Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 697.786
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dragon Age

Završil sam Shaleov quest i sad mi se on nameće kao najbolje rješenje, uz Lelianu i Wynn.

Jednostavno je puno jači i od Alistaira i Stena.

Bez obzira kaj uvjek fula s desnom šakom u borbi...

Pronašel sam za njega fenomenlane kristale, da sam znal, nebi baš prije toga kupil 2 skupocjena kod onog Gorima ili kak već, po meni naj trgovca.

Uz to, pronašel sam i ogrlicu kaj daje +12 constitution pa mi sad Thor ima 560 zdravljeCool

Uz 420 Shaela, nezaustavljiv sam :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dragon Age
nekitamo kaže...

Pazio sam ja na trapove i sve, holdam party na ulazu prije trapova, sve živo sam pokušao i najbolji pokušaj je bio malo ispod 50%, ali kad sam dignuo 2 lvla onda je bilo duplo lakse, i nemožeš reći da je "odlično izbalansirana" kad ih ima dosta da se žale i kad izlaze patchevi za balans ;P. Meni je sve ok, uživam u igri ma što god bilo, pa makar i sad da mi svemirci se spuste u brodu ;D

Pa gle, ja ne znam kaj bi jos svima vama rekel....

Proso sam igru uglavnom na hard (nisam imo wynn ispocetka pa sam preso Redcliffe na normal obranu, bila mi je prezahtjevna na hard) i nisam se zalio cijelu igru, cak sam povremeno htio stavit na nightmare... i citam post za postom kak je nesto pretesko... ili ne znate, ili imate los team, ili ne pazite na detalje

zmaj se na hard predje samo tako, das tenku resistance (onaj spell sto ih pojacava, moze i salva pokoja), zmaja hexas i burnas sa spelovima, wynn moze helat i vise nego dovoljno, ako pravilno sve raporedis team (nije problem ako si izbjego/uklonio zamke i imas hold tipku) zmaj ce ti samo tenka dirat, znaci ostaje heal, heal, heal na tenka, ako ti usfali mane popijes koju bocice... nije da lupa zmaj 1-2 hita dok je tenk mrtav, treba dosta vise... drzi hp visoko i prije ili kasnije ces ga skinut... ak nemres tog zmaja flemeth i high dragona kod urne ne moras ni pokusavat

16 godina
neaktivan

Ma ubio sam ga (problem je što nisam imao hilera), zavrsio sa Orzammarom, Circleom, forestom, Redcliffom, i sad u Denerim nastavljam quest za urnu ;P. Nabavio sam onaj mod za respecijalizaciju i malo sam se razočarao, bolje da nisam respeco, nekako mi igra izgubila onu "čar" kad sam respeco ;S

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 10:23 (nekitamo).
17 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

Pazio sam ja na trapove i sve, holdam party na ulazu prije trapova, sve živo sam pokušao i najbolji pokušaj je bio malo ispod 50%, ali kad sam dignuo 2 lvla onda je bilo duplo lakse, i nemožeš reći da je "odlično izbalansirana" kad ih ima dosta da se žale i kad izlaze patchevi za balans ;P. Meni je sve ok, uživam u igri ma što god bilo, pa makar i sad da mi svemirci se spuste u brodu ;D

uf. a sto onda reci za pojedine dijelove BA serijala?  posebice BA2 Izlanuo se

igra je poprilicno lagana na normal. sljedeci prijelaz ce biti na hard definitivno.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
neaktivan
Dragon Age
I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Jedno pitanje u vezi warriora sa dva mača/ mač i nož itd.....

Da li se isplati takvog warriora obući u najteži oklop ili je bolje da bude u onom laganom oklopu (drake armor)?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po meni ga je bolje obući u laganiji oklop, ali mu moraš onda nabildati dexterity, tako će izbjegavati udarce pa mu neće trebati jako oklop, a istovremeno će brže udarati neprijatelja.

16 godina
neaktivan

To ti odluči sam. Jel želiš da ti se warrior brže umara i može ispalit manje specijalnih poteza

ali zato da trpi manje štete

(armor koji te umara 10% više je u biti = 10% stamine manje)

ili želiš moć pretrpit više štete al bacat manje specijalnih poteza?

16 godina
neaktivan
Dragon Age

Ja sam zapeo u dead trenches kad me oni koji mogu bit nevidljivi okruze. Problem je sto nemam potiona.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age

ne razumijem problem....

nabavi potione i vrati se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

ne razumijem problem....

Treba imat volje. :D

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Malo upozorenje za vlasnike originalne verzije DA:O-a. Dakle, kad deinstalirate igru i nanovo ju instalirate ne mojte odmah napraviti update, jer iz nekog razloga nećete moći skinuti DLC-ove i instalirati ih. Znači, instalirate čistu igru, logirajte se, ako ste unjeli promo ključeve ranije sada ih ne morate unositi ponovno, i napravite download i instalaciju DLC-ova.

Nikako nakon instalacije ne mojte raditi update, tek nakon instalacije igre i svih DLC-ova. Problem na koji sam malo prije naletio.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 14:08 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je Steam sve sam i sve radi oke.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
Rhodin kaže...

ne razumijem problem....

Treba imat volje. :D

runscript healplayer

Belji se

liberate tutemet ex inferis
15 godina
neaktivan
Dragon Age

SPOILERI

Taman završio igru na normal s human rougeom. Odlična igra, sve u svemu, vidim da se naveliko hvali role playing aspekt, ali meni je eto zasmetalo to što zapravo nemam pravi izbor u igri. Priča je linearna, ono moraš postati grey warden i koknuti archdemona...Mršti se Nemam izbora da se udružim s darkspawnom, loghainom ili postanem neki tyrant na kraju igre... Što se tiče samog odnosa sa companionsima, pari mi da je to bolje izvedeno u recimo KOTOR-u dvojci... do novih dijaloga dolazi se jedino nakon završetka pojedinog djela Blight questa ili vođenjem određeni likova sa sobom, a kada sam u kampu samo se ponavljaju dijalozi...

Btw, je li postoji neka stranica gdje mogu vidjeti (ili pročitati) sve završetke, da ne prelazim opet cili igru?

2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
PeaceFrog kaže...

SPOILERI

Taman završio igru na normal s human rougeom. Odlična igra, sve u svemu, vidim da se naveliko hvali role playing aspekt, ali meni je eto zasmetalo to što zapravo nemam pravi izbor u igri. Priča je linearna, ono moraš postati grey warden i koknuti archdemona...Mršti se Nemam izbora da se udružim s darkspawnom, loghainom ili postanem neki tyrant na kraju igre... Što se tiče samog odnosa sa companionsima, pari mi da je to bolje izvedeno u recimo KOTOR-u dvojci... do novih dijaloga dolazi se jedino nakon završetka pojedinog djela Blight questa ili vođenjem određeni likova sa sobom, a kada sam u kampu samo se ponavljaju dijalozi...

Btw, je li postoji neka stranica gdje mogu vidjeti (ili pročitati) sve završetke, da ne prelazim opet cili igru?

Imaš 4 završetka

OPAKI SPOJLERI

1. Odlučiš Morrigan napraviti dijete - nitko ne umire

2. Žrtvuješ sebe - ti umreš, lijepi sprovod, ti najveći junak, bla bla bla

3. Alistair ubije archdemona -  kralj dao život za svoj narod (ako si ga napravio kraljem) bla bla bla

4. Loghain ubije archdemona - lijepi govor iako je bio u krivu i kakav je pokajao se, ispravio stvari i zaslužio svoje iskupljenje od grijeha

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Dragon Age

SPOILERI

da ne spominjemo da mozes ubit sve u redcliffeu, tj. ne pomoci im na pocetku u obrani i oni undeadovi ucinit ce to za tebe,

kod dwarfova biras kralja i nastavak razvitka njihove civilizacije sa ili bez golema,

kod elfova biras oce li elfovi zivjet ili ces ih sve pobit, warevolfove lijecis ili ubijas

kod urne mozes sklopit pakt s njima i postat reaver...

ono izbora koliko oces... i ne da imaju utjecaj na svijet vec svijet nakon tvog prolaska moze izgledati potpuno drugacije, ko da ga je kuga pomela

ali da, shvacam zasto ti se to cini ogranicavajuce, pa u svim drugim rpg-ovima mozes preci na zlu stranu i umjesto da spasis svijet ti ga unistis, to je nekako najcesci izbor 0_o

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

SPOILERI

...

Iako su ovo posljedice tvojih djela - one službeno nisu krajevi. Ako hoćeš otključati postignuće da si prešaosve krajeve ovo ne moraš sve ispuniti - samo ona 4

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Dragon Age

kaze lik nema izbora u igri, prica je linearna... ovo meni nije linearna igra...

svaka igra ima ono sto se zove main quest i side questove... mainove MORAS napravit, s time da se u DA:O bitno razlikuje kako ces ih napravit, izbor cini ishod razlicitim kao nebo  zemlja,

cijelu igru imas izbor kamo ces ici i sto raditi, naravno ishod na kraju je isti, na svakoj od 4 lokacije moras dobit vojsku, koju i kakvu je bitno drugacije ovisno o izborima... ja ne znam sto je tu linearno... osim ako je svaka igra koja ima pocetak i kraj linearna

a sto se tice zavrsetaka, da, postoje ukupno 4

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dragon Age

Evo nakon tjedan dana opet sam zaigrao. Obranio sam Redcliffe od undeadova. Ta borba me koštala puno vremena i health potiona. Sad ću krenuti u Redcliffe dvorac pa da nađem Arl Eamona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze ti bit žao sto nisi uzo Stena.... Najjaci lik radi mi po 100 dmg

17 godina
neaktivan

Radi dobar dmg, ali umire k'o kokoš :(

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Radi dobar dmg, ali umire k'o kokoš :(

istina, umire ko pile

inače, moj idealni party je bio: ja(elf-rogue-dual weapon-duelist-znači ultra damage dealer u mom slučaju), morrigan(imala je spirit skilove, te je bila arcane warrior), wynne(healer), shale(tenk, ali i odličan damage dealer-znači idealan lik)

17 godina
Dragon Age

Evo i moj komentar.

Sve u svemu kvalitetan uradak koji pruza stvarno puno sati game play-a, prica je klisej, ali to me ne smeta.

Najjaci dio igre su sigurno questovi kojih ima stvarno puno, recimo jedan Fallout 3 se niti blizu se ne moze mjeriti sa brojem questova.

Meni osobno su dijalozi super.

E sad sto me smeta.

Sve je to u biti vec videno ma ne jedan put nego 32158. put po redu.

Magije su toliko standardne i toliko puta videne da mi se riga od njih.

Stvarno je trebalo puno maste za smisliti zamislite vatru, led, munju, pretvaranje u zivotinje, heal i slicno.

Magije su mi potpuno ne mastovite i isprane. Koliko puta mozes ispaliti fireball prije nego sto ti dosadi!?!

I po meni nevjerojatan propust u borbi kad je pauziras da ne mozes dati barem dva, tri poteza unaprijed pojedinom liku da obavi.

Inace volim borbu na poteze, ali ovo je totalna glupost jer pojedini lik ce doslovce svoju nekakvu posebnu moc ili skill obaviti za prosjecno 2-3 sekunde i sad imas 4 lika i ako se mislis ucinkovito boriti moras svaku sekundu ili dvije stiskati pauzu jer im mozes zadati samo jedan potez unaprijed.

Sve u svemu nista novo, nista posebno, vec videno.

Za kraj pitanje: kada ce konacno izaci neki RPG koji ce biti na ovakvu temu, a da ce ponuditi nesto novo i drugacije, a da to nije Witcher?

Sve mi se cini da cu se nacekati jos puno godina....

2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Inace volim borbu na poteze, ali ovo je totalna glupost jer pojedini lik ce doslovce svoju nekakvu posebnu moc ili skill obaviti za prosjecno 2-3 sekunde i sad imas 4 lika i ako se mislis ucinkovito boriti moras svaku sekundu ili dvije stiskati pauzu jer im mozes zadati samo jedan potez unaprijed.

Za kraj pitanje: kada ce konacno izaci neki RPG koji ce biti na ovakvu temu, a da ce ponuditi nesto novo i drugacije, a da to nije Witcher?

Sve mi se cini da cu se nacekati jos puno godina....

Istina, Witcher je bio osvježenje ali je po meni Dragon age bolji što se tiče same borbe, imaš puno više opcija.

Ja u posljednje vrijeme pošaljem svoja 3 melee lika u borbu, a magea držim po strani i samo njega kontroliram tokom cijelog fajta. Warriore samo šaljem na novu metu pošto sam tactics skroz isključio a magea kontroliram tako da suportam warriore ili i s njim napadam neprijatelja, ovisno o potrebi. Takvom taktikom uspijevam pobijediti u većini fajtova, oni teži ipak zahtjevaju stalno pauziranje, kao što ti kažeš.

16 godina
Dragon Age

završio sam igru,kraj je da sam žrtvovao svog lika.super igra i stvarno ostaneš nekad misliti šta odlučiti...dlc u siječnju kažu?

ali tada dolazi mass effect 2 ohoho.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Ola, možda je pitanje već postavljeno, ali mi se stvarno neda citati 40 strana.....

Ovak, imam addonove za Dragon Age, i rade mi svi. Problem je u tome da kada napravom

novog lika, on u inventoriju dobije hrpu brutalnih itema....dali je to normalno ili je bug, nebi li

te iteme trebao dobiti iz raznoraznih questova?

Nema bas smisla da mi lvl 1 lik ima hrpetinu itema za kraj igre....

Glavni ko-munjara =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije Bug dobiješ iteme. Npr. ako se DLC zove "Helm of the Deep" to znači da će ti se stvorit taj isti item u inventory-u. Jedini za sada igrivi DLC-ovi (da nisu samo itemi) jesu Wardens Keep i Stone Prisoner.

Random chance seems to have operated in our favor.
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Aaa, kul, dobro ako su samo itemi onda ću ih pogasiti, jer djeluju ko cheatovi =)

Glavni ko-munjara =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Igra mi je odlična, ali sam malo zbunjen. Sada sam u Redclifu u onome dvorcu, obranio sam seljake i u dvorcu potalamanio sve i došao do klinca kojega je obuzeo demon. Imam mogučnost da onaj blood mage ubije Isoldu(mislim da se tako zove) ili da odem do cirkle of mages. Sada mi tu nastaju zbrke, jer nebi htio ubiti Isoldu(jer sam kroz se cijelu igru trudio da što manje ljudi ubijem nego da ih spasim), a otišao sam u taj circle of mages, i tamo su neki demoni obuzeli toranj. Dali če mi ti magei pomoči ako ih spasim, tj. dali če otiči u dvorac sa mnom da mi pomognu da izbacim demona iz onoga dječaka ili neče, i dali če biti kasno da spasim redclif ili neče(dali če demon uništiti grad dok ja budem rješavao stvari u circle of mages).

Jednostavno

• Ubiti isoldu
  • Ili otiči po magičare
  • postoji i treča da ubijem dječaka

Dali če mi ovi sa redclifa pomoči u ratu iako sam napravio 2. ili 3. način.

Oprostite što sam tako nejasno napisao sve, potrudio sam se što jasnijeIzlanuo se

Hvala na pomočiSmijeh.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice