Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.243.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Xperiax1 kaže...

Ak tebi obično traje put 1h, a sad po novom bi ti trajao 3 sata, znači da voziš abnormalno velikom brzinom ;)

Slažem se, neće se moć pretjecat, al nema smisla ni vozit 150 kao što 90% vas na foruum vozi

Pa zato se oni i bune da se limiter brzine stavi {#}

Zasto se nece moc pretjecat,bit ce milina za vozit {#}

Amen, necu vise nikom mora je**at majku jer me pokupi kad zaobilazi u konvoju koji vozi 140Kmh jer nijednog od tog više neće bit!{#} Iako, ja bih radije opet na 120Kmh limiter, jer ako se nekom žuri negdje, a mora ić 90Kmh.....

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
11 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
macgyver 53 kaže...

Neznam jesi ikad gledao ali kad se budes sljedeci put vozio na autoputu drži isti razmak neko vrijeme iza kamiona pa ćes vidjet koliko se voze. A sad neznam za ove nove npr. streamline,mp4 itd.. možda oni i imaju blokadu kako kažeš. Btw imam rođaka koji vozi FH16 i kaže da ide bez problema 115km/h.

Mogu oni ić koliko ti srce poželi, ali kad te uhvati policija nahebal si ;)

EmyR kaže...

Prije par dana su izbacili da ce biti ogranicenje na 90 km/h... Meni osobno je to glupo, jer ce biti nenormalne guzve po autoputevima, nece se moci proci jedni pokraj drugi... onda jedna voznja nece trajat 1h vec 3,4h a malo tko od nas da ima vremena sjediti toliko i voziti jednu turu :)

Ak tebi obično traje put 1h, a sad po novom bi ti trajao 3 sata, znači da voziš abnormalno velikom brzinom ;)

Slažem se, neće se moć pretjecat, al nema smisla ni vozit 150 kao što 90% vas na foruum vozi

Haha, pa za put od oko 1000km sa prosjecnom brzinom od 100-120km/h ides 1h vremena, a sad ce biti 3,4h zbog preveliki guzvi :)
a sto se tice tih sto voze 150+/- njih treba samo reportat i nek admini rade svoj posao, i rijesena stvar :) 

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Neka budu gužve bit će zanimljivije i realnije :) Btw jučer vozim turu od 1500km i dva kilometra do odredišta me lik udari jer je iz desne trake skretao lijevo za neku firmu, nekužim takve likove ili neznaju koristit retrovizore ili im se neda ili su jednostavno glupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Neka budu gužve bit će zanimljivije i realnije :) Btw jučer vozim turu od 1500km i dva kilometra do odredišta me lik udari jer je iz desne trake skretao lijevo za neku firmu, nekužim takve likove ili neznaju koristit retrovizore ili im se neda ili su jednostavno glupi.

ma idioti, kad me jedan takav tokmak spuca, sjebe mi koncepciju i neda mi se igrat ets par dana {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 17:30 (dodo323).
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moze li mi netko objasnit kako mogu igrat MP? Imam igru na steamu, ali neznam koja je verzija :S

Napravio sam acc na WorldofTrucks...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 19:43 (FallenArmy911).

0 4 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

A tebi je isto teško malo prolistat temu ili nedaj Bože poslužit se googleom? Naravno, to je jako teško i boli! Mislim da ću odustat od ovog foruma jer, čast izuzecima, previše je razmaženih derišta koji bi sve na gotovo. Al eto, nek ti bude....

Acc na Worldoftrucks ti ne znači apsolutno ništa za MP. 

Što se verzije igre tiče, kad pokreneš igru na screenu sa profilima na dnu ekrana ti piše koja je verzija, ali ako imaš kao što kažeš Steam, onda ti je vjerojatno 1.12.1s verzija.

Za MP moraš skinut klijent, a stranicu si sam pronađi. Koristi google malo.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

2 DLC-a :D Metalic Jobs dobijete besplatno za registraciju na World Of Trucks, btw. al mi je jak kamion((tablica pogotovo, dali će raditi na MP?)) :D 

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 20:11 (Strm).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skinio sam client i to sve... i sad kod patcheva, kad trazim 1.10.1. patch, nadi mi samo "From older to 1.10.1" a ja imam noviju.

Sta da radim?

0 0 hvala 0
14 godina
FallenArmy911 kaže...

Skinio sam client i to sve... i sad kod patcheva, kad trazim 1.10.1. patch, nadi mi samo "From older to 1.10.1" a ja imam noviju.

Sta da radim?

Stavi na 1.12 i cekaj ptach, trebao bi veceras izać

13 godina
Strm kaže...

2 DLC-a :D Metalic Jobs dobijete besplatno za registraciju na World Of Trucks, btw. al mi je jak kamion((tablica pogotovo, dali će raditi na MP?)) :D 

Registriro sam se još prije al nisam dobio dlc

14 godina
macgyver 53 kaže...
Strm kaže...

otiđi sad pod events i vidjet češ

16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Strm kaže...

Pogledaj pod Events tamo bi trebao dobiti kod za Metalics paintjob. Barem je tamo meni od kad sam si uzeo taj paintjob

EDIT: strm me prestigao :P

BTW kombinacija RoMap Addon+ProMods 1.7+Poland rebuilding 1.7 +RuMap je ubojica, nema se šta reći... Al zbilja. Slika dolazi kasnije

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 20:49 (midzan21).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Hodam parkom kad ono vidim ovu ljepoticu!{#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
1.12 Multiplayer Patch

Izašao je 1.12 multiplayer patch!{#}

1. Stranica

2. Download

3. Vozi!{#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina
Euro Truck Simulator 2

We are releasing new update shortly. Try to check this page again soon.

Samo što nije!! Eh da ne radim sutra... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Genius10 kaže...

We are releasing new update shortly. Try to check this page again soon.

Samo što nije!! Eh da ne radim sutra... :D

evo skida se {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako sporo skida lol {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Javite kake su novosti, sutra sam cijeli dan na cesti...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

I da dogovorimo onda neki konvoj za sutra navečer

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Koliko vas je za konvoj sutra? Btw jel imamo svi going east?

13 Da
4 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam u frankfurtu u servisu pa dođite ako možete

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jbni limit..... treba bi 10 godina da dodem s jedne destinacije na drugu.. A kako je limit 90 ni na jednom zavoju ne moram kociti, posto uopce nije potrebno...samo gas lijevo desno...monotono, a bogami mogu i prodat ovaj kamion i uzet najjeftiniji nema razlike
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sve u svemu dobro je,odradio turicu kratku da vidim kako ide pa odo spavat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jos sam primjetio kad svi voze 90, kamioni pocnu trzati
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sad možda opet zaigram MP baš zbog tog limitera. Sad konačno bude sve realnije i ne bude idiota koji voze 150+ i zabijaju se u sve redom. Tko hoće jurit nek igra SP i nek tamo izvodi što hoće, ali što se mene tiče MP treba limiter. Vama kojima se to ne sviđa igrajte GTA ili Need for Speed, a kamione ostavite onima koje to zanima.

Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ipak je dovoljno 90km/h :) sad svi ljepo voze i nemoram se bojat da će mi iza mraćnog zavoja izletit kamikaza koja vozi 150 {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

E sad ode ko covjek odvozit koju rutu u MP {#}

Dali se moze ic brze od 90km/h?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 0:33 (Xperiax1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dado16 kaže...
jbni limit..... treba bi 10 godina da dodem s jedne destinacije na drugu.. A kako je limit 90 ni na jednom zavoju ne moram kociti, posto uopce nije potrebno...samo gas lijevo desno...monotono, a bogami mogu i prodat ovaj kamion i uzet najjeftiniji nema razlike

to sam i ja danas pokusavo objasnit ljudima, al ocito da neki ne kontaju bit toga limita... sad nije bitno je li imas kamion od 430 HP il 750 HP kad svi idu jednako...jedino ovima slabijima treba malo vise vremena da dodju do 90, sto je trenutno puno interesantnije za igrati sa njima, neg sa ovim jakima sto za 10 sec nabije od 0 - 90km/h :)

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Drago mi je da su stavili to, vozim se gradom po mraku, i meni zeleno, samo odjednom me kamion pukne i odletio sam u pm, naravno steta 100% nisam ni vidio tko me puknuo, morao sam treci kredit dizati za popravak, jer se stalno pojavio idiot koji me pukne...

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto i moje pile {#} Tko me vidi neka svira {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice