Onjegin jesi ti igrao na gareni mozda prie?
Svašta sam igrao na Gareni, ali dotu ne.
Ucinilo mi se poznato ime iako mi je mutno sjecanje na garenu.
Onjegin jesi ti igrao na gareni mozda prie?
Svašta sam igrao na Gareni, ali dotu ne.
Ucinilo mi se poznato ime iako mi je mutno sjecanje na garenu.
Dosad sam igrao HoN i jako davno prije dotu, i evo danas skinuo pa da isprobam, moglo bi se reci da je dosta uspjesno proslo.
Igrao si s četiri tipa koja smurfaju protiv totalnih nubova i Invokera koji je prvi put isprobao dotu.
ma jesu nubovi, u rangu s botovima, no vrlo je sve pregledno napravito u igri i cak nema razlike izmedu HoN-a i dote, i heroji imaju iste napade samo drukciji izgled...Napokon nasao nesto da igram na duze staze
Dosad sam igrao HoN i jako davno prije dotu, i evo danas skinuo pa da isprobam, moglo bi se reci da je dosta uspjesno proslo.
Igrao si s četiri tipa koja smurfaju protiv totalnih nubova i Invokera koji je prvi put isprobao dotu.
ma jesu nubovi, u rangu s botovima, no vrlo je sve pregledno napravito u igri i cak nema razlike izmedu HoN-a i dote, i heroji imaju iste napade samo drukciji izgled...Napokon nasao nesto da igram na duze staze
Baš si se usrećio.
igramo join dota league i fali nam 1-2 igraca ..mid neki koji ima skilla i offlane recimo ..javite se na pm..uvijet je da znate odigrat lijepo
puppy i kuro napuštaju navi??? koliko bi to uopće moglo biti istinito?
puppy i kuro napuštaju navi??? koliko bi to uopće moglo biti istinito?
Želiš li ti biti u timu koji u zadnjih nekoliko mjeseci i nema baš pretjerano dobre rezultate, a jako dobru postavu? Ni ja.
S obzirom na koliko je ljudi izbaceno, izaslo iz timova, sve je moguce.
Izbacili Masona iz EGa, YYF u mirovini, Xiao8 mirovina, Black izasa iz CISa, DeMoN iz Team Liquida.
za sat vrimena igra hrvatski pro tim BIP predvodjen mocnim farmwithmijem ajmo svi navijajte!!!
http://www.joindota.com/en/matches/125767-balkan-bears-corleone-vs-bananas-in-pajamas
http://www.joindota.com/en/livestreams/5231-heflatv-2
za sat vrimena igra hrvatski pro tim BIP predvodjen mocnim farmwithmijem ajmo svi navijajte!!!
http://www.joindota.com/en/matches/125767-balkan-bears-corleone-vs-bananas-in-pajamas
http://www.joindota.com/en/livestreams/5231-heflatv-2
Balkan bears corleone - portugal ili srbija ???
Tnx za stream btw., nisu cak ni losi streameri.
Šta to FWM izbjegava mid da ga w33 ne pregazi ili?
A MOZDA JE CARY A NE MIDER XD
A MOZDA JE FIDER A NE MIDER XD
There, fixed for ya 
Zašto vam se Luna pored njihovog Void picka činila kao adekvatan keri i kontra Voidu?
Zašto vam se Luna pored njihovog Void picka činila kao adekvatan keri i kontra Voidu?
Po picku izgleda da se islo na brzi push.
Void uopce nije bio bitan, da smo se mi skupili kao 5 dole kad su tide i luna imali ulte i trejdali dole za nas top twr i kao 5 isli bilo bi drukcije, tide gore spama za help bez razloga umjesto da je doso dole a krob wastea ulti na midu, em je ench fejlala sumu to jest nije imala srece sa kripovima na pocetku i fejlala je drugi gank na mid ka nub sto ne smije radit takve greske jer se gubi previse vremena. Dole nam nij pomogla kak smo mislili da ce bit. Dole kad nisu dosli kad sam im rekao svih 5 njh 3 su se portala i ubili nas 2 ili 3 i tu je game zavrsio. Dobili smo najtezu grupu gdje ni jedan tim nije los i svi mogu dobit svakoga, ako izvucemo koji game ja cu biti sretan jer mi jednostavno nismo na tom nivou.
Napravio novi account, easy games #roadto6k
:facepalm:
Say hello to my little friend
Gle ljudi ja znam smurfati.
Bit je da napravis novi account, zajedno sa još 4 covjeka, i igrate 5man stack cijelo vrijeme do lvl 13, i nakon 10 odigranih gejmova MMR ce vam biti minimalno 5k...
( Ako imate najmanje 70% pobjeda )
Bit je da napravis novi account, zajedno sa još 4 covjeka, i igrate 5man stack cijelo vrijeme do lvl 13, i nakon 10 odigranih gejmova MMR ce vam biti minimalno 5k...
Mogu li i ja s vama.
Pliz.
Mogu li i ja s vama.
Pliz.
I da zaboravio sam napisati, ako si noob da ovaj system onda ne vazi, jer neces imati 70%+ pobjeda......
Tako na nista...
ako si noob da ovaj system onda ne vazi
BURNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 
jos jednog supporta trebamo..danas oko 22h je practice,a liga se igra u cetvrtak u 19h ..tko je zainteresiran neka posalje steam na pm ...neki ozbiljniji igrac koji duze vrijeme igra
U kojoj ti zabludi zivis sinko to nisu istine, vec odavno se zna da se gleda hero damage i igra se zeus u kalibraciji. Rokas ulti svaki cd refresher i 5300 - 5500 k like np. Ja ovo nisam znao kad sam prodo acc i napravo svoj i solo sam igro na smurfu imo 70% win rate i dobio 4700 nakon 10 gameova jer sam supporto samo, sad sam digo na 5600.
U kojoj ti zabludi zivis sinko to nisu istine, vec odavno se zna da se gleda hero damage i igra se zeus u kalibraciji. Rokas ulti svaki cd refresher i 5300 - 5500 k like np. Ja ovo nisam znao kad sam prodo acc i napravo svoj i solo sam igro na smurfu imo 70% win rate i dobio 4700 nakon 10 gameova jer sam supporto samo, sad sam digo na 5600.
Pa zašto onda igram Ember Spirita ?
Ali to su gluposti i mitovi..
Lik sa kojim igram u stacku je vec napravio par smurf accounta, a igra sa svim herojima i ima najmanje 70% pobjeda, i poslje kalibracije 5+k mmra...
i prodaje ih po 150+ eura...
Pretpostavljam da se prvo dobije party mmr, pa onda tek ide na solo.
Kakva je tu situacija, tj što su smurf iskusnjare primjetile u tom području: Idu li brojevi gore, dolje ili ostaju blizu party mmr?