Jel ne idu svi kamioni na dizel?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nice (lijepo) :)) nadam se da će u igru biti ubačena i potrošnja goriva za svaki kamion. dakle, ne troši isto goriva u gradu, autocesti i slično. i da ne možemo točiti svako gorivo u kamion, npr. nema svaka benzinska odrđeno vrsu goriva za tvoj kamion i sl. volio bi da porade na takvim stvarima i samoj igrivosti i zanimljivosti, a grafika mi i nije tak bitnaa
ovo sa benzinom te nekuzim majke mi....pa svaka benzinska mora da ima naftu i benzin to je osnovno...znaci super98 i 95 i normalno disel....a loživo ulje, plavi disel to nemora da ima svaka...a vecinom su svi kamioni na disel...kolko ja znam...nema ni jednog na kerozin ili benzin xD....a ovo sa potrošnjom goriva to bi i ja volio...i volio bi kad bi mi tankirali svoj kamion...za nas skin kao vani vadi crpku i ide prema rezervaru i natace kasnije ode unutra i plati....al znm da se to nece desit..a i malo je suvisno :D
Kakvo je to pitanje?
Želje su jedno a realnost drugo. I ja bi volio da naprave to da natoči pa plati, da se teret tovari na mjestu (čuo san da će bit ali nisan baš siguran), da imaš svoju prikolicu na kojoj samo ti voziš, da popunjavaš dokumentaciju o vožnji (tahograf), da imaš ko na bussimulatorima komande, da ti pukne guma pa da minjaš, da je snig pa lance stavljaš..................Možda to i bude u ETS3 ili ETS4 
nisam znao da su svi kamioni na dizel :)))
nisam znao da su svi kamioni na dizel :)))
http://www.prometna-zona.com/cestovni-zanimljivosti-kamioni.php
Eto ti par zanimljivosti o kamionima koje možda ne znaš... Među njima je i ta da kamione obično pokreću diesel motori. 
Dobro je...nisu htjeli govorit o tome i nikako nije bilo sigurno hoce li stavit ljude da hodaju po ulicama u gradovima, ali evo stigle su 2 slike kao potvrda da hoce. To ce odmah sve zivlje izgledati po gradu
Ako ce biti glupe animacije ljudi, onda je bolje da ih maknu..... ionako to nije toliko bitno.
Ma bolje je s ljudima 100 puta... Pa neka su i animacije ali cijela igra izgleda kompletnije i življe jedino je problem ako mlađa populacija dođe u napast da gazi ljude pa će morat pomaknit dobnu granicu za igru ili zaštitit ljude recimo da su iza ograde ili direktni game over ako nekog zgaziš a bit će koliko san čuo i biciklista... Životinja priko ceste....
kad ova igra treba izaci? hvala
Bilo bi dobro da bude i osiguranja pa da ti besplatno poprave kamion i sl.
kad ova igra treba izaci? hvala
produljuju rok ove igre vec vise od godinu dana...trebala je vec u 2011 izac..al stalno odgađaju neki bug se desi...ali bolje tako nego da je igra prepuna bugova...
sljedeci rok je 28 Septembra kolko sam vidio evo i link
http://www.excalibur-publishing.co.uk/eurotruck2.html
Kakvo je to pitanje?
Pročitaj post prije moga pa ćeš vidjeti zašto sam to pitao
Pročitaj post prije moga pa ćeš vidjeti zašto sam to pitao
Mislio je na vrste dizela.
Imaju 2 vrste dizela, obični i Eurodiesel(za kamione i općenito cestovna vozila plavi diesel ne računam). E sad je on vjerojatno mislio da neki idu na obični a neki na eurodiesel pa moraš birati.
Imaju 2 vrste dizela, obični i Eurodiesel(za kamione i općenito cestovna vozila plavi diesel ne računam). E sad je on vjerojatno mislio da neki idu na obični a neki na eurodiesel pa moraš birati.
pa sta neide obadvoje u isti rezervar? samo sto je eurodiesel ekoloski prihvatljiviji?
Pa da. Onda nema smisla jedino radi estetike birat.
Što bi najviše volili da ima novi ETS2?
| 1 | MAN TGA |
|---|---|
| 22 | Balkan |
| 2 | Ljevanje i plaćanje goriva |
| 1 | Tahograf |
| 24 | Snijeg |
Sada sam pogledao neke video isječke i super će ovo biti, potpuno novi ETS i čekat ću još koliko treba samo da sve bude kako treba. Trava oko ceste, utabani putevi, uzbrdice, kada mjenja brzine čuje se izbacicanje zraka. Samo onaj kreten što na gameplay-u vozi nema pojma, na rikverc ide kao baba. :D
na kojem gameplayu?
daš link?
Jel pušta zrak pri kočenju ko u ETS1 ili?
Jel pušta zrak pri kočenju ko u ETS1 ili?
Da, samo bolje ovaj put, koliko sam vidio na gameplay-ima.
Možeš li postavit linkove da i mi vidimo? tražio sam po youtubeu i naša par ali je muzika u pozadini pa se ne čuje ni motor ni zrak 
Video na stranici prije.
Zasto ne skinete SCANIA Truck Driving Simulator i ne probate.
Zasto ne skinete SCANIA Truck Driving Simulator i ne probate.
Super je igra ja sve misije prolazim sto oni stave na patcheve
Ima san scania truck driving sim. meni se ne sviđa to su samo misije koje traju 10ak min nema dugog putovanja, nekog velikog prometa,...... to je "prototip ETS2" kao i trucks and traillers. Ali za zabavu i donekle upoznavanje ETS2