Kakav nered... 100% utrka, Legend, razbio se u kvalifikacijama, startao devetnaesti, opako garenje i dolazak na osmu poziciju, (na startu se probio četiri pozicije, dobar setup) safety car, crvena zastava, restart, završio osmi, kazna od +20s radi nepoštivanja plave zastave, (opravdano, bio sam u borbi i nisam pazio) no ipak završio na desetom mjestu i u bodovima, samo trinaest bolida završilo utrku.......
Svaka čast na volji. Ja sam ostao bez save-a, pa ispočetka karijera.... Nego htio sam te pitati nešto. Znači s tipkovnicom primjerice s Williamsom na onoj drugoj težini dođem samo tako do polea i još lakše pobjedim, a s volanom se mučim za tamo 5. mjesto u utrci i oko 10. na kvalama u Mercedesu. Kočim savršeno i gas dajem postupno čim mogu, na samom rubu da me okrene. Problem je u skretanju, tj. s volanom nikako ne mogu dobiti "responsive" trzaj i savršeno proči zavoj, imam osjećaj ko da imam hendikep s volanom, što god radio nerealno se ponaša prednji kraj (svjestam sam što je understeer, no to nije problem budući da tih problema nemam primjerice u rFactoru, GTR 2 ili Live for speed). Postoji li nešto u postavkama volana, a da mi je promaknulo. Stavio sam onaj override na wheel, slidere na default, steering deadzone smanjih na 1 (da nemam "luft" u volanu). Ja s volanom napravim skoro lock, u igri jednostavno ne skrene dovoljno, to se naročito primjeti kad me okrene, ima krug okretanja kao kamion :)
Ako imaš koji tip...
EDIT: Ugasio sam i FF da mogu brže reagirati.

.
Daj mi molim te reci gdje se nalazi controle setting? tamo gdje je instalirana igra ili kad pokrenem igru? nisam našao pa isprika na ovakvom pitanju. Svako dobro...

Skinuo sam program everest, ali ne znam pod šta bi trebao pogledati da bi znao koje napajanje imam. Probao sam smanjiti rezoluciju maximalno i isključiti sve što mogu i nije se više gasilo. Sada mi igra nije preko cijeloga ekrana, ali nema veze bitno da radi. Probat ću skinuti 2010 ili 2011 možda bude radilo bolje na starijim nastavcima. Hvala