Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.835.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
marionezi82 kaže...

Zaboravio na njega, nisam mu dodijelio kamion i ode covjek.... 

Kakav si ti to gazda?! Radnik ti cuci ti ni da mu stolicu ne dadnes hahahaha

13 godina
Xperiax1 kaže...
marionezi82 kaže...

Umjesto da bude zahvalan sto odmara citavo vrijeme, on mi prijeti kako bi radio, i jos da ga placam...mislim stvarno............ {#}

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kad piše da je teret npr. 12t, to znači:

1.Teret koji je utovaren na prikolicu

2.Teret koji je utovaren na prikolicu + prikolica

3. Ili 2+ tegljač

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

To je masa samog tereta tih 12 tona , 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...
Xperiax1 kaže...
marionezi82 kaže...

Umjesto da bude zahvalan sto odmara citavo vrijeme, on mi prijeti kako bi radio, i jos da ga placam...mislim stvarno............ {#}

bogati, jel ces mu ti platit racune :) hahahhahahahahahaha

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kolka je težina ovakve prikolice (13,6m), odprilike?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 19:47 (Zekat).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
Zekat kaže...

Oko 6 tona je težina prazne prikolice :)  ja mislim 

15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
Zekat kaže...

Neznam koji idiot ti je samo lupio palac dolje i otišao. Upravu si.

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Rucipe kaže...
Zekat kaže...

Neznam koji idiot ti je samo lupio palac dolje i otišao. Upravu si.

Baš sam i ja mislio pitat tko inače lupa td-ove , tko god da je nije mu lako...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 22:14 (macgyver 53).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nevezano za ETS2...

Gledam sinoć nekakav dokumentarac "Junaci u Kamionima" i mislim bože teškog preseravanja. Doveli nekakve kao profesionalne vozače da se natječu ko će bit najbolji, a izgleda ko da nikad u životu nisu sjeli u kamion.

Em ne znaju prebacivat brzine, jadan kamion šta mu je onaj jedan radio. natovare 40 tona tereta a ne zna prikopčat kablove kako treba. Svako malo zovu bager da ih tegli jer ne znaju ocjenit krivinu i ulaz na nju, nijedan ne koristi ogledala kad ide u rikverc, svi gledaju kroz prozor kad treba negdje ušicat precizno kamion.

Ja sam polagao na 814 sa prikolicom i znam da je velika razlika naspram ovih velikih kamiona, ali bgm mene bi bilo sramota kad bi vozio onako kako ti likovi voze. Taj dokumentarac više izgleda kao nekakav show nego što ti vozači imaju neku vještinu.

On topic:

Jako dobro su odradili mapu Skandinavije, neke od petlji na ulazu u gradove su odlično odradili, a i krajolik je stvarno ekstra.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RasQee kaže...

Nevezano za ETS2...

Gledam sinoć nekakav dokumentarac "Junaci u Kamionima" i mislim bože teškog preseravanja. Doveli nekakve kao profesionalne vozače da se natječu ko će bit najbolji, a izgleda ko da nikad u životu nisu sjeli u kamion.

Em ne znaju prebacivat brzine, jadan kamion šta mu je onaj jedan radio. natovare 40 tona tereta a ne zna prikopčat kablove kako treba. Svako malo zovu bager da ih tegli jer ne znaju ocjenit krivinu i ulaz na nju, nijedan ne koristi ogledala kad ide u rikverc, svi gledaju kroz prozor kad treba negdje ušicat precizno kamion.

Ja sam polagao na 814 sa prikolicom i znam da je velika razlika naspram ovih velikih kamiona, ali bgm mene bi bilo sramota kad bi vozio onako kako ti likovi voze. Taj dokumentarac više izgleda kao nekakav show nego što ti vozači imaju neku vještinu.

On topic:

Jako dobro su odradili mapu Skandinavije, neke od petlji na ulazu u gradove su odlično odradili, a i krajolik je stvarno ekstra.

ma jaki profesionalci, oni samo voze po ravnicama, pogotovo onaj iz australije, a i oni ogromni američki kamioni su priča za sebe (ogroman, neokretan..)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Oce li u ovom going east biti Balkana neki govore da ce biti malo vojvodine.

Usput ima li igdje mape Balkana (osim onoga tsm gdje hrv granici sa alvanijom{#})

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
7 sati ujutro, put iz Helsinkija za Felixstowe, dugačak 2000 km, traje 40 sati :) Sretan mi put :P

http://i.imgur.com/ZjEdnPe.jpg
http://i.imgur.com/WOJaABl.jpg
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

old truck

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

4 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
I evo nakon sat vremena i male kratke pauzice sam završio rutu.. Nisam mislio da ću tako brzo završit, al oke :)
Pošto je 90% vremena bio mrak, nisam uspio baš previše vidjeti okolinu i slikati, ali ima par slikica..
Prvi puta mi se desilo da sam ostao na rezervi, da se lampica upalila, impresivno.. :P
I onda u cik zore sam promašio petlju, pa sam se malo vraćao u rikverc, srećom nikog nije bilo iza mene i na kraju pohvala za zaradu i bez oštećenja odvezao :)

http://i.imgur.com/pI5jSdy.jpg - lampica
http://i.imgur.com/fy7mNkn.jpg - punjenje nedugo nakon toga
http://i.imgur.com/2LXKkny.jpg - tu sam promašio petlju, pa sam se vraćao i na kraju dobro završio
http://i.imgur.com/dpY2Kdc.jpg - lagano počima gužva, petak ujutro
http://i.imgur.com/ept8rVf.jpg - prije trajekta sam i odspavao, čisto da dobijem satnicu
http://i.imgur.com/QrW34sh.png - perfekcija )
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Jel se moze birati tijekom voznje da se vozi po staroj cesti a ne autoputu, nekak mi je veci gust po obicnim cestama, i tu ga stisnut na 120.

http://isvijet.com.hr

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Edge kaže...

Jel se moze birati tijekom voznje da se vozi po staroj cesti a ne autoputu, nekak mi je veci gust po obicnim cestama, i tu ga stisnut na 120.

Iskljuci GPS i biraj sam put do odredista...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Edge kaže...

Stara cesta + noć + 120 = {#}

13 godina
neaktivan

kako stavis ovo dole sto pise tir i to mozes mi dat lnk od moda plz

13 godina
neaktivan
mrakus kaže...

kako stavis ovo dole sto pise tir i to mozes mi dat lnk od moda plz

http://ets2.lt/en/scania-v8-tuning-mod-v-3-0/

14 godina
neaktivan
bbbmarko01 kaže...
marionezi82 kaže...
Xperiax1 kaže...
marionezi82 kaže...

Zaposli se ti u firmi u kojoj se zarađiva na kilometražu. Negdi vozi međugradski autobus ili špedicije pa nek te prometnik ne stavlja na zadatak.... Vidit ćemo dokle ćeš 
 {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
mantgxtruck kaže...
bbbmarko01 kaže...
marionezi82 kaže...
Xperiax1 kaže...
marionezi82 kaže...

Zaposli se ti u firmi u kojoj se zarađiva na kilometražu. Negdi vozi međugradski autobus ili špedicije pa nek te prometnik ne stavlja na zadatak.... Vidit ćemo dokle ćeš 
 {#}

Haa-ha mnogo si duhovit, za tvoj info 2006 g. sam polozio E kategoriju, i odmah poceo kod susjeda voziti spediciju sa scaniom 124 360hp silos, koju sam vozio 2 g. i 8 mjeseci a zatim se ozenio i prestao i od tad radim nesto drugo. Nema teze zaradjenog kruha od soferskog, ljeto ili zima ti 24h u limenci, bliznje nekad ne vidis i po mjesec-dva. Znaci, u potpunosti i iz svog iskustva znam kako je takvim soferima, a to sto sam napisao je bio cisti sarkazam kojim se rugam danasnjem stanju ne samo kod nas nego u citavom svijetu. I da, ETS2 igram jer me nekad nostalgija udara!  Pozz...

ljubljana, zito d.d., 2008. ljubljana, zito d.d., 2008.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 20:30 (marionezi82).
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ovo nije uredu, Volvo vuče prikolicu s natpisom "Scania V8" ;)

Inače, mapa Skandinavije mi se baš sviđa. Drago mi je da su pokušali rekreirati "Scania Demo centar" ;) 

Tempus fugit

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...

Haa-ha mnogo si duhovit, za tvoj info 2006 g. sam polozio E kategoriju, i odmah poceo kod susjeda voziti spediciju sa scaniom 124 360hp silos, koju sam vozio 2 g. i 8 mjeseci a zatim se ozenio i prestao i od tad radim nesto drugo. Nema teze zaradjenog kruha od soferskog, ljeto ili zima ti 24h u limenci, bliznje nekad ne vidis i po mjesec-dva. Znaci, u potpunosti i iz svog iskustva znam kako je takvim soferima, a to sto sam napisao je bio cisti sarkazam kojim se rugam danasnjem stanju ne samo kod nas nego u citavom svijetu. I da, ETS2 igram jer me nekad nostalgija udara!  Pozz...

Ma samo se šalim {#}

Ako Bog da za koju godinu ću i ja vrtiti kilometražu a kada se oženim i dođe obitelj vidit ću što ću, ako ženi ne bude odgovaralo, nama druge nego prić na autobus (ako se bude moglo).... Znam da ETS2 nije ni približno sličan stvarnom životu, igram ga čisto onako jer je to za sada jedina veza s kamionima, kada se krene u svijet bye, bye ETS 2 {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

...nije loše,nije..FH16.. {#}..samo dok ga završe...

Jel' izašao ovaj mod ?

18 godina
SpaMaster kaže...
lion002 kaže...

...nije loše,nije..FH16.. {#}..samo dok ga završe...

Jel' izašao ovaj mod ?

...evo ga http://ets2mods.org/2013/08/volvo-fh-2013-version-2-0-works-on-1-4-8/#more-1919

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sviđa mi se taj novi volvo samo da su bugovi popravljeni na toj verziji

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mantgxtruck kaže...
marionezi82 kaže...

Ma samo se šalim {#}

Ako Bog da za koju godinu ću i ja vrtiti kilometražu a kada se oženim i dođe obitelj vidit ću što ću, ako ženi ne bude odgovaralo, nama druge nego prić na autobus (ako se bude moglo).... Znam da ETS2 nije ni približno sličan stvarnom životu, igram ga čisto onako jer je to za sada jedina veza s kamionima, kada se krene u svijet bye, bye ETS 2 {#}

bolje nemoj ni pocet.. moj stari je vozac i ja sam prakticki, odrastao bez njega! bio je tjednima van kuce i to ti je zivo sranje. kako za tebe, tako i za obitelj!  i sam sam s njim proputovao brdo kilometara. skoro cijelu europu. i dan danas obozavam voznju svega sto je na motorni pogon! kad sam se upisivao u srednju, htio sam za vozaca i nije mi dao!onda sam bio ljut ko ris,  a nakon nekog vremena sam skontao neke stvari i ne mogu ti opisat koliko sam mu zahvalan sto mi nije dopustio!!!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice