Jel se možda barem približno zna kad izlazi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahaha šta pričaš ti :D naravno da je closed beta ko šta je bio i HoN teško se dolazilo do keyeva ali oni djele keyeve čim nadograde server i tako svaki put nekoličinu keyeva podjele..
pokusao sam ti objasniti, pretvrdoglav si da procitas to kako spada. igra nije nikakva beta, samo joj je ogranicen pristup.
ha gle bilo kako bilo ja dotu 2 imam na steamu i boli me patka
ne kuzim bas ekipu, svi znaju da ce dota 2 biti besplatna a samo je pitanje dana kad ce izac na vidjelo i ostalim smrtnicima koji ne pripadaju closed beti. i onda tu citam da ekipa daje acc-ove drugih igara za dota 2 invite. sta se dogodilo sa strpljenjem? :) ljudi moji, samo chill :))))
igra definitivno nije close beta, ne znam uopce u koju kategoriju ju strpati ali to def nije beta. zasto je zatvorena? zbog straha od navale na server? wtf... igra je puna, sve radi kako spada, heroji se dodaju svakih x dana (isti princip kao i u originalu) levelam sasvim normalno, sitni bugovi se ispravljaju zakrpama, onaj dio oko drustvenih mreza jos nije ubacen u igru ali to se ocekuje s nekom od vecih zakrpa.
znaci igra nije beta. uopce se ne razlikuje od recimo diabla 3. full imas pristup svemu, kada neki bug izbije izbace zakrpu, na balansu heroja se radi redovito kao recimo i u d3 na balansu klasa i specova. znaci ne razumijem zasto dotu 2 ekipa smjesta u zatvorenu betu kada ona to ocito ni blizu nije.
ja bi to rekao ovako. igra trenutno nije free, da bi igrao moras imati srece pa osvojiti invite ili platiti 30€. ili jednostavno cekati xx dana da ju puste free za sve. ali da je beta... to mi je smijesno
hahaha šta pričaš ti :D naravno da je closed beta ko šta je bio i HoN teško se dolazilo do keyeva ali oni djele keyeve čim nadograde server i tako svaki put nekoličinu keyeva podjele..
ja velim closed beta zato kaj je po definiciji beta- testiranje :) closed beta- nesluzbena igra sa zatvorenim krugom igraca, Valve je uveo i opciju VIP ulaska za one koje imaju viska para, open beta- testiranje servera sa masovnim brojem igraca (opterecivanje servera u realnim uvjetima)
mislim, u pravu si ti, to je skoro pa zavrsena igra, ali ima jos par bugova a u nekom paralelnom svijetu kad igra izade nedopustivo je da ima bugove. zato i postoje ti public beta environmenti (closed i open) da bi se igra ispolirala do savrsenstva. samo sto to kod nas na ovoj maloj planeti ne funkcionira tako jer savrsenstvo ne postoji. LoL postoji vec par godina pa mi se i dalje dogadaju bugovi tipa kad Sivir baca svoj bumerang da se ne vidi animacija tog spella nego ga samo odradi :)
Mislim da bi ti dobro došla rekreacija, a ne da doma samo jedeš čips pred kompom.
Gledati nogomet, ne hvala.
Igrati ga, uvijek. Nema te igre zbog koje ne ću prihvatiti poziv na partiju nogometa s frendovima ;)
Ali, off topic...
Ajde da popunimo ovu Facebook stranicu sa DotA 2 igračima sa Balkana.
Trenutno je konkurs za admina, a imam i dosta ideji, ako uspijem srediti sponsorship , napravićemo neki key giveaway.
Trenutno je konkurs za admina, a imam i dosta ideji, ako uspijem srediti sponsorship , napravićemo neki key giveaway.
vau 1 like.. navalite :D
evo 3, ako podrzavate ovu ideju i projekt stisnite im lajk, na kraju krajeva nitko od vas ne trazi da ista radite.
evo 3, ako podrzavate ovu ideju i projekt stisnite im lajk, na kraju krajeva nitko od vas ne trazi da ista radite.
Dobra ideja, bar se momak trudi da koliko toliko objavljuje novosti vezane za Dota 2 vrijedno lajka :D
Hvala svima koji me podržavaju, posebno "acca" 
Edit:
Ako vidim da ovo ide dobro i bude bilo puno ljudi koji će pratiti dogovorićemo neki turnir kad bude free igra, a može i sad. A ako to ne, onda možemo jednostavno dogovoriti neki party 5v5, jer dosadi uvijek igrati sa strancima ( 80% Rusi :D )
Ostavite se dote, ova igra je buducnost http://maro.com.hr/blog/2012/06/smite/
Ostavite se dote, ova igra je buducnost http://maro.com.hr/blog/2012/06/smite/
Baš... kao da već nije bilo takvih pokušaja.
Uostalom možda i je budućnost ali za one kojima je koncept MOBA-e dosadan i žele malo više akcije.
Smatram da Smite od zna kojeg izdavača se ipak ne može mjeriti s Valveom produkcijom. Ipak su oni napravili Counter Strike, Portal, Half-life... Također vidi se da je potražnja za Dota 2 keyevima velika po čemu ona ima sigurno dobru budućonst.
Napokon sam ponosan vlasnik dote 2,ako me netko želi dodati na steamu zovem se Rexark....Igra se još skida! :)
jel to besplatno il?
jel to besplatno il?
Evo ima 2 dota 2 invite-a pa svaki invite mjenjam za neku drugu igru.Ponude u PM...
dota 2 invite za 15eura
javite se na PM
http://www.facebook.com/pages/Balkan-DotA-2/260391647408241
mejnjam d2 invajt za druge igre!
Rusi su mogli zato jer su najveći dio Steamovog tržišta u Europi. A pomoglo im je definitivno i to što je i ostatak Europe preklinjao Valve da Rusima da vlastite servere. Ima masa žalbi na Ruse jer odbijaju govoriti engleski i koriste čirilicu pa s njima obično nije moguće timski igrati.
Tako da se mi apsolutno po ničemu ne možemo uspoređivati s Rusima. Pa ti mogu samo zaželjeti GL na dobivanju tog servera. Jer ja ne vidim da će se to dogoditi u bližoj budućnosti. Kao ni potrebu za tim budući da serveri u npr. Njemačkoj često rade bolje nego oni locirani kod nas.
Bezveze, izgleda da neću ovo igrati sve dok ne izađe iz bete (ko zna kad će to biti). Ispunio sam onaj survey na steamu ali ono izgleda ne služi ničemu...
Bezveze, izgleda da neću ovo igrati sve dok ne izađe iz bete (ko zna kad će to biti). Ispunio sam onaj survey na steamu ali ono izgleda ne služi ničemu...
Ughh, pa barem mislim da su već svi koji su željeli dobit key došli do njega
Jesi probao na playdota? Obično ti dođe key za 2 tjedna i sa keyom dobiješ još 2 gifta i koliko vidim još uvijek traje, svaki dan 180 keyava ponekad i 1800 tak da stvarno....
Ljudi tražim key za 50-60 kuna. Zaintersirani javite se na pm da se dogovorimo.
Izaćiće iz Bete kad završi The Internacional 2 u septembru.
Ah pomognite ljudi trazim Dota 2 key vec neko vrijeme. Ako tko ima invite viska rado i platim. :D
Ponude moze na mail ili pm.
lijep pozdrav
Ova dota bi trebala doci sa jednim inviteom za pokloniti nekome, zar ne?
Sada mi se pojavila u libraryu, ali nemam nista u inventoryu?
Ah pomognite ljudi trazim Dota 2 key vec neko vrijeme. Ako tko ima invite viska rado i platim. :D
Ponude moze na mail ili pm.
lijep pozdrav
30€ i tvoj je :)
Ova dota bi trebala doci sa jednim inviteom za pokloniti nekome, zar ne?
...
Kolko sam ja čuo, više ne.
Kolko sam ja čuo, više ne.
Aha, hvala.
Ionako mi nije potreban, pitao sam zbog frenda. Ali moze on izdrzat jos nekoliko mjeseci :D .
Evo ostao mi je još jedan dota 2 key,mjenjam ga za neku igru na steamu!Preferiram counter strike source,al' ne mora biti... :) steam name: Rexark ili PM