Sad od jučer kada sam igrao odjednom imam nekakvu buku kada pređem 80km/h i više !! To do sada nikad nisam čuo a nisam ni instalirao neki sound mode ili tako nešto. Instalirao ovaj novi Heawy Cargo DLC i igra se normalno ažurira. Jel netko još to primjetio osim mene ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam dal ima kakve veze sa tom bukom, ali unazad par updateova čini mi se kao da su promjenili zvuk kamiona. Nekako mi svi zvuče isto, generički. Također ne koristim niti jedan mod za zvuk ili nešto slično.
A par puta mi se znalo dogoditi da kad sa vanjske kamere prebacim u unutrašnjost ostane zvuk motora kao da vozim izvana (ne stiša se glasnoća kao inače kad se vozi iznutra).
Problem sa zvukom koji je mene bio nervirao se ispostavio MOD za CAT CT660 kamion pa da znate ako se nekom ponovi.
poz ekipa, počeo sam ponovno igrati ets2, nisam imao prije volan pa sam odustao ali sad sam si napokon priuštio g29 + shifter i osjecaj je fenomenalan..
koje dlcove da ubacim, tj. modove..sta je najbolje? ako ima da se pojaca promet u gradu, malo graficke jace postavke, onda onaj neki fajl za realniju fiziku i ako ima mapa prosirena s hrvatskom..
bio bi vam zahvalan ako mi moze neko poslati na pp ili ovdje linkove za download da ne trazim bezveze haha
imam original verziju sa steama, kaj treba za multiplayer tj online
Hvala!
imas ovde jako dobrih modova od ovog poznatog youtubere/stremera Squirrel a.k.a. paul, ovo su mdoovo koje on koristi sve je razvrstano po kategorijama
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZE2HpYw8IcjWXrccWs8llDzetbHxseHaPigE0psohto/edit#gid=0
Pozdrav svima, nakon skoro 2 godine ne igranja konacno sam se vratio igri, imao bih pitanje u vezi instaliranja TSM i Rus mape, kako ide load order sta treba postaviti prvo
zasto mi na external contracts prikazuje uvijek samo 1 ili 2 posla maksimalno, neki bug ili?
Pozdrav, skinuo sam mod dlc heavy cargo oko 20mb ima, ubacim u mod mapu, pokrenem igru, dodam u mod manager, idem na trznicu poslova i ima unutra 62 tone teret i kad kliknem postavi gps i nista se nedesava, odem do tog mjesta di je taj teret u firmi i stanem na zeleno da odaberem teret isto se događa, a teret vidim parkiran. Sto bi bio problem?
DLC Heavy Cargo Pack nije mod, već DLC koji moraš kupiti. I ima više od 20 MB. Pretpostavljam da je problem u modu koji si skinuo. Pokušaj vidjeti da nije problem u nekom drugom modu i da zbog toga ovaj ne radi kako treba.
upravo sam iskljucio sve modove i opet nece, a sve druge terete zeli. sad skidam neki od 220mb da vidim
Skidaš Heavy Cargo Pack v8.1? Pazi, nemoj to mješati sa DLC-em jer su to dvije različite stvari.
ni to neradi, bas sam imao gust za voizit nekaj teskoga, nazaloist nikaj s toga, imas kakvu ideju? kakav link ili se bas mora kupit?
Vozika se malo po Južnoj regiji. Svašta se ima za vidjeti, preporučujem 
Evo pokoja slika s prečice koju sam uzeo, malo zajebano za vožnju s prikolicom tereta 25t, al je uživancija, malo osvježenje 
Evo pokoja slika s prečice koju sam uzeo, malo zajebano za vožnju s prikolicom tereta 25t, al je uživancija, malo osvježenje 
super... sad i to moram skidat 
kakva je ovo mapa, koje oblasti? OVo nesto vezano za rus map ili?
kakva je ovo mapa, koje oblasti? OVo nesto vezano za rus map ili?
Južna Rusija je područje. Stavio sam link, sve lijepo piše i objašnjeno je što treba i kako instalirati.
Kod mene radi u kombinaciji s Promods, Rusmap i Projekt Balkan.
pozdrav, moze neki photoscreen u menager modu sta sve treba imati instalirano za juznu regiju i kojim redom. hvala
pozdrav, moze neki photoscreen u menager modu sta sve treba imati instalirano za juznu regiju i kojim redom. hvala
Imas gore u linku, samo treba gledat. Prvo moras sebi skinut 6 partova nakon toga ih ubacit u novi folder te nakon toga raspakirat sa 7ZIP part 1. Nakon toga ces dobit jos 4 fajla koja trebas spremit u documents/ets2/mods i poslije ih samo aktivirat u igri.
kojim redosljedom aktivirat? znaci samo treba sr_map skinut, 6 mapa po 500mb sam skinuo, dal treba jos kakva rus_map i promods ili samo sr_map raspakirat kako si opisao 7zip-om?
Sve ti piše, samo treba čitat.
uspio sam, nisam vidio readmy text, tnx ;)
Southern Region v.6.5.2 [1.27.x] [upd: 27.05.17] ... 
Patch 6.5.1 - brisati.
http://sharemods.com/1sc69ns5x30q/SRmap_patch_6.5.2.zip.html
ovaj project ballkan se zasebno skida? Ne dolazi zajedno sa promods ono kad skidas njihovo standardno?
Instalirao sinoć ovaj aktualni ProMods i katastrofa je na koliko mjesta osjetno trza. Izgleda da se opet vraćam natrag na čistu igru bez mapa modova. Jel i vama tako trza ili je nešto drugo u pitanju ?
ovak, jucer sam stavio tu mapu i sad mi nece spremin, mislim spreni on al kad opet udjem u igru vrati me u garazu i pise da su detektirane neke promjene modova pa je teret otkazan, uzeo turu 3oookm dosao do 17oo izasao sam van iz igre i sad opet ispocetka :(. sta bi moglo biti??
Instalirao sinoć ovaj aktualni ProMods i katastrofa je na koliko mjesta osjetno trza. Izgleda da se opet vraćam natrag na čistu igru bez mapa modova. Jel i vama tako trza ili je nešto drugo u pitanju ?
Meni je zacudo super, jos koristim mod za grafiku i flarepack. 80% vremena 60FPS-a a ostalih 20% dropa kad sam u nekom malo vecem gradu (cirka 45-50fpsa). Jedino me malo zeza ovaj zagreb u pb, tamo mi padne na 30.
To ti se događa kod promjene mapa, znači dodavanje ili micanje, igra to automatski detektira i vrati te u matičnu garažu. To isto vrijedi kad se stavlja novi mod za prikolice ili ga se isključuje. Ne znam za ostale modove ali samo kod tih sam primjetio da se to događa. Može se dogoditi i kod većeg update-a default mape.
Za trzanje i low fps u nekim dijelovima Promodsa i nije neko iznenađenje više ali pregrmim te dijelove, inače je na stabilnih 60 fps. Ne mogu igrati na čistoj default mapi da ga jebeš, predosadna je