postoji li bug guild za d2? ili ima netko koji dobar guild da se moze upasti unutra a da ne vrvi nestrpljivom bezobraznom i bahatom djecom :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je l' TongFu na kraju izbacio DK?
Kao sto rekoh, Orange ih je izbacio.
Kao sto rekoh, Orange ih je izbacio.
Nisam čitao prošle post-ove, my bad.
Pozdrav svima, stvarno nmg da citam preko 150 strana, pa bih bio zadovoljan ako bi mi neko rekao kako mogu da skinem DOTA 2, a da ne platim nista?
Pozdrav svima, stvarno nmg da citam preko 150 strana, pa bih bio zadovoljan ako bi mi neko rekao kako mogu da skinem DOTA 2, a da ne platim nista?
DotA2 je od skoro free to play, stoga, uputi se na Steam i kreni.
2-0 za [A], mislim da sve sumnje otklonjene :) Iako jos mogu igrati u grand finalsima
Ne ide to tako protiv Alliancea. Trebaju nekonvencionalni pickovi i nadat se najboljem :D. Ne možeš alcha pustit da farma osim ako nemaš nešto ala voida, jednostavno pokida ostale carrye rekordnom brzinom.
Evo i Alliance izbacio NaVi iz higher tiera. 2 : 0. Oba s GG.
Što bi se reklo E[A]SY G[A]ME, E[A]SY R[A]RES, E[A]SY LIFE
NaVi 0 - 2 [A]lliance - Sve što sam pisao gore u postovima u teoriji, pokazalo se i u praksi... Tko je najbolji ?
AJMO!!! gdje ste navi fanboyevi :D dosla maca na vratanca. gg alliance
Uhh, moraju se sad vratit preko oranža/tongfua. Želim taj najepskiji finale ikad :D
Što bi se reklo E[A]SY G[A]ME, E[A]SY R[A]RES, E[A]SY LIFE
NaVi 0 - 2 [A]lliance - Sve što sam pisao gore u postovima u teoriji, pokazalo se i u praksi... Tko je najbolji ?
Ti sa svojim postovima.
Uhh, moraju se sad vratit preko oranža/tongfua. Želim taj najepskiji finale ikad :D
zar vam nije dosta 2-0? ocete još i 3-0
Može i 3-0 ako izvuku nešto ala treći gejm protiv tongfua. Tad ću bar znat da su bolji kako god okreneš. Ovako sa tamo nekim tide mid pickovima i random wispovima nisu ništa napravili.
Sutra kad ustanem, skinucu dotu na steam, a do tad jel moze neko da mi pojasni cim je najbolje pocetu igru? Koji heroj je najlaksi i kako to ide?
Sutra kad ustanem, skinucu dotu na steam, a do tad jel moze neko da mi pojasni cim je najbolje pocetu igru? Koji heroj je najlaksi i kako to ide?
Chen, Puck, Ancient Appartion, Storm Spirit, Dark Seer i Pudge.
Molim te nemoj igrati DotA.
Molim te. Kad te molim, za tvoje dobro.
Ahaha, napisi koje heroje da biram na pocetku ...
Ahaha, napisi koje heroje da biram na pocetku ...
Meepo, najlakši heroj u Doti,
Ima jako puno Dmg-a, jako dobar escape mehanizam, puno mane i hp-a, i jako lagano se kontrolira.
Predobar heroj za početnika, imati ces jako puno killova.
Aha, vazi onda, hvala ... Dajte mi jos neki predlog.
Kad sam ja počeo volio sam igrati Chena. Ne moraš se brinuti o laneovima jer ideš u Jungle i kontrolišeš razne creepove.
Kad sam ja počeo volio sam igrati Chena. Ne moraš se brinuti o laneovima jer ideš u Jungle i kontrolišeš razne creepove.
Puno bolji heroj mu je Meepo, za Chena treba imati Micro skills, dok za Meepu netreba
Puno bolji heroj mu je Meepo, za Chena treba imati Micro skills, dok za Meepu netreba
Kako ste bezobrazni decku cete mozda unistit igru :) ako tek pocinjes preporucam ti da procitas ovo http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck
Jako dobar guide.
JA igram LoL duze vreme, a vidim da je slicno pa se nadam da cu biti upola dobar kao i u LoL-u. Hvala na svim savetima i smernicama
Dajem strike suite zero mega bundle gift za immortal od kunke pa eto ako nekoga zanima pm me.
Praktički kad igraš Chena, ti je kao da igraš neki Sims Animal pack, kontroliraš te dotične creepove i cilj ti je što više ih nakupiti levelanjam i ispush-ati lane.
Praktički kad igraš Chena, ti je kao da igraš neki Sims Animal pack, kontroliraš te dotične creepove i cilj ti je što više ih nakupiti levelanjam i ispush-ati lane.
pa chen nije sigurno heroj za netkoga tko tek kreće igrati dotu....