ajmo danas svi na teamspeak zajedno 176.9.140.165:8888
ja sam vam tamo Mile ime pa me pozovite
ajmo danas svi na teamspeak zajedno 176.9.140.165:8888
ja sam vam tamo Mile ime pa me pozovite
Išao sam skinuti MP, ali na stranici za dl kaže da moram imat steam...da li mogu uopče igrati bez steama?
Išao sam skinuti MP, ali na stranici za dl kaže da moram imat steam...da li mogu uopče igrati bez steama?
Nazalost ne moze ...
Idem igrat MP , team speak 178.218.161.41 ... jedfini sam damir1908 pa se cujemo raja :=)
eo ovako, pošto sam novi za MP.
jel preporučujete da profil koji se koristi za SP da se s njim uđe u MP i igra, ili novi profil za MP napravit, pa udarit.
Posto si nov bas (jako) preporucam novi profil ...
nije dugo ni trebalo već sam proglašen noobom... am i missing something, il su to sve nervozni ljudofi?
Ljudi, gdje su Ai vozila u vasim multiplejer seansama??
Bez AI-ja stvar izgleda pomalo..eh....sterilno?
Ako nekom bude usput nek svrati u Koln (Hotel) u 20:40h...
jel preporučujete da profil koji se koristi za SP da se s njim uđe u MP i igra, ili novi profil za MP napravit, pa udarit.
Cini mi se da je ovo procitano ovako:
a ja sam zaista mislio ovako:
Posto si nov, bas (jako) preporucam novi profil ... 
Cini mi se da je ovo procitano ovako:
a ja sam zaista mislio ovako:
Posto si nov, bas (jako) preporucam novi profil ... 
A, nije govno, nego se pas posra'!
danas u 22 krece konvoj iz dovera(luke) za pariz pa ko voli nek izvoli
Odvezao sam dosad samo 3 ture, i ne mogu ne primjetit kako sve i jedan trucker me bez pardona sašije iako vozim 90...
Crni Volvo će večeras odspavat na parkingu u Groningenu, pa sutra nastavljam.
inače steam name je TheAnswer023 (HR). Živjeli
danas u 22 krece konvoj iz dovera(luke) za pariz pa ko voli nek izvoli
U buduče javi bar malo ranije ako je ikako moguče..
Skinio danas zadnji update al svejedno se ne može spojit, kod vas?
Odvezao sam dosad samo 3 ture, i ne mogu ne primjetit kako sve i jedan trucker me bez pardona sašije iako vozim 90...
Crni Volvo će večeras odspavat na parkingu u Groningenu, pa sutra nastavljam.
inače steam name je TheAnswer023 (HR). Živjeli
Tebi je limit na 90km/h uključen?
Dali je moguce prodati garazu?
Ne vidim nikaki smisao i mislim da nije.
Ne vidim nikaki smisao i mislim da nije.
Ta garaza je od neke stare mape i umjesto grada mi pise NEMA,zato bi ju htio prodat...
da, meni je limit uključen na 90km/h.
btw Zekat, proletio si pored mene ko pored turskog groblja danas popodne (osim ako nema još koji Zekat u MP-u) tamo kod Groningena
Ta garaza je od neke stare mape i umjesto grada mi pise NEMA, zato bi ju htio prodat...
Samo jedna ... pa ja ih imam pet (od 4 mape) ...
Ako se predomislis i opet aktiviras tu mapu ona ce ti biti dostupna i sve ok ...
A mogucnost prodaje garaza je predvidjina jednog dana a moozda i prije ... 
Hoces reci da ce se u iducim apdejtovima moci prodati? Mislim da je to garaza iz ruske mape al mi mrsko sad aktivirat samo da bi prodao 
da, meni je limit uključen na 90km/h.
btw Zekat, proletio si pored mene ko pored turskog groblja danas popodne (osim ako nema još koji Zekat u MP-u) tamo kod Groningena
Isključi limit u opcijama. Nisam te skužio jer da jesam u najmanju ruku bi se zabio u tebe..
pozz...jel mi netko moze stavit link koji radi za skidanje "balkasnske mape" (hrv,slo,ih...itd)...linkova na netu na tisuce,a ni jedan ne radi...ako je moguce,bio bi zahvalan i ak je molim i verziju igre koju zahtjeva taj mod....hvala
pozz...jel mi netko moze stavit link koji radi za skidanje "balkasnske mape" (hrv,slo,ih...itd)...linkova na netu na tisuce,a ni jedan ne radi...ako je moguce,bio bi zahvalan i ak je molim i verziju igre koju zahtjeva taj mod....hvala
To je TSM: http://www.tsm-dl.de/dl/tsm_map_4_7_2.7z
a treba ets2 min. v1.9.22 ili noviji 1.10.1 ...