Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.226
|
čitano: 8.332.217
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima tko da je možda kupio key za 6$ ali mu ne treba? Sad je 18$ a to mi je puno. Kasno sam vidio ponudu....

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
MaXt0r kaže...

Kad smo vec kod xp-a i levela, koji level moram biti da bi dobio mogucnost da prevozim te ADR zapaljive materije?

Tamo gdje stavljas skill-pointe imas desno popis svih materija koje mozes prevoziti cisternama kao i potrebni ADR level. Znaci koliko 'bodova' trebas. Koji ces level biti ovisi znaci koliko ces bodova staviti u ADR umjesto u neku drugu kategoriju.Imas desno slicice za ADR supstance i opis sto znace.

13 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

dobro vece dragi forumasi

,Htio bih jedno pitanje imas ets 2 1.3.1v i interesuje me dali ako nadogradim cu morati sve iz pocetka stigao sam do 38razine , i preko 15000eura, a jos uz to igram kroz 2.2 truck sim map. pa me interesuje dali i kako to izvesti? te ima li nekih znatnijih poboljsanja u novijoj verziji itd... bugova ili neceg slicno.. Hvala puno. :)

Bug je najjači
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Calex kaže...

Ja sam nadogradio sa 1.1.1 na 1.7.0 i nisam morao nista ispocetka, samo mi je ukinulo posao na kojem sam bio, i nije uzelo pare za prekid

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 21:58 (Haker_x).
13 godina
protjeran

A sta je poboljsano u odnosu na starije verzije ?

Bug je najjači
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni je u odnosu na 1.1.1 dosta toga poboljsalo.

U opcijama mogu potesiti jacinu kocnica kada pritisnem slovo "S", mogu iskljuciti limitator brzine (da kamion ide vise od 90km/h), i jos nekih opcija koje bas nisam koristio pa ne znam za sta sluze

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Haker_x kaže...
Hvala puno kolega, bas sam razmisljao od cega zavise oni dole bonusi XP-a (znao sam da je 1km=1XP na poslu i 2km=1XP-a u free roamu), znaci sve ovisi od predjene kilimetraze.

Samo jedna mala ispravka, malo si se zbunio (ali i najbolji pogrijese), ADR daje XP, a ne daje lovu :)

Eh, oopet sam omanuo ... {#}

Hvala ti kolega, jer ja to sigurno nebi vise zapazio ...

Calex kaže...

A sta je poboljsano u odnosu na starije verzije ?

E to ces ti nama reci kad procitas sve ovo ... {#}

http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav...pratim ovu temu vec dosta dugo, a samu igru igram otkad je izasla(nazalost piratiziranu), samo sto ju sada vec 4 mjeseca nisam ni taknuo...nazalost nisam imao vremena...

Ali danas sam ju napokon kupio{#}

Rekao sam si prvom prilikom cu je kupiti da im zahvalim na odlicnom radu sto su napravili...tako da cu ubrzo nastaviti tamo gdje sam stao

Imam samo jedno malo pitanjce...koja je po vama mapa bolja, tj. u kojoj ima vise kilometara i zanimljivosti...skandinavija ili TSM?

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Pozdrav...pratim ovu temu vec dosta dugo, a samu igru igram otkad je izasla(nazalost piratiziranu), samo sto ju sada vec 4 mjeseca nisam ni taknuo...nazalost nisam imao vremena...

Ali danas sam ju napokon kupio{#}

Rekao sam si prvom prilikom cu je kupiti da im zahvalim na odlicnom radu sto su napravili...tako da cu ubrzo nastaviti tamo gdje sam stao

Imam samo jedno malo pitanjce...koja je po vama mapa bolja, tj. u kojoj ima vise kilometara i zanimljivosti...skandinavija ili TSM?

Hvala

Skandinavija je mnogo manja ali ima vise detalja.  TSM je nekoliko puta veca, obuhvaca Dansku, jos malo Italije, nesto HR, cijelu grcku, Kretu, nesto Francuske, dosta Spanjolske i Portugala i cijelu sjevernu Afriku, 2 rute istok-zapad: normalnu, obalnu i onu juznu, rutu 'smrti' kako je od milja ovdje zovemo, svakako isprobati! Ne moras se ogranicavati na TSM ili Skandinaviju ili GoEast, mozes isprobati sve, jedino Skandi i TSM ne mogu biti aktivne istovremeno jer se u nekim dijelovima preklapaju, dok DLC 'Go East' podrzavaju  obje. Ja igram TSM jer mi je golema, cijeli Mediteran, detalji su mi manje vazni, osobito ih ne zapazam nocu. Mozes igrati malo jednu malo drugu mapu, dok se zasitis :) Evo, ja cu uskoro proslaviti svojih prvih prijedjenih 200.000KM {#}

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Hvala na odgovoru.

Definitivno cu onda isprobati obje, a mozda i uzmem Going East ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Hvala na odgovoru.

Definitivno cu onda isprobati obje, a mozda i uzmem Going East ...

Uzmeš kao ja GoingEast+Scandinavia.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kako obožavam kad formiraju ovakvu kolonu, nit je kolona nit nije, naravno da moram obići svu 4 ili bar 3 u komadu.{#}

Millitary paket radi, Hannover - Hanchester ~1000km, 5000€.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 19:05 (Zekat).
Moj PC  
5 4 hvala 0
17 godina
Zekat kaže...

Kako obožavam kad formiraju ovakvu kolonu, nit je kolona nit nije, naravno da moram obići svu 4 ili bar 3 u komadu.{#}

...super ti je boja kamiona....{#}

13 godina
neaktivan
lion002 kaže...
Zekat kaže...

...super ti je boja kamiona....{#}

Original hahahah

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

hehehe hebe ga ko i mene :)

samo ja vise neigram dok nekupim ORG

dosta mi je zutih kartona a i farbanja u roza XD

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

daj llink za te prikolice xD

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

hehehe hebe ga ko i mene :)

samo ja vise neigram dok nekupim ORG

dosta mi je zutih kartona a i farbanja u roza XD

Ova fora s roza kamionima mije najbolja anti-pirat fora nakon settlersa 3!!{#}

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

U stvarnosti, bar prema nasim vazecim zakonima bi TI trebao stat u stranu i propustiti vozila iza sebe ;) Iako nekako sumnjam da ima vozila iza tebe kojima ti smetas{#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja nemam org. igru još ali nemam problema sa bojanjem kamiona, nestajanjem prikolica itd a imam patch 1.7.0. Zahvaljujući jednom kolegi i you tube-u {#} Btw sad kad počnete napadat u PP {#}

Moj PC  
3 5 hvala 0
17 godina

Kak da stavim custom mape u igru?? U scs formatu su probo sam stavit u documents/ets2/mods al nista. Jel treba negdje u u program files mozda?

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Kak da stavim custom mape u igru?? U scs formatu su probo sam stavit u documents/ets2/mods al nista. Jel treba negdje u u program files mozda?

kada pokreces svoj profil stisni uredi i ukljuci te modove sta si stavio u mods mapu

Gaming 4ever.
17 godina

Evo jesam al mi se sa jednom mapom rusi kod ucitavanja a s drugom nemogu uc u igru pise da je neki problem :S , pa moze preporuka neke dobre mape koja radi s ovom zadnim verzijom igre sa go east dlc-om. Nesto tipa one mape amerike, afrike, rusije.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM mapa ima HR, Grcku, Spanjolsku, Afriku etc: http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a

Skandinavija je ovdje: http://www74.zippyshare.com/v/77318868/file.html

Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina

Me nije meni do mjesta nego mi je monotono jel na orginalnoj sve isto izgleda, i jel mogu koristit obadvije ove mape u isto vrijeme?

12 godina
Euro Truck Simulator 2

nope ... {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Ja nemam org. igru još ali nemam problema sa bojanjem kamiona, nestajanjem prikolica itd a imam patch 1.7.0. Zahvaljujući jednom kolegi i you tube-u {#} Btw sad kad počnete napadat u PP {#}

pa da te nenapadom na PM reci ovdje sto si napravio pa svima pomognes :)

16 godina
macgyver 53 kaže...

Nemam ni ja, a nisam nista cackao, samo instalirao patch (modove jos nisam ukljucio)

17 godina
suMaper kaže...

nope ... {#}

A nema veze ovaj TSM dobro izgleda za sad.

12 godina
R4zOR229 kaže...
suMaper kaže...

nope ... {#}

A nema veze ovaj TSM dobro izgleda za sad.

Onda ok, ... ali, vidi dole ...

R4zOR229 kaže...

Me nije meni do mjesta nego mi je monotono jel na orginalnoj sve isto izgleda, i jel mogu koristit obadvije ove mape u isto vrijeme?

Onda je mapa Rusija bas za tebe radena {#} ... Nemoj sad odmah odustati zbog naziva nego prvo probaj (pogledaj), to ti je 20 min. pa ako ti i ovdje bude sve isto kao na originalnoj onda te "obavezujem" da me ovdje posteno ispljujes ... {#}

Ali, to je samostalna mapa tj. bez default mape pa i bez DLC, znaci samo mapa Rusije.
Predlazem da uradis ovako. Napravi novi profil aktiviraj mod "Russian_Orient_Express_v2,0.scs", izaberi pocetni grad Moskva, i kad dobijes prvi posao nemoj ici na isporuku nego obidi ceo grad uzduz i poprijeko da bi vidio da li je "sve isto".
Kad to uradis obrisi taj profil i opet napravi novi ali za pocetni grad biraj sasvim gore na sjeveru Murmansk, tamo ima snijega. I uradi isto, obidi ceo grad i kad to uradis obrisi i taj profil i igra ti nece niti znati da je bila u Rusiji. Ja inace trenutno imam 7-8 aktivnih profila, tako da te to ne brine.
I posle ovoga ces znati sta da mi radis ... {#}
http://ets2.lt/en/russia-map-v-2-0/

EDIT: Originalan naziv moda je "easterner_express_russian_ver_2_0_for_ets2_1_4_x.scs" ... ono gore sam ja promjenio, sorry ... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 12:34 (suMaper).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice