Don't Starve

poruka: 5
|
čitano: 2.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Don't Starve

Koliko sam vidio nema teme za ovu sjajnu malu igru koja je još uvijek u beta fazi.

Radi se o igri sa imenom Don't Starve, a radi je tim koji je radio igre kao što su Shack i Mark of Ninja, tako da je zabava zagarantovana. Igra ima veoma zarazan koncept survival "horrora" ( ako se može nazvati "horrorom ), ali survival dakako. 

Cilj je preživjeti u surovom svijetu što duže vremena, to jeste dana, a naravno kako prolaze dani, tako postaje i sve izazovnije. Igra ima veliki broj svojekakvih nadogradnji koji pomažu i daju joj još veću dimenziju. Možete izabratiti veliki niz 

likova koji se vremenom otključavaju, također čak možete da i kustomizirate svijet na kojem ćete da igrate.

Službena stranica !

Također uradio sam jednu epizodu gameplaya ove igre, te objasnio cijeli koncept tako da možete pogledati u videu dole i biće još epizoda : D

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don't Starve

Odlicna igra. Prije par dana su izasli iz bete :)

Licno izbjegavam gledati let's play ove igre jer je veliki dio zabave u istrazivanju.

Steam: merce990
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 16:03 (Merce).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Don't Starve
Merce kaže...

Odlicna igra. Prije par dana su izasli iz bete :)

Licno izbjegavam gledati let's play ove igre jer je veliki dio zabave u istrazivanju.

Da, nisam znao da su izašli iz bete. Nisam stigao igrati malo više, ali čini se kako postaje sve izazovnija kako napredujete što je naravno i logično, ali i zanimljivo.

Slažem, ali pretpostavljam da će se naći neko ko bi želio vidjeti o čemu se radi prije svega. Izašao je i drugi dio na kanalu prije par dana, pa možete pogledati.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
13 godina
Don't Starve

Odlicna igra. Sada su uveli da ti se hrana moze pokvariti, vrijeme je uvedeno, grom mi je popalio cijelu drvenu ogradu jer nisam slozio gromobran i tako. Odlicna igra.... za razbibrigu fenomenalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Don't Starve

došao je multiplayer, igra li tko

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: