uskoro očekujte konzum,žuja i druge domaće prikolice i možda neke druge modove do kraja dana stavim konzum prikolicu
Za tog lopova ja neću vozit. 
uskoro očekujte konzum,žuja i druge domaće prikolice i možda neke druge modove do kraja dana stavim konzum prikolicu
Za tog lopova ja neću vozit. 
S čim se rade ti modovi?
Plodine, Metro i tako. 
sad maloprije smjesna situacija daju mi renault magnuma nekog za quick job i u nekom rudniku sam i vozim neke cijevi ogromne i nemoze se popet kamion uzbrdo,pa sam se mucio,nakraju sam se uz pomoc rucne popeo jedva.
inace jel vama majestic tj. mercedes kamion uzasno nestabilan,tipa sa scaniom se zaletim sa 120 u zavoj i nista ono budem na rubu al ne prevrnem se a mercedes se prevrce ko lud i pri manjim brzinama.
Meni je Volvo nestabilan, Scania je stabilna. :)
Ionako mi se gade kad ih vidim na putu, još mi samo fali da vozim njihov kamion doma^^
Meni se gade tipovi koji ne poštuju tuđi trud ma kakav on bio loš ili dobar...
Zelenbic svaka čast samo tako nastavi 
S čim se rade ti modovi?
ja sam našao na internetu neki mod sa prikolicama pa sad mijenjam texture mislim da znam gdje se nalaze ti fajlovi modeli i to ali mi neda otvorit tu datoeku.
A konkretno otvoris .scs sa winrarom i extractaš fajlove unutra ce ti biti .dds fajlovi,onda"kupis" photoshop i skines ovaj plugin i instaliraš ga na isto mjesto gdje i ps pa samo otvoris taj .dds preuredis ga i opet spremis kao .dds to je za texture možda kasnije probam i 3d modele preuredit
ima gdje mod za ukidanje restrikcije za kupovanje kamiona,ono tipa nemos kupit kamion ak nisi lvl 20.
Jel mogu igrat euro truck simulator 2 na high detaljima sa Intel Core 2Duo E4400 2.0Ghz,3GB rama i Nvidia Geforce GT610
Jel mogu igrat euro truck simulator 2 na high detaljima sa Intel Core 2Duo E4400 2.0Ghz,3GB rama i Nvidia Geforce GT610
ja sam phenomom x4 3,2ghz, 4gb ddr3 rama i msi r6770 igram na high, a na very high mi lagga u kabini
Može lista modova kojih preporučujete. Ništa hardcore, samo da bude ugodnije voziti. Tipa, da je zvuk kiše malo glasniji dok voziš iz kabine, i da se motor malo bolje čuje... Btw. Zelenbic, keep the good work ;) (Btw... Tu gdje piše s vama kroz život bi tribalo biti malo više ja mislim, nisam siguran)
Može lista modova kojih preporučujete. Ništa hardcore, samo da bude ugodnije voziti. Tipa, da je zvuk kiše malo glasniji dok voziš iz kabine, i da se motor malo bolje čuje... Btw. Zelenbic, keep the good work ;) (Btw... Tu gdje piše s vama kroz život bi tribalo biti malo više ja mislim, nisam siguran)
podigao sam to malo više sad sam zamjenio skoro sve prikolice sa nasima(posta,konzum.zuja,lidl itd.) pa stavim slike za 15 ak min. kad isprobam
podigao sam to malo više sad sam zamjenio skoro sve prikolice sa nasima(posta,konzum.zuja,lidl itd.) pa stavim slike za 15 ak min. kad isprobam
mogu dobit objasnjenje od dume i ajzea zasto mi na svaki post lupaju TD?
ma pusti ih... bolest ne bira ;)
Hrvatska pošta i cisterna?? 
Hrvatska pošta i cisterna?? 
napisao sam da je to jedini problem jer se sve teksture primjenjuju na oba oblika prikolica
Zašto? Zato jer pratim ovu temu i uništavaš je sa svojim "hrvatskim" prikolicama. Barem sam mislio da je to dobar razlog da sada nisam kao i ostatak ekipe koja prati ovaj forum vidio da praviš gluposti od prikolica npr Hrvatska Pošta na prikolici koja prevozi žito, onda Pik na prikolici koja prevozi benzin/plinove. Pa mislim se ako češ uništavati igru hrvatskim da ne rečem sra**** onda uništavaj kako treba.
Zašto? Zato jer pratim ovu temu i uništavaš je sa svojim "hrvatskim" prikolicama. Barem sam mislio da je to dobar razlog da sada nisam kao i ostatak ekipe koja prati ovaj forum vidio da praviš gluposti od prikolica npr Hrvatska Pošta na prikolici koja prevozi žito, onda Pik na prikolici koja prevozi benzin/plinove. Pa mislim se ako češ uništavati igru hrvatskim da ne rečem sra**** onda uništavaj kako treba.
napravi bolje pa se javi ;)
Pa napisao je da nije njegova krivica sto se primjenjuje na obje vrste prikolica i sada ga napadas.
Skoro pa goru optuzbu za unistavanje igre nisi mogao napisati,a osim toga potrudi se i ti malo pa napravi nesto korisno i prosvijetli nam igru na "tvoj" nacin.
Jel se i vama događa da se auto namjerno zabija u vaš teret i takve slične fore?
očito kod mene im je na picku sve što ima svjetla upozorenja xD
Jel se i vama događa da se auto namjerno zabija u vaš teret i takve slične fore?
očito kod mene im je na picku sve što ima svjetla upozorenja xD
ja sam se jednom sudario u neki auto i onda on kao da je namjerno sporo vozio (oko 30-40) a ogranicenje 80 i onda ga preteknem pa opet on mene pretekne al anstavi normalno vozit
Evo slika ima jedan problem što se teksture primjenjuju i na one valjkaste prikolice pa to lošije izgleda...
Nisam sve stigao poslikati na toj ruti ima još prikolica :) evo link
Thumbs up za JAKO. Nosim njihovu robu odkad su došli u Hrvatsku(stari je radio do prije dvije godine kod njih)
Evo slika ima jedan problem što se teksture primjenjuju i na one valjkaste prikolice pa to lošije izgleda...
Thumbs up za JAKO. Nosim njihovu robu odkad su došli u Hrvatsku(stari je radio do prije dvije godine kod njih)
heheh ja znam direktora odkad sam se rodio :) pa reko da uradim free reklamu za rodu
heheh ja znam direktora odkad sam se rodio :) pa reko da uradim free reklamu za rodu
Gojsalić?
malo si krivo popamtio poslat cu ti na pm da nepisem tu nemora svatko znat tko sam :D