FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
FIFA 12

Gdje mogu kupiti contract za managera?

EDIT:Našao sam.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 12:59 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
A sta je falilo turnir adidasu od 8000 znaci osvojim ta tri i kupim extra igraca ili igram offline i osvojim deset za dan i uzmem cistih 50 000 i samo to igram i uzmem ali mnogo para i posle se ezam koga da kupim imam tim koji ja zelim i posle uzivancija kao sto je i sada imam tri po meni sasvim dobre ekipe i jednu brazilsku koja je po meni najjaca a najdraza mi je francuska ekipa iz francuske lige i to sve zahvaljujuci adidas kupu.
14 godina
Nokialino kaže...
A sta je falilo turnir adidasu od 8000 znaci osvojim ta tri i kupim extra igraca ili igram offline i osvojim deset za dan i uzmem cistih 50 000 i samo to igram i uzmem ali mnogo para i posle se ezam koga da kupim imam tim koji ja zelim i posle uzivancija kao sto je i sada imam tri po meni sasvim dobre ekipe i jednu brazilsku koja je po meni najjaca a najdraza mi je francuska ekipa iz francuske lige i to sve zahvaljujuci adidas kupu.

Kako igraš pa toliko puta uspijevaš pobijediti  i osvojiti te turnire?  Meni su offline turniri još i teži, lakše mi je igrat protiv nekoga online...

16 godina
FIFA 12
Imam pitanie vezano uz te turnire.Da li dobijem novce ako pobijedim svaku utakmicu,ili samo dobijem novce ako ga osvojim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Kako si uspeo ovo sve u jednoj recenici napisati? {#}

16 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...
Nokialino kaže...

Kako si uspeo ovo sve u jednoj recenici napisati? {#}

Koristio je jednu točku.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
FIFA 12

Možda mu je key sa točkom na tipkovnici pri kraju pa mora šparati.

@Emerik

Dobiješ coinse za svaku odigranu utakmicu bez obzira na rezultat, isto kao u online single game. Jedino je kod kupa modifier manji pa ćeš za isti broj golova npr. dobiti manje coinsa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 13:59 (Hexfire).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
zar je to toliko bitno,zurio sam u pisanju i jel ce od toga da dobije te novce za FUT,strasno....Nismo u skoli....
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Odmoria sam se par dana od FIFA-e, i evo da cu odigrat koju FUT tekmu trebaju mi 2 ugovora. 1000 coinsa za jedan pisljivi ugovor ?!

Odmah sam izasa iz igre i sad malo vrtim na Web Appu, cijene su totalno podivljalje. Zasrali su sve sa ovim turnirima, na PC-u je market ionako vec mrtav i sad su dali ogromnu infuziju para sa ovim prokletim turnirima i totalno unistili market. Osobno bi najrade da se PC market spoji sa Xbox-om i sve rjeseno. A ne ovo da moram potrosit po 3x vise nego igraci na konzolama da bi napravio osrednju momcad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Odmoria sam se par dana od FIFA-e, i evo da cu odigrat koju FUT tekmu trebaju mi 2 ugovora. 1000 coinsa za jedan pisljivi ugovor ?!

Odmah sam izasa iz igre i sad malo vrtim na Web Appu, cijene su totalno podivljalje. Zasrali su sve sa ovim turnirima, na PC-u je market ionako vec mrtav i sad su dali ogromnu infuziju para sa ovim prokletim turnirima i totalno unistili market. Osobno bi najrade da se PC market spoji sa Xbox-om i sve rjeseno. A ne ovo da moram potrosit po 3x vise nego igraci na konzolama da bi napravio osrednju momcad.

ja na xboxu kupio michaela bastosa za 1200 coinsa..hahhahaha... i gameira za 1500 coinsa

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
FIFA 12

Mogu reći da ako se odmah izgradi jak napad da se može igrati protiv puno jačih timova.

Napravio sam napad: Remy----Lopez (malo iza)----Gameiro   

Sve ostalo brončani igrači, rating 3 i pol zvjezdice, a redovito sam pobjeđivao timove od 4 i pol.

Sad sam u obranu nabavio M'biu i Sakha i sada bih htio preporuku za nekog dobrog veznjaka (iz Ligue 1 naravno). 

Formacija 4-3-1-2 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 17:14 (sinister_axe).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

U sat i pol vremena igranja odigrao samo 1 tekmu, sve drugo protivnici su odustajali, jebesh to. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja sam sada igrao dve tekme i tako sam odigrao upsvano i pocepao u obe partije a likovi imali jace ekipe od ne samo tako.Jedan imao eto-a,aguera,sve same zvezde i oboje primile po sest komada.Onda se ja iznerviram sto ja nemam aguera ili eto-a ili tiago silvu,jer bi sigurno bolje igrao sa njima nego oni.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

IGRAM CARRERU I SLIČAJNO SAM ZABORAVIL pint-u prudužit ugovor i sad ga nigde nebrem naći može bilo kakva pomoć

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

EA pod hitno mora popravit H2H jedan bug me strasno zivcira , znaci u prvih 5 minuta smijes izac ali to nije napravljeno zbog toga kad primis gol nego zbog laggera sto je i dobra stvar ali moraju to bolje realizirati ovako dosta ljudi izbjegne poraz.Sad igram protiv nekog lika i zabijem gol sa rooney-om u 4 minuti i lik napravi da bude lost connection i normalno to se ne racuna kao pobjeda , sljedeca utakmica u 3 minuti zabijem slobodnjak s nani-em sa 30 metara i lik opet napravi da bude lost connection i sad ja zbog tog hebenog bug-a izgubim 6 bodova.Isto tako ne kuzim tu djecu koji k...c izlaze nakon par minuta igranja j..o im pas m...r   pa imaju jos 90 minuta za igrat mogu zabit 10 golova ali ne bitno je izac odma da nebi izgubili , ali bitno da je EA zaradio pare hebe se njima za nas.

2 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Mogu izbrisati UT i krenuti ispočetka s novim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

mozes..udi u ultimate team, odi pod help i tamo delete club :D

14 godina
neaktivan
strbi kaže...
emerik kaže...

a mozes li izbrisati a da nastavis sa starim igracima?

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
14 godina
neaktivan
StormHB kaže...
strbi kaže...
emerik kaže...

NEMOZES....cemu onda brisanje ako zelis sa starima igracima???

14 godina
neaktivan
Sta mislite o Cicinju RB silver igrac iz Palmeirasa?hvala
14 godina
neaktivan
strbi kaže...
StormHB kaže...
strbi kaže...
emerik kaže...

NEMOZES....cemu onda brisanje ako zelis sa starima igracima???

zato sto radi EA-inih bugova ja imam 0.5 modifier i 2-0-18, ali isto sam skupio nesto novcica kad su ovi leavali pa sam slozio cijeli tim, i jednom kad poprave onaj bug na kraju partije, zelim nastaviti sa svojim timom igrati, a sa 0.5 nema smisla, plus ovih 2-0-18 mi ne izgledaju bas lijepo kad znam da nisam zasluzio imati tako los score

14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

izvrstan je, brz, dobar je u obrani, ima 4* za finte ako te to zanima, uglavnom fenomenalan je, cak ima i dobar udarac iako kartica kaze suprotno

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Danas sam uspio igrat FUT nitko nije prekidao, i počeo sam dovodit francuze, sad ću s njima napravit momčad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
StormHB kaže...
Nokialino kaže...

izvrstan je, brz, dobar je u obrani, ima 4* za finte ako te to zanima, uglavnom fenomenalan je, cak ima i dobar udarac iako kartica kaze suprotno

uzeo sam ga i sam se uverio ali za samo 25 000 sto jedzabe plus uz njega sam dobi 80 ugovora i formaciju 4-1-2-1-2 i to moja a zasto dzabe pa dovoljno sto je formacija najskuplja i sti je najbrzi silver bek sa 4 zvezdice.zar ne?

13 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

IGRAM CARRERU I SLIČAJNO SAM ZABORAVIL pint-u prudužit ugovor i sad ga nigde nebrem naći može bilo kakva pomoć

zna ko

14 godina
FIFA 12

Valjda je otišel iz kluba, kupi ga opet.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 17:01 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel ovo ljudi rade namjerno u FUTU ili su glupi: Stavljaju GK na CB poziciju, CM na GK, CDM na ST....!!!????

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jel ovo ljudi rade namjerno u FUTU ili su glupi: Stavljaju GK na CB poziciju, CM na GK, CDM na ST....!!!????

Ovo drugo :)

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
FIFA 12
To sam vidio samo kod onih bisera koji ti prekinu prije nego tekma krene kak bi dobili oko 400 coinsa.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Dobio sam 4 gold paketa, idem ih otvorit{#}

EDIT: Nisam dobio nijednog francuza pa sam stavio igrače ulgavnom na aukciju, al sam zato dobio puno ugovora:)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 12:19 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice