Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.250.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
balvanar kaže...

netko je bio opisivao kako se smanje cijene tura bas mi se nevozi tura po 500k bezveze na onom novom modu za spec terete

dali se moze ponoviti postupak ako nije problem  hvala.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/euro-truck-simulator-2/96813.aspx?jumpto=3817023&sort=asc&view=flat&page=246

Evo kolega je napisao sta treba uraditi. 2 post na 247 strani. Ja sam uradio kako je on napisao i umjesto 1 500 000€za turu dobio sam 60 000.

Ne zaboravi mu se zahvaliti. {#}

15 godina
neaktivan
midzan21 kaže...

Crna Scania R1000 (Švedske registarske oznake) je bila danas na carini na Žitnjaku. Šteta kaj nisam imao mobitel kod sebe (taman ga ostavio na servisu zbog kvara sa konektorom za USB/punjač) da uslikam tu divotu od 1000ks. I dok sam prolazio malo carinom (tražio sam rođaka jednog tamo u dobrom starom MAN-u iz 2004-te, 360ks, 12 brzina i danas leti pod opterećenjem od 15t max) vidio sam gro Iveca Stralis (što običnih što HiWay verzija), scania R420 i R360 te naravno hrpetinu Volva u Globetrotter varijanti.

HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHHA oprosti, ali i ako si vec vidio tu scaniu R1000 onda je bila sigurno zamaskirana.. a ne ono da ju svi vide.. jer postoje jedino koncepti, evo bas sam se danas vratio s puta pošto sam vozac i u RL pa nisam vidio niti jednu novu scaniu, fala bogu Volvo i Actros novi su glavni vani ;) 

Ali ovo sa scania-om jaoooooooo {#} 

Evo kaj sam prosel od ponedeljka do danas+ navigacija krepala u mađarskoj >.< hahaha i sada se ti dogovori ili pitaj nekaj mađara koji nezna niti njemacki niti engleski :D 
http://tinypic.com/view.php?pic=fp89e9&s=5- tu je originalna slika, ova koju uploadam na forum je u kurc* 

=)=):D:D=);)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 22:44 (tuga000).
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Steam je vjerojatno najveca svjetska online trgovina digitalnim izdanjima igrica. http://store.steampowered.com/

Ima odlicnih popusta, npr. ETS2 za 7 eura, ali i drugih poznatih igara u pola cijene, samo treba naci akciju.

Otuda i taj 1.4.8s, jer je igra sa Steama i svaki update koji se skida sa Steama ima oznaku s.

1.4.8 je koliko me pamcenje sluzi predzadnji update, nakon toga je jedino 1.4.12, nema neke prevelike razlike izmedju .8 i .12, poboljsanja mape, igre, popravljeni neki bugovi i slicno.

thx za link...odlicna informacija gdje nabaviti zeljenu igricu.

Dok ja stignem do razine 30 (ima li vise??) tada ce i imati smisla 1.4.12 nadograditi :)

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovo je jedina Scania da postoji, da ima 1000HP, to sto si vidio vjerojatno je samo oznaka i tesko da ima toliko HP

Dakle radi se o Scania R999 Sarantos, neki prijevoznik iz Grcke, par slika u privitku

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 23:36 (Kiki287).
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

pa buduci da je zekat reko da kamion moze ic i 150+ ja sam tako i napisao, cisto ono bezveze... a koja je deklarirana brzina koju su dozvolili strucnjaci u ril lajf??? ja koliko znam svi (novi) kamioni su limitirani na max 90km/h i tako je namjesteno u igri pa sad neznam sta si mislio pod tim deklarirane brzine u real life... al nije ni bitno, mene ne zanima kako ce tko vozit, svatko vozi kako hoce, nego ovo govorim posto tema glasi euro truck simulator da bi bilo lijepo da se i tretira kao nekakav simulator, da se pisu neki putopisi mozda, postave neki zanimljivi modovi a ne da se od teme pravi truck race... nije fora, barem meni... kad se hocu utrkivat i vozit 300+km/h upalim SLRR slozim si neku masinu sa 8000ks ili mozda neku drugu igru i utrkujem se... rFactor sam igrao puno, par godina vozio u online ligama, u zadnje vrijeme slabo igram... kakv te pogled zanima? :D

Vidis da se ipak mi slazemo u stavovima..pa necu vise urigirati na nepotrebno.

Da,zekat je rekao jer vjerojatno to tako voli..no nebitno sada vise :)

Limitirano jest elektronski do 100 km/h..neki standard jest 90 km/h i to je ok. To sam mislio pod deklarirano...dakle ispitano i primjenjena praksa.

Brzina od 25-27 metara u sekundi sa 30+ t tereta nije za glupiranje. Svida mi se u igrici sto su na tome poradili. Jedna od inf. koja me zanimala je upravo to - da li se prekrece kamion pod vecom brzinom. U ETS1 sam doslovno probao sa onim Volvom od 660ks i na nekim zavojima uz brzinu od 150-160 km/h nije bilo izvrtanja vec klizanje.. 

Zanimalo me da li je i ovdje ista nerealnost,a da bi to isprobao moram skinuti limitator i provozati se..no ovaj puta nisam morao ici sa tako jakom snagom niti tolikom brzinom.. To svakako pozdravljam u igrici..

Sto se ostalog tice slazem se. Putopisi , koje opisuju forumasi, su me i privukli igrici...

8000 ks??!! Onda uzmi lokomotivu koja vuce teret ispod La Manchea i ne moras skoro nista nadogradivati...ona ima "samo" 7600ks. I vuci par vjetrenjaca za sobom kao generator :D :D  Sa svim tim nema sanse da te stignu ove Scanie od 1500ks (toliko sam vidio na "jubito" da je tip opisao jacinu kamiona u ETS2 ).

Sto se tice rFactora nesto mi je pokazivano..no posto sam naisao na profi vozaca rFactora, to cemo drugom prilikom.Zanimalo me opcenito sto mislis o igrici? Zanima me i nacin pripreme tih kamiona za utrke u stvarnom zivotu jer mi izgleda poprilicno drugacije od svega niskog :D

A sad o ETS2...

Mene recimo muci parkiranje prikolice nocu(prvo sam imao mini osvjetljenje..i to je proslo na osjecaj )..snadem se,ali ima li neka nadogradnja sa nekim svjetlom i sl...jer 150xp je 150km..za jedno parkiranje ;)

Sitnice koje mi se svidaju...

npr. kupnja..mozes sam nadograditi bilo koji kamion sa dijelovima koje zelis..i koliko novaca imas..ili za koje potrebe se koristi...

ili cijena goriva nije svuda ista...(da ima veci rezervoar od 1400lit , uzeo bi u tunisu cisternu sa sobom :D )..pa iako to nije tolika razlika u cijeni na ovoj defoult tezini koju igram, ok je platiti gorivo skoro 3 puta manje..

ili "furanje" po tuniskim ravnicama ('ajd sad reci da bi isao 90km/h tamo :p) - to je recimo primjer zasto sam skinuo limitator..

ili upravljac koji daleko nadilazi onaj iz ETS koji je bio nemoguc na tipkovnici ...sada je to odlicno.. kakav je upravljac za igrice ne znam..

ili managment u bilo kojem obliku

ili banka-kredit za one koji ne zele sakupljati 100k € za prvi kamion + kombinacija sa istim u prvih desetak tura...(jos jedan odlican balans...npr. moze se zaduziti u banci(kamata na dane je zanemariva-u RL je druga prica) i kupiti poprilicno toga,ali "razine" su temelj igre ili prevedeno iskustvo voznje. Dakle igra ima i dio strategije koja utjece na brzinu dolaska do cilja...

ili eurotunnel i brodski prijevoz...

ili vlastita mjuza...uh :D ..prvi izbor je bio d.jagode i motori..cisto da me prepoznaju kao balkanca hahahaha...no tada se sjetih sto sam oduvijek zelio bas u kamionu...i zavrtih (na sigl-ici :D) AC/DC i "Tunderstruck" :D ..(u potrazi sam za slicnim hitovima - koji odgovaraju voznji mocnog stroja - sugestije dobrodosle - prednost r'n'r )

...dalje cu vidjeti sto jos slijedi...sa garazom nisam niti poceo...za sada jurcam africkim ravnicama i pustinjama skupljajuci iskustvo (zemljama gdje je feldmarschall R. jurcao oklopnom masinerijom i naucio sto su muhe, vrucina, hladnoca i nedostatak vode :D :D )

Mozda stavim na forum i kakav putopis...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 23:57 (insight).
16 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Ovo je jedina Scania da postoji, da ima 1000HP, to sto si vidio vjerojatno je samo oznaka i tesko da ima toliko HP

Dakle radi se o Scania R999 Sarantos, neki prijevoznik iz Grcke, par slika u privitku

A moguce je da ima oznaku i da čovjek koji to vozi laže sve po redu. Uglavnom danas sam se vratio sa rute (rođak vozio, imam vozačku samo za automobile a ne i za teretna vozila) Zg-Ri-Os-Zg sa MAN-om 2004-to godište(opisao sam ga u posljednjoj objavi gdje sam se grdo zahebo za R1000). Pokraj nas su prolazili razne mašine od Volva, Mercedsa, Scanija i samo jedan Iveco HiWay nekog njemačkog prijevoznika (kod sl. Broda smo ga sreli jer je izlazio u tom smjeru). Uglavnom ruta je bila odlična a prevožen je razni teret sveukupne težine 15t (do Ri je bila piletina, od Ri do Os su bile igračke i sad do Zg-a nazad smo prevozili bicikle).

I sad se vrćam gaming verziji prijevoza tereta u Volvu. Nadam se da ću dobiti dobar posao gore u Austriji :P

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 1:04 (midzan21).
13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Negdje sam procito da ova Scania navodno ima 1200HP
mislim stvarno {#} 

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
Kiki287 kaže...

13 godina
neaktivan
coso9288 kaže...
Kiki287 kaže...

Ako pogledate video malo bolje vidi se da mu nafta sagorijeva u auspuhu,zbog toga jako dimi...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
Kiki287 kaže...

Negdje sam procito da ova Scania navodno ima 1200HP
mislim stvarno {#} 

Vidi pametnjakovica, istina je,  ova gore Scania R999 ima motor od 620HP, ali je chipiran i ima jos neke dodatke, tako da mu sveukupna snaga izlazi sa oko 1000HP...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 11:19 (Kiki287).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudi mogu li u postavkama ikako nastelati da mogu upravljati sa misem+tipkovnica+joystick?

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A printerom?? {#}

Salu na stranu...mislim da ne mozes..

16 godina
1950Killer kaže...

Ljudi mogu li u postavkama ikako nastelati da mogu upravljati sa misem+tipkovnica+joystick?

ja imam tipkovnicu, volan i joy nastimano... al nisam siguran jel se moze i mis tu negdje ugurati, vjerojatno moze, pogledaj u postavkama za kontroler...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ne moze...ja sam isprobavao
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja igram i na tipkovnici i mišu i volanu,tipkovnica mi je za rotaciju,svijetla i te sitnice,miš za retardera i kamera normalno,a volan za vožnju,brzine...Tako da može ići.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ne misli li on na joystick..obicni?
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 1 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

sad ste me natjerali da idem isprobati... javim kad probam :D

evo sad isprobao i vidim da ne mogu... ako ukljucim tipkovnica+mis ne mogu odabrati vise nista...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 16:14 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

mislin na logitech attack 3 (gas, kocnica radi osi), mis (skretanje, radi preciznosti), tipkovnica (radi svjetala...)

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

bila je par riječi o muzici u kamionu...evo neki moj odabir: 

Bad to The Bone - George Thorogood   

Srillex- make it dem bum

Gorillaz Stylo

rammstein- feur frei..

rammstein- ich will

...
itd 

2 5 hvala 1
16 godina
1950Killer kaže...

mislin na logitech attack 3 (gas, kocnica radi osi), mis (skretanje, radi preciznosti), tipkovnica (radi svjetala...)

pa lakse je onda postic određenu brzinu i ukljuciti tempomat... a i kazem, ja nisam uspio ukljuciti tipkovnicu+mis+kontroler...

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo dvije slike sa ture iz Štutgarta ka Madridu, sa mojom mašinom. {#}

Edit: Hostane na drugom:

[IMG]http://i39.tinypic.com/23wla4w.jpg[/IMG]

[IMG]http://i41.tinypic.com/5z14o.jpg[/IMG]

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 19:53 (marionezi82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

.

aaa gužve, koda je bug sa semaforom u pitanju {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Strumf123 kaže...

.

aaa gužve, koda je bug sa semaforom u pitanju {#}

Cekao sam jedno dobrih 10 minuta

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi imam problem.

Instalirao sam neki mod gdje ima hrvatske i jos nekih zemalja.

I sad sam kupio garazu u rome ali kad zelim kupit kamion i stavit ga u tu garazu to nije moguce jer mi mapa stalno ide prema gore u normalu kad je povucem sa desnim klikom dolje.

moze mi netko rec kako da zaustavim mapu da mi se ne mice u normalu da stavim kamion u garazu ili je to neki bug?

Ivan

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Evo malo i od mene, R620

Pretpostavljam da je ovo scania R 2008 v2 i koji tuning mod koristis,da li je ovaj http://ets2.lt/en/scania-v8-tuning-mod-v-3-0/? Stavio sam scania R 2008 v2 i ovaj tuning mod,ali nece da rade ove lampice naprijed kao u tebe i ove na retrovizorima,sve ostalo radi. Ne znam u cemu bi mogao biti problem. Help {#}

13 godina
Gadafy kaže...

Ljudi imam problem.

Instalirao sam neki mod gdje ima hrvatske i jos nekih zemalja.

I sad sam kupio garazu u rome ali kad zelim kupit kamion i stavit ga u tu garazu to nije moguce jer mi mapa stalno ide prema gore u normalu kad je povucem sa desnim klikom dolje.

moze mi netko rec kako da zaustavim mapu da mi se ne mice u normalu da stavim kamion u garazu ili je to neki bug?

Modovi ''halogen light fix i realistic weather'' ti stvaraju te probleme. Kod mene je isto bilo, uklonio sam ih i sad je u redu.

12 godina
neaktivan

a sta da napravim,,sa tim istim modom kad vozim kamion i kad predem granicu gdje nova mapa pocinje kao npr dodem u sloveniju prikolica mi nestaje..

Ivan
12 godina

bojim se da je problem crack ...

Ako vec kasnis, pa zasto onda zuris !?!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice