Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.331.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
dzonyy kaže...

A kako onda ovo imam posto nisam kupio original Cd nije mi nista sada jasno . 

ovo ti nije tem za ATS..... ATS TEMA JE TU!!!!

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U redu je .  Nisam mogao da nadjem link . Hvala jos jednom . :) 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna li neko sta predstavlja ovo na lijevoj tabli

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fele08 kaže...

zna li neko sta predstavlja ovo na lijevoj tabli

dolazak novog grada u idućim nadogradnjama, pa su tako pustili mjesta na tabli. Vrlo štosno odrađeno 

8 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel može neko reći jeli se može igrati ets2 online bez kupljene igrice ako može molim vas ogjasnite.

10 da
2 ne
0 možda

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako nemaš original zaboravi na multiplayer. Kratko i jasno! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

i to još otvori anketu

po ovome svemu ispada da mi koji smo kupili ETS 2 i koji kupujemo DLC-ove ispadamo budale......

9 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

bokte i pitanja 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Fascinantno mi je što se svi žale na SCS da sporo rade, da slabo izlaze novi DLC-i, besplatni sadržaji i slično, a velika većina njih ne želi kupiti igru. Još bi i razumio da je skupa, ali nađe se po par dolara/eura, a i svako malo je neki popust. Padobranaca je uvijek bilo i uvijek bude, nažalost.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

I još k tome zaista pruža mnogo, ja iskreno imam i ETS 2 i ATS te su zaista obje igre značajke i hvale vrijedne, no uvijek ima Šu**ka koji žele biti veliki fujj na to

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moze neki mod za raznovrsniji promet i neki grafic mod?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Igzy20 kaže...

Fascinantno mi je što se svi žale na SCS da sporo rade, da slabo izlaze novi DLC-i, besplatni sadržaji i slično, a velika većina njih ne želi kupiti igru. Još bi i razumio da je skupa, ali nađe se po par dolara/eura, a i svako malo je neki popust. Padobranaca je uvijek bilo i uvijek bude, nažalost.

Da im botovi polože, onda možemo pričati o kupnji igre.

18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pokušaj utrkivanja je propao, šteta na kamionu je bila 2% :D 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pošto vidim dobar broj TD-ova -> 

Također ima dosta nedostataka po mome ukusu. Pa da krenem od samog enginea. Igra se jedva vuče na mediumu(kad sam u gradu), a na istoj konfi vrtim Bf3(koji ljepše izgleda) na mediumu mp 32vs32 uz stabilan 30+ fps.

I nije do konfe već do igre, i frend koji ima bolju konfu od mene(i7 i neku divlju grafulju) isto ima trzaje kad uđe u grad, sve isto kao i ja.

Botovi ne znaju vozit(kao što se vidi). Vidi se plastika, da tako kažem. Vozila se spawnaju u vidno istom vremenskom razmaku(kad moraš preći u drugu traku). Kad siđem s auto puta, doslovno i ne vidim niti jedan auto. Od vremenskih uvjeta imaju jedino slabu kišu i pljusak. Di je magla tu? Vjetra također nema. Pre više auto puta ima, a premalo običnih cesta(gledam original igru ne igru s DLC-ovima). 

Također mi se ne sviđa što su heavy cargo i high value cargo kao DLC. Smatram da su to dva DLCa koja su trebali biti u igri na samom izlasku. Također ima još tu stvari koje me odguruju od same kupnje igre.

15 godina

@dex.pwn

Ako si ju vec piratizirao, prije ovakvih postova bi trebao biti svjestan da sad vec pomalo kakas po igri u njezinoj sluzbenoj temi na forumu. Prvo, glede downvoteova: Sto ocekujes? Da ce ti ljudi koji su zaradili u ovoj drzavi i to malo para (igra je svako malo na nekom popustu) te posteno kupili igru lajkati post? Rodjo moj, smatram da ako ju vec igras na ovaj nelegalan nacin (a igras - ergo, igra mora da ti se svidja) - trebao bi biti manji od makovog zrna i biti zadovoljan sto se igrom slucaja nalazis vec gdje jesi i sto te netko uopce i dozivljava. Ovo sto ti netko i pomogne je ravno milodaru. Posjeti bilokoji strani legitimni forum s ovakvim ponasanjem i zajednica ce te u najboljem slucaju ignorirati. Da ne ispadne da glumim olicenje postenosti; i ja sam skidao igre, no smatram kako je bezobrazno javno kritizirati nesto sto koristim dzabe jer samo natucati mogu koliko truda stoji iza njezinog nastanka.

Druga stvar, vezana za usporedbu s BF3: Ne znam kakav stvarno dojam da steknem citajuci tvoje postove. Iza BF3 stoji budzet samo takav i shodno tome mnostvo ljudi. S toliko love i ljudskih resursa bi bilo smijesno i neozbiljno da su izbacili proizvod koji ne radi kako spada. I opet - ETS2 radi poprilicno dobro. Igra ima svoje nedostatke, ali i pored njih je debelo najbolji simulator voznje kamiona toliko godina nakon izlaska. Ljudi iza nje se stvarno trude i rade svoj posao kolikogod najbolje mogu. Pa u besplatnim patchevima svako malo dobijemo dobar "chunk" novog i kvalitetnog sadrzaja. Nazalost, malo je ovakvih gaming kuca danas. Pada mi napamet samo ekipa iza Witcher serijala.

Ubuduce nastoj razmisliti prije takvih postova - mali prijateljski savjet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 4:28 (Arsen_Lupiga).
14 godina
odjavljen
To je moj odgovor kad netko kaže kako nitko ne kupuje igru pa DLCovi kasne itd..
Igra je dobra u smislu da me opusti. Al i dalje smatram da je na neki način nedovršena.
Što se tiče usporedbe d Bfom, nije bit te usporedbe da kaže da Bf bolje izgleda, već je naglasak na tome koliko je igra dobro optimizirana, a izgleda bolje.
Realno, ja ne vidim zašto deru po DLCovima, a igra nije najbolje optimizirana, i botovi ne znaju pravila(što vidite u zadnjem dijelu videa kojeg sam stavio).
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jucer sam uzeo original igru i prezabavno je.

Uzeo sam i dlc going to east ali ne kuzim cemu dlc ako mi se u igri nista nije promijenilo. Kao aktivirat to.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DLC Going east ti proširi kartu na Istočnoeuropske zemlje. Isto kao Scandinavia, France i uskoro Italy. Btw. igra je dvaput godišnje na steamu za 2.50 Eura. Cijena malo boljeg sendviča.
12 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Jucer sam uzeo original igru i prezabavno je.

Uzeo sam i dlc going to east ali ne kuzim cemu dlc ako mi se u igri nista nije promijenilo. Kao aktivirat to.

izađi iz igre, restartaj steam i ponovno uđi...pritiskom na tipku M bi trebao vidjeti kartu i na njoj neistražene dijelove/rute/gradove

14 godina
Dex.pwn kaže...

Pošto vidim dobar broj TD-ova -> 

Također ima dosta nedostataka po mome ukusu. Pa da krenem od samog enginea. Igra se jedva vuče na mediumu(kad sam u gradu), a na istoj konfi vrtim Bf3(koji ljepše izgleda) na mediumu mp 32vs32 uz stabilan 30+ fps.

I nije do konfe već do igre, i frend koji ima bolju konfu od mene(i7 i neku divlju grafulju) isto ima trzaje kad uđe u grad, sve isto kao i ja.

Botovi ne znaju vozit(kao što se vidi). Vidi se plastika, da tako kažem. Vozila se spawnaju u vidno istom vremenskom razmaku(kad moraš preći u drugu traku). Kad siđem s auto puta, doslovno i ne vidim niti jedan auto. Od vremenskih uvjeta imaju jedino slabu kišu i pljusak. Di je magla tu? Vjetra također nema. Pre više auto puta ima, a premalo običnih cesta(gledam original igru ne igru s DLC-ovima). 

Također mi se ne sviđa što su heavy cargo i high value cargo kao DLC. Smatram da su to dva DLCa koja su trebali biti u igri na samom izlasku. Također ima još tu stvari koje me odguruju od same kupnje igre.

Pa ima naravno mana jer je to to stari DX9 engine, daleko od toga ali s obzirom na sve dobro i da košta svega par eura mislim da se i više nego isplati. Zato se i ja nadam da će izači ES 3 i da ga prvenstveno naprave na modernom game enginu, te poprave neke stvari. To bi onda bilo odlično. 

14 godina
odjavljen
San Andreas iz 2004. Koristi DX9.
Ne vidim zašto nisu koristili DX11
15 godina
Dex.pwn kaže...
San Andreas iz 2004. Koristi DX9.
Ne vidim zašto nisu koristili DX11

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 11:46 (Gale92).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Kolega Arsen_Lupiga, slažem se sa svakom napisanom riječi. U potpunosti si u pravu. 

Nitko ne kaže da igra nema problema, da neke stvari mogu biti bolje napravljene, ali do sad sam kupio sve DLC-eve za mapu (jedino nisam paintjobove i tuning packove jer nisam ljubitelj tuniranja kamiona) i nije mi žao niti jedne kune koju sam dao za tu igru.

Da, ponekad me nervira trzanje i pad fps, da, ponekad pomislim da bi neki DLC mogao prije izaći, ali onda se stavim na njihovo mjesto i sjetim da to nije baš tako lako napraviti kako mi zamislimo.

Što se piratiziranja tiče, nisam ni ja svetac. Imam i ja na kompu piratskih verzija jer nisam u mogućnosti priuštiti si neke nove skuplje igre. Ali onda u tom slučaju ne pišem po forumu gluposti, ne pizdim ako ima kakvih bugova kojih zna biti u piratima nego šutim i igram.

Dobro kolega kaže, na nekom drugom forumu u najboljem slučaju bi za takve stvari bio ignoriran, ako ne i baniran.

Uostalom Dex.pwn, ako ti se toliko ne sviđa igra i ako te toliko smeta, izbriši je, odi igrat BF3 i prestani pisat gluposti po forumu. Nemoj nas ostale pravit budalama!

Moj PC  
11 1 hvala 3
12 godina
Euro Truck Simulator 2

"Lijepa riječ često otvara mnoga vrata" -> neki nažalost još uvjek nisu porasli to tog stupnja da bi to u potpunosti shvatili ... 

Za njih još uvjek važi: "Nikada se ne raspravljati sa idiotima, jer vas oni spuštaju na njihovu razinu i tuku vas sa svojim iskustvom".

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
odjavljen
suMaper kaže...

"Lijepa riječ često otvara mnoga vrata" -> neki nažalost još uvjek nisu porasli to tog stupnja da bi to u potpunosti shvatili ... 

Za njih još uvjek važi: "Nikada se ne raspravljati sa idiotima, jer vas oni spuštaju na njihovu razinu i tuku vas sa svojim iskustvom".

Šta ćemo se sad krenut međusobno vrijeđat?

11 godina
neaktivan
MoF0 kaže...
DLC Going east ti proširi kartu na Istočnoeuropske zemlje. Isto kao Scandinavia, France i uskoro Italy. Btw. igra je dvaput godišnje na steamu za 2.50 Eura. Cijena malo boljeg sendviča.

Kaze da je ucitao ali nema nigdje. 

edit:zabrio sam da ce biti srbija,hrvatska slovenija. sve radi. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.10.2017 17:57 (Kolacic).
10 godina

skini si Promods 2.20. tamo imas nesto hrvatske, slovenije i srbije. A imas jos i project balkans (treba provjeriti je li kompatibilan s promodsom novim jer nije bio kad je promods izasao) i tu ima jos balkanskih gradova kojih nema u promodsu.
Ali za promods bi trebao imati sve DLC-e. Znaci scandinavia, vive la france i going east

Prodajem Logitech Driving Force GT volan
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ljudi.Imam jedan problem pri pokretanju TruckersMP.Kada pokrecem TruckersMP,izbaci mi sljedeci error.Can not create game process.Sta bih trebao napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Italia DLC noviteti su tu

2 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Imam osjećaj da će ovo biti još jedan u nizu od odličnih DLC-a. Sa Francuskom su podigli ljestvicu, tako da ne očekujem ništa manje od Italije. :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice