Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.472.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

i ovi iz SCS-a kako su snimali zvuk razbijanja :D

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
sokre007 kaže...

Ja sam kupio preko njih i sve je proslo ok. Kad kupiš dobiješ na njihovoj stranici "activation code" i aktiviras na steamu. U gold editionu sam dobio "Main Game Activation Code" i "Going East Activation Code".

Ja isto danas kupio preko njih,sve je ok prošlo.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

neznam za vas al meni se sviđa,stvarno dobro odrađen mod {#} 

evo link:  http://ets2.lt/en/scania-newr/

Nikad nereci nikad!!

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovako djeluje super,vidjet cemo detalje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupio sam key na gamersgate, jel moram steam verziju ili moze i obicna verzija da se aktivira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

.....beta patch 1.7.1 ali samo za steam verziju popravlja bug što se tiče brzih poslova{#}, c/p sa promods stranice:

So my steam version has just been updated to 1.7.1 and the job list now appears to work again. (I should probably note that I do have betas turned on, so I don't know if this is an official release or beta release, but either way it is working)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel postoji kakav mod sa ovakvim "labudicama koje prevoze transformatore preko pola grada" - LINK te naravno što mislite koliko "konja" moraju imati ti Mercedesi koji voze to ?

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo i mog Volva

Stefag40
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 18:23 (stefagtx).
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Jel postoji kakav mod sa ovakvim "labudicama koje prevoze transformatore preko pola grada" - LINK te naravno što mislite koliko "konja" moraju imati ti Mercedesi koji voze to ?

Jedan kamion vuce, drugi gura.. Buduci da to voze 'tek' na Pleso, valjda je svuda ravnica, ne moraju imati puno snage. Imaju reduktore. I vjerojatno se vuku puzevom brzinom.S tom grdosijom u ETS2 bi se zaglavio vec na prvom zavoju {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e ovako samo me zanima jel bi mi se na winter modu morali lanci sami pojaviti, ili ih treba uključiti negdje?

0 0 hvala 0
13 godina
k0l4c kaže...

e ovako samo me zanima jel bi mi se na winter modu morali lanci sami pojaviti, ili ih treba uključiti negdje?

to i mene interesira. uključio sam taj mod i dobro se zaje..! Vozio sam jedva 30 na sat

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
14 godina

Jel se moze DLC aktivirati na steamu?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
13 godina
neaktivan
dar01 kaže...
k0l4c kaže...

to i mene interesira. uključio sam taj mod i dobro se zaje..! Vozio sam jedva 30 na sat

ja sam ga imao ukljuceno, i lanci su se sami pojavili, ali sam ga iskljucio jer mi smeta na mapi, odnosno donji dio mape uopce nevidim i grcku  samo malli dio se vidi, tako da sam ga izbacio, neznam dali je jos nekom smetalo ali et meni je inace koristim TSM mapu

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!
13 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

Jel se moze DLC aktivirati na steamu?

Da

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam DLC Going East osvojio kod DaSquirrelNuts-a na streamu prije 2-3 sedmice{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna li netko mod da su svi kamioni otkljucani i nadograđivanje za verziju 1.7.0 skinuo sam ovaj http://ets2.lt/en/all-parts-trucks-unlocked-realistic-part-prices/    ali mi se igrica srusila

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li gdje link za Mercedes Actros MPIV?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Almedin96 kaže...

Ima li gdje link za Mercedes Actros MPIV?

Evo http://ets2.lt/en/mercedes-mp4-interior-v1-6-1/

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Da li modovi kamiona mijenjaju neke od orginalnih kamiona ili se samo dodaju bez brisanja orginalnih kamiona koji su u igrici?

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Da li modovi kamiona mijenjaju neke od orginalnih kamiona ili se samo dodaju bez brisanja orginalnih kamiona koji su u igrici?

Vecina modova mjenja orginalne kamione u igrici... 

-----------------

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 14:32 (Strumf123).
12 godina
Virus_sc kaže...

zna li netko mod da su svi kamioni otkljucani i nadograđivanje za verziju 1.7.0 skinuo sam ovaj http://ets2.lt/en/all-parts-trucks-unlocked-realistic-part-prices/    ali mi se igrica srusila

Pa ako odmah otkljucas sve kamione onda ces pozeljeti i vise love a nedaleko je i zelja za level 100 ... Pa u cemu ce ti onda ostati draz i uzivancija u voznji ako odmah odbacis mogucnost napredovanja u karijeri i stvaranju tvoje prevoznicke imperije postenim radom ... ?!? {#}

gale007 kaže...

ja sam ga imao ukljuceno, i lanci su se sami pojavili, ali sam ga iskljucio jer mi smeta na mapi, odnosno donji dio mape uopce nevidim i grcku  samo malli dio se vidi, tako da sam ga izbacio, neznam dali je jos nekom smetalo ali et meni je inace koristim TSM mapu

... pa ako ga ipak zelis koristiti i da vidis cijelu TSM mapu, davaj link od moda ... {#}

----------------------
Novi Volvo, novi skin, novi interijer, NOVI 456. profil (Irony Man) samo ja jos uvjek onaj staari ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
neaktivan

evo ovaj sam skinuo http://ets2.lt/en/winter-mod-v-2-0/

i nema mi pola mape :) tnx

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni nikako nije sjeo taj načičkani kilometar sat kod novog Volva, volim kad je pregledno i naravno kazaljke se moraju cijele vidjet.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 20:41 (Zekat).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
gale007 kaže...

evo ovaj sam skinuo http://ets2.lt/en/winter-mod-v-2-0/

i nema mi pola mape :) tnx

Sada bi trebalo da vidis cijelu TSM mapu, ali ja trenutno ne koristim Winter mod tako da ga nisam niti probao. Znaci tebi sam ostavio da ga probas a zatim (bez ustrucavanja) i da vices ...

http://en.file-upload.net/download-8274101/zzzzWinterModV2_view_za_TSM.scs.html

PS. ako si mjenjao orig. naziv "zzzzWinterModV2.scs" onda tom novom nazivu trebas dodati "_view_za_TSM" kao sto je i gore ...

13 godina
Strumf123 kaže...
Haker_x kaže...

-----------------

Žašto roza boja i taj štrumf skin?

13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Strumf123 kaže...
Haker_x kaže...

-----------------

Žašto roza boja i taj štrumf skin?

taj skin imam vec duugo vremena

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Znam, kako ti nedosadi? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Znam, kako ti nedosadi? {#}

A naviknees se,jedino sto na kamionu cesto mjenjam su gume i svjetla

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo po snjegu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 0:16 (Xperiax1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Xperiax1 kaže...

Malo po snjegu {#}

Hm, ma gdje ti to ides po snjegu, si mislio pored snjega ... {#}
De pogledaj malo kaj izgleda snjeg na cesti i temper. od -18 °C ... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice