Evo prvo da ne kazete da pogledam na netu jer sam pogledao i nista nisam saznao.
Instalirao sam igru.Igra je pirat a kod frenda radi.Pokusao sam je reinstalirati,updata sam igru izbaci mi ovaj problem sa slike.
Kako ga popraviti pomoc.
Evo prvo da ne kazete da pogledam na netu jer sam pogledao i nista nisam saznao.
Instalirao sam igru.Igra je pirat a kod frenda radi.Pokusao sam je reinstalirati,updata sam igru izbaci mi ovaj problem sa slike.
Kako ga popraviti pomoc.
Kako ga popraviti pomoc.
Nisi dobro stavio sliku, stoga neznam do čega je, no mislim da je bila neka stvar s tim updateom, tj nesmiješ je updateati, kad je instaliraš isključi se sa neta jer ti je on automatski updatea.
Kako ga popraviti pomoc.
Nisi dobro stavio sliku, stoga neznam do čega je, no mislim da je bila neka stvar s tim updateom, tj nesmiješ je updateati, kad je instaliraš isključi se sa neta jer ti je on automatski updatea.
evo ga
EDIT:proba
e i ako ne mozete dobro viti sliku desnim klikom kliknite na nju a aj te na viev
hm... ovo mi je i više nego poznat "error"
Jesi ti ovo dobro cra*ko?
hm... ovo mi je i više nego poznat "error"
Jesi ti ovo dobro cra*ko?
je je sad sam jos jedan skinu i nece :(
Nemam više ideja, pričekaj da dođe još malo ljudi, možda oni imaju kakav bolji svajet.
Nemam više ideja, pričekaj da dođe još malo ljudi, možda oni imaju kakav bolji svajet.
moj je frend to instalira da san mu bas taj isti cd i bilo mu je sve crno jer ima grafu od 128mb ali se cua zvuk i uslo je u igru.
Mozda ti zahtijevi ne zahtijevaju minimalne zahtijeve. xD Sto zelim reci je da ti je komp mozda slab za igru.
Mozda ti zahtijevi ne zahtijevaju minimalne zahtijeve. xD Sto zelim reci je da ti je komp mozda slab za igru.
a slabije onon kojemu je otvorilo igru
i meni je to izbacivalo kad sam napravio update... mislim da sam rijesio ovak da sam oso desni klik na far cry 2 ikonu properties find target i tamo pokrenio sa jednom ikonom koja odma pokrece igru i radilo je normalno.. nema launchera itd...
Uradi sljedeće ako si pokrenuo onaj automatski Update:
1. Izbriši igricu
2. Opet instaliraj
3. Crackaj
4. Pri svakom uključivanju Far Cry 2 pritisni "Quit" pri Updateu
Uradi sljedeće ako si pokrenuo onaj automatski Update:
1. Izbriši igricu
2. Opet instaliraj
3. Crackaj
4. Pri svakom uključivanju Far Cry 2 pritisni "Quit" pri Updateu
Proba iden sad probati ovo iz gornjeg posta.
i meni je to izbacivalo kad sam napravio update... mislim da sam rijesio ovak da sam oso desni klik na far cry 2 ikonu properties find target i tamo pokrenio sa jednom ikonom koja odma pokrece igru i radilo je normalno.. nema launchera itd...
a sto trebam staviti za target?
Probaj s novim "heroinom" :P
Sta je ¨"heroin"? koji je to novi "heroin"?
crack...
Mislio sam na cr*ck
Mislio sam na cr*ck
Pa dobro ljudi goresam napisao da je igra sa istog CD a radila na 2 druga kompjutera i valjda je i krek onda bio na cd-u.
Proba san krekati