane, baš dobro da nisam napravio preorder za ovaj polu poizvod
Evo složio sad radi čak i kad je volan zaštekan, jedino kaj mi se sad volan zove Logitech Cordless RumblePad 2...LOL
Inače veliki napredak u svakom pogledau. Detalji lica su sad savršeni, ma sve su unaprijedili. Svaka im čast.
Nego kao što sam već pitao dali EA misli popraviti to sa gamepadovima?
A gle, ovo je demo i sasvim sigurno će sada bilježiti kritike igrača i ispraviti propuste. Sasvim sigurno nitko u firmi nije zakačio na nogomet volan i gamepad pa bilježio probleme. Takve stvari se događaju i bit će ispravljene do finalne verzije ili nekim patchom. Koliko sam skužio ima određena grupa ljudi s problemima i određena grupa ljudi bez problema... uvijek je tako i sasvim sigurno će problemi biti riješeni...
Nisam rekao da sam izbrisao igru, već da sam izišao iz igre!
Odigrao sam kasnije utakmicu, nisam impresioniran. Igra trza. FIFA 11 je trzala u "replayima", ova ne trza u "replayima" već trza u igri. Još gore!
Bolje mi se ponašala konverzija s konzola, prošlogodišnja FIFA 11.
A ovo je kao "optimizirano"...
ljudi jel ko skontao kako napraviti svoje kontrole?? preimenova sam gamepad i skinuo onaj 360 controller ali opet ne mogu da nastimam kontrole kako ja hocu :S
ej guys demo mi se rusi odmah na startupu,nisam jos ni probo igru,od pes demo radi bez frke,fifa sux!!!
Nisam rekao da sam izbrisao igru, već da sam izišao iz igre!
Odigrao sam kasnije utakmicu, nisam impresioniran. Igra trza. FIFA 11 je trzala u "replayima", ova ne trza u "replayima" već trza u igri. Još gore!
Bolje mi se ponašala konverzija s konzola, prošlogodišnja FIFA 11.
A ovo je kao "optimizirano"...
Trza jer očito imaš lošu konfu, što drugo reći? Kod mene na 1920x1200 4xAA igra leti. Nema nikakvih problema. Igra izgleda fantastično u svakom pogledu....