Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.298.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Novosti o 1.14 patchu i nešto malo slika od nadolazećeg ATS-a. Kao što u blogu kažu, ne žele davati nikakav datum izlaska, ali nadaju se da se radi o danima, a ne tjednima. Nadam se da su u pravu i da ćemo uskoro voziti novog DAF-a. :D :D

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znaci mogao bi doci do kraja ovog mjeseca {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Danas sam prvi dan počeo igrati ovu igricu, molim vas za malo početničkih smjernica i uputa!

Baš me zaboli ljudska glupost..
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako da odredim posao i da ga izvrsava svom vozacu da pocne raditi

jel mi moze netko pomoci

DJ
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 11:51 (DJ Transporter).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
DJ Transporter kaže...

jel mi moze netko pomoci

Kupis kamion i das mu ga i on sam nadje posao i pocne raditi {#} 

Kiki ja sam mu rekao neki dan i ispao sam hejter,tema se bez veze zatrpava glupostima.Ako zanima nekog otic ce i vidjet na internetu.

11 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
DJ Transporter kaže...

jel mi moze netko pomoci

Kupis kamion i das mu ga i on sam nadje posao i pocne raditi {#} 

Kiki ja sam mu rekao neki dan i ispao sam hejter,tema se bez veze zatrpava glupostima.Ako zanima nekog otic ce i vidjet na internetu.

Znaci ja nista  njega ne trebam dirat sam ce se snac

DJ
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nista samo mu kupis i das kamion i on dalje radi sam i nalazi poslove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala na pomoci vec sam 26 level a nisam to skonto {#}

DJ
13 godina
neaktivan
DJ Transporter kaže...

Hvala na pomoci vec sam 26 level a nisam to skonto {#}

Ako sta trebas pitaj slobodno tu u temu netko ce ti pomoc {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Može mi netko dat mod za teške terete? Znači bitna je samo masa i da ide na 1.10.1s verziju , hvala . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fele08 kaže...
Kiki287 kaže...
Fele08 kaže...

Ajde molim te, ne pisi te gluposti vise, vidis da nitko to ne radi osim tebe, ako nekoga zanimaju informacije od grada u kojem se nalazi, sam ce ih naci...

ti kad si svoj glupi kamion reklamirao danima niko ti nista nije govorio i nije ti smetalo, zato pusti druge na miru ako ti se ne svidja jednostavno preskocis post, to je tako tesko?

Cilj ove igre i je pokazati i reklamirati svoj kamion, a ne grad u kojem se vozis, najbolje bi bilo da pocnes stavljati i kojom si autocestom isao do grada...

EDIT:
Novi Volvo ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 13:33 (Kiki287).
Moj PC  
14 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fele08 kaže...
Xperiax1 kaže...

Zatrpavas temu bez veze,ja nisam niti jednom kliknio na link,ako me zanima pogledat cu na internetu.A taj kamion ti je glup jel ga nemozes imat ili? {#} Onda bi tako svi mogli,stavljat slike kamiona sa interneta i pisat gluposti.Nikoga ne zanima stoga te molim da to neradis vise u protivnom cu obavjestit moderatora pa neka te on sankcionira.

zasto bi zelio imati neciji kamion, kazem da je glup jer nije nista posebno, jer ima modera koji su profesionalci i rade ekstra kamione. Sto se tice da nikoga ne zanima nije tacno, svoje misljenje zadrzi za sebe, vidim da si obicni klinjo hejter, ali valjda se ljudi takvi radjaju, kad bi ti covjek 10 miliona kuna poklonio opet bi se bunio, valjda je to urodjeno.

Ovdje se uopce ne radi o mom kamionu, nego o tvojim glupostima.

A kad smo vec kod toga, evo jos nekih kamiona od mog prijatelja "NEprofesionalca" kako kazes, nemas ti pojma, nisi nikad ni vidio dobar kamion ubacen u ETS2:

Moj PC  
13 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Fele08 kaže...
Xperiax1 kaže...

Zatrpavas temu bez veze,ja nisam niti jednom kliknio na link,ako me zanima pogledat cu na internetu.A taj kamion ti je glup jel ga nemozes imat ili? {#} Onda bi tako svi mogli,stavljat slike kamiona sa interneta i pisat gluposti.Nikoga ne zanima stoga te molim da to neradis vise u protivnom cu obavjestit moderatora pa neka te on sankcionira.

zasto bi zelio imati neciji kamion, kazem da je glup jer nije nista posebno, jer ima modera koji su profesionalci i rade ekstra kamione. Sto se tice da nikoga ne zanima nije tacno, svoje misljenje zadrzi za sebe, vidim da si obicni klinjo hejter, ali valjda se ljudi takvi radjaju, kad bi ti covjek 10 miliona kuna poklonio opet bi se bunio, valjda je to urodjeno.

Ovdje se uopce ne radi o mom kamionu, nego o tvojim glupostima.

A kad smo vec kod toga, evo jos nekih kamiona od mog prijatelja "NEprofesionalca" kako kazes, nemas ti pojma, nisi nikad ni vidio dobar kamion ubacen u ETS2:

vidi, ja ne omalovazam niciji trud, htio sam da kazem da sam vidio puno boljih kamiona, nemoj govorit ono sto ne znas, imam jako dobrih modova ubaceih u ets, cijenim svaciji trud i hvala svima koji rade modove jer cine igru zanimljivijom. Ovo je otislo predaleko, posto vidim da vecina ne zeli da nastavim sto sam radio necu vise postavljati ove gradove.  Ovo je dobra igra i nastavimo uzivati u njoj

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 13:51 (Fele08).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Dečki, dečki... Ajmo, chill malo. Idemo stati dok je još vrijeme. Tema je ETS, a ne prepiranje kome se što sviđa, a kome ne.

Fele, nitko te nije napao. Probao si dati ideju, ali vidiš i sam da nije prihvaćena baš. Zamolili su te da staneš i da ne zatrpavaš temu. Stvar je u tome da ljudi kad vide da ima novih postova u temi očekuju neke novosti o igri, neki novi mod ili možda riješenje na problem koji su postali, a često se od svih tih nepotrebnih postova koji se nakupe često i previde neki postovi ili problemi drugih.

Isto tako što se kamiona i modova tiče, ne sviđa se svima isto. Svatko ima svoj ukus tako da o tome ne treba raspravljati. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali sve dok je to u nekoj normalnoj granici bez svađanja.

Ajmo se svi vratiti igrici i uživat u njoj, to i je cilj igre.

Također, netko je gore pitao za teške terete. Bilo je unazad par stranica rasprave o tome. Baziraj se na Jazzycat Military i Railway Cargo packove, tereti od od 30 do 70 tona. Zanimljivi za vozit i manevrirat sa njima. Ima i još par packova, vidi unazad par stranica malo, ima i linkova ako se ne varam.

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Također, netko je gore pitao za teške terete. Bilo je unazad par stranica rasprave o tome. Baziraj se na Jazzycat Military i Railway Cargo packove, tereti od od 30 do 70 tona. Zanimljivi za vozit i manevrirat sa njima. Ima i još par packova, vidi unazad par stranica malo, ima i linkova ako se ne varam.

sto se tice Jazzycat ovo je njegova oficijelna stranica i tu imaju svi njegovi modovi, kada izadje update azurira se tako da je sve fino poredano po verzijama : http://jazzycat.ucoz.net/

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stigla mrcina za teške terete :)

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

može li mi neko dati link sa kojeg mogu skinuti igru??

hoho ;)

1 6 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne može. Jedino ako ne misliš kupit igru. Dođe manje od 50 kn, nikakve izlike da je to preskupo ne dolaze u obzir.

Moj PC  
7 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
a gdje mogu kupit?
hoho ;)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Možeš ovdje ili pogledaj nekoliko stranica unazad na ovoj temi. Navedeno je na dosta mjesta nekoliko linkova. Cijena je svugdje više manje ista. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 18:54 (Igzy20).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Negdje u Engleskoj, najbolje je voziti u noć ;)

Moj PC  
9 7 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozz! Dali Rus MAp može raditi sama, na običnoj mapi bez going east-a? I drugo, ako da, može link? Hvala unaprijed!

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Hmm... Nisam siguran, ali mislim da sam vidio da treba DLC East za Rus Map. Ponavljam, nisam siguran, vjerojatno će netko iskusniji bolje odgovoriti. A u međuvremenu možešskinuti i probati, pa javiš. Ništa loše se ne može dogoditi, ali za svaki slučaj ipak prije spremiš. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ja igram igru jos kad je izasla i mene već је dosadno voziti po autocesti zato ja sam poceo voziti po opasne ceste. 

Dokoliko zelite i vi vozite po ovakve ceste recite :) ili preuzmite kartu.

Evo pogledajte gde ja vozim.

2 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dečki, jel netko možda od Vas imao problem da prilikom pokretanja ets2 preko steama dok odabrem play euro truck simulator 2 da ga izbaci van i pise kao Euro Truck Simulator 2- Steam has stopped working? mogu je pokrenuti samo pod launch with openGL, inace u suprotnome me izbaci van... do sada je sve sljakalo super, ali sad mi se to pojavilo, dal netko mozda zna kako to rijesiti? hvala unaprijed

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Što se potrošnje goriva tiče ona je 51.6 i 53.5 l/100km, radi se o Iveco Stralis 450ks a teret je 33 i 36t. Znalo je to i malo odskakat od prosjeka sl.3 {#}

sl.3 sl.3
Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 7:59 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prema podacima koje si izbacio, lako se da naslutit da si se dobrano napatio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Početnik sam u ovoj igrici, i sada sam podigao kredit od 400 000 $

Koji kamion mi preporučate da si kupim, koji je the best? :)

Baš me zaboli ljudska glupost..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Božoo kaže...

Početnik sam u ovoj igrici, i sada sam podigao kredit od 400 000 $

Koji kamion mi preporučate da si kupim, koji je the best? :)

Koji ti se najvise sviđa , toga kupi, nema ti tu "the best".

Najbolje ti je uzeti ono sto se tebi sviđa i gotovo ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 13:37 (Kiki287).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovo što kaže Kiki stoji, svatko ima svoj ukus.

Ali, njemu kao početniku, kredit od 400 k € ništa ne znači pri kupnji kamiona, jer su mu ionako velika većina njih zaključani.

Božoo, ako planiraš kupit nešto povoljno a kvalitetno to je bez konkurencije Volvo FH 16 Classic Sleeper, cijena oko 100 k € - 540 ks.

Uvijek mi se ta cifra činila smiješnom, smatrao sam da bi ga trebalo zaključat bar do 15 lvl-a, nadam se da će to ispravit, ako već nisu ?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 13:43 (Lemyxz).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice