Pozdrav. Imam problem prilikom ulaska u gore navedenu igru. Računalo mi je spojeni na lcd televizor sa hdmi kablom... kad pokrenem igru, igra normalno radi i sve,cuje se zvuk u igri ali mi ne prebaci sliku u igru...u lijevom gornjem kutu je mali crni prozorcic koji mi se pojavi kad pokrenem igru... koristim 1920x1080 rezuluciju na tv-u. Može mi neko pomoći kako da ovo rijesim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj smanjit rezoluciju preko monitora na manju..
Jel ti prije radilo?
je...prije sam imao 22ˇ monitor na rezoluciji 1680x1050 i sve je radilo super... ali mi je nažalost monitor crkao i trenutno je na popravku duže od mjesec dana...
A druge igre jel rade?
da,druge igre rade normalno.... igram npr. farming simulator 2013 i sve radi super... isto tako LOL radi bez problema
Kad uđeš u igru, jel moš odabirat profile?
Ak moš, napravi novi profil i probaj igrat, jer ako odabereš stari profil s drugom rezolucijom moguće je da mu to smeta..
kad pokrenem igru jedino se cuje zvuk u igri... ne vidim meni u igri ni nista,dakle igra se ne vidi...jednostavno vidim samo desktop racunala.... ali recimo ako pritisnem enter cujem kako u meniu se prihvaca ono start new carrer ili šta je več prvo u meniu... stavio sam ti i sliku ispod da vidis kak to izgleda kad se pokrene igra
Reinstall drivera si probao?
Koju grafu imaš?
Da, probaj nove drivere i probaj reinstall igricu.. Ako si stavljao modove moguće da se nešto pohebalo..
reinstall drivera nisam probao,ali sam probao reinstal igre... grafička je nvidia geforce 9600gt
izbrisao sam drivere grafičke te cijelu igru, save game i sve modove... i opet ne ide... 
Jesi probo u drugi ulaz u TV ili grafičku stavit kabli? I koji TV imaš?