Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.226
|
čitano: 8.332.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Postoji mod (ako se tako može uopće nazvati) koji vas može teleportirati u grad/garažu koju želite da ne putujete od grada do grada i tražite se.

Prvo morate u My documents - Euro Truck Simulator 2 otvoriti file config.cfg i iz uset g_console "0" promjeniti u uset g_console "1" i uset g_developer "0 u uset g_developer "1"

Nakon toga uđete u igru, stisnite tipku ~ i utipkajte npr. goto 2113;12;19263 ako želite u Innsbruck i stisnete Enter i nađete se iznad garaže u Innsbrucku,, izađite iz konzole poniovnim pritiskom na tipku ~

S tipkama 4, 5, 6 i 8 se krećete i stanite na cestu i stisnite F9 da spustite kamion na položaj po želji.

Download

Edit: provjerite vi koji igrate MP da li to tamo uopće funkcionira

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 16:12 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
vrinho kaže...

Postoji mod (ako se tako može uopće nazvati) koji vas može teleportirati u grad/garažu koju želite da ne putujete od grada do grada i tražite se.

Prvo morate u My documents - Euro Truck Simulator 2 otvoriti file config.cfg i iz uset g_console "0" promjeniti u uset g_console "1" i uset g_developer "0 u uset g_developer "1"

Nakon toga uđete u igru, stisnite tipku ~ i utipkajte npr. goto 2113;12;19263 ako želite u Innsbruck i stisnete Enter i nađete se iznad garaže u Innsbrucku,, izađite iz konzole poniovnim pritiskom na tipku ~

S tipkama 4, 5, 6 i 8 se krećete i stanite na cestu i stisnite F9 da spustite kamion na položaj po želji.

Download

Edit: provjerite vi koji igrate MP da li to tamo uopće funkcionira

Kakav mod? Pa to postoji u samoj igri. Menadžer garaže -> Odabereš garažu -> Brzo putovanje

15 godina
Lemyxz kaže...

Kakav mod? Pa to postoji u samoj igri. Menadžer garaže -> Odabereš garažu -> Brzo putovanje

Ali s ovim možeš i u još neotkrivene gradove i garaže.

18 godina

To je dio developerske konzole.

U novim verzijama ETS-a (cca 1.11) se može upisati i konkretni naziv grada npr. goto paris.

No moguće je da ovo ne radi u MP.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
15 godina
zstef kaže...

U novim verzijama ETS-a (cca 1.11) se može upisati i konkretni naziv grada npr. goto paris.

Ako te netko prijavi, to ti je cheatanje...

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
15 godina
zstef kaže...

Nisam to znao, sad sam isprobao i funkcionira {#}

12 godina
Euro Truck Simulator 2

U sadasnjem MP (za 1.10) radi "goto koordinate" ali da bi kamion dosao tamo potrebno je F9 a on ne radi u MP jer ima sasvim drugu funkciju (namjenu) a to je prikaz nicka iznad kamiona.
Gotovo sam siguran da nece raditi ni u MP za 1.11 ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 20:30 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...

U sadasnjem MP (za 1.10) radi "goto koordinate" ali da bi kamion dosao tamo potrebno je F9 a on ne radi u MP jer ima sasvim drugu funkciju (namjenu) a to je prikaz nicka iznad kamiona.
Gotovo sam siguran da nece raditi ni u MP za 1.11 ...

da,ali ja sam teleportiranje snimio u SP-u i sa te lokacije nastavio u MP-u. Ovo funkcionise samo na jednom profilu,a verzija je 1.10. Kako ce ovo biti na ovom 1.11. patchu na znam

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Igram ovu igricu vec duze vrijeme i stvarno sam prezadovoljan igricom i grafikom. Grafika je premocna {#}. Što se tiče kamiona i oni su odlični,imam svoj vlastiti kamion i imam također svoju vlastitu tvrtku. Sve u svemu igra je zakon!

3 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

jesam baksuz, zadnjih 100m vozim bez benza i taman naletim na benzinsku i uspijem se zaustaviti po metra od benzinske da natocim i naravno nemogu nego moram u servis, jer se ne zeli ni mm pomaknuti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 21:01 (dennocro).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dennocro kaže...

jesam baksuz, zadnjih 100m vozim bez benza i taman naletim na benzinsku i uspijem se zaustaviti po metra od benzinske da natocim i naravno nemogu nego moram u servis, jer se ne zeli ni mm pomaknuti.

Neki dan si imao 2milijarde...kad si prije tolke milione spisko {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

trgujem dionicama Volva...sad sam vecinski vlasnik sa 98% pa sam zato potrosio toliko para...

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
dennocro kaže...

trgujem dionicama Volva...sad sam vecinski vlasnik sa 98% pa sam zato potrosio toliko para...

Znači preuzeli smo ga šveđanima {#}

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako je netko voljan reć mi kako, i na koju verziju update-at ETS2, i kako updateat MP? Hvala!

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Strm kaže...

Ako je netko voljan reć mi kako, i na koju verziju update-at ETS2, i kako updateat MP? Hvala!

ETS2 za MP treba 1.10.01.19 a na Steam je to ovako: Steam > Right click on ETS2 > Proporties > Betas > Select Temporary_1_10_01_19
A MP Current release 0.1.0.8.2:  http://alpha.ets2mp.com/  ... uzivaj i vozi pazljivo ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
15 godina
suMaper kaže...
Strm kaže...

ETS2 za MP treba 1.10.01.19 a na Steam je to ovako: Steam > Right click on ETS2 > Proporties > Betas > Select Temporary_1_10_01_19
A MP Current release 0.1.0.8.2:  http://alpha.ets2mp.com/  ... uzivaj i vozi pazljivo ... {#}

Hvala! Još nešto, kada skine instaler za MP, on če sam stari maknut ili updateat?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nemoras brisat stari MP client,on ce ih sam zamjenit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xperiax1 kaže...

Opet hvala! Cete danas štogod vozit da znam doći?

13 godina
neaktivan
Strm kaže...
Xperiax1 kaže...

Dok ne izbace za 1.11 verziju nista,barem sto se mene tice.Neda mi se zbog 2-3 odvozene rute u mp svakih dan dva skidat preko 500 mb.A i bas mi se ne igra,nasao sam si neku malu mapu koju sam ubacio i polako se kotrljam sa Actrosom..

15 godina
Xperiax1 kaže...
Strm kaže...
Xperiax1 kaže...

Dok ne izbace za 1.11 verziju nista,barem sto se mene tice.Neda mi se zbog 2-3 odvozene rute u mp svakih dan dva skidat preko 500 mb.A i bas mi se ne igra,nasao sam si neku malu mapu koju sam ubacio i polako se kotrljam sa Actrosom..

Onda necu ni ja{#} Nego, o kakvoj mapi je rijeć? Tražim nekaj izazovno :D

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nije ovo ogromna mapa.Dobijes par gradova,dodano je malih cesta sto se meni svidja..U biti evo ti link pa vidi.Radi na 1.11 verziji.

http://ets2mods.org/2014/08/mhapro-map-eu-1-5-1/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xperiax1 kaže...

Nije ovo ogromna mapa.Dobijes par gradova,dodano je malih cesta sto se meni svidja..U biti evo ti link pa vidi.Radi na 1.11 verziji.

http://ets2mods.org/2014/08/mhapro-map-eu-1-5-1/

Ma, skidam mod za bus, pa tražim neku zanimljivu mapu, baš sam nabrijan, upravo došao s puta, autobusom 15h :D

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi u ets 2 ubacuju autobuse,u cem je fora? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Xperiax1 kaže...

Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi u ets 2 ubacuju autobuse,u cem je fora? {#}

Pa zat što druge igrice, koje su pretežito napravljene za autobuse, imaju šugavu fiziku, a ets2, s druge strane odličnu i onda se busevi fino uklapaju...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel onda dobijes mod za kupit ljude po stanicama ili?

Mercedes presao 72000 {#} Neznam kako da zumiram tablu pa sam pa sam ovako uslikao.Sad polako za Torino..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Xperiax1 kaže...

Jel onda dobijes mod za kupit ljude po stanicama ili?

Mercedes presao 72000 {#} Neznam kako da zumiram tablu pa sam pa sam ovako uslikao.Sad polako za Torino..

Svaka ti dala.... litru diesela xD{#}

18 godina
Xperiax1 kaže...

... Neznam kako da zumiram tablu...

Tri puta F4 i onda približiš sjedalo tipkom W {#}

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Skinem novi luncher za mp i opet ovo u cemu je problem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
began kaže...
Skinem novi luncher za mp i opet ovo u cemu je problem?

Ako imas 1.11 verziju moras vratiti na tu verziju koja ti pise da bi mogao igrati.

13 godina
Euro Truck Simulator 2

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice