FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
FIFA 12

Baš sve imaš na aukciji. 

Što se tiče addidas kupa. Uspio sam skupiti za Teveza, Čecha, Luiza, Essiena, A. Cole i M. Richardsa. Traje još 3 dana (ak će radit) pa planiram skupiti još za Etheringtona i možda uzmem i Hulka za RM. 4-2-1-2 igram. Nakon toga će mi samo faliti partnet Tevezu u napadu, još se uvijek dvoumim između crnih Ba i Adebayora te Torresa. Al trebat će neko vrijeme da skupim još tih 80000+ pa možda dođe i neka bolja opcija. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Hexfire kaže...

Baš sve imaš na aukciji. 

Što se tiče addidas kupa. Uspio sam skupiti za Teveza, Čecha, Luiza, Essiena, A. Cole i M. Richardsa. Traje još 3 dana (ak će radit) pa planiram skupiti još za Etheringtona i možda uzmem i Hulka za RM. 4-2-1-2 igram. Nakon toga će mi samo faliti partnet Tevezu u napadu, još se uvijek dvoumim između crnih Ba i Adebayora te Torresa. Al trebat će neko vrijeme da skupim još tih 80000+ pa možda dođe i neka bolja opcija. 

Pokusaj nabavit van Persia ili Torresa oboje su zvijer i odlicno bi se slagali sa malim i brzim Tevezom. Ja se trenutno dvoumim dali da kupim cijelu jednu momcad ili uzmem Lamparda/Gerrada nekog od njih dvoje za 100000. A nebi bilo lose da poprave ovaj bug s turnirom jer mi treba jos nekih 30-40000.

14 godina
neaktivan
Hulk je oko 50 000 za tu formaciju posto je i ja igram 4-1-2-1-2,ja ga vec imama mada po meni bolji igraci za npad su pato,nilmar,cavani,agbonlahor,bent,robinjo,neymar, nego torres,aguero i tevez.Cak mi je i bolji Di Natale.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

odakle vam tolike pare? ja sam tek sad napravio liga adelante bronze tim sa 100 chemistry i pokusaam sad napravit isto samo sa silver igracima al nemogu kupiti ni jednog igraca , cim dobijem neke pare moram kupovat contracte bronze igracima i ne ostane mi nista za kupovanje.Dobro bi mi dosao koji savjet igram ultimate team tek par dana  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja sam ovaj tim pravio od samog pocetka tj od kada je izasla fifa za pc,i tek sam sada napravio 4 dobre ekipe od 4 llige,i kako sam dosao do njih pa kroz osvjane online turnire sada preko adidas turnira za 5000 i to je to.
14 godina

Nekako sam najbliži Torresu, ali me privlači i crni Ba (86 speed i 86 shoot). Vidjet ću još kad (ako) uspijem skupiti pare. Za Gerrarda imam rezervirano CDM mjesto, ali za to ću morat malo pričekat. Lampard mi je prespor za bilo šta.

@chicharito14

Većina je nakupila pare na addidas cupu koji trenutno traje. Dobiš 5000 za osvojeni turnir protiv kompa, a 8000 online. Zajeb je što moraš imati team od 4+ zvjezdice da bi upao. Igram FUT tek 2 mjeseca tak da nisam baš autoritet za davanje savjeta, ali dosad sam zaradio najviše od špekulacije na auction house. Najviše zaradim na zlatnim managerima (koji se svijetle) zato jer ih uvijek uspijem prodat za 2-3 tisuće, a uz malo sreće kupiš ih za duplo manje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 17:16 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
aj da odigramo koju sada ako si za?
13 godina
neaktivan
FIFA 12

a kad igram te turnire protiv kompjutera jel isto moram kupovat one ugovore igracima ili je to samo kad igram online?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
UGovori vaze i za offline i za online turnire.
14 godina
FIFA 12

Javi se pa ćemo odigrat. FUT turnir još uvijek ne radi pa ionak nemam pametnijeg posla :).

Kod ugovora imaj na umu da ti treneri sa contract bonusom dodaju broj utakmica koje igrač može odigrati. Najviše možeš imati 50% bonusa. Dosta je skupo, ali dugoročno gledano se isplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hoces sas da igramo? moj nick je Don_Omar_11
14 godina
FIFA 12

Dodao sam te pa se javi kad vidiš da igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

imali iko da igra fut za ps3 i kako imate tako puno coinsa ja igram vec dva miseca a nisam skupia vise od 50 k.

a momcad mi je

Kameni

Iraola  Perea   Miranda  Maxwell

Diego   Lass   Rakitic

Salvio             Munian

Nilmar

dosa san do polufinala adidas kupa sad cu to odigrat.Koga mi savjetujete da kupim iduceg trenutno iman bice 1000 coinsa 

imali ko zainteresiran za online ligu na fifi 12 ps3

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 0:24 (Cro_Gunner).

0 0 hvala 0
15 godina
Cro_Gunner kaže...

imali iko da igra fut za ps3 i kako imate tako puno coinsa ja igram vec dva miseca a nisam skupia vise od 50 k.

a momcad mi je

Kameni

Iraola  Perea   Miranda  Maxwell

Diego   Lass   Rakitic

Salvio             Munian

Nilmar

dosa san do polufinala adidas kupa sad cu to odigrat.Koga mi savjetujete da kupim iduceg trenutno iman bice 1000 coinsa 

solidna ti je to momčad,predlažem ti samo da uzmeš Pabla Hernandeza iz Valencije na poziciju RW (gdje je Salvio). Odličan igrač,brz sa jako dobrim driblingom a dosta jeftin.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ma znam ali pokusavan nac nekog livaka na tu poziciju a koliko ja vidim jedini je di Maria pa pokusavam skupit za njega onda je sljedeci na popisu Pedro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sta tebi radi online na FUT? Inace dobar ti je tim a kakav je moj a on glasi sledece:
Golman:Reona\
RB:Abate
LB:Marcelo
CB:Lucio,David Luiz

CDM:Luis Gustavo

RM:Hulk

LM:M.Bastos

CAM:vise opcija Diego,KAKA,Alex,Carlos Eduardo

ST:Nilmar,Walyson,neymar,pato,robinjo,cavani,Rosi

PS:da napomenem to mi je brazilska ekipa a imam jos tri ekipe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 1:12 (Nokialino).
13 godina
neaktivan
FIFA 12

nova fifa mi je super ali je teško igrta u obrani...super je impact engine ali je ipak svjedeno teško u obrani...ja i prijatelj kad igramo...vrlo lako me izdribalj u obrani iako super igram prema nazad...jako je teško klizećim startom uzet loptu jer igrači imaju jako dobru kontrolu lopte pa je lako izmakne i kliziš u prazno...pa sam isprobo jednu stvar,,,svim igračima sa klubovima kojim igramo smo smanjili dribling i ball control za 10 brojeva dolje..nekih 30 klubova smo prepravili s kojima igramo...znači messi je imo dribling 97 a sad ima 87 i tako i ball conrol sa 97 na 87 i tako svim igračima da bude ubiti isto ko i prije samo manje za deset brojeva...i mogu reć da mi je sad savršeno sve skoro..messi,ronaldo i ostali i dalje mogu dobro dribaljat..odnosno ne preterano ali im se može uzet lopta jer te nemgu vrtit u krug...a i kontrola lopte je slabija i možeš uklizat i uzet loptu...utakmice su borbenije i zanimljivije...manje golova bude...pa kom nije ljeno nek proba to napravit..neće se razočarat...

MARIO POSAVAC

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ma tvoj tim je 20 puta bolji 

na cemu igras ja igram na ps3

0 0 hvala 0
15 godina
benzy kaže...

nova fifa mi je super ali je teško igrta u obrani...super je impact engine ali je ipak svjedeno teško u obrani...ja i prijatelj kad igramo...vrlo lako me izdribalj u obrani iako super igram prema nazad...jako je teško klizećim startom uzet loptu jer igrači imaju jako dobru kontrolu lopte pa je lako izmakne i kliziš u prazno...pa sam isprobo jednu stvar,,,svim igračima sa klubovima kojim igramo smo smanjili dribling i ball control za 10 brojeva dolje..nekih 30 klubova smo prepravili s kojima igramo...znači messi je imo dribling 97 a sad ima 87 i tako i ball conrol sa 97 na 87 i tako svim igračima da bude ubiti isto ko i prije samo manje za deset brojeva...i mogu reć da mi je sad savršeno sve skoro..messi,ronaldo i ostali i dalje mogu dobro dribaljat..odnosno ne preterano ali im se može uzet lopta jer te nemgu vrtit u krug...a i kontrola lopte je slabija i možeš uklizat i uzet loptu...utakmice su borbenije i zanimljivije...manje golova bude...pa kom nije ljeno nek proba to napravit..neće se razočarat...

to se ne smije raditi ako misliš igrati online,moraš imati original squadove.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FIFA 12

Klizeći start je baš kak treba biti. Zadnja opcija koju imaš da se spasiš, a ne prvenstveni način za oduzimanje lopte kao što je bio dosad. Ako ga dobro tempiraš, može Messi imati dribbling 150 pa mu neće ništa značiti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Sta vi pisete trazim lupam Kaku u formaciji 4-2-3-1? Ja tu formaciju uopste ne gledam kad kupujem. Kad hocu nekog igraca idem na aukciju nadjme ga i ne gledam koja je formacija i stavim ga gdje meni odgovara. Cemu to uopste sluzi?

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

pa sluzi za bolji chemistry

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Da moze funkvionirati kao valja u igri a ne da luta po terenu zato sluzi,drugi samim tim cena igraca je za neke formacija malo skuplja a zza neke jeftinija.Prost primer,imao sam neymara koji je odgovarao mojoj fromaciji ali ne u poptunosti,jeste da su patika i kvadratic bili zeleni ali tamno boje i odna sam naleteo na neymara koji je moje formacije i u igri je sasvim drugi igrac u odnosu na predhodnog a ovog starog nikako da prodam.I plus samiim tim poboljsavam cemistri bez obzira sto je i sa starim neymarom bio 100.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

koliko jos traje oni adidas clasico?

koga da kupiim za oko 15 k momcad imate tu malo povise formacija je 4-3-3

koliko bi me hulk dosa?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Hulk je od 40000 pa na više.

EDIT:

Kakav je Di Natale? Treba mi partner Torresu za oko 30000 pa se dvoumim Pato ili Di Natale. Čisto po vrijednostima izgleda ko bolja kupnja od Pata.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 13:58 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12
evo u sezoni igram 10 utakmica, real i barcelona su mi stalno bili protivnici. Koji je K++++ tim ljudima, pa ima i drugih klubova na svijetu
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Kupujem key za FIFU 12 pa ako netko želi prodati,ja sam zainteresiran.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

igram careru ali kao maneger dal mogu biti onda i menager neke repke 

ako mi ponude mislim dal je moguće

0 0 hvala 0
15 godina
IvanKovacic kaže...

igram careru ali kao maneger dal mogu biti onda i menager neke repke 

ako mi ponude mislim dal je moguće

nema te opcije.

13 godina
neaktivan

pa ja nemam orginal igru...al i da imam i da igram samo bi meni bilo teže igrat jer su sporij driblinzi..eo mi smo danas igrali i svi dečki kažu da im se sviđa...jednpstavno je lakše...zanimljivije...više se tolko nemože ić na soliranje..ja samo kažem da sam probo smanjit i sviđa mi se....relnije je..ja sam sebi nardio tako da mi bude zabavnije tako i realnije po meni i da...

MARIO POSAVAC
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice