- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja igram sa volanom!
ja trenutno vozim trke u kini
lvl sam 18
mislim svaki event preći tako da cu imati posla mozda i pod praznicima
dosad sam mislio da mi je najbolja trkaća igra GRID al je DIRT 2 zauzeo to mjesto
codemasters did it again
Igra je savršeno optimizirana, na svojoj kanti igram sve na high postavkama 1680*1050 i imam stabilnih 30 fps-a.
Sasvim zadovoljavajuće.
Staze u Hrvatskoj su baš lijepo napravljene i definitivno ostavljaju dojam Hrvatske.
Sve 5 za sada, stvarno igra vrijedna love.
može pomoč,kad odvozim onu prvu utrku u Londonu osvojim onaj auto i prebaci me u onaj menu tamo gdje je options i za kupovati aute i onda mi se smrzne i moram ugasiti pomoču ctrl+alt+delete
može pomoč hitno je
Igra je odlicna igra san je danas i to na nasen terenu.
Na prema jedinici ovo je veliki pomak,a fizika i grafika posebno.
Svaka čast.
Meni se pak čini teže ali na kvalitetniji/realniji način.
Mislim na samu vožnju, ne na sustav napredovanja.
Pogotovo se to tiče solo utrka, tj. stintova - rally i trailblazer
Posljednje dvije postavke težine pravi su izazov.
Posljednje dvije postavke težine pravi su izazov.
Ja sam divljak :) tj. igram na Savage težini, ali Extreme i Hardcore su stvarno izazovni.
Tako sam mislio i za Ninja težinu u GRID-u (koja je ekvivalent Hardcoreu), pa to sad prelazim jednom rukom.
Practice makes perfect. Igra je tek izašla a samo rijetki su je završili. Živi bili pa vidili...
btw, jedno pitanje u vezi kontroliranja replay snimkama.
Da li netko zna da li se DiRT2 može namjestiti na način da se kamera vrti oko auta uz pomoć gljiva na gamepadu?
U GRID-u je bilo moguće, zašto to nisu ostavili i u DiRT-u?
Kako stvari sada stoje, uspio sam editirati .xml file da sa D-pad-ovima kontroliram kameru,
ali to nije toliko dobro kao i sa gljivama koje mogu pomicat kameru za X stupnjeva (D-pad ima samo lijevo/desno/napred/nazad).
Da li se to negdje u igri može naštimat, ili makar petljat po nekim xml fileovima (oni u actionmap folderu ili neki drugi)?
Htio bih napraviti neke dobre video snimke, ali sa D-padom nije tolko efektno :(
Staze u Hrvatskoj su baš lijepo napravljene i definitivno ostavljaju dojam Hrvatske.
POZOR! MINE
Igram na Savage i moram reći da se nekad posebno namučim da budem prvi.
Evo, neko se bio žalio na kvalitetu screenshota, evo jedan pravi.
Zar kod nas zbilja u stvarnosti piše "MINES"? Mislim da su si tu dali malo više kreativne slobode :)
Ili možda nisu htjeli kršiti prava vlasništva, jer vide da se tu i prometni znakovi svojataju (mine ovo, mine ono) lol
valjda im je bilo fora pa su naljepili upozorenje na svakih par metara
lol
ja samo malo demo halam...nemam para za original...
Izgleda da na Xfireu čekaju s podrškom dok ne dođe retail verzija u HR
A kad bude to...
Zar kod nas zbilja u stvarnosti piše "MINES"? Mislim da su si tu dali malo više kreativne slobode :)
Ili možda nisu htjeli kršiti prava vlasništva, jer vide da se tu i prometni znakovi svojataju (mine ovo, mine ono) lol
Izgleda da da. Lijevo piše i MINE, ali se ne vidi od staze.
Izgleda da da. Lijevo piše i MINE, ali se ne vidi od staze.
To si ti slikal ili?
Govore ljudi da je staza skoro identična kopija...
To sam našo na netu.
Samo je ekipa iz Codemastersa maknula "hcr" logo dole desno na znaku.. a možda su na velebitu baš znakovi bez tog loga.
Inače, ugođaj Velebita je predobar, ona crkvica kamena razrušena, kamene ograde, mine.. odlično. Samo ne mogu igrati DiRT2 bez analog-a na gamepadu, a on mi se pokvario.
Inače, ugođaj Velebita je predobar, ona crkvica kamena razrušena, kamene ograde, mine.. odlično. Samo ne mogu igrati DiRT2 bez analog-a na gamepadu, a on mi se pokvario.
Istina, to je tak realno napravljeno da pomisliš da si tam, još 2h vožnje i kupanje :)
Ovaj naš reli podsjeća me malo na onaj WRC iz Grčke, davna su to bila vremena kad se to igralo na PC-u...
Al ok, i ovak je dobro, nema mjesta pritužbama.
CODEMASTER je stvarno majstor kad je napravio ovakvu igru
Za jednu Gospu (subota, 15.08.) kad smo se vraćali s mora išli smo preko Malog Alana i mogu reći da je staza jako autentična (jest, dok sam ja išao je bilo više prometa...).
Siguran sam da je ekipa iz Codemastersa išla po stazi/Velebitu i snimala krajolik uživo (ili je platila nekom da to učini).
Evo i ja zaigrao dirt 2 i mogu reć da sam fasciniran detaljima u igri i opet sve vrti ko urica-konfa iz moj pc postave sve na high ili ulta high te AA na x8 na 1280x1024 i vrti od nekih 35-60fps i još nisam osjetio ikakve trzaje u igri,stvarno pohvalno
I ona staza na Velebitu me oduševila jako lijepo napravljeno,a pogled iz kokpita je fantastičan(pogotvo kad brisači rade i slične fore)ma stvarno prezadovoljan. Danas ću probat sa volanom vozit pa da vidim kako me onda auti slušaju
Baš uživam igrajući ovu igru. A što se tiče staza kod nas,iskreno,već mi se gade :D,stopedeseti puta sam ih odvozio.
Vozim natjecanje od dvije utrke ii obje utrke potpuno iste na istim lokacijama
ja sam ju jucer insalitro """orginal"""
i tak steka dok ulazim da izgubis volju do trke
ali mi se cini da je obrada na visokoj razini....
no ja mislim da je to daleko od onih collin mecrya na psx
instaliraj ati fix za 9.11 drivere
btw odmaknuo komp od radijajatora i dao mu prostora da diše pa cu javit dal ce opet trzat nakon 30min-1h igre
instaliraj ati fix za 9.11 drivere
btw odmaknuo komp od radijajatora i dao mu prostora da diše pa cu javit dal ce opet trzat nakon 30min-1h igre
ima ga instaliranog
S konfiguracijom Pod Moj PC igra mi je postavljena sve top postavke na 1680 x 1050 rezoluciji i radi bez ikakvog trzaja. kad sam odvrtio benchmark u igri pokazo mi je average 34 FPS.
S konfiguracijom Pod Moj PC igra mi je postavljena sve top postavke na 1680 x 1050 rezoluciji i radi bez ikakvog trzaja. kad sam odvrtio benchmark u igri pokazo mi je average 34 FPS.
Ista rezolucija, sve na kolko ide u igri + 4xAA. Za moju dosta slabiju grafu od tvoje (stari G80 FTW, dere i dalje sve po redu, samo što lacka DX11 support), pa nije loše :D
min_fps="25.572691"
av_fps="33.223076"
Pretpostavljam da si mislio na ovu svoju jaču konfu koja ima 260icu...
Stvarno su pretjerali s ponavljanjem staza. Nesmeta mi kad staza ide prvo u jednom pa u drugom smjeru ali zarrdom vozit istu stazu s različitim autima pa i istim autima je smiješno. Šteta što ovakvu igru kvari dosada prekomjernog ponavljanja staza . Bojim se kako se ovo nastavi da neću završiti igru
Stvarno su pretjerali s ponavljanjem staza. Nesmeta mi kad staza ide prvo u jednom pa u drugom smjeru ali zarrdom vozit istu stazu s različitim autima pa i istim autima je smiješno. Šteta što ovakvu igru kvari dosada prekomjernog ponavljanja staza . Bojim se kako se ovo nastavi da neću završiti igru
Meni nisu ni malo dosadne.
Stalno mjenjam lokacije, vrste utrka i nikud mi se ne žuri s prelaskom.
Vozim, isprobavam ovak-onak, pa se malo pomučim negdje s nekim tourom....
Barem imaš 100% slobodu odabira otključanih natjecanja, ne vidim problem dakle.
Meni nisu ni malo dosadne.
Stalno mjenjam lokacije, vrste utrka i nikud mi se ne žuri s prelaskom.
Vozim, isprobavam ovak-onak, pa se malo pomučim negdje s nekim tourom....
Barem imaš 100% slobodu odabira otključanih natjecanja, ne vidim problem dakle.
tocno tako
za mene je svaki novi event novo otvaranje božićnog dara
staze su raznolike te lokacije isto
dosadi ti mozda zato jer si vozio cijelo vrijeme utrke u Baji ili Maleziji
treba mijenjati konstanto a igra ti daje taj izbor
mene je upravo dirt 2 obradovao svojom raznolikošću