Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.545.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Bez MAN-a ništa 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Isplati li se uzimati ETS 2,msm kakav je taj online mod ? Jeli zanimljivije puno od singleplayer-a,tj. da li je sistem napredovanja sličan,ili je samo zanimljivo igrati sa prijateljima ?

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Jimmy Lenard kaže...

Isplati li se uzimati ETS 2,msm kakav je taj online mod ? Jeli zanimljivije puno od singleplayer-a,tj. da li je sistem napredovanja sličan,ili je samo zanimljivo igrati sa prijateljima ?

Definitvno se isplati. Imas na prosloj stranici za oko ~13$ ETS2 + 5 igara + 22DLCova( Scandinavia i Going East i painjobovi i takve stvari ).

Battleog - 191silvinjo
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne samo da možeš igrati multiplayer ako kupiš original nego ti automatski nadograđuje na nove verzije svaki put kad ista izađe. U svakom slučaju definitivno se isplati kupiti.

Nego, nisam već dosta dugo igrao, pa me zanima dal je tko probao ovu 1.26 betu? Čitao sam malo po netu i kažu da su nešto malo poradili na optimizaciji da manje dolazi do laga i pada FPS-a. To me najviše i mučilo jer je igra dosta trzala s obzirom na konfiguraciju.

Sve mi se čini da ću uskoro opet za volan. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igzy20 kaže...

Ne samo da možeš igrati multiplayer ako kupiš original nego ti automatski nadograđuje na nove verzije svaki put kad ista izađe. U svakom slučaju definitivno se isplati kupiti.

Nego, nisam već dosta dugo igrao, pa me zanima dal je tko probao ovu 1.26 betu? Čitao sam malo po netu i kažu da su nešto malo poradili na optimizaciji da manje dolazi do laga i pada FPS-a. To me najviše i mučilo jer je igra dosta trzala s obzirom na konfiguraciju.

Sve mi se čini da ću uskoro opet za volan. :D

čekam podršku Promodsa i onda prelazim na 1.26

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Skinuo sam betu sinoć i odvozio 2-3 rute, ali nisam baš primjetio neku razliku što se fps-a tiče. Na mom kompu je i dalje poprilično nestabilan i dosta skače.

To me malo smeta, ali nema veze. Nisam dugo igrao tako da sam se opet zaželio vožnje. :D 

Uglavnom, vrijeme je da si updateam modove i nastavim gdje sam stao. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Skinuo sam betu sinoć i odvozio 2-3 rute, ali nisam baš primjetio neku razliku što se fps-a tiče. Na mom kompu je i dalje poprilično nestabilan i dosta skače.

To me malo smeta, ali nema veze. Nisam dugo igrao tako da sam se opet zaželio vožnje. :D 

Igras na R9 380X ?

Ja pak na R9 380, sve super, sve na ultra i ono sranje na 200%, fps na normalnoj ETS2 mapi oko 70-80, dok na promods padne na 60 a nekad i u vecim gradovima 40. 

Battleog - 191silvinjo
15 godina
hahhaajaads kaže...
Igzy20 kaže...

Igras na R9 380X ?

Ja pak na R9 380, sve super, sve na ultra i ono sranje na 200%, fps na normalnoj ETS2 mapi oko 70-80, dok na promods padne na 60 a nekad i u vecim gradovima 40. 

sasvim normalno kad promods sadrži mnogo više resursa te elemenata, to se vidi i po periodu pokretanja (učitavanja) igre

11 godina
hahhaajaads kaže...

Igras na R9 380X ?

Da, na R9 380X. Čak i na razini ispod ultra detalja i sa scallingom oko 150 ista stvar. I da, bez ikakvih modova. Sad ne znam dal je u kompu problem ili je jednostavno optimizacija toliko koma. No nema veze, ne treba dalje u offtopic ići.

Nego, samo da usput pitam... Kakvo je stanje sa MP, ima i dalje idiota koji se namjerno zabijaju ili se može odvozit za gušt koja tura?

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Najjaca firma na balkanu( a i cijelom svijetu ) danas ce biti na prvom mjestu :)

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 23:12 (hahhaajaads).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
hahhaajaads kaže...

Najjaca firma na balkanu( a i cijelom svijetu ) danas ce biti na prvom mjestu :)

Opaa svaka cast! Sad mi je zao sto nisam i ovu sezonu u firmi al jbg kad vise ne stignem cesto vozit, nisam igrao par mjeseci vec...

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nakon duuugo vremena, ponovno na cesti. :D 

----EDIT----

Ok, znam da sam dosadan više sa tim, ali izgleda da sam uspio riješiti problem sa FPS-om. Stvar je bila u postavkama grafičke kartice. Isključio sam u postavkama profil za ETS2, u globalnim postavkama poisključio sve opcije i sad mi se vrti na ultra detaljima sa 200% scaling na stabilnih 60 fps-a. Tu i tamo dođe do malog frame dropa, ali to je normalno već. 

Sad puno fluidnije to ide i tako se već može igrati. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 19:13 (Igzy20).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

AUTUMN SALE! Offer ends 29 November na Steam ...

Nama sta nema, ali jos malo pa nestalo ... 

Buy Euro Truck Simulator 2  -75% (19,99€) 4,99€

Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia  -75% (17,99€) 4,49€

Euro Truck Simulator 2 - Going East!  -75% (9,99€) 2,49€

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jedan kratki video iz dosade.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

ko ima viši kran :)

095/8033306
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
walter79 kaže...

neki mod ili? 

14 godina
Gale92 kaže...
walter79 kaže...

neki mod ili? 

optička varka

095/8033306
15 godina
walter79 kaže...
Gale92 kaže...
walter79 kaže...

neki mod ili? 

optička varka

hahahahaa dobra dobra moram priznati

15 godina
Euro Truck Simulator 2

dal se možda okvirno zna kada se može očekivati podrška od strane promodsa ka inačici 1.26?

1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Za Promods i mene zanima isto. :D Mislim da ću se ponovno vratiti na Promods čim izađe podrška za 1.26.

A u međuvremenu, muti se, muti Francuska. Izgleda da uskoro stiže novi DLC. Nadam se samo da će nas SCS iznenaditi i sa još nečim. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Znam da ne bi trebao pisati dva posta za redom, ali ako editiram post onda se ne vidi kao nova poruka za druge, a recimo da mi je hitno.

Imam priliku za 100 kn nabaviti Logitech Driving Force volan, pa me zanima isplati li se tako nešto uzeti za ETS/ATS. U planu je kupnja G27 iduće godine, ali ovo frend prodaje, pa sam si mislio upiknuti čisto za prvu ruku da ne vozim na tipkovnici više.

Problem je što taj volan ima mali krug okretanja, pola kruga u svaku stranu (180 ili 360 stupnjeva, nisam baš upućen u te stvari), pa me zanima kak se ti volani ponašaju u ETS. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Za Promods i mene zanima isto. :D Mislim da ću se ponovno vratiti na Promods čim izađe podrška za 1.26.

A u međuvremenu, muti se, muti Francuska. Izgleda da uskoro stiže novi DLC. Nadam se samo da će nas SCS iznenaditi i sa još nečim. :D

Imas na instant gamingu preorder ETS2 vive la france za 14,99€. Mislim da izlazi 6.12.

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Euro Truck Simulator 2

"radimo" malo i za plodine

2 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

I službeno je. Idući tjedan, točnije 05.12. stiže nam Viva La France DLC. Prema traileru čini se jako zanimljivo, tako da je definitivno na listi za kupnju. :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Decki jel se isplati kupovat ets2 da se igra online? Jel ima ljudi,nas server neki itd?
Takoder kolko kosta ets2 ukupno
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Za multiplayer ne znam kakva je sad situacija, ali po meni se isplati u svakom slučaju kupiti ETS jer dobivaš nove updateove kako stignu. Pogledaj unazad par stranica, bilo je riječi o cijenama. Zna se cijeli paket (osnovna mapa + DLC-ovi) naći dosta jeftino.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igzy20 kaže...

Znam da ne bi trebao pisati dva posta za redom, ali ako editiram post onda se ne vidi kao nova poruka za druge, a recimo da mi je hitno.

Imam priliku za 100 kn nabaviti Logitech Driving Force volan, pa me zanima isplati li se tako nešto uzeti za ETS/ATS. U planu je kupnja G27 iduće godine, ali ovo frend prodaje, pa sam si mislio upiknuti čisto za prvu ruku da ne vozim na tipkovnici više.

Problem je što taj volan ima mali krug okretanja, pola kruga u svaku stranu (180 ili 360 stupnjeva, nisam baš upućen u te stvari), pa me zanima kak se ti volani ponašaju u ETS. 

Imao sam ga ja i ima 180 stupnjeva kut okretaja. Što se vozačkih igara tiče naravno da je bolji nego tipkovnica ali za ETS je dosta nezgodno jer kamionima paše velik krug okretaja. Dok voziš sporo je i dobro ali kad voziš brže onda je maltene nemoguće fino skretat kroz duže zavoje te precizno voziti. No s druge strane mislim da je bolje nego tipkovnica plus to što ga naogodinu možeš bez problema prodat za 100kn dalje ili za više. Ja sam svoj sretno prodao za 250kn star nekoliko godina prije jedno 2 mjeseca.

12 godina
Foz-matija kaže...
Decki jel se isplati kupovat ets2 da se igra online? Jel ima ljudi,nas server neki itd?
Takoder kolko kosta ets2 ukupno

MP su doslovno krcati, vecinom na EU#1 serveru vecinom bude oko 1200igraca, na EU#2 krcato ( 2800igraca s tim da u queue moras cekat prek 20minuta da udjes) te EU# isto tako stalno 2300igraca.

Nema nasih servera, znaci imas  Europe 1 ( max 2300 igraca ), United States ( max 512 , Europe 2 ( max 2800 ), Europe 3 ( max 2300 ), South America ( max 1500 ), Europe 4 ( max 2300 ) i Hong Kong (max 500).

Igra je izasla negdje pred kraj 2012 godine, ja sam je poceo igrati negdje od 1-2 mj 2013, naravno crack verzija. Na toj crack verziji sam sigurno skupio nekih 800sati ak ne i vise, kupio sam je negdje pocetkom 2014 i od tad ja sam pre zadovoljan.

Znaci, imam cirka 2200sati ( 1300h na steamu i jos oko 800 ovak ). Igra nikak nemoze dosadit zbog toga jel stalno dolazi nesto novo. Naravno, ak ju odlucis kupit. Imamo virtualnu firmu gdje se mozes pridruzit i vozit sa nama konvoje po +20 igraca.

A ovo di kupit, na Steamu ti je ogromna akcija. Znaci osnovna igra za 4,99€ + svakako preporucujem DLC-ove, Scandinavia koja kosta 4,49€ na steamu i odlican Going East koji kosta samo 2,49€. Ako imas neka pitanja, posalji mi pp pa cu ako hoces poslati IP od ts-a na kojem smo mi iz firme.

Server Statusi Server Statusi
Battleog - 191silvinjo
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ali sve ovisi jel se ljudima sviđa sjedtit za kompom i vozit 80km/h, dok sam ja igrao non-stop hrpa frendova je kupila igru i odustali su nakon 2 sata a i ta dva sata su vozili kao manijaci jer eto jednostavno im se ne sviđa takav tip igre... Ja sam u poceo igrati od prvog dana kada je izasla a na ovaj forum sam se rego zbog ove teme da bi mogao pratit nove vijesti i silna pomjeranja datuma izlaska igre Naravno također sam igrao crack verziju i onda sam ju napokon kupio negdje 2014. I kad bi se spojili sati na crack verziji i oriđiđi ukupno je oko 1000h, ali eto prestao sam igrat prije par mjeseci, neki dan sam odvezao jednu turu u MP da mi Scania nebi zapekla na mjestu tko zna mozda se sada preko zime vidimo opet cesce na cesti Evo i par prastarih slika s ekipom :)

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
macgyver 53 kaže...

Ali sve ovisi jel se ljudima sviđa sjedtit za kompom i vozit 80km/h, dok sam ja igrao non-stop hrpa frendova je kupila igru i odustali su nakon 2 sata a i ta dva sata su vozili kao manijaci jer eto jednostavno im se ne sviđa takav tip igre... Ja sam u poceo igrati od prvog dana kada je izasla a na ovaj forum sam se rego zbog ove teme da bi mogao pratit nove vijesti i silna pomjeranja datuma izlaska igre Naravno također sam igrao crack verziju i onda sam ju napokon kupio negdje 2014. I kad bi se spojili sati na crack verziji i oriđiđi ukupno je oko 1000h, ali eto prestao sam igrat prije par mjeseci, neki dan sam odvezao jednu turu u MP da mi Scania nebi zapekla na mjestu tko zna mozda se sada preko zime vidimo opet cesce na cesti Evo i par prastarih slika s ekipom :)

Jaoooo, kad se sjetim tih crvenih boja 

EDIT: Nesto se suska opet u snijegu u MP-u, kao bit ce bolje optimiziran, nema laga, zaglavljeni kamioni.. bit ce veselo 

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2016 14:38 (hahhaajaads).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice