Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.909.398
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strm kaže...

Btw.naišao sam na scaniu R 2008 mod,i SUPER JE!!! Odusevljen sam...Možeš dodati GPS u kamion,onda one viseće kockice,3 tone stvari staviti na nj.,ima odlicne default topgrillove,mslm. ono...Bez rijeći.Stavio sam svaku halogenu lampu koja je mogla stati,par pic

kamion ti liči na božično drvo{#}

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dok je nekima priko jadrana vruće i svi se prže na 40C evo kako je meni... Auto cesta ST-DU {#} 

ha.....haha :D ha.....haha :D
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel ima kakav mod da je raspon svjetla malo bolji

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne odvajam se od njega, nema nikakve đinđe po sebi.

Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

A krvi ti...na kojem si ti patchu??? VALIANT hhh...kako kopa oči {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Aha, a jesi li kad radio sa time u PS-u? Cisto za usporedbu da znam sto je lakse jer je ovo u PS-u koje sad radim komplicirano.

Uzmem skin,raspakiram,sa DXTBmp-om otvorim .dds datoteku i uređujem u photoshopu.Sejvam to što sam napravio i nazad zapakiram.Moraš pogledati par tutoriala na youtubeu,a i ima stranica gdje je to objašnjeno još za vrijeme ETS 1 ali je sve isto.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Isprobat cu to, hvala. {#}

Ja sam do sada radio tako da raspakiram base.scs, otvorim paintjob file, i ima jedan .dds koji se zove matching pattern, onda to stavim u Photoshop i to uredjujem, ali se tu u biti pocinje od nule tako da je strasno komplicirano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
Zekat kaže...

A krvi ti...na kojem si ti patchu??? VALIANT hhh...kako kopa oči {#}

Uživam u igri, može pisat šta hoče ja znam da je Volvo. Danas u komadu Stuttgard - Aberdeen - Linz, e da sam tako grijo stolicu dok sam u školu išao. Pauza 10min. i krečemo dalje... 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stali tenkirat pa mozemo nastavit {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Imaš 1,5mil€ na računu ako dobro vidim. Koliko imaš vozača?

15 godina
Zekat kaže...
Xperiax1 kaže...

krivo vidiš 150,00 €

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kreten je stao i pustao sve ispred sebe pa sigurno 5 min, na kraju sam osam ga obisao a on je ostao i dalje da ih pusta.

Druga slika je za romanticare {#} .

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ja sam do sada radio tako da raspakiram base.scs, otvorim paintjob file, i ima jedan .dds koji se zove matching pattern, onda to stavim u Photoshop i to uredjujem, ali se tu u biti pocinje od nule tako da je strasno komplicirano.

Istina.Tako sam ja počeo sa ETS1 i mogu ti reći da je dosta bilo frustrirajuće i dugo za sređivanje ali je dobra strana što možeš grafički promijeniti sve u igri.Ja sam si stavljao ove domaće privatne benzinske postaje.Sve u svemu zanimljivo ako imaš živaca... {#}

17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

osim .dds fajla moraš za svaki skin urediti .sii, .mat i .tobj fileove u protivnom nećeš moći skin odabrati u igri. ako promjeniš templat u base folderu igre onda to utječe na sve kamione, ako se ne varam 

najbolje je kako lega kaže - skineš skin i po njemu radiš. promjeniš template, imaš na netu za skinuti blank templata za sve kamione i kad dovršiš onda spremiš kako si uredio 

moraš voditi računa i o tome da ne mogu svi skinovi biti istovremeno aktivni, npr. ako imaš već igri skinove na pozicijama 14, 15 i 16 ne možeš ubaciti još jedan koji ima "paintjob 14", jer neće se prikazati. mora imati u sebi oznaku 17 i više 

u skin folderu imaš tri pod foldera def, material i vehicle koje također treba adekvatno ažurirati. npr u def folderu se nalazi .sii file koji sadrži naziv skina, cijenu, da li je otključan odmah itd. 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 20:03 (robisierra92).
13 godina
neaktivan
goransmy kaže...
GamerX9 kaže...

Istina.Tako sam ja počeo sa ETS1 i mogu ti reći da je dosta bilo frustrirajuće i dugo za sređivanje ali je dobra strana što možeš grafički promijeniti sve u igri.Ja sam si stavljao ove domaće privatne benzinske postaje.Sve u svemu zanimljivo ako imaš živaca... {#}

Hehe, ma polako ih gubim vec. {#}

Sad cu isprobat ovo sto ste napisali, valjda nece tako dugo trajati.

S ovim mojim nacinom mi je trebalo 2-3 tjedna za neki jednostavniji skin. Sama izrada skina traje nekih 5-6 sati, ali onda prilagodjavanje za verziju, .sii i .tobj fileovi, sve to produzi kompletiranje skina. Dok se to sve sredi, treba vremena...

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Xperiax1 kaže...

Imam 28 vozaca samnom...

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pokusao sam skinuti TSM 3.5, skinem sve normalno i kad idem extractati u mod file pise mi da je neki volume missing i da ne mogu extractat bez toga? Sto da napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Pokusao sam skinuti TSM 3.5, skinem sve normalno i kad idem extractati u mod file pise mi da je neki volume missing i da ne mogu extractat bez toga? Sto da napravim?

probaj nenormalno skinuti{#}

vjerovatno nemaš odgovarajuću verziju

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pise da je za verzije 1.4.x, ja imam 1.4.1. Skinem sa one stranice koja je prilozena na ets2.lt. Probao sam i sa primarnih i alternativnih linkova skinuti, sve isto...

Pise mi: You need to have following volume to continue extraction: "neko debilno ime od 3 reda". Please insert disc with this volume and press OK, or press Cancel to quit extraction.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Pa kad ti to piše onda označi onaj drugi volume (TSM 3.5 ima dva dijela) i nastavi extraktati.Rezultat je jedna .scs datoteka koja ide u mod folder.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

zvuči kao da nemaš dva fajla pa ti zato javlja "volume missinng". zbog ograničenog prostora za upload (200 mb) na hostu gdje je uploadana mapa file su morali podijeiti na dva dijela 

potebno je skiunuti oba, staviti ih u isti folder i pokrenuti extract prvog. nakon dovršenog extracta dobit ćeš .scs fle velik oko 1,5 gb kojeg staviš u svoj ets2 mod folder i to je to 

mapu skini na ovom linku http://bitly.com/bundles/thomastsm/a

skrolaj niže na stranici i vidjet ćeš nazive TSM Map 3.5 Part 1/2 i TSM Map 3.5 Part 2/2 a ispod toga su alternativni linkovi. probao sam sad i download radi 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skinuo sam i jedno i drugo, i dalje se dogadja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://ets2.lt/en/awibmap-v1-1-to-1-4-8/

Djeluje fora.. Samo što ne radi sa TSM mapom :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Skinuo sam i jedno i drugo, i dalje se dogadja.

stavi print screen foldera u kojem su fajlovi i tog erorra koji se prikazuje

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam dosad nigdje pročitao da su povećavali broj vozača koje možeš zaposlit u svojoj tvrtci, kad ono ugodno iznenađenje sada su povećali limit na 154 vozača :O

Dovoljno je samo jednom odmorit i nastavljaš sa 1 mil € više na računu :D

Usput modernizirao sam flotu za sve vozače, bilo je svakakvih verzija kamiona ali sad je 65 Volvo FH16 750 , 65 Scania R630 i 24 Iveco Hi Way

Jedino nisam prodao svoj Volvo koji je prešao 105k km i trenutni Iveco Hi Way

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prvi puta sam skinuo TSM sa primarnih linkova. Sad sam i part 1 i part 2 sa alternativnih i radi, nema vise "volume" error kao sto je bilo sa ovim linkovima.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja znam kako "preko noci" postati millijunaš u ETS2 bez ikakvih cheatova.Navecer prije spavanja upalim ETS2,upalim save,upalin ono da mogu voziti kamion.Pobrinem se da nemam nikakvu prikolicu..E,sada...Dovoljno je imati 1 vozaća((Što više to bolje)),kad ste u kabini,ugasitie zvučnike i monitor i ostavite da igra radi tokom noci..ZA tih 7 sati spavnja cete stcei poveću kvotu novaca..Ja imam 67vozača i tjekom noči sam zaradio oko 6.3Mil. €.Još više će te dobiti novaca ako imate mod da vam se vozaći vračaju punih ruku.. :D

Strm
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mislim da ces vise zaradit ako se portas od garaze do garaze...

Vidi ove pacijente sto bez razloga lupaju TD {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 11:48 (Xperiax1).
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li netko kakav mod za navigaciju za MAN TGX osnovni interior?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 13:27 (mantgxtruck).

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice