Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.972.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ToMisLaW kaže...

Pa upravo to što je igra free i što ekipa misli da treba "pomoći" developeru (koji btw nije neka indie tvrtka sa troje zaposlenih već ogromna korporacija sa ne znam kolikom godišnjom zaradom) Valve i vrti masne pare.

My point je da compendium (po meni) ne bi trebalo kupovati radi podrške Valveu, već zbog svih beneficija koje on sa sobom donosi. Tu onda treba prevagnuti i vidjeti vrijedi li on tih novaca...

11 godina

Da 75% ide ljudima kaj prave iteme, a 25% Valveu i da su ti ljudi iz neke siromasne zemlje, mozda, ali mozda bih kupio tu i tamo neki item.

Da igru u startu nisu napravili Eul, Guinsoo i Icefrog nego u startu Valve, mislim da nebi bila free.

Isto tak da ju je Valve odlucio naplacivat u Dota2 izdanju mislim da nebi imala tak veliku bazu igraca, pogotovo oldskul igraca.

Fora sa itemima i compendiumima im je zgodna jer upravo tako nikog ne sili na nist pa ko voli i ima viska para nek izvoli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 17:19 (The_Fichek).
15 godina
Dota 2

Ima tko da oće igrat nekad u partiju, makar normal, preloše je solo :(

0 0 hvala 0
15 godina
1.Lovac kaže...

Ima tko da oće igrat nekad u partiju, makar normal, preloše je solo :(

Koji ti je steam, ja sam skrub isto ali YOLO.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
16 godina
neaktivan
Dota 2

Daj e ide novi turnir, nema entry fee...

Glavna nagrada je 1 rer, a za best play nagrada iznenađenja (vauu).

Moar info:

https://www.facebook.com/ultimatebalkantournament

Link za prijavu:

http://goo.gl/forms/BCdQXQRfg8

Popis prijavljenih ekipa (gledati ispod druge crne linije)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zDzadbCacValUYXvT2wzOiDujZXnTyCBcQv0p_1hZJI/edit?usp=sharing

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

aj ako moze neko ko prati pro dota 2 scenu da mi da predvidjanja koji ce timovi(10) dobiti izravne pozivnice pozivnice za it..:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

aj ako moze neko ko prati pro dota 2 scenu da mi da predvidjanja koji ce timovi(10) dobiti izravne pozivnice pozivnice za it..:D

http://www.joindota.com/en/edb/teams

13 godina
Dota 2

pa po ovome ispada da na vi nece dobiti pozivnicu a oni su meni najpoznatiji..:P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

pa po ovome ispada da na vi nece dobiti pozivnicu a oni su meni najpoznatiji..:P

NaVi 100% neće dobiti pozivnicu, zato što valve zove Timove koji su u protekloj godini nešto postigli, dok se navi nažalost nakon TI4 raspao..

Ali pozvat će ih u kvalifikacije naravno..

Ugl. evo ti 10 timova koji će biti pozvani:

EG, VG, Newbee

IG, Secret, Cloud 9, Team Malaysia,

LGD, Empire, i po meni zaslužuje još Virtus Pro dobiti pozivnicu, samo ne znam da li će valve ići na to da iz svake regije pozove po 2 tima, i onda još 2 koja bi trebala...

Ali to nema logike, pošto iz Amerike jedini dobar tim je EG, a iz SEA Team Malasyia, ovi ostali nemaju šta biti među Kineskim i Europskim timovima...

14 godina
Dota 2

Newbee nemoj racunat da ce dobit pozivnicu. Rave i NIP bi prije dobili.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jeli se gleda koliko timova max je dopusteno iz neke regije? Bilo bi glupo da 7 timova iz kine i 1 iz amerike budu.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Newbee nemoj racunat da ce dobit pozivnicu. Rave i NIP bi prije dobili.

Newbee dobiva pozivnicu 100%, zato što su pobijedili prošle godine, a i bolji su od većine na ovoj listi, tako da će biti pozvani 100%

Jonja kaže...

Jeli se gleda koliko timova max je dopusteno iz neke regije? Bilo bi glupo da 7 timova iz kine i 1 iz amerike budu.

Nigdje ne piše da li se gleda ili ne, ali realno je da će iz amerike biti samo EG pozvan... Pa ostali timovi su trash spram  Kine i Europe..

Naravno biti će i kvalifikacije, pa neka si izbore mjesto...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 16:40 (ToMisLaW).
16 godina
Jonja kaže...

Glupo je što ti misliš da je kontinent (ili država, ili mjesto) s kojeg tim dolazi bitan, a ne sama trenutna snaga tima.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Jonja kaže...

Glupo je što ti misliš da je kontinent (ili država, ili mjesto) s kojeg tim dolazi bitan, a ne sama trenutna snaga tima.

Pa normalno da je bitno zato se i zove The International, da je top 10 ekipa iz kine sigurno nebi dobili svi direct invite

A glede invitea, ja sam predicto EG,VG,iG,LGD,Newbee,Secret,C9,Empire,MY i NiP...jedino nisam siguran oko NiPa i Virtusa, možda će prije VP bit pozvan, jer i prekjučer su uzeli LAN i pobijedili NiP 2-0 ako se ne varam?

12 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...
4ucker kaže...
Jonja kaže...

Pa normalno da je bitno zato se i zove The International, da je top 10 ekipa iz kine sigurno nebi dobili svi direct invite

A glede invitea, ja sam predicto EG,VG,iG,LGD,Newbee,Secret,C9,Empire,MY i NiP...jedino nisam siguran oko NiPa i Virtusa, možda će prije VP bit pozvan, jer i prekjučer su uzeli LAN i pobijedili NiP 2-0 ako se ne varam?

zamjeni Newbee sa VP i imas moj prediction. Po meni to sto su defending champions im ne znaci da ce dobiti TI invite, ili bar ne bi trebalo nista znaciti jer trebaju zasluziti taj invite.

sad druga stvar, gdje mogu prodati set koji sam dobio? 

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
13 godina
Dota 2

kako ces prodati set kad nije tradable??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

kako ces prodati set kad nije tradable??

pa like giftam nekome, a on meni da za sto se vec dogovorimo

EDIT: zato sto like dropao mi je set za Legion za koji pise u Loadoutu da vrijedi 350 eura pa ono

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 19:41 (Ratohnhake:ton).
16 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...
infernoxcro kaže...
4ucker kaže...
Jonja kaže...

zamjeni Newbee sa VP i imas moj prediction. Po meni to sto su defending champions im ne znaci da ce dobiti TI invite, ili bar ne bi trebalo nista znaciti jer trebaju zasluziti taj invite.

Newbee je zaslužio invite više nego Alliance, Navi, Nip, VP, + Prošlogodišnji pobjednici..

Pogedajte im koliko su turnira osvojili nakon TI5, više od ostalih...

12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Newbee je zaslužio invite više nego Alliance, Navi, Nip, VP, + Prošlogodišnji pobjednici..

da, ali NiP i VP su stabilniji sto se tice rostera(osim sto se DkPhobos vratio u VP), istina da NiP nije nista veliko osvojio, i mislim da oni cak ni nisu 100% zasluzili invite iako mi je to 2. najdrazi tim, ali imaju potencijala, a VP je sad osvojio neki dan onaj turnir i igraju dobro cijelo vrijeme, za razliku od Newbee koji se zadnji put protiv nekineskih timova borio na DAC-u gdje se nisu proslavili...

Mislim to je bar moje misljenje, ppd misli da Newbee zasluzuje, ti isto, uskoro cemo vidjeti sto Valve misli :)

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

da, ali NiP i VP su stabilniji sto se tice rostera(osim sto se DkPhobos vratio u VP), istina da NiP nije nista veliko osvojio, i mislim da oni cak ni nisu 100% zasluzili invite iako mi je to 2. najdrazi tim, ali imaju potencijala, a VP je sad osvojio neki dan onaj turnir i igraju dobro cijelo vrijeme, za razliku od Newbee koji se zadnji put protiv nekineskih timova borio na DAC-u gdje se nisu proslavili...

Mislim to je bar moje misljenje, ppd misli da Newbee zasluzuje, ti isto, uskoro cemo vidjeti sto Valve misli :)

Zaslužili ili ne, biti će pozvani, zato što su osvojili TI4, a i nisu toliko loši, siguran sam da bi pocjepali 75% ovih timova sa EU liste, i 95% timova sa Američke liste..

Tako to ide, kao i npr. u ligi prvaka, onaj tko osvoji ligu prvaka, automatski iduće godine ima osigurano mjesto...

A sada hoće li prodati cijelu momčad pa ispasti u startu, e to je do njih...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 22:24 (ToMisLaW).
14 godina
ToMisLaW kaže...

Zaslužili ili ne, biti će pozvani, zato što su osvojili TI4, a i nisu toliko loši, siguran sam da bi pocjepali 75% ovih timova sa EU liste, i 95% timova sa Američke liste..

Samo radi toga sta su pobjedili na TI4 ih nebi pozva. Da su bacili koji smjesak na predaji ceka i pehara, razmislja bi bili dobili pozivnicu. Posto nisu ni smjesak bacili nego ka hrpa debila stali, dobili bi insta ban sa Dota scene i uvalit ih u tvornicu Nikea ili Adidasa, pa nek se tamo smiju.

16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
ToMisLaW kaže...

Samo radi toga sta su pobjedili na TI4 ih nebi pozva. Da su bacili koji smjesak na predaji ceka i pehara, razmislja bi bili dobili pozivnicu. Posto nisu ni smjesak bacili nego ka hrpa debila stali, dobili bi insta ban sa Dota scene i uvalit ih u tvornicu Nikea ili Adidasa, pa nek se tamo smiju.

U totalnomu su ku*cu, milijarda i kusur zombija

12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

haha zanimljivo, slicno je i meni proslo kroz glavu kad sam vidio sliku pobjednika int2014. Svi izgledaju isto i kao da su se sa groblja vratili, predosadno finale. Kod kineza jedini cool team mi je IG, stara ekipa i face koje se pamte (pogotovo chuan).

play2much
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
ToMisLaW kaže...

Pa to su ti kinezi što očekuješ, sjede 14 sati dnevno za  računalom i igraju dotu..

Nemaju emocija, možda su se čak i smijali, ali se ne skuži...

11 godina
neaktivan

Za razliku od nas koji provedemo 13 sati za kompom psujuci po rusima i t-comu

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 12:44 (UOG-Atlas).
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
ToMisLaW kaže...

Tako to ide, kao i npr. u ligi prvaka, onaj tko osvoji ligu prvaka, automatski iduće godine ima osigurano mjesto...

A sada hoće li prodati cijelu momčad pa ispasti u startu, e to je do njih...

Ali kuzis u tome je stvar, prvi put u povijesti Internationala (ocito ne tako dugackoj) da je tim koji ga je osvojio godinu prije tako oslabio. Pa normalno kad jedini tim vrijedan invitea je EG, mislim o cemu mi pricamo Void Boys je na listi...a sto e tice EU, oni koji su po meni zasluzili invite bi ih dobili, ovi koji nisu zasluzili bi izgubili (Empire, VP, NiP, Cloud9, Secret, mozda cak i Hellraisers i Alliance, iako Alliance mi se cinio apsolutno ne koordiniran onaj turnir kad se Bulldong vratio)

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
tomislavivic kaže...

NaVi 100% neće dobiti pozivnicu, zato što valve zove Timove koji su u protekloj godini nešto postigli, dok se navi nažalost nakon TI4 raspao..

Ali pozvat će ih u kvalifikacije naravno..

Ugl. evo ti 10 timova koji će biti pozvani:

EG, VG, Newbee

IG, Secret, Cloud 9, Team Malaysia,

LGD, Empire, i po meni zaslužuje još Virtus Pro dobiti pozivnicu, samo ne znam da li će valve ići na to da iz svake regije pozove po 2 tima, i onda još 2 koja bi trebala...

Ali to nema logike, pošto iz Amerike jedini dobar tim je EG, a iz SEA Team Malasyia, ovi ostali nemaju šta biti među Kineskim i Europskim timovima...

Eto, svi timovi koje sam napisao pozvani su...

Pozvani timovi:

http://www.dota2.com/international/announcement/

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 15:00 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
Dota 2

dobro za ovih 9 se znalo da ce bit pozvani, ali smo se svi dvoumili oce li bit allianca vp ili navi deseti :D, mislim da nisu zamjenili bulldoga da bi ipak allianca dobila deseti invite.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

dobro za ovih 9 se znalo da ce bit pozvani, ali smo se svi dvoumili oce li bit allianca vp ili navi deseti :D, mislim da nisu zamjenili bulldoga da bi ipak allianca dobila deseti invite.

Ma nebi, Virtus Pro ima bolje rezultate od Allianca, pa eto nedavno su ih 2-0 pobjedili u finalu RoG turnira...

13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
FarmWithMeee kaže...

Ma nebi, Virtus Pro ima bolje rezultate od Allianca, pa eto nedavno su ih 2-0 pobjedili u finalu RoG turnira...

pa jesu al alliancu sa bulldogom :D koji iskreno jako lose igra trenutno, al ae vp ima dobar roster, znam im sve igrace iz pubova i mogu biti puno jaci nego su sad ja kad sam prvi put vidio taj roster mislio sam da ce biti jaci od secreta i c9 al nesto ih koci

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 20:55 (FarmWithMeee).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice