Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.228.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
angel of fire kaže...
kruskar kaže...
angel of fire kaže...
kruskar kaže...
Kewin kaže...

je a ja sam vozio  voyager {#}  salim se i kakav je filing vozit tu ogromnu zvijer?

Ja sam kod strica vozio Mercedes labudicu,imaš osječaj da si glavni na cesti tj. svi su oko tebe mravi(osim kamiona,autobusa,traktora i takvih) i puno je po meni udobnije nego u autu.

Stric mi ima radne strojeve,2 kamiona,par utovarivača,gusjeničara,valjak i tako to.

kamion je mercedes, a ne labudica..:P

labudica je prikolica, tj naziv za spec. prikolicu za teške terete...

ak ja to dobro kužim ;)

Mi to u obitelji opčenito kažemo labudica jer svi mislimo na isto kamon mečka s prikolicom straga i gusjeničarom na njoj,morat ću ovih dana kad budem kod njega išao poslikat malo strojeve.

aj aj, par real life slika ..:D

Rekoh kad budem do njega išao pa poslikam.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2 aka next

Ajmo malo osvjezit temu:

Dakle zadnja 2 posta SCS-a. Predzadnji ima 2 slike benzinske postaje u Ceskoj. Kompanija EuroOil u Ceskoj ce biti pod tim istim "real-life" nazivom i u igrici...

Zadnji post takoder 2 slike iz kojim vidimo jednu novost. A to je banka kod koje ce se moci podici zajam (loan) u nekom iznosu (npr. 100000 €). Tih 100000€ ce se otplacivati u iznosu od 1014 € svaki tjedan, odnosno iducih 104 tjedna uz kamatu 8% {#}.

0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

kad to izlazi? (neda mi se citat zadnje 3-4 stranice) :P

0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

kad to izlazi? (neda mi se citat zadnje 3-4 stranice) :P

23.03.2012.

14 godina
neaktivan

neznam zašto svi na ovom forumu misle da će igra izaći na ovaj daum koji je gore naveden, a iz scs su rekli da će izać kad oni to službeno potvrde. ja mislim da to neće biti 23.3

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
medjimurac kaže...

neznam zašto svi na ovom forumu misle da će igra izaći na ovaj daum koji je gore naveden, a iz scs su rekli da će izać kad oni to službeno potvrde. ja mislim da to neće biti 23.3

Pa dobro mozda nece bas 23.03., ali neka njega takvog da bar otprilike znamo kad se mozemo nadati izlasku.

Nova vijest:

Vezana je za svjetla na kamionu. Dakle, moci ce se "otvoriti" "prozor" ili bolje receno sucelje gdje se moze odabrati koja svjetla se sve hoce upaliti (kratka, duga, oni dodatni farovi koji ce se nadograditi itd.). Ako vam nije jasno pogledajte sliku:

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 19:25 (Severe Rage).
14 godina
neaktivan

Fora mi je ablendovati kamionima u susret meni, do sada je bilo teško, kratka-duga-off, sada se nadam da će biti bolje.

14 godina
neaktivan

meni bi bilo super kad bi napravili da na cesti možeš sresti svoje vozače. pa da ti blendaju. to bilo još malo više realnosti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 0:40 (medjimurac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
medjimurac kaže...

meni bi bilo super kad bi napravili da na cesti možeš sresti svoje vozače. pa da ti blendaju. to bilo još malo više realnosti {#}

Bilo bi fora multiplayer,pa umjesto klana su tvrtke,i ljudi iz tvrtke kad su online vide se nešto kao na facebook chatu zeleni krug stave pored nicka,i kad se sretnu blicaju si sviraju i pričaju preko radio stanice(mikrofona) i voze dalje,i svaki šef tvrtke odredi plaju koja bi bila i tako to.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan

mozda izade mod takav ko GTA_SA MP

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ali opet ne treba pretjerivat ni u tom multiplayeru ako ikad izadje, nego na servere recimo stavit 30 slotova, 5 tvrtki. Ovu brojku sam bubnuo, ali na tu foru, da ne budu serveri pretrpani.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ali gledaj bilo bi bolje da je vise servera svaki za jednu drzavu,jer europa je velika ili recimo jedan veliki server sa nekih 500 slotova

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli se zna koje će sve države biti u igri?

Hoće li biti išta ovoga našeg lijepog Balkana? {#}

Što se igre tiče, po trailerima i slikama se vidi velik napredak, ima dosta noviteta, što ju nebi trebalo učiniti dosadnom.

Igra se može naručiti preko amazon.de , košta 28€ (210kn), pretpostavljam da će igra u HR koštati oko 300kn.

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prema amazonu, igra izlazi tek 27.5?!

=)=):D:D=);)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Malo ti slabije ide njemački. {#}

Izlazi 27.03.2012

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

izgleda odlicno,i pise da ce se moci pozicija volana birati {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hoce li kamioni biti lincensirani, bas bio volio provozat nekog actrosa, bila bi fora i old-timeri kamioni

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

hoce li kamioni biti lincensirani, bas bio volio provozat nekog actrosa, bila bi fora i old-timeri kamioni

Da, svi su licencirani.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Luka Ivanković kaže...

Da, svi su licencirani.

nadam se da će biti svi licencirani, jer još pregovaraju s mercedesom, ali odgovor još nismo dobili.

14 godina
neaktivan

i nadam se da ce bit vise razlicitih vrsta tereta, zapravo prikolica koje nece biti iste, sjecam se da je u gotovo svim 18wos-ovima bilo puno prikolica, s autima, bagerima cak i avionima i tenkovima

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma ja se nadam da americki simulator od 70-ih do 2000 naprave onda su bili najbolji kamioni i neki story koji slijedi to kao i multy {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozda, ali igra se zove EURO truck simulator tako da ce tesko doci do toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisam ja mislio na ovu nego na iducu da im bude AMERICAN ili Truck simulator sa nekim storyem

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lose vijesti...ne moraju biti tocne ali ipak...{#}

Naime, Rondomedia i Amazon su na svojim stranicama pomaknuli moguci "release date" sa 27.03. na 01. Kolovoz 2012. Da, dobro ste procitali, KOLOVOZ {#}...

Nadam se da to nije istina...

2 0 hvala 1
17 godina
14 godina
neaktivan
zstef kaže...

Da bas sam sad procitao to, al jbg bar ce bit vrhunska igrica {#}. Kako kazu cini se da ce prije ETS2 izaci jos jedna njihova manja igrica (kao sto je npr. bila ona Trucks & Trailers), a vise detalja o tome ce objaviti uskoro. Ona bi im trebala jos malo pomoci da zarade da mogu financirati ETS2.

13 godina

Glupo pitanje, ali hoce li ova igra biti preko Steama?

Nisam baš pratio temu pa neznam jeli tko vec pitao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nova vijest vezana za "stil" gameplay-a, tocnije karijere kao vozaca kamiona. Svaki vozac ce odluciti kako ce zapoceti svoju karijeru:

1. Kao samostalni vozac koji ce dignuti kredit/zajam za kamion (vjerojatno i garazu) od banke i to otplacivati tjednima (cini mi se da je bila neka slika prije, 100000€ u 108 tjedana)

2. Raditi za nekoga koliko god hocete, skupljati novce, a i cini mi se "XP" (expirence). 

To je malo drugacije nego u proslim igrama (GTS i UKTS) gdje ste na pocetku morali raditi za nekoga i onda postati samostalan.  Ovdje sada pocinjete po svom izboru i mozete se zaposliti kod nekoga kad god hocete, ili postati samostalan kad god hocete. Banka rjesava taj problem ako nemate dovoljno novca za osamostaljenje tako da podignete zajam i kazete sefu odj*bi...

Mao slika gdje se vidi nesto karte i otprilike gradovi koji ce biti, prikolice...

4 0 hvala 6
14 godina
neaktivan

jos nema nase drage Hrvatske {#} ali bit ce brzo modovi za Balkan uz malo srece {#}

Xc
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice