Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.008.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Tankirali smo, i sada nosimo hranu kravama {#}

0 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Gdje treba voziti silažu i jel se ona treba gazit s nečim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
macgyver 53 kaže...

Gdje treba voziti silažu i jel se ona treba gazit s nečim?

ili kod krava u onaj silos iza ili u silose za izradu bio goriva tamo negdje kod njive br7

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zanima me kako i gdje stavit nove mape da bi ih mogao igrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...

zanima me kako i gdje stavit nove mape da bi ih mogao igrati

samo ih stavis u folder mods... i kad pokreces igru, moras pocet novu karijeru i tamo mozes odabrati koju mapu zelis :)

btw poz, evo ja se vratio, jel ima gdje da se igra online, ali s modovima, jer bez modova nije interesantno :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Zašto kad upalim zadnja svjetla na F tipki ugase mi se prednja???

moras igrati na high ili very high postavkama da bi mogo imat ukljucena i prednja i zadnja radna svijetla... ako je na medium, mozes ili samo prednja ili samo zadnja :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
Farming Simulator 2013

Pa igram na maksimalnoj grafici i opet prednja nerade kad se upale zadnja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Pa igram na maksimalnoj grafici i opet prednja nerade kad se upale zadnja.

cudno... kod mene normalno radi :/

12 godina
Farming Simulator 2013

I još jedno pitanje, kako slikate screenshot-ove u igri. Jel ima neka tipka ili slikate naprimjer s frapsom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Karlooooooo dobro nam se vratio!!

Da, silaza. Najprije se samelje kukuruz, onda se iskipa u onaj betonski bunker s pregradama i dobro izgazi onom kombinirkom dok ne pokaze 'compacting:100%". Tada ce ponuditi opciju da se sve skupa prekrije najlonom. Potom to pomalo fermentira i nakon nekog vremena: PUF! silaza spremna.

Mene zanima da li se moze negdje skladistiti za rezervu chaff, ona sjecka od kukuruza. Naime, na mojem testnom saveu sa 9 (milijardi eura, lol, ima li uopce limit za lovu u igri??), slozio sam si kompletni sistem za krave. No, sablaznilo me sto me to izaslo preko milijun eura, ne racunajuci hebene krave koje kostaju 2000EU komad. A za neki normalni profit trebaju stotine (tisuce) kravetina. Tako da bih to odgodio za kasnije. Igram na MOD mapi 'two rivers' i fantasticna mi je. Naravno, ona ima onu MOD zgradu nekakvu supu gdje se moze skladistiti trava, slama, sijeno, silaza, sjecka itd, ali to je mod zgrada koju treba ubaciti editorom. U originalnoj mapi koju polako igram, toga nema. Zato me zanim mogu li gdje skladistiti sjecku ili cak silazu gotovu. Sto se dogodi kad iskipas silazu u bunker od Bio-TGas postrojenja? Znam da trebaju stotine tisuca litara silaze za kompletirati proces tamo.. Mogu li kasnije (dok jos bunker nije posve pun) usetati lagano i zagrabiti i uset doma malo 'moje' silaze?? U vecini mapa imaju 2 ona betonska bunkera doma kod krava, ali na orig. mapi ima samo 2 pregrade, tj. 1 bunker. Tamo sam ovrsio samo ono najblize polje kukuruza i napunio bunker mozda tek 20%, i stavio da fermentira. Sad, cim mi sazrije negdje koruza, nemam opcije nego ubrati kuruzu i prodati (nema svinja!!! a di su svinje?!?!?!). A radije bih pravio rezervu za kasnije>!

Pozz.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

I još jedno pitanje, kako slikate screenshot-ove u igri. Jel ima neka tipka ili slikate naprimjer s frapsom.

Ja jednostavno spremim skrinshot u medjuspremik sa PRT SCR tipkom i onda sa Paint-om obradim sliku, tj izrezem zanimljivi dio, ostalo bacim i spremim je u obliku podesnom za ovaj forum, npr. u .jpeg formatu.

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

slikat mozete sa tipkom print screen.... znaci samo print screen bez altova, ctrl i shiftova... cisto print screen i on vam slike sprema u my documents/my games/farming simulator 2013/screenshots... :) bar je tako kod mene ;) pozz

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
tomo007 kaže...
BULIGO kaže...

Eto, posla ima, bit ce i para valjda :)

ova slika nema smisla, eto barem meni.

Kako ti nema smisla? Igras li ti FS uopce? :)

Tu moj Meksikanac vozi kombajn a ja ga pratim sa velikom prikolicom u koju mi on automatski ubacuje zito koje je pokosio. 1,2,3 su brzine na tempomatu dok je tipka '4' brzina kombajna. Dodjes pored njega, stisnes 4 i tada vozite paralelno istom brzinom. Dok kombajn ima kapacitet 4000 litara zita, ta prikolica ima kapacitet 24.000 litara.

Kuzis? {#}

Stvar se zove 'course harvesting' (ne mijesati sa modom za zetvu istog imena).

ne igram ti ja to uopće, al mi nije normalno da ti sa traktorom ideš po dijelu koji nije kombajniran i gaziš urod ;)

15 godina
neaktivan
tomo007 kaže...
ne igram ti ja to uopće, al mi nije normalno da ti sa traktorom ideš po dijelu koji nije kombajniran i gaziš urod ;)

doduse to ovdje nema nikakve veze... i tako ga ne mozes pogazit, međutim ja ipak zbog neke doze realnosti to ne radim... ili cekam da se kombajn okrene ili ga ja isteram iz reda iskipam i onda ga opet pustim u red... :D

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja nemam pojma o poljoprivredi, u zivotu nisam vidio kombajn uzivo. Odmah mi je bilo glupo sto kombajn ne moze onu trolu-cijev za istovarivanje okrenut na desnu i lijevu stranu, nego zamo na lijevu. Prema tome, trebalo bi ga prazniti svaki drugi red (kad se opet okrene na tu stranu gdje je vec pokoseno). No, vidio sam da mogu slobodno gaziti usjeve, pa reko, what the hell..{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ja nemam pojma o poljoprivredi, u zivotu nisam vidio kombajn uzivo. Odmah mi je bilo glupo sto kombajn ne moze onu trolu-cijev za istovarivanje okrenut na desnu i lijevu stranu, nego zamo na lijevu. Prema tome, trebalo bi ga prazniti svaki drugi red (kad se opet okrene na tu stranu gdje je vec pokoseno). No, vidio sam da mogu slobodno gaziti usjeve, pa reko, what the hell..{#}

hehehe.... pa ne moze ni zapravo okrenut na desno... moze samo u ljevu i to je to...

12 godina
Farming Simulator 2013

Ja i buraz igramo na istom profilu pa evo malo slika. {#}

moj moj
burazov burazov
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja imam sada 201 kravu i KONACNO sam ih uspio natjerati da proizvode 100% {#}

Od prodaje mlijeka sam zaradio oko 60.000 eura dosad, a same krave kostale 400.000 lol.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 23:12 (BULIGO).

0 0 hvala 0
17 godina
BULIGO kaže...

u stvarnosti najčešće ide u krug po polju u smjeru kako idu i kazaljke na satu, pa je tada cijev za istovar uvijek s strane gdje je već požeto žito {#}

12 godina
neaktivan

Hehe, tako ja kosim onu travu u kampu i na golf terenu :)

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

gdje stavim ove modove koji se skinu sa http://www.modhoster.com/ u koju mapu od igrice. i jel mi se onda ti strojevi pokažu da ih mogu kupit ili?

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

novi sam. pa jel može tko reki koje je prikolice mogu kvacin na koju koja paše jedna za drugu, možda i slike ako je moguće. i za koje poslove se ne može zaposlit radnika, neće mi za baliranje, jel ima još kojih poslova za koje se ne može zaposlit radnika?

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ratnik9 kaže...

novi sam. pa jel može tko reki koje je prikolice mogu kvacin na koju koja paše jedna za drugu, možda i slike ako je moguće. i za koje poslove se ne može zaposlit radnika, neće mi za baliranje, jel ima još kojih poslova za koje se ne može zaposlit radnika?

hvala

prikolice jedan za drugu idu one jednoosovinke crvene ak se ne varam i one sto na pocetku imas one zelene... za druge mislim da ne mogu :) a helper (radnik) ti moze orat, sijat, kombajnirat.... uglavnom je beskoristan :/

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ne mozes prikaciti prikolice jednu na drugu one koje imaju onu zutu pogonsku osovinu koja se prikopca iza na traktor. Ja se ne slazem da je radnik beskoristan, moji radnici sami kombajniraju sva polja, te sve zasiju sami. Ja bacam fertilizator i baliram slamu. Kad imas vise kombajna na jednom polju, to je milina: meksiknci kombajniraju a ja samo letam s velikom prikolicom od jednog do drugog i praznim ih i onda - crta u bazu istovariti pa nazad. Kad je gotovo, dam dvojici da tanjuraju i siju, a ja pred njima baliram slamu za stelju za krave.Kod mene to bas dobro funkcionira. Imam sada 9 polja i sve je OK.

Kad je kosidba i sjetva zavrsena, onda se bacam na 'sezonsko' kosenje trave (za ovce i kasnije za krave).Vrijeme prolazi u 'radu' i zabavi. :)

Sada igram na Two Rivers bez money cheata jer sam vec isprobao vecinu modova koji me zanimaju (klase traktor, baler, kombajn, sjeckalica za kukuruz, viljuskar, utovarivac za silazu itd). I super mi ide iako je tesko jer ne toj mapi nema kvestova/misija na kojima bi napravio malo lake zarade. Tako uglavnom cekam one 'velike potraznje' pa prodam u bloku usjeve.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

E fala decki, uz malo truda i to sam sve rjesio. Al lijepo je kad mozes normalno popricati s nekim ovdje.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A dobro nam dosao {#}

Neke teme ovdje jednostavno nisu dozvoljene. iako se to tu ne vidi, ako prijedjes tu granicu, ne gine ti PM od moderatora. Mrzim PM-ove od moderatora,inace, pa izbljegavam skakljive teme koliko mogu.

Ja igram vrlomalo igara, uglavnom ovakve menadzerske simulacije, kao ETS2 ili farmu ili slicno, pa mi nije problem kupiti originalnu igru, fala bogu, moze se jos nekako.

Ali razumijem da ljudima nije lako dati masne pare za igre ako se ima rupa u kucnom budzetu {#}

Danas nasao dobar mali mod: istocno-njemacku sjeckalicu za travu i kukuruz. Marka progress. God. proizvodnje: valjda 1946. ahah. Sve skrip[i i pusi se, ali radi. Nemam ja jos para za razne Scorpione i Krone big-X-ove. Ovaj kosta 50.000 i dobije se noz za sjeckanje trave i jedan za kuruzu. Uski nozevi, oko 5m ali rade svoj posao. Za uzdrzavati 100-200 krava je dovoljan. Za rad sa Bio-gas postrojenjem je daleko premali i preslab. Ja zadovoljan.

Link:

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/e-281-v-2-mp.html#more-7702

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Na početku svog djelovanja na ovom forumu donekle bih branio ove što moljakaju....ali sad... AKO SI VEĆ NABAVIO IGRU ONDA SE SAM POTRUDI POKRENUTI JE !!!!! (fala Bogu na internetu...samo ga treba znati koristiti.. ) :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Jedan offtopic: Mislim da u danasnje vrijeme nikome nije lako dat 15-25€ za igru kad se zna da igra moze "nabaviti". Ali zato sluze demo verzije. Sjecam se jos davnih pocetaka igranja :-) kad sam na duplom isdn-u sa 14kb/s skidao demo verzije od 600mb po neznam koliko dana da bi isprobao igru i onda moljakao roditelje, rodbinu i sve koje znam samo da dobijem igru.

E pa isto tako je i s FS 2013, lijepo sam odigrao par sati, vidio da mi se svida, i pravac net i BAM 25€ i dovidenja.... Sad sam miran. I sretan.

Uostalom forum sluzi da izmjenjujemo iskustva i misljenja... Sorry na mojoj filozofiji, jutarnja inspiracija.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Moj novi kekec-drekec, olupina made in East-germany.Marka Fortschritt, kao Napredak jeli. haha. Spor,malen, trosi gotivo ko smuk, ali zna sjeckat travu (i kuruzu) za silazu i jeftin. Para za nesto bolje nemam. Meni su jos miljama daleko razni sminkerski BIG-X-evi, BIG-M-ovi, BIG-Packovi, neki tamo Jaguari i slicna bratija. Ovaj mali bar moze radit sjecku (chaff) iz trave (kukuruz je zasad u planu, skupa je sijacica za kukuruz, te ni onaj mali crveni vrag sto se vuce za traktorom nije bas jeftin.Ovako cu moci napraviti BAR MALO silaze da si mogu nabaviti par kravica :)

KONACNO mi uletila 'velika potraznja' za canolu koje sma imao dosta, pa sam mogao vratit dugove i investirati u strojeve za krave (one manje) i ovaj nazovimo to 'kombajn'.

Igram na mapi TWO RIVERS tako da nema misija :( Farmam i cekam da ulete te velike potraznje.. zabavno je :)

P.S. Sori, stranica je bila malo down pa se poremetilo..

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 2:55 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Vjezba stvara majstora {#}

Krave ce upravo dobiti porciju od 17.500 litara slame.

Da imam teleskopski TL (a nemam jos) bilo bi i vise.

Jadna prikolica, kko joj ne puknu gume.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 8:22 (BULIGO).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice