Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.476.237
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Igzy20 kaže...

Mali offtopic, ali moram napisati ovdje.

Molim sve nove članove koji igraju ETS 2 da mi više ne šalju privatne poruke sa upitom o MP.

Sve je objašnjeno u ovoj temi na desetke puta.

Sve informacije i svi linkovi za MP su postavljeni gotovo na svakoj drugoj stranici. Dajte si malo truda i potražite ovdje ili na googleu. 

Od sad pa na dalje ne odgovaram privatne poruke sa pitanjima koje se mogu naći ovdje u temi i na koje je nebrojeno puta odgovoreno.

Kao što sam već nekoliko puta naveo, i dalje stojim na raspolaganju i voljan sam pomoći ukoliko znam i mogu u slučaju da netko ima probleme koji nisu tipa ''gdje mogu skinuti MP'', ''kako igrati MP'' i slično, no objašnjavati svakome posebno jednu te istu stvar više nema smisla. 

Nemojte ovo krivo shvatiti, pišem u najboljoj namjeri, no inbox mi je bio zatrpan jedno te istim upitima na koje stvarno više nemam volje odgovarati.

Ovo ispada kao da je meni napisano posto sam pitao jeli mp lagav prije tebe, iako nisam slao poruku :)

Nego, mene zanima baš pros/cons MPa. To jos nisam nasao u temi, a nemoguce je katogorizirati.

@Cromaki jel FPS pada sa gtx 770 ili pc 2?

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 13:28 (Et_Tu_Brute?).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Možda je tako ispalo sad, ali nije namjenjeno ni tebi, ni momku koji mi je poslao PM.

Ako je netko od vas dvojice to krivo shvatio, javno se ispričavam! 

Ovo je samo prijateljska molba svima da mi ne šalju takve poruke.

Još jednom:  El_Tute_Brute? i momak iz inboxa (da ne bi bilo nekih krivih primisli i zaključaka, neka ostane anoniman) ovo se nikako nije odnosilo na vas direktno! Ispričavam se ako ste tako shvatili!

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 13:33 (Igzy20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

FPS pada sa GTX 770 (drugi pc koristim samo za seedanje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xperiax1 kaže...

Dali ima mod u kojem ranije pada mrak  u igri?

Mod samo za raniji mrak nema ali Early Winter Mod v 2.2 (197 Mb) ima noc od 19 do 07 sati ...
ili najnoviji Frosty Late/Early Winter Weather Mod v3.0 (466 mb)

@Et_Tu_Brute?

Ovdje ti je kategorizirano: http://forum.ets2mp.com/
Fps pada (vise ili manje) svima i svakome, pa tek je Alpha ...

Igzy20 kaže...
Još jednom:  El_Tute_Brute? i momak iz inboxa (da ne bi bilo nekih krivih primisli i zaključaka, neka ostane anoniman) ovo se nikako nije odnosilo na vas direktno! Ispričavam se ako ste tako shvatili!

Hehehe ... pa dobro dosao u klub a taman mi je maalko laknulo ... 

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Novi MP: 0.1.3 R3 has been released.

new update is here!
    Added distance to scoreboard.
    Fixed serious crashes which were affecting all players since previous update.
    Fixed traffic lights - they are working properly now.
    Fixed more unlisted issues.

Happy trucking!

To još nije za 1.16 verziju??

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.1.2015 15:33 (msrnec).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad bude v1.16 bude i MP, za sada je samo 1.16 beta ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ko hoće da igra 1.16 betu sa custom mapama ima fix za Truck Dealer Shop, ja sam isprobao na ProMods i radi, ali ja samo koristim pojedinačno ove mape ProMods, TruckSim, znači ne mješam ih sa RusMap, EExpress itd tako da ne mogu reći da li radi kada se ove određene mape kombinuju evo link: http://ets2.lt/en/truck-dealer-fix-beta/ , samo ispod mape fileova da se učitava

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

To je univerzalni fix za sve mape (vraca stare dilere), samo treba da je ispod svih mapa ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Za sve ljubitelje američkih kamiona i sve one koji iščekuju ATS, 3. dio videa ''Inside SCS'' posvećen je upravo tome. Klikom na link pogledajte o čemu se radi.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudovi, može preporuka nekih novih mapa? Nešto poput Mađarske ili slično.

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo na Akciji!  85%

https://www.g2a.com/weeklysale/

Euro Truck Simulator 2 GOLD Edition - 5,03$

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

4. i zadnji dio u seriji ''Inside SCS''. Intervju sa Pavelom, glavnim direktorom SCS-a. Koja je budućnost WoT-a, ETS, ATS i ostale planove saznajte na linku ispod.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
imam instaliran mod autobus i kad dodjem na naplatnu ne pokazuje se ono kao da pritisnem za platiti iznos
kao da nisam dovoljno blizu onom kvadraticu. sta da ucinom nemogu tako vozit preko naplatnih hvala unapred
za odg. :-)

0 1 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Novosti sa SCS-ovog bloga. Njihov osvrt na ''Inside SCS'' seriju od Squirella, te eskluzivan video ATS gameplaya.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ATS izgleda odlicno, no stvarno se nadam da ce promijeniti UI, ako je vec nova igra valjalo bi i da je novi UI a ne isti ETS 2 UI samo sa par ikona drukcijih... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nadam se da će mapa bit slična 18 WOS jer ju znam(o) napamet :P

A ovaj zvuk žmigavaca bolje nek izbace, uopće ne doliči zvuku motora

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudi, kak riješit ovaj problem? Ne mogu uopće pokrenut mađarsku mapu.

http://i.imgur.com/0z1i663.jpg

EDIT: Riješio. Zaboravio sam pod playing module stavit "hungary.mdb"

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 18:28 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Uključio si mapu samo u meniu sa modovima ili si i odabrao Mađarsku tamo gdje radiš novi profil?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Igzy20 kaže...

Uključio si mapu samo u meniu sa modovima ili si i odabrao Mađarsku tamo gdje radiš novi profil?

Riješio sam. Bio sam zaboravio stavit "hungary.mdb" pod playing module.

btw. Koja je najnovija verzija mađarske?

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 18:31 (Nisam Ja,Nisi Ti).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

E to sam i mislio baš. Glavno da je riješeno. Sretno sa Mađarima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav ljudi, može li mi netko preporučiti neki ok volan, volio bih da je 900° pošto mi se oni od 180° ne čine baš dobrim za ets...samo je uvjet da nije baš skup, do možda 60 eura, mada sumnjam da ću za te novce naći 900°....

i usput mala anketa s čime vozite 

16 tipkovnica
4 tipkovnica+miš
14 volan
11 gamepad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BennyCro kaže...

pozdrav ljudi, može li mi netko preporučiti neki ok volan, volio bih da je 900° pošto mi se oni od 180° ne čine baš dobrim za ets...samo je uvjet da nije baš skup, do možda 60 eura, mada sumnjam da ću za te novce naći 900°....

Logitech DrivingForce PRO ja koristim odlican, jest da nema kvacilo ali je 900°

16 godina
BennyCro kaže...

U pravu si, imam ja jedan od 180° i bolje mi je i lakše voziti na tastaturu nego na njeg, on je dobar za nfs, ali ne i za ets

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 13:48 (Haker_x).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

- ehh, kad sam ja bio mali ...

ali danas vozim ovako ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 16:02 (suMaper).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

1.16 verzija je službeno vani. Skida se update sa Steama.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Xpider kaže...
BennyCro kaže...

Logitech DrivingForce PRO ja koristim odlican, jest da nema kvacilo ali je 900°

Napravi se kvacilo i h-shifter :)

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Oh kako lijepo izgleda tabla na ovom 4om monitoru :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

ETS 2 i službeno na MAC-u.

Bilo bi odlično kad bi slijedeća vijest na blogu bila da je Skandinavija gotova. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Konačno nakon nekoliko dana štimanja, podešavanja i pokidanih živaca uspio sam podesit sweet fx kako odgovara mom oku 

12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jbte ovo prekrasno izgleda.. Može cfg? :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice