Ekipo, dobio sam Going East DLC Steam key na poklon pa bi mi se nekime mijenjao za neku igru slične vrijednosti jer nemam ETS 2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čisto ideja ne znam kome ce se svidjeti kome ne, ali bilo bi dobro kad vec se zabavljamo kroz igricu da stogod i naucimo, tako npr. da ponekad u gradovima u koje dostavimo teret ili gradovi u kojima odmaramo, da postavimo neki klip o tom gradu ili tekst kako bi se informirali o njemu, pa evo ja cu prvi poceti, trenutno sam u parkirao u Bjelorusiji u gradu Orsha:
http://en.wikipedia.org/wiki/Orsha
Dali jos tko osim mene ima problema sa MP? Pise connection established i par sekundi nakon kresa igra,SP mi radi normalno..
Dali jos tko osim mene ima problema sa MP? Pise connection established i par sekundi nakon kresa igra,SP mi radi normalno..
Kod mene je sve normalno.
Jel ti baci kakav error kad ti se crasha?
Samo ets2 je prestao raditi,nista drugo.Eto i legi isto pise..
Potpuno isto i kod mene, stalno se izmjenjuje OFF i ON, igram SP koji radi normalno.
Za sve kojima se često izmjenjuje Online/Offline prebacite se na US server. Neki dan sam sa dvojicom frendova išao odraditi jednu turu it Calaisa prema Krakowu (Wroclav je bio izlaz za jednoga) i fino jednome se nije htjelo spojiti, stalno on/off . Na kraju sam nasao da je privremeno rijesenje da se spoji na US server i tamo smo odvozili turu. Zvuči čudno, ali što je, tu je.
I da ovo je jedna od slika koju smo opalili usputno na autoputu :)
Moj je prvi Volvo FH16 750.
New countries, new opportunities
SCS najavljuje veci naglasak na autenticnost za svoj DLC-Skandi ... (+6 fotki)
New countries, new opportunities
SCS najavljuje veci naglasak na autenticnost za svoj DLC-Skandi ... (+6 fotki)
by by promods:(
I opet nema Balkana po obicaju :(
A ni TSM nece jos da izda cjeli Balkan, pa stvarno sramota za njoh :(
Bude, bude kolega samo polako (a treba malo vise od min. napora) ...
CARTE DU MONDE - ( negdje na netu )
jednom rekoh tuzan: "A bila je tako lijepa ...
...
" - dobar kolega me tjesio: "Bude opet lijepa ..."
a sada blistam od srice: Jer vratila se jos ljepsa ... 
kako god, ugodna voznja vozacima a vikend vikendasima
... a dug je put i ja moram poć ... 
PS. mom pm-u nije bilo bas lako ni do sada ...
Koja je to mapa ?
Koja je to mapa ?
Photoshop mapa cini mi se, jer nigdje nisam vidio da TSM i Rus map rade zajedno a bio je i post sa slikom promod +tsm+rusmap cini mi se
...nije photo,evo link: http://ets2.lt/en/rusmap-1-3-5/#more-46433
kako da naplate to sve, da su to htijeli vec bi napravili ja mislim ili se mozda to nama cini lako napraviti ali je u biti jako komplicirano. ko zeli moze u svakom slucaju igrati modove i raditi sta zeli. a ako zelis online imas to sto imas, kolko vidim jako se trude u pradovanju igre i krenuli su u lijepom smjeru.
skinuo sam sve ove modove sto je kolega stavio link, i ne funkcionira tsm mapa plus ostale ruska pro mods itd
skinuo sam sve ove modove sto je kolega stavio link, i ne funkcionira tsm mapa plus ostale ruska pro mods itd
si pokrenuo novi profil?
se verzije moda i igre poklapaju?
Pa ne mogu sve istovrijemeno, moze samo jedna od ove cetiri kombinacije
A vazan je i redoslijed, mora biti ovako kako pise ispod
1 – MHA map EU 1.5.1 by MsHeavyAlex
+ RusMap v1.3.5
2 – ProMods v.1.71
+ RusMap v1.3.5
3 – ProMods v.1.71
+ Poland Rebuilding v.1.70
+ RusMap v1.3.5
4 – Truck Sim Map 5.1.2
+ RusMap v1.3.5
Attention: RusMap + TSM_Map_terrain_FIX connect in profile only on the territory of Russia and Belarus. Use only with maps RusMap + TSM. On the territory of the EU and North Africa, it is recommended to disable.
Samo ets2 je prestao raditi,nista drugo.Eto i legi isto pise..
Kako kod tebe? Meni danas proradio sam od sebe ničim izazvan...