Demo je vani.
ostavite se igranja i izgradite si život!!!
skinuo demo, instalirao, igrao 2 min, izasao van, stavio film,............................ sutra kada se ustanem delete!!!
I ja skinul demo i kod ekstraktanja piše "file 32 corrupted"¨!
Ovo im nije trebalo
ma daj igra je losa skroz
Da li možete igru pokrenut ovako: START-GAMES-Fear 2 Project Origin jer ja ne mogu. Nego moram ići u program file i iz tamo pokrenuti igru.
Ja ne mogu virovat svojim očima. Upalio malo demo, da i ja vidim jeli to čemu, kad ono flashback. Vratilo me u 2005. (a vjerovatno i prije), pa igra ne izgleda puno bolje od Half-lifea 2, a na E7200@3,2 i HD4850 trza (sve na maks, 1280*1024). Kad Crysis ne vuće nekako možeš shvatit zašto, al ovo je misterij. Koncept je također malo zastario, tako da se bojim da je ovo jedan oveći FLOP!!!
Evo i ja sam odigrao demo i zakon je,ali nema mi zvuka...U drugim igrama i svemu radi ali ovdje piše sound accelaration error
Molim pomoč...
Ovo im nije trebalo
Da li još nekome igra trza jer meni s 9800 GX2 i s E8500 @3,5 GHz trza bez obzira na rezoluciju ili ostale postavke. WTF?
Tebi trza,a meni ide glatko na Celeronu....
Ali ja nemam zvuka....
upravo ga skidam pa da vidimo dal cu ga moc igrat na laptopu.
Ako da kupujem ga cim izađe.
Izgleda da bude moj novi ljubimac
Znaci nije nesto? Dajte, ako neko hoce, da postavi slikice i opise gameplay. Jel bas tako losa?
A radovao sam se ovoj igri. Skinuo bih demo, ali sam pri kraju s limitom, nista do februara.
ko veli da je loša?
Nije sigurno.
A i demo je nešto drugo od pune verzije.
Vidjet cemo kad izađe full verzija.
Ja ti velim da sigurno nece bit loša
Dobro, dosta se igri ovdje popljuje, a solidne budu. :) Treba misljenja s foruma uvijek uzimati s rezervom, vidi samo sta se desava sa dead space, ratovi se vode :)
Ma kad svi pate za grafikom ala Crysis i kaj ja znam cime.
Meni je prvi FEAR još uvijek najbolji FPS makar nije toliko izglađen i filmski izgleda.
Ali je igrivost super.
Briga me za kockastu grafiku.
Bit ce sigurno dobra igra.
Ma da, najbolje je da sam probam i presudim. Moracu nagovoriti nekoga da to skine :)
Jel ima demo verzija multiplayer? Bilo bi dobro da ima, da se malo okupimo i zapucamo.
Evo igro sam jucer jedno 10 minuta i igra je ok, ali kolko mi se cini malo previse zahtjevna. Najbolja je atmosfera u igri i sam cin da te priljepi za monitor. napeta stalno a to je ono najbitinije igrivost.
nadam se da ce full verzija biti malo bolje optimizirana.
i kolko sma skuzio da je lokan fps na 60 u demou jer i vama tako?
Ovo im nije trebalo
skini sa softpedie, bit ce ti i brze bar meni koji imam 8mbita na gamershellu skidao 200kb a preko sofpedie preko 500kb
Dobro,probat ću.Meni je išlo max.na 2Mbit(200-210)
Eto probal sam na laptopu i ide beba samo tako.
I to vecinu sam postavio na max i rezolucija 1280x800.
Par puta je zastalo ali inace ide dobro.
Dakle mrvicu se poigrat sa postavkama i mogu ga igrat kao i prvi FEAR.
Ja zadovoljan.
Definitivno probajte.
Samo ne po noci ;)
Pre dobar je , jedva čekam 13.2.
Imam zvuk.
Koja grafa ti je na laptopu?
Sad si me zainteresovao, ali nista do februara. Nema veze, ionako sam na putu 4 dana.