Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.973.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dota 2

postoji li bug guild za d2? ili ima netko koji dobar guild da se moze upasti unutra a da ne vrvi nestrpljivom bezobraznom i bahatom djecom :) 

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Je l' TongFu na kraju izbacio DK?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dota 2
4ucker kaže...

Kao sto rekoh, Orange ih je izbacio.

16 godina
Zajeb kaže...
4ucker kaže...

Kao sto rekoh, Orange ih je izbacio.

Nisam čitao prošle post-ove, my bad.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav svima, stvarno nmg da citam preko 150 strana, pa bih bio zadovoljan ako bi mi neko rekao kako mogu da skinem DOTA 2, a da ne platim nista? 

0 0 hvala 0
16 godina
Viper95 kaže...

Pozdrav svima, stvarno nmg da citam preko 150 strana, pa bih bio zadovoljan ako bi mi neko rekao kako mogu da skinem DOTA 2, a da ne platim nista? 

DotA2 je od skoro free to play, stoga, uputi se na Steam i kreni.

14 godina
neaktivan

2-0 za [A], mislim da sve sumnje otklonjene :) Iako jos mogu igrati u grand finalsima

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ne ide to tako protiv Alliancea. Trebaju nekonvencionalni pickovi i nadat se najboljem :D. Ne možeš alcha pustit da farma osim ako nemaš nešto ala voida, jednostavno pokida ostale carrye rekordnom brzinom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Evo i Alliance izbacio NaVi iz higher tiera. 2 : 0. Oba s GG.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Što bi se reklo E[A]SY G[A]ME, E[A]SY R[A]RES, E[A]SY LIFE

NaVi 0 - 2 [A]lliance   - Sve što sam pisao gore u postovima u teoriji, pokazalo se i u praksi... Tko je najbolji ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 3:11 (ToMisLaW).
Moj PC  
4 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

AJMO!!! gdje ste navi fanboyevi :D dosla maca na vratanca. gg alliance

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Uhh, moraju se sad vratit preko oranža/tongfua. Želim taj najepskiji finale ikad :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ToMisLaW kaže...

NaVi 0 - 2 [A]lliance   - Sve što sam pisao gore u postovima u teoriji, pokazalo se i u praksi... Tko je najbolji ? {#}

Ti sa svojim postovima.

16 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Uhh, moraju se sad vratit preko oranža/tongfua. Želim taj najepskiji finale ikad :D

zar vam nije dosta 2-0? ocete još i 3-0 {#}

13 godina
neaktivan
Dota 2

Može i 3-0 ako izvuku nešto ala treći gejm protiv tongfua. Tad ću bar znat da su bolji kako god okreneš. Ovako sa tamo nekim tide mid pickovima i random wispovima nisu ništa napravili. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
ToMisLaW kaže...

13 godina
neaktivan
Dota 2

Sutra kad ustanem, skinucu dotu na steam, a do tad jel moze neko da mi pojasni cim je najbolje pocetu igru? Koji heroj je najlaksi i kako to ide? 

0 0 hvala 0
16 godina
Viper95 kaže...

Sutra kad ustanem, skinucu dotu na steam, a do tad jel moze neko da mi pojasni cim je najbolje pocetu igru? Koji heroj je najlaksi i kako to ide? 

Chen, Puck, Ancient Appartion, Storm Spirit, Dark Seer i Pudge.

13 godina
neaktivan
Viper95 kaže...

Molim te nemoj igrati DotA.

Molim te. Kad te molim, za tvoje dobro.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Viper95 kaže...

Ahaha, napisi koje heroje da biram na pocetku ... {#}

16 godina
neaktivan
Viper95 kaže...
Onjegin kaže...
Viper95 kaže...

Ahaha, napisi koje heroje da biram na pocetku ... {#}

Meepo, najlakši heroj u Doti,

Ima jako puno Dmg-a, jako dobar escape mehanizam, puno mane i hp-a, i jako lagano se kontrolira.

Predobar heroj za početnika, imati ces jako puno killova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 4:45 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Aha, vazi onda, hvala ... Dajte mi jos neki predlog.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Viper95 kaže...

Kad sam ja počeo volio sam igrati Chena. Ne moraš se brinuti o laneovima jer ideš u Jungle i kontrolišeš razne creepove.

Evo jedan od mojih prvih gameova u životu.

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Viper95 kaže...

Kad sam ja počeo volio sam igrati Chena. Ne moraš se brinuti o laneovima jer ideš u Jungle i kontrolišeš razne creepove.

Puno bolji heroj mu je Meepo, za Chena treba imati Micro skills, dok za Meepu netreba {#}

17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
Viper95 kaže...

Puno bolji heroj mu je Meepo, za Chena treba imati Micro skills, dok za Meepu netreba {#}

{#}

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
14 godina
neaktivan

Kako ste bezobrazni decku cete mozda unistit igru :) ako tek pocinjes preporucam ti da procitas ovo http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck 

Jako dobar guide.

13 godina
neaktivan
Dota 2

JA igram LoL duze vreme, a vidim da je slicno pa se nadam da cu biti upola dobar kao i u LoL-u. Hvala na svim savetima i smernicama {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Dajem strike suite zero mega bundle gift za immortal od kunke pa eto ako nekoga zanima pm me.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Onjegin kaže...
Viper95 kaže...

Praktički kad igraš Chena, ti je kao da igraš neki Sims Animal pack, kontroliraš te dotične creepove i cilj ti je što više ih nakupiti levelanjam i ispush-ati lane.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Onjegin kaže...
Viper95 kaže...

Praktički kad igraš Chena, ti je kao da igraš neki Sims Animal pack, kontroliraš te dotične creepove i cilj ti je što više ih nakupiti levelanjam i ispush-ati lane.

pa chen nije sigurno heroj za netkoga tko tek kreće igrati dotu....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice