Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.747.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
BULIGO kaže...
Najljepsa hvala! Taj tvoj mod mi barem ne brljavi po savegame-u. No, u konzoli javlja conflict sa 'znakicem' R-730, pa ga niti ne prikazuje. Ako mi nece brljat po saveu, nema veze sto ne prikazuje znakic (badge), ionako to nije vise Scania R730 nego R850 {#}

P.S.Poserem se na onog koji stalno stavlja TD-e!! Papak,evo ovo je za tebe!! {#}

Hvala za info, pa evo stize i badge {#} ... a usput i Volvo FH 2012 bio na malom friziranju ... pa kako da kazem da nemerem ... {#}

P.S. smanji dozivljaj i pravo na pivce ... pa ja ih dobijam a ne ti {#}

http://en.file-upload.net/download-8226397/Scania_i_novi_Volvo_750_ks_na_850_ks.scs.html

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Opet, hvala ti. Demontirat cu stari i montirati novi motor cim stignem na odrediste, a trenutno je to SPARTAAAAAA!! {#}

Jos 2000 KM vise-manje ;)

Inace, prepao si me s tim modom. Instaliram ja lijepo novi motor i sve pet, akd ono, fali mi 500.000 eura na racunu! {#}

Mislim se, opet mi se modovi kolju, eto sad i lova nestaje s racuna!! Kad malo bolje pogledam, imam sta vidit: novi motor kosta 500.000 Eura{#}

Hahahahha..

No, dobro, lova vise nije vazna, samo uzivanje u voznji, gomilanje kilometara i levela.{#}

Zeko! Zeeekoooo, ovaj puta si se izvukao! Jedva.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 0:11 (BULIGO).

3 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zna li neko link za ovakva svjetla?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo Off topic... Valdja se ne ljutite :)

Evo ljudi jedna fina vijest za sve one koji vole snimati svoj gameplay.

http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-shadowplay-beta-available-october-28

Besplatan alat za snimanje gameplaya bez nekog pretjeranog udara na fps u igri. Pa eto ako koristite neku grafičku iz GTX 600 ili GTX 700 serije moći ćete snimati bez problema.

Danas bi trebali izbaciti taj update.

Ja sam dosad koristio Fraps , ali mogao bi probati i ovo jer su Fraps fileovi malo preveliki za moj ukus.

On Topic:

Kada završim isporuku u ETS2 i ponovno se vratim u kabinu da nastavim vožnju prvo što igra uradi jest da me zabije u prikolicu koju sam isporučio pa mi nabije 3-4 % štete na kamionu.

Od modova imam samo Mercedes logo za kamione i Xenon svijetla. Nije valjda da jedan od tih pravi problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

sumnjam da ce biti samo 5% kako kazu. ako ce biti, onda ce to biti revolucija prema frapsu, afterburneru i slicnima.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja vjeruje da si ti i pregledao samo zadnjih 10 stranica, a ima ih 300 (this is not sparta!)

Raspravljalo se o tim stvarima prije, dugo se igra igra, vecina raje ovdje je vec prekucala sve, itd itd, uzduz i poprijeko, red je malo se i zabaviti friziranjem izgleda kamiona :)

You better run, you better take cover!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ljdi moze link za skandi mapu

tnx

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Teex kaže...

Da je piratska je igra... {#} hmm moze onda netko reci gdje je najjeftinije za kupiti ovo? Imam pay-pay acc tako da nista nije problem... {#}

na steamu je bila sad vikend akcija ali sad su opet cijene po starom 

http://store.steampowered.com/app/227300/

neki su kupovali i na basehostu 

http://base-host.com.hr/217-euro-truck-simulator-2-gold-edition-dlc-going-east.html

gale007 kaže...

ljdi moze link za skandi mapu

tnx

sva tri fajla moraš aktivirati u igri i to je to 

http://www74.zippyshare.com/v/77318868/file.html

Tempus fugit

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moze li mi neko reci zbog cega mi tablice ovako izgledaju,kao da je neki bug? Startovao sam iz Rijeke,ali su mi tablice ruzne,nikakve boje na njima. Vratio sam se par stranica nazad i primjetio da nije ovo samo kod mene. Jel ima neki problem sa tablicama u hrvatskim gradovima na novom patchu 1.7 ili je pak nesto do mene? Volio bi da je ovo prvo {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I kod mene je tako,imam 1.7.0 patch...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi skin za Volva  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

SCS smatra da je razmjena slika kamiona iz igre toliko popularna i vazna, da su cak napravili novu aplikaciju koja se (uglavnom) bavi iskljucivo time: World Of Trucks.

(...)

Evo više o World of Trucks na njihovom blogu ovdje i ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 18:02 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nego da se mi vratimo na temu, malo sam uerdio Volva još se čeka neki mod za svijetla ili ako netko ima link da mi da i to će bit to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 20:42 (F1-IVO).
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kad  smo  već  kod  piratskih  igara  igara...  ugl  ja  sam  kupio  igru  i  u  nju  ubacio  tsm 4.1.2  i  svi  manovi  kamioni  su  mi  rozi  zašto????  dali  zbog  traffic  moda  koji  je  također  od  tsm-a?  jel  se  ikom  to  događalo?

može Li se zajedno koristiti Scandinavia map i tsm map?

i zadnje pitanje kako namijestiti u postavkama da mi ne smota volan u kamionu do kraja a ja ga na volanu (joystick) smotam za 90 stupnjeva od mogućih 200 stupnjeva??

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zaboravio sam stavit sliku novog interiora.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
denisbucan1993 kaže...

Kad  smo  već  kod  piratskih  igara  igara...  ugl  ja  sam  kupio  igru  i  u  nju  ubacio  tsm 4.1.2  i  svi  manovi  kamioni  su  mi  rozi  zašto????  dali  zbog  traffic  moda  koji  je  također  od  tsm-a?  jel  se  ikom  to  događalo?

može Li se zajedno koristiti Scandinavia map i tsm map?

i zadnje pitanje kako namijestiti u postavkama da mi ne smota volan u kamionu do kraja a ja ga na volanu (joystick) smotam za 90 stupnjeva od mogućih 200 stupnjeva??

Scandinavia map i TSM map nisu kompatibilni, stoga je moguce koristiti originalnu mapu+DLC+ jednu od njih, ILI Skandi ILI TSM. Meni su se znale dogadjati roza prikolice, uvijek je posrijedi bio konflikt modova (za prikolice u mom slucaju). Kad bih maknuo jedan od modova, bilo bi sve OK.

P.S. Cim vidis da neki map mod prcka po Danskoj, znaj da nije kompatibilan s drugima koji isto prckaju po Danskoj.

12 godina

Uf, uf, izgleda sam nesto propustio. Vidim dosta "interesantnog" teksta a nikako ne nadjem uzrok ali onda zapazim intervenciju nadleznih i normalno sve skuzim ... {#}

EasyWay kaže...

Moze li mi neko reci zbog cega mi tablice ovako izgledaju,kao da je neki bug? Startovao sam iz Rijeke,ali su mi tablice ruzne,nikakve boje na njima. Vratio sam se par stranica nazad i primjetio da nije ovo samo kod mene. Jel ima neki problem sa tablicama u hrvatskim gradovima na novom patchu 1.7 ili je pak nesto do mene? Volio bi da je ovo prvo {#}

Xperiax1 kaže...

I kod mene je tako,imam 1.7.0 patch...

Za tablice je problem TSM mapa, od kada sam poceo da "ratujem" sa njima, tsm je u svakoj novoj verziji nesto mjenjao oko tablica i bas me je izbacio sa koloseka {#}
Ok, vidim duznost zove, nema mi druge, bice tablica vjerujem vec sutra ... {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav drugovi,

Vec neko vrijem igram Euro Truck Simulator 2 i vec neko vrijem pratim ovaj forum jer ima dosta zanimljivih pitanja.

Jedino sto me muce jeste sto zelim da imam taj mod za mapu skandinavija i ostale djelove te mape balkan i afrika.

Ako bi mi neko od vas mogao pomoci tako sto bi postavio link gdje mogu da skinem taj mod bio bih vam veoma zahvalan

Bole TZ

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sta kazete da zamjenim tsm sa skandidavijom.. jest da je veca tsm ali ako je skandidavija bolja zasto ne ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Uf, uf, izgleda sam nesto propustio. Vidim dosta "interesantnog" teksta a nikako ne nadjem uzrok ali onda zapazim intervenciju nadleznih i normalno sve skuzim ... {#}

Nadležni organi su obavili svoj posao učinkovito - flejmanje je obrisano a trol je suspendiran ;) 

Bole TZ kaže...

Pozdrav drugovi,

Vec neko vrijem igram Euro Truck Simulator 2 i vec neko vrijem pratim ovaj forum jer ima dosta zanimljivih pitanja.

Jedino sto me muce jeste sto zelim da imam taj mod za mapu skandinavija i ostale djelove te mape balkan i afrika.

Ako bi mi neko od vas mogao pomoci tako sto bi postavio link gdje mogu da skinem taj mod bio bih vam veoma zahvalan

Poz druže. Ako već dugo pratiš forum onda si mogao pročitati, što je napisano već barem 100 puta, da Pro Mods mapa (Skandinavija) i TSM ne mogu raditi zajedno 

Ne postoji mod koji će ih spojiti jer nisu kompatibilne

Damir1908 kaže...

sta kazete da zamjenim tsm sa skandidavijom.. jest da je veca tsm ali ako je skandidavija bolja zasto ne ? 

Pa ne bih rekao da je neka "bolja". Pro mods mapa ima više detalja u teksturama a TSM više cesta, svaka je dobra na svoj način.

Osobno više vozim TSM a vjeruem da će Pro mods mapa uskoro biti updejtana, jer dečki rade punom parom. 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 22:39 (robisierra92).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Max (SCS developer) kaze:
there was no limit. there was collision in usage of ui elements ids.
changed ids and it works with any number of jobs now. will be in next (big) patch.

Juuppiiiii ... {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Damir1908 kaže...

Pa ne bih rekao da je neka "bolja". Pro mods mapa ima više detalja u teksturama a TSM više cesta, svaka je dobra na svoj način.

Osobno više vozim TSM a vjeruem da će Pro mods mapa uskoro biti updejtana, jer dečki rade punom parom. 

Slazem se, Skandinavija, GoEast ili TSM - nema 'bolje' ili 'losije' mape. Sve tri su dobre. DLC je, jasno, od autora igre. Skandi je manja od TSM ali bogatija s vise detalja itd, TSM je ogromno novo podrucje, ali nema toliko detalja kao ove druge dvije. Ali, sjetite se da u igri nije nikad bilo pustinjskih textura za trave zbunje, stabla..Neke su texture obojali u smedje-sprzenu boju, ali texture stabala su morali raditi iz nule, zato izgledaju onako 'kartonasto', trebali bismo to cijeniti.

Osobno mislim da bi jednostavno trebalo igrati/odigrati sve tri. Ja jos nisam ni na Skandinaviji niti na DLC-u. Na TSM-u sam jer mi donosi ono sto mi je najvise falilo u originalu: egzoticna podrucja, tj. sjevernu Afriku, nesto malo Francuske, dosta Spanjolske i Portugala, nesto Italije (sto me posebno obradovalo, trebalo bi obraditi Italiju sve do sicilije. Danska-Sicilija ili Engleska-Sicilija bi bile super rute. I Grcka, ima dosta gradova tamo, i vijugavih cesta i gudura, svega.

Meni je GoEast relativno nezanimljivo podrucje, cini se kao jos vise Njemacke, Skandinavija slicno. Dok se ne zasitim Afrike, preferiram TSM.

Sredili su bug, konacno.

Sumaper, vise neces morati lutati za poslom od firme do firme ko siroce {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 1:05 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Poslje teških tereta ovaj mi dođe samo tako (6t)...

Probao sam turirat na mjestu u leru i benzin se troši.  Samo ne nam šta da radim s drugim vozačem stalno je u minusu, bojim se zaposlit drugog da i on nebi radio minus (koristim Vrinhov mod: Hard Economy v2)?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 13:00 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
suMaper kaže...

changed ids and it works with any number of jobs now. will be in next (big) patch.

Juuppiiiii ... {#}

sta bi to znacilo ? 

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Zekat kaže...

Ne može sve biti kako treba, nema šanse! Imam 1.6.1 going east + scandinavija te modove za jači zvuk u kabini, fiziku i real economy. Sve je radilo dobro prvih nekoliko tura i sada sve radi ali kad hoču ući u banku iga se zamrzne, moram ctrl+ald+del na task menager i jedva uspijem izači iz igre, čak kad zamrzne izađem u windowse ali nemam strelice od miša sve neš blokirano, jel se desilo nekom? 

Inače pc radi normalno?

Da nije nekakav harderski problem? Grije li se možda pojačano? 

Nakon blokiranja gore opisanog samo sam vozio (možda 5,6 tura), i danas ušao u banku bez problema. Sam se pokvario sam popravio.{#} 

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
 Samo ne nam šta da radim s drugim vozačem stalno je u minusu, bojim se zaposlit drugog da i on nebi radio minus (koristim Vrinhov mod: Hard Economy v2)?

Krivo je napravio mod, napravio je tako da samo najveći level (5.0 čini mi se) zarađuje neke novce, ovi manji ne zarađuju jer su preveliki troškovi :)

Popravi to kolega, ja sam sebi napravio hard economy i najmanji level kad mi dođe zarađuje oko 50 eura po turi, dok veći zarađuju po stotine neki i tisuće eura po turi :)

No, to sam zagubio negdje, briso sam sve modove, pa cu napravit novi kad uhvatim vremena.. Trenutno igram s defaultom :)

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma ne želim igrat sa default postavkama i okretat milijune za dva dana, ni u ludilu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Damir1908 kaže...
suMaper kaže...

Juuppiiiii ... {#}

sta bi to znacilo ? 

Sada u igri postoji bug koji se pojavljuje kad otkrijes mnogo gradova i pocnes dobijati vise od 1000 ponuda za poslove (ukazao sam na to ranije). Tada prilikom pokusaja trazenja posla na desktopu igra krahira ali sve ostalo radi ok i zato sam ja morao ici kamionom direktno u firmu da uzmem posao (BULIGO je to komentirao, citat ispod).
A Max (SCS developer) kaze da je taj bug otklonio i da ce biti u sljedecem patchu ...

BULIGO kaže...
Sredili su bug, konacno.

Jeees, pa zato sam podigao dva palca a ne samo jedan ...{#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Danas vidio novi crveni Volvo FH. Ljudi moji kako je to cudo ogromno. Da, kamioni jesu veliki, ali ovo je za ostale kamione OGROMNO. I najbolje od svega je sto bez obzira na velicinu izgleda predivno. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Damir1908 kaže...
suMaper kaže...

Juuppiiiii ... {#}{#}

sta bi to znacilo ? 

Sada u igri postoji bug koji se pojavljuje kad otkrijes mnogo gradova i pocnes dobijati vise od 1000 ponuda za poslove (ukazao sam na to ranije). Tada prilikom pokusaja trazenja posla na desktopu igra krahira ali sve ostalo radi ok i zato sam ja morao ici kamionom direktno u firmu da uzmem posao (BULIGO je to komentirao, citat ispod).
A Max (SCS developer) kaze da je taj bug otklonio i da ce biti u sljedecem patchu ...

BULIGO kaže...
Sredili su bug, konacno.

Jeees, pa zato sam podigao dva palca a ne samo jedan ...{#}

Bilo bi lijepo kad bi npr tsm ,skandidaviju uskladili jer predpostavljam to su dvije najbolje mape.. jos da stave neku sa extremnim cestama ( if you know what i mean ) i onda samo biras di ces i sta ces vozit bilo bi savrseno , ali sigurno tesko je to uskladit i da bi se neko zamarao sa time . ionako ja sretan sa tsm stvarno extra ! {#} 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice