Kako ćemo s mikrofonima? Jel to ide preko igre, origina?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
taman :D
nego, kad idem pod join friends club nema mi kluba, jel kreiran ili?

Evo dva gola kojima se ponosim;D
Evo pogledo i ja sad.. fuc*ing ea mi je opet uploadao 2 put isti gol-.-
Oćemo igrati još večeras?
jeste već igrali večeras? ja tek sad došao sa faksa.
ORIGIN ID: SolidSnakeCRO3
jeste već igrali večeras? ja tek sad došao sa faksa.
Nismo. Skoro pa nikog nije bilo na Originu.
Evo me upravo se vratio s faksa. Isprike na kašnjenju, sad se javim svima koje imam na originu ;)
Dobro je bilo :D
Pa nemoguće da se samo ja bunim protiv hebenih cheatera koji H2H igraju s legacy defendingom jbt koji k..?!?!?! Stvarno mi nije jasno. Igrmm, igram sve super i onda mi dođe šug*va retardirana pič*asta ekipica s legacijem na multiplayeru i SVAKI kontakt s njima je NJIHOVA lopta. Odnosno, znači ja ne smijem s njima ulaziti u kontakte NITI JEDNOM, jer je SVAKI hebeni kontakt njihova lopta... Inače takve čitere mozete prepoznati po čestom tapanju iksa čak i kada nisu blizu lopte pa im igrači rade tacklove, te se još prepoznaju po tome što vidiš da krelci trče s takvim "nemogućedatisepribližiadatineuzmeloptu" direktno na igrača s loptom.
Jbote frajer mi s leđa dođe napadaču, mjenjao ja smjer, gradio se, ništa nema veze, on meni svakim približavanjem j*beno uzima loptu, onda ne smijem dopustit da mi se ekipa približi na par metara jer se mogu j*** jer je šansa 100% da mi uzima loptu, znači čim dobijem loptu odmah dodavati dalje.... nedaj bože neko dulje vođenje i probijanje jer je to ko MAGNETOM postaje njihova lopta... katastrofa. Dođe mi s leđa, ja se gradim i dodajem golmanu no on ko da prođe kroz mene uzima lopttu, nastavlja dalje istim smjerom i zabija. Hebeš takvu igru.
Nabijem na krac šugavi EA i ne odvajanje legacy od tactical defending ekipe, frajeri prođu pokraj mene i privuku magnetima loptu bez truda bez ičeg. Treba ODVOJIT sobe i bok.
Nabijem šugavi EA na krac zbog ne stavljanja chata u sobama kada se igra CUSTOM match za dogovor ekipa.
Nabijem šugavi EA na krac zbog toga što im je teško staviti REMATCH opciju u custom matcheve.
Nabijem šugavi EA na krac jer sudac ne zna kad se desi faul zbog famoznog IMPACT enginea.
Nabijem šugavi EA na krac zbog izbacivanja iz sobe skoro svaki put nakon custom matcha (na kojem mi nisu ponuđeni niti produžeci, niti penali) a x je rezultat.
Pa ako ste već MORALI ostavit šugavi legacy defending u igri pa dobro, nemam ništa protiv al onda bar ODVOJI MATCHEVE tactical i legacy sef i sve ok. Ali NE, moraju oni bit glupi i dopuštat takve retardacije.
Nabijem ih na magnetski legacy u MULTIPLAYERU da ih nabijem.
Ja nekak mogu protiv svega toga, al kad mi počnu pucat sa fajnes šutom, pop*zdim, to definitivno treba promijeniti ako ne i maknuti!
Ima šta večeras od utakmice?
ja ne znam gde ti igras, ali u h2h sezoni svi moraju da igraju sa tactical defending
On možda neigra H2h sezonu nego H2H obični, i u njemu možeš igrat s legacy defending dok u H2H sezoni ne.
cekaj, zajebavate da dva meseca kukam kako nema virtual pro ekipe, nema me 4 DANA na forumu i vi napravite full tim sa sve izmenama maltene? :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nakon podužeg razgovora između dade, kukija i mene ustanovili smo da je što manje igrača, ujedno i bolje, preglednije i zanimljivije za igrati.
6 igrača je naš maksimum koji ćemo zadržati u klubu.
Igrači kluba su :
DadoZG
Kuky90
Lollik
Dream
antimadridista
S ostalima ćemo odigrati još nekoliko testnih utakmica, te oni koji budu otpisani sa naše liste će si osnovati svoj klub i nastaviti istim tempom dalje
Što manje individualnosti, što više timske igre. Zabranjeno zabijanje golova osim ako to ja ne odobrim. šalim se :D
Toliko od mene, dade i kukija..
eto i rivaliteta u najavi :)
ako vas zanima legitiman, dakle ne cheat, samo dobro snalazenje sistem da ubrzate rast vaseg pro igraca, obzirom na to da online i offline achievmenti se posmatraju kao jedno, evo jednog tutoriala. stvar radi, nije cheat, a relativno brzo vas dovodi do igraca overall 78-82 recimo. ostalo vec morate sami :)
Užasno sam protiv takvih stvari!
pazi, pre ili kasnije kupis te stvari, znaci, da li ces da zaradis te upgradeove online ili ne, svodi se na isto. NE MOZES da napravis superigraca koji je svemocan ovako, samo ga dizes na nivo koji je malo iznad standardnog invalida. tada pocinje samo normalno da se igra. mislim, naravno da svako moze da radi sta hoce, ja nikad nisam koristio klasicne cheatove jer ne kupujem igre zbog toga, ovo je samo zgodno i VELIKI cuvar zivaca, veruj mi.. :)
Pa nemoguće da se samo ja bunim protiv hebenih cheatera koji H2H igraju s legacy defendingom jbt koji k..?!?!?! Stvarno mi nije jasno. Igrmm, igram sve super i onda mi dođe šug*va retardirana pič*asta ekipica s legacijem na multiplayeru i SVAKI kontakt s njima je NJIHOVA lopta. Odnosno, znači ja ne smijem s njima ulaziti u kontakte NITI JEDNOM, jer je SVAKI hebeni kontakt njihova lopta... Inače takve čitere mozete prepoznati po čestom tapanju iksa čak i kada nisu blizu lopte pa im igrači rade tacklove, te se još prepoznaju po tome što vidiš da krelci trče s takvim "nemogućedatisepribližiadatineuzmeloptu" direktno na igrača s loptom.
Jbote frajer mi s leđa dođe napadaču, mjenjao ja smjer, gradio se, ništa nema veze, on meni svakim približavanjem j*beno uzima loptu, onda ne smijem dopustit da mi se ekipa približi na par metara jer se mogu j*** jer je šansa 100% da mi uzima loptu, znači čim dobijem loptu odmah dodavati dalje.... nedaj bože neko dulje vođenje i probijanje jer je to ko MAGNETOM postaje njihova lopta... katastrofa. Dođe mi s leđa, ja se gradim i dodajem golmanu no on ko da prođe kroz mene uzima lopttu, nastavlja dalje istim smjerom i zabija. Hebeš takvu igru.
Nabijem na krac šugavi EA i ne odvajanje legacy od tactical defending ekipe, frajeri prođu pokraj mene i privuku magnetima loptu bez truda bez ičeg. Treba ODVOJIT sobe i bok.
Nabijem šugavi EA na krac zbog ne stavljanja chata u sobama kada se igra CUSTOM match za dogovor ekipa.
Nabijem šugavi EA na krac zbog toga što im je teško staviti REMATCH opciju u custom matcheve.
Nabijem šugavi EA na krac jer sudac ne zna kad se desi faul zbog famoznog IMPACT enginea.
Nabijem šugavi EA na krac zbog izbacivanja iz sobe skoro svaki put nakon custom matcha (na kojem mi nisu ponuđeni niti produžeci, niti penali) a x je rezultat.
Pa ako ste već MORALI ostavit šugavi legacy defending u igri pa dobro, nemam ništa protiv al onda bar ODVOJI MATCHEVE tactical i legacy sef i sve ok. Ali NE, moraju oni bit glupi i dopuštat takve retardacije.
Nabijem ih na magnetski legacy u MULTIPLAYERU da ih nabijem.
Ja isto neznam o čem ti pričas u h2h modu se igra samo s Tactical defendingom,u custom modu mozes oboje....
TI ljudi koje ti nazivaš čiterima NE igraju s legacy defendingom nego s tactical defendingom,svi dokazi koje si opisao su vezani uz tactical defending,svi ti tacklovi u prazno i ona nuspojava kad stoji kraj tebe(Samo te prati i neradi ništa) je tipka CONTAIN,da ti su ljudi šupci,neznaju igrat obranu,al kaj je najzalosnije ne zele ni naucit...ali ima i lijeka za njih...znaci njih mozes dobit vrlo jednostavno a to je da ne koristis brzo trcanje precesto i da dribljas sto vise i polako dolazis do njihovog gola ,a onda samo pucaj...budi smiren i ne se zivcirat
Užasno sam protiv takvih stvari!
Apsolutno se slazem, i ovo je jedan vid varanja i ne mogu da vjerujem da je nekom ovako zanimljivo igrati, radije cu se nervirati i gubiti zivce, al zato kad vidim da sam SAMO JA zasluzan za neki accomplishment, srce mi bude k'o katedrala.
Ma uzas, a kaj je najzalosnije ekipa to masovno radi i onda jos pucaju s fajnes aimbotom!
eto i rivaliteta u najavi :)
ako vas zanima legitiman, dakle ne cheat, samo dobro snalazenje sistem da ubrzate rast vaseg pro igraca, obzirom na to da online i offline achievmenti se posmatraju kao jedno, evo jednog tutoriala. stvar radi, nije cheat, a relativno brzo vas dovodi do igraca overall 78-82 recimo. ostalo vec morate sami :)
sranje.. ja sam svog stavia u leeds united jer sam ih jednom davno obozava i odigra 4 sezone s njim u career modeu.. sad je zvijer, ali sam se namucia da takav bude.. ovo je prelagano
di najjeftinije nabavit key?
kako funkcionira kupoprodaja igraca u ultimate team?
Ja još uvijek ne mogu shavatit kako ljudi rade onaj high-pressing, ja što god napravim igrači mi ne mogu igrati tako brzo. A igram i H2H seasons online (igrao u 1. lizi do danas) i Ultimate Team (imam dva teama na 100 chemistry). Pokušao sam s custom tactics, namjestim agresivnost i pressing na 100, ali ništa se ne mijenja. Igram stvarno dobro, ali naživciraju me protivnici nekad, jer mi ne daju mira cijelu utakmicu, stalno rade pressing na loptu tako da nemožeš zadržat posjed. Igrači im lete, ko da su dobili injekciju adrenalina svi, i tako po cijelu utakmicu, ne umaraju se nikako. A to me je.eno živcira.
U h2h seasons nema tih problema sve dok nisam ušao u prvu ligu, al brate kad sam ušao u prvu ligu, ko da igram protiv vanzemaljaca. Obično kad igram protiv takvih timova pokušavam što više zadržati loptu, pa ih i pobjedim, a kad gubim izgubim s jedan razlike. Al me zanima u čemu je caka?
Evo mene ovaj video udario i krenuo sam tuć akomplišmentse sa svojim :D
I sad zaštekala FIFA i ja restartam komp, nisam mogao nikako drukčije izać, i vratim se poslije, kad ono pola akomplišmentsa nema, i sad ja napravim opet, izađem iz igre normalno i poslije ponovo uđem kad ih opet pola nema :O
A kad ulazim piše da je autosave uključen..