FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

Samo da kazem onaj ko je reako da ako ima vise trenera gold u postavi dobice 50 % contakta to nije tacno ne 100 posto vec milion posto.Trener se uzima da bi ti porastala hemija ekipe a ne da bi ti se povecali kontakti.Onaj ko je kupio i 100 gold sjanih trenera i kada kupi recimo kontakt gold za 13 utakmica i stavi bilo kom igracu mislim na gold ne dupliraju mu se kontakti vec ostaje isto tj 13 kako i jeste.

I da poskupili su kontakti bilo srebrni ili zlatni pre dva dana si mogao jeftino da ih kupis a sada ne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 23:26 (Nokialino).
14 godina

Nemaš pojma o ćemu pričaš, tak da te molim da se ne miješaš. I contract je, ne kontakt. Zanimljivo kako osoba sa 700 pobjeda i 100+ osvojenih turnira ne zna tak nešto.

@pitanje prije

Trebas samo jednu tu karticu, mozes kupiti u Auction house. Ja sam kupio jednu 4-4-3 jer nema trenera koji po deafultu ima tu formaciju (bar kolko ja znam). Platio sam oko 2000. Mislim da nema veze šta nemaš trenera, sve ovisi o sreći.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 23:43 (Hexfire).
15 godina
FIFA 12

evo počeo sam igrati Virtual Pro Career Mode i odabrao da igram za Arsenal,i moram reći da imam pomiješane dojmove o tom mode-u. Koliko god je odlično odrađen,toliko mi nisu jasne neke kardinalne greške za koje se nadam da će popraviti sa patchevima. 

Prvo što sam napravio je to da sam otišao na stranicu easportsfootball.com i skenirao sam si lice sa onom opcijom Game Face,i totalno sam se šokirao kako je dobro ispalo,kao da su me oni iz EA Sportsa napravili,savjetujem vam da ovo svakako napravite,sve što trebate je uslikati se,i na njihovoj stranici kroz par koraka ste riješili sve.

Onda sam počeo Career Mode,i već na početku mi se nije svidjelo to što sam u vrhu napada,umjesto Van Persie-a koji nije dobio ni minute šanse pored mene koji imama OVR 70,i to u 3 utakmice Premier Lige,pa čak i kad sam se ja ozljedio,jš sam morao nastaviti igrati ozlijeđen,totalno nerazumljivo i podhitn ose treba popraviti sa patchem.

Dok sam sa svime ostalim zadovoljan,super mi je kad igram obavljati i otključavati one achievemente i tako si podizati OVR ocjenu,i odlično mi je odrađen sami dio igranja utakmice,kad zahtjevaš s X da ti dodaju,ne čekaju ni sekunde,ali moraš paziti kad koristiš tu opciju jer ako stalno zoveš da ti oddaju,kvariš napade svoje ekipe,i smanjuje ti se ocjena za tu utakmicu. Odigrao sam 3 utakmice Premier Lige i imam 1 gol i 2 asistencije.

Zasad dojmovi su mi da je jako zabavan mode,ali uz dosta nerazumljivih bugova,nadam se da će to riješiti patchevima.

I još jednom da vam napomenem da napravite onaj Game Face jer izgleda stvarno predobro,totalno sam se šokirao kako mi je dobro prenesen izgled u igru.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 23:49 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To sto sam ja tako napisao a ma bas nema nikakve veze sa mojim pobedama,odlicno se zna na sta sam mislio i stojim i za toga,samo nemoj ljude da lozis da ce im se duplirati nije uredu.

16 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

To sto sam ja tako napisao a ma bas nema nikakve veze sa mojim pobedama,odlicno se zna na sta sam mislio i stojim i za toga,samo nemoj ljude da lozis da ce im se duplirati nije uredu.

Piše ti kod svakog trenera koji je učinak. Imaš contracts i team talks. Isto kao što možeš kupit head, fitness coacha itd. Tako da vrijedi ono što je napisao (iako ne duplo, na onaj stranici piše da je +50% ako ih imaš sve, a to pola više). Kupovinom zlatnih (rijetki treneri, sjajna zlatna) imaš na ugovorima +3%

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 23:59 (Iggx).
14 godina
neaktivan

ok ja imam deset zlatnih trenera ali sjajnih kod njih je +3 ugovor i nista se ne duplira.I plus imam i za golmane i za igrace trnere i za snagu sve zlatno sjajne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:00 (Nokialino).
16 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
ok ja imam deset zltnih trenera ali sjajnih i nista se ne duplira.

Zlatnih ili sjajnih zlatnih? 

I ispravio sam gore. Neće se duplirat jer je to 100%, a na onom forumu piše da je max. 50%.

17 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Samo da kazem onaj ko je reako da ako ima vise trenera gold u postavi dobice 50 % contakta to nije tacno ne 100 posto vec milion posto.Trener se uzima da bi ti porastala hemija ekipe a ne da bi ti se povecali kontakti.Onaj ko je kupio i 100 gold sjanih trenera i kada kupi recimo kontakt gold za 13 utakmica i stavi bilo kom igracu mislim na gold ne dupliraju mu se kontakti vec ostaje isto tj 13 kako i jeste.

I da poskupili su kontakti bilo srebrni ili zlatni pre dva dana si mogao jeftino da ih kupis a sada ne.

Greska!

Imam 6 trenera svaki za + 3% na ugovor i kad kupim ugovor sa 28 poveca mi se na 33 bas radi ovih trenera. I ne trebas imat 100 vec samo 16 svjetlucavih trenera da bi ti se contracti povecali za 50%. Stranicu prije sam dao link na listu svih trenera u igri, naravno ne smije se imat duplikate ali ima 17 svjetlucavih gold trenera tako da je to sasvim dovoljno.

Naravno gold treneri povecavaju gold igracim, silver treneri silver igracima itd.

Netko je ranije pitao za formaciju. Trener treba imati ili formaciju s kojom se igra te daju + 10 chema ili istu nacionalnost kao momcad te onda dize +8 (?!).

14 godina
neaktivan
Sjano zlatne imam sve,tako da sada polako ostavljam ove menadere koji odgovaraju mojoj formaciji a ove cu prodati barem cu zaraditi dobre pare.
14 godina

Ti ili imaš trenere sa team talk bonusom ili si katastrofalan u matematici pa ne skužiš da ti igrač dobiva 30% više na ugovor. Dosta ti je jedan trener sa tvojom formacijom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:05 (Hexfire).
14 godina
neaktivan

ok,onda daglis,ferguson,bilic,algeri,mancini,scilaci imaju talks team,bravo bravo onda sam kreten sto se uopste sa tobom raspravljam kada vidim da ovo vodi nicemu.Svi sjani daju za ugovore 3 posto a samo zlatni daju za talk team kao na primer mihajlovic

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:09 (Nokialino).
14 godina

Dokaži sa screenshotom da ti bonus ne radi i prestani davat krive informacije.

@JackD

Nisi skroz u pravu. Svaki trener sa contract bonusom daje bonus bilo kojem igraču, neovisno o kvaliteti. Već sam spomenuo da imam samo 10 zlatnih trenera, a ostale srebrne i brončane. Svi zajedno daju mi maksimalnih 50%.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:10 (Hexfire).
16 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
ok,onda daglis,ferguson,bilic,algeri,mancini,scilaci imaju talks team,bravo bravo onda sam kreten sto se uopste sa tobom raspravljam kada vidim da ovo vodi nicemu.

Vidiš da svima ostalima radi, jedino je kod tebe problem. Vjerujem ti, ali mi nije jasno...

14 godina
neaktivan
Zbog cega Boateng ima samo tri zvezdice za skill mislim da Ea je kod nekih igraca sve pomesala i dala overal za neke veci a nezasluzuju a za neke manji i to mi zaista nije jasno.A ovo za Boatenga mi zaista krivo jer zaista ima dribling za 4 zvezdice,a pogotovo posle gola protiv barse znaci lespi dribling odavno nisam video u takvoj situaciji
15 godina
Nokialino kaže...
Zbog cega Boateng ima samo tri zvezdice za skill mislim da Ea je kod nekih igraca sve pomesala i dala overal za neke veci a nezasluzuju a za neke manji i to mi zaista nije jasno.A ovo za Boatenga mi zaista krivo jer zaista ima dribling za 4 zvezdice,a pogotovo posle gola protiv barse znaci lespi dribling odavno nisam video u takvoj situaciji

zato što je Boateng ogromno napredovao tek u ovoj sezoni,vjerujem da će to popraviti u sljedećem roster update-u.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 0:17 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
To verovatno kada se bude zavrsila ova polu sezona,zaista bi to bilo lepo da urade .
14 godina
S Boatengom ko i bez njega. Onaj dribling je prvenstveno bio plod sreće, a ne znanja.
14 godina
neaktivan
KAko moze da dribling bude plod srece ja jos u svom zivotu nisam cuo ovako nesto,znaci dribling je plod srece o boze,sta njega lopta slucajno udarila ili je merlin (carobnjak) dosao i ucinio svoje,ajoj mrzi me sada da ti dokazujem u vezi boatenga a ima toliko video klipova tako da aj laku noc.....
14 godina
FIFA 12

Aha, pa on ima video klipove gdje dribla. Onda je sigurno genijalan, u rangu Messija i Ronalda. Boateng je u FIFI čist ok napravljen. To je jedan prosječan igrač kojem tu i tam pođe za nogom da napravi nešto više. Taman je za prosječan klub tipa Milan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gde si ti video mesija da uradi ovako nesto ili slicno tome,i da se razumemo ja ga najvise volim ali on ima jedan te isti dribling koji to savrseno radi i u punom trku gde mu se lepi lopta,dok ga nijednom nisam video da uradi nesto slicno kao sto su to radili ronaldinjo,ronaldo,cristiano ronaldo itd.I dalje stojim da je Mesi najbolji na planeti ali na igrici mi nije nesto posebno vise mi se svidja cristiano ili pato.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

I sad bi vi Boatengu na osnovu onog driblinga protiv Barce odma dizali statistike, e nejde to tako...

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 12:27 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E bas ide. One crne kartice su igraci koji su taj tjedan napravili nesto dobro tipa Boateng protiv Leccea kad je Milan gubio 3-0. Izasao je IF Boateng sa povecanim atributima, moguce da su mu i tad digli i dribbling ali je to malo vjerovatno.

Ako nastavi sa ovakvom igrom sigurno ce jos koji put uci u TOTW. Uostalom EA je duzan aktualizirati svoju bazu igraca.
14 godina
FIFA 12
Pa o tome i govorimo. U slučaju da nastavi sa nadprosječnim igrama onda ok, neka ga malo poboljšaju. Ali očekivati da će mu povećati atribute na temelju jednog sretnog driblinga je u najmanju ruku smiješno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

jeste li primjetili noviji dizajn na Web aplikaciji Ultimate Teama? dodane su neke nove mogućnosti koje prije nisu bile moguće na webu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
meni je ovako lepse samo neznam koje mogucnosti sada imas?
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo s nekih 130 online mečeva mogu reć da igra ima većih problema. Što s impact engine-om, na konzolama je puuno ispoliraniji, što sa sucem - koji je opet vezan uz impact engine. Naime sudac sudi ono što bi se trebalo dogoditi prema nekakvom normalnom kretanju igrača, no tu se uplete deformiranost impact engina, desi se nešto sasvim deseto, no sudac to uopce "ne kuži" pa sudi onako kako bi sudio da se nije to desilo.

Evo jedan primjer od maloprije kad sam izgubio od barce jer mi je sudac sudio 2 penala, jedan sam uspio sejvat:

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/105464813

Još čudniji je bio prvi penal jer naravno opet nije bilo ničeg, ni replay-a... ništa.

Naravno EA se ni ne trudi propuste s engineom ispraviti. Gadne propuste.

everybody lies

2 2 hvala 0
15 godina
Core2Duo2 kaže...

Evo s nekih 130 online mečeva mogu reć da igra ima većih problema. Što s impact engine-om, na konzolama je puuno ispoliraniji, što sa sucem - koji je opet vezan uz impact engine. Naime sudac sudi ono što bi se trebalo dogoditi prema nekakvom normalnom kretanju igrača, no tu se uplete deformiranost impact engina, desi se nešto sasvim deseto, no sudac to uopce "ne kuži" pa sudi onako kako bi sudio da se nije to desilo.

Evo jedan primjer od maloprije kad sam izgubio od barce jer mi je sudac sudio 2 penala, jedan sam uspio sejvat:

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/105464813

Još čudniji je bio prvi penal jer naravno opet nije bilo ničeg, ni replay-a... ništa.

Naravno EA se ni ne trudi propuste s engineom ispraviti. Gadne propuste.

ovo nije istina,igra je potpuno ista na sve 3 platforme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 23:21 (antimadridista).
14 godina
FIFA 12
Pošto sam probao samo PC verziju, ne znam kak je situacija na konzolama. Šta se PC-a tiče, ne mogu se složit da ništa ne rade. Situacija je bolja nego kad je igra tek izašla, onda sam znao skriviti penal po tekmi. Ovi patchevi su ipak nešto promijenili. Ima i sad propusta, nekad svira bezveze, nekad uopće ne svira kad je očigledan faul, ali ipak nije toliko strašno. Nažalost, ukupno gledano, Impact engine je promašaj i malo je vjerojatno da će u ovoj verziji raditi kako spada. Nadam se da će ga složit do slijedećeg izdanja.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...
Pošto sam probao samo PC verziju, ne znam kak je situacija na konzolama. Šta se PC-a tiče, ne mogu se složit da ništa ne rade. Situacija je bolja nego kad je igra tek izašla, onda sam znao skriviti penal po tekmi. Ovi patchevi su ipak nešto promijenili. Ima i sad propusta, nekad svira bezveze, nekad uopće ne svira kad je očigledan faul, ali ipak nije toliko strašno. Nažalost, ukupno gledano, Impact engine je promašaj i malo je vjerojatno da će u ovoj verziji raditi kako spada. Nadam se da će ga složit do slijedećeg izdanja.

igram kod frenda nekad na Xboxu i doma na PC-u i nema nikakve razlike,potpuno ista igra.

i ja vjerujem da neće taj impact engine ispolirati do kraja u ovoj verziji igre,trebati ćemo vjerojatno čekati FIFU 13,ali meni to ne smeta toliko,i ovako uživam u igri.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni je Fifa 12 najbolja igra koju sam igrao od kad se bavim igranjem. Jednostavno mi je igra toliko zarazna da to ne mogu opisat. Igram ju stalno od kad sam ju kupio. I nikak se ne mogu zasitit. Hvala EA što nam je dao next gen fifu! 

Baš imam osjećaj da gledam pravu tekmu, pokreti igrača su super. Atmosfera na stadionima je odlična. Jedino bi volio da face od nekih igrača poprave, Suarez, Olić, Lucas...Igram fifu od Fife WC 98 i kad se sjetim tadašnje Fife i Fife 12, koja razlika. Pes sam igrao od 2005 verzije do 2011 verzije. Ali mi Pes nikad nije legao ko Fifa, neznam zašt. Vjerujem da će Fifa biti sve bolja, i ako Fifa 13 bude dobra ko Fifa 12 kupuje se obavezno.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice