Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 557.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Elden Ring
gamex1423 kaže...

Razumijem i ove sto vole sve sami istraziti i imaju vremena i volje za to 

Ja sam inace taj, al u ovoj igri je drukcije, ni vrijeme ni volja ti nece puno pomoc...

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Vec je bilo... To je greska a ne tajni prolaz..

10 godina
Elden Ring

Meni se i dalje ne spawna ona koza Ranni, gledo po internetu, sve korake napravio kako pise a  nje nema jaoooo

Edit: upalio plejku maloprije reko idem pogledat ona sjedi na stolici??? Zasto nije do sada nemam pojma nisam nista radio 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2022 21:43 (Marcek555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Elden Ring

Probao malo eksperimentirati sa buildovima. Originalno sam igrao sa 2 komada:

- Čisti STR sa (Guts) Greatswordom +17 (powerstance-an).

- DEX/INT hibrid sa Uchigatanom+Moonveilom.

Ovaj drugi build sam čak igrao većinu vremena dok me polako pojedini boss-ovi nisu počeli drobiti pa čak i obični neprijatelji (jači). Zatim sam prešao na ovaj prvi (koji mi je sada primarni). Uglavnom, drobim ko lud sve. Stunlock za 99% običnih neprijatelja i dobar dio boss-ova je neprocjenjiv. Za većinu boss-ova je potrebno 5-10 udaraca (ovisno o health bar-u).

Danas sam potrošio nekoliko larval tear-ova da probam još par buildova, primarno bleed build. Sagradio sam u sat vremena primarno DEX lika sa dual katanama (Blood Uchigatana+Blood Nagakiba). Uglavnom, impresivno, dosta učinkovito kad uspiješ nabiti bleed efekt ali nije mi usporedivo za PVE sa čistim STR buildom. Nedostatak stun-a kao i ovisnost dodgeroll-u mi se ne sviđaju previše. Siguran sam da je odličan za PVP (dapače možda i bolji zbog brzine), ali Greatsword, čak i 2-handean pruža jako dobru obranu protiv napada a istodobno i daje ogroman damage per hit.

Napominjem da nisam nikakav build master, kad vidim kakve ludosti sve ljudi slože po youtube-u, to je bolest, moji su više onako zdravo seljački.

1 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Koje spirit ashese koristite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Marcek555 kaže...

Ako zelis najjaci, i dalje je mimic...

4 godine
neaktivan
Marcek555 kaže...

Ja koristim one vukove jer se dobro drze u svakoj borbi, cak i protiv bosova. Dugo ostanu tu, dosta izudaraju protivnike i odvlace paznju, a jucer sam ih jos nadogradio na +3.

14 godina
Lonely Boy kaže...
Marcek555 kaže...

Zasad su mi se svi pokazali beskorisnima u boss fightu.

Ne rade nikakav dmg, a gotovo sve ih one shoot-a.

Ne bi se složio. Upgradeani vukovi na +5 su vrlo korisni kao distrakcija za teže boss-ove. Npr. došao sam do boss-a u Shaded Castle-u i lik je nenormalno jak, užasno brz i agresivan. Dok nisam pozvao vukove, gazio me ko beba zvečku. Kad su mu oni skrenuli pažnju, završio sam borbu u 2 minute.

Danas idem po Mimic Tear-a koji bi trebao biti najbolji ash.

0 0 hvala 0
10 godina
Lonely Boy kaže...
Marcek555 kaže...

Zasad su mi se svi pokazali beskorisnima u boss fightu.

Ne rade nikakav dmg, a gotovo sve ih one shoot-a.

jesi ih nadograđivao? 

Nisu mi bili dosad korisni ništa specijalno, ali ipak odvuku pozornost bossa na neko vrijeme, tak da nije loše, nek popije umjesto tebe 2-3 udarca i dobro je. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Elden Ring

Spirit ashes vam nisu bili korisni? Imam par videa gdje sjedim u dungenu namjerno i puštam olega ili assasasina da odrade sami boss fight ja sjedim i gledam, borba traje 15 sekundi. Mimic je dobar ali nije najbolji sigurni. Black Knife Assasin ima ranged arcane attack gdje otopi 3000 hpa bossu za 10 sekundi. Oleg ima double sword vrtlog koji radi takav poise. Mimic je mala maca za neke ashese. Samo eto zapeli za mimica svi jer je popularan. A vukovi kurca ne mogu od midgame pa nadalje tj nisu mogli nista ni protiv Godrica sprzi ih na brzinu. Testirajte i nadograđujte. Svi koji su zavrili u ranni quest i koji su u nokronu već u mid gameu ashes možete imati +9

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Elden Ring

Jebem vam sunce koliko vi toga nabrojite i o cem pricate sve imam osjecaj da necu nac pola toga ni upratit di sta treba

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

65FP/7 Mind gang nema izbora :D

Koristim ili meduzu ili mimic. Idem taman u Ranni's Rise dovršiti quest

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2022 10:33 (maks0806).
11 godina
maks0806 kaže...

65FP/7 Mind gang nema izbora :D

Koristim ili meduzu ili mimic. Idem taman u Ranni's Rise dovršiti quest

Napravi rebirth digni mind na 20, sa ghost flowerima izleveliraj ghost ashes, i uzivaj. Moja preporuka Oleg.

13 godina

Ako dignem mind na 20, neću moći bonkati svoje neprijatelje Radahnovim/Grafted greatswordom. Nije mi neka uživancija kad netko odradi posao za mene, ja sam taj koji provodi nasilje 

Ionako mi je u planu drugi prelazak odigrati kao mag sa mind/int fokusom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2022 10:42 (maks0806).
11 godina

Igra je predviđena da se koristi ashes pogotovo kasnije, zadnja 4 bossa su pain in the ass i sa najjačim ashesom. 

4 godine
neaktivan
Lonely Boy kaže...

jesam vukove i još jedan na +1 sasvim slučajno mislim sam

da taj npc prodaje spirite tak da sam se zeznuo dalje više
nisam htio upgrade-at ništa dok ne skužim koji valjaju,
vukovi su mi tada bili super, sad kad sam blago ušao u 
late game su truba. Možda bi ih trebao upgrade-at 
pa izvidjeti.

i sada jedan spoiler  jučer trčkaram po mapi
pošaljem znak na summoning pool i idem
konjem uz rijeku naletim na nekakav
dungeon koji mi je promaknuo u early game-u
proletim sve, pobijem neprijatelje uđem u boss room
kad ono nema boss-a otvorim škrinju samo neki glas
najednom me vrijeđa oko krađe tuđih stvari mislim
si poznati glas kad ono sa stijene skoči ni manje
ni više nego Patches  iskoristim special element
oružja i u dva udarca ga riješim, konačno osveta
za sve prijašnje souls igre i njegove izdaje.
Ali ne mogu vjerovati da su ga ubacili u igru, 

Ja bas sinoc naletio na tu pecinu i patchesa, iako znam kakva je hijena ipak sam mu se smilovao nakon sto je u pola borbe molio da mu oprostim. Kasnije je otvorio shop u pecini, te jos jedan chest, koji kad sam otvorio me teleportovao u istocni dio mape, gdje sam srecom vec ranije bio pa sam znao gdje ima grace :) Vratio se kod njega, on kao "sretan" sto sam ziv, cudi se sta mi se desilo a on mi i namjestio zamku jer se smijao i govorio dok me teleportovalo.

0 0 hvala 0
13 godina
BeLLicus kaže...

Igra je predviđena da se koristi ashes pogotovo kasnije, zadnja 4 bossa su pain in the ass i sa najjačim ashesom. 

Jasno, ali volim igrati na ovaj način. Prvo svojom glupom strategijom, pa ako ne upali iz n-tog pokušaja isprobam nešto drugo, a u ovoj igri je bar lako respecati se.

Veselim se tim zadnjim bossevima, pretpostavljam iz pročitanog da je težina nešto tipa Sister Friede, Artorias itd

10 godina
Elden Ring

U igri primjećujem mnoge sjene drugih igrača, one bijele likove jel, i vidim stvarno razno razne oklope i oružja, a ja sam našao malo toga a prilično temeljito igram i na oko 65 sati sam i 85 lvlu. Pa me zanima jel zna netko mogu li se sva oružja i oklopi pronaći u singleplayer igri ili se neka mogu dobiti isključivo kroz neki multiplayer (invazije ili coop)?

S tim da sam sad prilično zadovoljan s oklopom, baš sam jučer dobio jedan na završetku jednog questa, super izgleda i ima dobre statove

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BeLLicus kaže...

Spirit ashes vam nisu bili korisni? Imam par videa gdje sjedim u dungenu namjerno i puštam olega ili assasasina da odrade sami boss fight ja sjedim i gledam, borba traje 15 sekundi. Mimic je dobar ali nije najbolji sigurni. Black Knife Assasin ima ranged arcane attack gdje otopi 3000 hpa bossu za 10 sekundi. Oleg ima double sword vrtlog koji radi takav poise. Mimic je mala maca za neke ashese. Samo eto zapeli za mimica svi jer je popularan. A vukovi kurca ne mogu od midgame pa nadalje tj nisu mogli nista ni protiv Godrica sprzi ih na brzinu. Testirajte i nadograđujte. Svi koji su zavrili u ranni quest i koji su u nokronu već u mid gameu ashes možete imati +9

Mimic je jak koliko si i ti jak, meni definitivno bolji od ostalih ashes-a...  Najduze izdrzi protiv zajebanih boss-ova, godskin duo ga nisu uspjeli roknut, to ti dovoljno govori...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2022 14:48 (ansha).
10 godina
ansha kaže...
BeLLicus kaže...

Mimic je jak koliko si i ti jak, meni definitivno bolji od ostalih ashes-a...  Najduze izdrzi protiv zajebanih boss-ova, godskin duo ga nisu uspjeli roknut, to ti dovoljno govori...

I ja koristim mimic, ali nerfali su ga nakon ovog patcha

16 godina
Tek sad sam skuzio da kad stisnes i drzis strelicu dolje da te automatski vrati na flask of crimson tears. Nemoras listat ko budala pogotovo u borbi
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Marcek555 kaže...
ansha kaže...
BeLLicus kaže...

I ja koristim mimic, ali nerfali su ga nakon ovog patcha

Ja ga nisam ni koristio prije patch-a, i dalje je jaci od ostalih za end-game likove..

10 godina
Kill Frenzy kaže...
Tek sad sam skuzio da kad stisnes i drzis strelicu dolje da te automatski vrati na flask of crimson tears. Nemoras listat ko budala pogotovo u borbi

Jao svaki dan naucim nesto novo xd

14 godina
Elden Ring

Mimic tear i ja, naoružani Heavy Greatswordom +18 smo danas satrali sljedeće bossove:

Godfrey (iz prve)

Morgott the Omen King (iz četvrtog pokušaja)

Astel, Naturalborn of the Void (iz petog pokušaja)

Ovaj treći je bio pogotovo za*eban. Pokušao sam opet sa katanama ali najveći je problem što ga je teško uopće doseći jer je ogroman. Greatsword to radi bez problema.

Trenutno testiram Dark Moon Greatsword ali zasad nisam impresioniran. Šteta što igra nudi ograničen broj respec-ova, eventualno se moraš lockati u neki build. Idealno bi bilo da možeš respecati na svakom site of grace-u. Imam hrpetinu boss i drugih oružja koja bi htio probati.

0 0 hvala 0
15 godina
greysaint0 kaže...

Mimic tear i ja, naoružani Heavy Greatswordom +18 smo danas satrali sljedeće bossove:

Godfrey (iz prve)

Ovaj treći je bio pogotovo za*eban. Pokušao sam opet sa katanama ali najveći je problem što ga je teško uopće doseći jer je ogroman. Greatsword to radi bez problema.

Trenutno testiram Dark Moon Greatsword ali zasad nisam impresioniran. Šteta što igra nudi ograničen broj respec-ova, eventualno se moraš lockati u neki build. Idealno bi bilo da možeš respecati na svakom site of grace-u. Imam hrpetinu boss i drugih oružja koja bi htio probati.

Dobar si, meni je s level 18 i Dismounterom (two handed) trebalo 100+ pokušaja da riješim drugog.

15 godina
protjeran
greysaint0 kaže...

Godfrey (iz prve)

Dosta tih larval sranja za respec se skupi, imam ih 12-13 sigurno u inventory-u...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2022 20:07 (ansha).
10 godina
Elden Ring

Pitanje za one kojì su presli igru, koji ste lvl bili kada ste zavrsili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Najbolje je postaviti na "pouch" pa kombinacijom dvije tipke mozes 4 razlicite stvari iskoristiti bez listanja.

11 godina
Marcek555 kaže...

Pitanje za one kojì su presli igru, koji ste lvl bili kada ste zavrsili?

157

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice