FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.040.692
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
dmanz kaže...
win4crazzy kaže...

kako nabraviti rabonu fake shoot, i rabonu

gledo sam na youtubeu, al nikako nemogu napravit, vjerovatno zato sto nisu kontroloeri isto namjesteni,

dali netko od vas tu zna kako to napraviti, koje tipke trebam stisnut.

r1 mi je brzo trcanje

r2 lob

l1 felš

l2 drzim kad ocu finte radit

x=kocka

a=x(iks na ps)

b=krug

y=trokut

drzis tipku za finte i tipku za mijenjanje igraca i onda lijevi analog odredis smjer i tipka za nabacivanje

to kralju, a kako ide rabona fake shoot

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
FIFA 12

e to ti mora netko drugi reci, ja neznam :)

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Stinsfire kaže...

Oprostite sto pitam al ako neko ima brdo para jel mi moze poslat par stotina nemam para a vecini igraca mi isteko ugovor pa nemogu igrat a posot su dobri igraci nemogu ih prodat niti izbrisat klub pocetnik sam pa nisam iskusan zato mi se sigurno to i dogodilo moj origin id je stinsfire137, hvala unaprijed {#}

Ja dam tebi 1000 ti meni igraca preko 80 overal moze?

-.-

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 18:45 (Stinsfire).
17 godina
šiloman kaže...

u jednu ruku stvarno lijep gol al  u drugu kako se to golmanu moze dogodit? :)

Stani na peterac pa ćeš vidjeti kako se to može dogoditi!  Nego, kako se dogodilo neki dan da je frajer zabio gol glavom s 59m?

15 godina
Joj, daj! Takve prilike i golovi se dogadjaju jednom godisnje. Misli se na sveukupnost igre. Ljudi, ja ne znam zasto se svi toliko nervirate. Pa to je samo igra i tako je treba shvatiti. Ako je shvatite previse realno, samo zivciranje. Meni je igra za uzivanciju. Kad dodjem umoran, s gustom si odigram.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
14 godina
neaktivan
FIFA 12

IMAM JEDAN PROBLEM,kada igram nema imena igraca na dresovima kao ni navijaca,zna li neko u cemu je problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja nemam takav problem.

Problem je u tome što su težine loše raspoređene... Semi-pro je prelagan dok je professional pretežak za razliku od semi pro. Fifu 10 i 11 sam mogao igrat na najteže dok se ovdje skoro isto mučim na legendary i world class kao na professionalu ili obrnuto. Najviše me smeta da protivnički golman brani apsolutno sve moguće i nemoguće..., a zabit gol izvan šesnaest metara je nemogu ako ne pucaš odmah kada primiš loptu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:38 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
Neznam ko jos igra fifu protiv vestacke inteligencije koja je ovde drasticno poboljsana u odnosu na fifu 11,KOLIKO ZNAM FIFA SE IGRA ORIGINAL SAMO ZBOG ONLINE OPCIJA ili mozda gresim????
15 godina
To se u potpunosti slazem s tobom. Dok na Pesu sve deres, ovdje ne mozes nis odigrati na Legendary. I jos ako stavis sve kontrole na manual, nemas sanse. I gdje je tu zabava? Ja recimo imam kontrole na assisted, obrana mi je Tactical def. i igram na Proff. i neke dobijem, neke gubim. Ali uzivam u igri. Ne igram puno, ali igram kvalitetno.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
17 godina
jurica_m kaže...
Joj, daj! Takve prilike i golovi se dogadjaju jednom godisnje. Misli se na sveukupnost igre. Ljudi, ja ne znam zasto se svi toliko nervirate. Pa to je samo igra i tako je treba shvatiti. Ako je shvatite previse realno, samo zivciranje. Meni je igra za uzivanciju. Kad dodjem umoran, s gustom si odigram.

A zar se takvi golovi u igri događaju svakodnevno?  Ja primjerice takav nisam zabio niti jedan niti je netko meni zabio takav niti sam do danas vidio nešto slično?

15 godina
Nokialino, koji je tvoj problem? Ja ne igram online jer nisam kupio licencu. I ima ovdje dosta ljudi koji igraju protiv kompa. Ili se nadjem s frendom pa igram protiv njega. I ne moras ovdje pisati velikim slovima ko da se deres. Covjek je rekao svoje misljenje, zato stoji i ovdje forum.
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Neznam ko jos igra fifu protiv vestacke inteligencije koja je ovde drasticno poboljsana u odnosu na fifu 11,KOLIKO ZNAM FIFA SE IGRA ORIGINAL SAMO ZBOG ONLINE OPCIJA ili mozda gresim????

Igram nogometne igre od malena i nikad nisam probao online. Ili igra protiv AI ili sa frendovima... za ostalo nemam volje, a ni vremena sada baš.. no ako se nešto da igrat protiv AI onda je to fifa i slične sportske igre.

16 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Kod mene ne, meni je manager mod koji je SP najbolji mod za igrat, dok ONLINE opcije su mi u drugom planu.

F.C LIVERPOOL
17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Praetorian1 kaže...

Ja nemam takav problem.

Problem je u tome što su težine loše raspoređene... Semi-pro je prelagan dok je professional pretežak za razliku od semi pro. Fifu 10 i 11 sam mogao igrat na najteže dok se ovdje skoro isto mučim na legendary i world class kao na professionalu ili obrnuto. Najviše me smeta da protivnički golman brani apsolutno sve moguće i nemoguće..., a zabit gol izvan šesnaest metara je nemogu ako ne pucaš odmah kada primiš loptu.

world class je meni taman,nekada pobijedim,nekada izgubim

da bis zabio kada ides sam na golmana jednostavno prije njega skreni u neku stranu i vrati nazad i ravno pucaj po podu i uc ce

a izvan 16 se posluzi onim felsanim sutom u suprotni kut

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ustvari je najveći problem težine tactical defend što nisam znao da se može vratit na legacy. Sada sam malo tražio i čitao i valjda su zato svi ko navinuti roboti u obrani.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

neki govore da je najveći problem igre ovaj Tactical Defending,ali zapravo je obrnuto,najveći problem je što su stavili da možeš vratit na Legacy,po mom mišljenju to mogu napraviti samo pi*kce koje ne podnose poraze i onda im se neda uopće probati naviknuti na Tactical Defending koji je 1000 pta bolji od starog načina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 20:52 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Antimadridista, svatko igra kak mu paše. Meni paše sve na Assisted i obrana na Tactical def. I tak mi je super.

0 0 hvala 0
15 godina
jurica_m kaže...

Antimadridista, svatko igra kak mu paše. Meni paše sve na Assisted i obrana na Tactical def. I tak mi je super.

ma naravno za Assisted i Manual,to postoji još otprije u FIFI,ali ima ih dosta koji uopće ne žele niti probati naučiti ovaj novi Tactical Defending,to mi ide na živce.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 21:01 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

I kako covek da se posle ne iznervira,prvo nema pojma da igra,drugo kako je sastavio ovu ekipu,trece misli da zna finte tj zna ali ih radi u prazno odnosno bezopasan je,cetvrto odrao sam ga u finalu sa 6 prema dva i jos ta dva gola sam primio posle mog zezanja znaci ostavio bi sa nulom da sam igrao ozbiljno do kraja.

procenite sami koji bi pre tim uzeli kada bi birali izmedju mog tima i protivnickog tima iz sledecih slika?hvala

MOj tim je sa francuskim igracima a njegov vidite i sami...

2 Moj je bolji tim?
14 Njegov je bolji tim?
Protivnicki tim Protivnicki tim
Moj tim Moj tim
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

neki govore da je najveći problem igre ovaj Tactical Defending,ali zapravo je obrnuto,najveći problem je što su stavili da možeš vratit na Legacy,po mom mišljenju to mogu napraviti samo pi*kce koje ne podnose poraze i onda im se neda uopće probati naviknuti na Tactical Defending koji je 1000 pta bolji od starog načina.

Gle riknuo mi je kontroler sa analogom... Igram na običnom koji je kao šugava tipkovnica.. Igra se jednostavno na tactical ne može igrat(na legendary) bez analoga i još nekih sitinica koje ima kvalitetni kontroler. Sad na što se treba privikavat neznam, ali i dalje tvrdim da se dalo bolje optimizirat težine jer je AI preumjetan u nekim situacijama. Zato je ponuđena stara opcija kako bi se ljudi postepeno privikli na novu i kako bi je EA još malo testirala.

16 godina
FIFA 12

u kojoj ste ligi na H2H (Head to 2 Head)?

3 prva
1 druga
1 treća
1 četvrta
13 peta i niže
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

I kako covek da se posle ne iznervira,prvo nema pojma da igra,drugo kako je sastavio ovu ekipu,trece misli da zna finte tj zna ali ih radi u prazno odnosno bezopasan je,cetvrto odrao sam ga u finalu sa 6 prema dva i jos ta dva gola sam primio posle mog zezanja znaci ostavio bi sa nulom da sam igrao ozbiljno do kraja.

procenite sami koji bi pre tim uzeli kada bi birali izmedju mog tima i protivnickog tima iz sledecih slika?hvala

TI uvijek pitaš jel bolji tvoj tim ili protivnikov  i uvijek dobiješ odgovor da je protivnikov tim bolji, lol.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
FIFA 12

IMAM JEDAN PROBLEM,kada igram nema imena igraca na dresovima kao ni navijaca,zna li neko u cemu je problem

0 0 hvala 0
16 godina

Ni ja nemam navijače na dresovima

14 godina
neaktivan
FIFA 12

omg koji bot

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

ja sam prije imao navijace na dresovima, ali su nestali???? mozda nakon zadnjeg patcha? vidim da nisam jedini...

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Nokialino kaže...

TI uvijek pitaš jel bolji tvoj tim ili protivnikov  i uvijek dobiješ odgovor da je protivnikov tim bolji, lol.

I onda sta je tu problem,stavio sam to cisto bez veze i nije bitno kakav tim imas vec da li znas igrati.Dzabe tim likovima svi ti igraci kada popiju pet komada.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

NHF{#}

Odustajem na neko vrijeme od H2H seasons, kako me balavci razbijaju s Realom i Barcom ne mogu vjerovat.

Imam slušalice pa čujem preko njih da igram protiv balavaca.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

mozel mi neko izbaciti patch za fifu???

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 17:40 (nikola55555).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo počeo sam, moram priznati da mi se zasada jako sviđa, samo će trebati neko vrijeme dok se ushemim jer je bitno drugačije od PES-a, ali ono što me veseli da je gameplay puno bolji, a to je najbitnije...

Totalni sam noob u FIFA serijalu, imate li kakav savjet, kako da započnem, s kojim gamemodom?

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice