DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 360.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Ja opet ne bih usporedivao NFS:Shift s DiRTom. Ipak je ovo rally gdje vozis svakojaka vozila, a ono za nabrijane aute po stazama. Jeste da pokusavaju biti simulacija, i jedna i druga igra, ali ne bih ja to bas uspredivao. Svaka je meni dobra na svoj nacin.

Samo me sad pocela kod DiRTa smarat voznja 2x istih staza.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
RE: DiRT 2
dax_22 kaže...
Armor kaže...
Prison Breaker kaže...

A najjace mi je, na nasim stazama ima znakova za mine. xD

Mozda to i nisu znakovi za mine posto ih ne stignem vidjet kako treba (ili projurim pored njih ili ih razbijem), ali ovako kako ih vidim, 90% bi rekao da je to. Sta kao mogu na minu nagazit? Smijeh

Prije da su to Checkpoint mjesta, slično je znaku za mine :)

Nije checkpoint, evo slike. Ne vidi se baš dobro ali piše ne prelazite.

TomoR kaže...

Je, je, to su znakovi za mine.

Dodani Screenshot je iz ovog trailera (ne vidi se puno bolje nego gore, ali eto...):

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-croatia-dirt-2/53011?type=flv

kako su vam tako mutne slike ko da igrate na low rezoluciji??

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Hm,zna li netko zasto mi ne radi AA u igri? :S

http://www.youtube.com/watch?v=hGv80tzt1JM
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

kako su vam tako mutne slike ko da igrate na low rezoluciji??

Ako malo bolje pogledas obje slike, vidjet ces na jednoj oznaku YouTube, a na drugoj da je takoder pustena u nekom playeru. Tako da to nisu screenshotovi iz igre, nego screenshotovi iz videa, a taj video nije toliko dobre kvalitete pa ni screenshotovi nisu ispali idealne kvalitete, ali svejedno sve se lijepo vidi.

16 godina
DiRT 2

Evo napokon sam ono namjestio i mogu reći da je ovo jedna od najboljih utrka koje postoje.

Igra je totalno optimizirana, na 8500gt radi na 1440x900 sve high bez trzanja (ne mjerim fps-e)

Hrvatska je totalno fora, baš se vidi da je hrvatska zbog onih kamenih ruševina, zidova i slično.

Jedino što me naživcira je kad zbog jedne greške moram restartirat utrku.

Izgled oštećenja je dobar, okoliš raznolik, grafika preljepa, dizanje prašine i prskanje vode izgleda fantastično.

Neda mi se više pisat ode se igrat Osmijeh.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Kolko bude negde koštal kod nas....i kad se misli pojaviti?

Retail, tj. u kutiji naravno!

U Algoritmu ga ne vidim, a Crovortexu ne vjerujem....

Iako on ima neku narudžbu sa 10% popusta, ne piše cijena.

Valjda ne bude neka astronomska :(

PS3 verija je 499kn, znači da nebi trebalo biti pre-uber skupo.

Bar prema nekim usporedbama sa PS3, za kojeg neke igre koštaju prek 500kn, a PC verzije istih i po 200kn (i više) manje.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Esad još nek samo naprave wrc ekspanziju :D

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

To ne očekuj ali ak si gledal, videl si u igri postoji Downloadable content, to je velika stvar za budućnost!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
DiRT 2

dirt 2 nije WRC i nikad to nece biti i dajte to shvatite to vec jednom

to je zasebna igra koja koristi rally samo kao podlogu za nešto puno više

baš kao grid koristi pro utrke kao le mans al nije prava igra sa pro utrkama iz stvarnosti

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a da kupis mozda radeon 4870? ili jos bolje 4970 ili kako vec.. lol....Cool

16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ja opet ne bih usporedivao NFS:Shift s DiRTom. Ipak je ovo rally gdje vozis svakojaka vozila, a ono za nabrijane aute po stazama. Jeste da pokusavaju biti simulacija, i jedna i druga igra, ali ne bih ja to bas uspredivao. Svaka je meni dobra na svoj nacin.

Samo me sad pocela kod DiRTa smarat voznja 2x istih staza.

a zsto nebi usporedivao?

pa nema veze sto je dirt 2 rally

vazno je to sto shift i dirt 2 su polusimulacije-poluarkade

zato spadaju u isti koš

16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

One staze u hrvatskoj  su prelijepe, stvarno svaka cast na grafici, cak je i ova publika na koju se naide tu i tamo zivlja, izgledaju nesto stvarnije, cak nekad kao i onako bjeze kad se zabijes pored njih. Fora.

A najjace mi je, na nasim stazama ima znakova za mine. xD

Mozda to i nisu znakovi za mine posto ih ne stignem vidjet kako treba (ili projurim pored njih ili ih razbijem), ali ovako kako ih vidim, 90% bi rekao da je to. Sta kao mogu na minu nagazit? Smijeh

pa cuj pol velebita ti je u minskim poljima.. za neznalice-- tako ako si vidio znakove za mine.. tamo ih stvarno ima za divno cudo.. i bit ce ih jos 500 godina kako su krenuli sa razminiravanjem     lolIzlanuo se

16 godina
DiRT 2

Jesu li staze napravljene kao u stvarnosti il su izmišljene (ove u hr)?

Iako mislim da je ovo prvo.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Bok

Jel mi može tko na brzinu reći kako napraviti offline account, ne želim onaj live account.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
dokly1982 kaže...

i bit ce ih jos 500 godina kako su krenuli sa razminiravanjem     lolIzlanuo se

Ali zato su ubacili Velebit u Off-Road utrku... Cool

17 godina
Exploder kaže...

Bok

Jel mi može tko na brzinu reći kako napraviti offline account, ne želim onaj live account.

Hvala

http://filesharefreak.com/2009/11/28/scenetorrents-shutting-down-for-good-confirmed/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Filesharefreak+%28FileShareFreak%29
17 godina
DiRT 2

Samo dal je 100% sigurno da se kasnije može napraviti normalan,  Online acc sa orginalnom igrom!?

Na istom kompu naravno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Ovo je trebala bit šala!!

Kupujem afričkog tvora.
17 godina
protjeran
DiRT 2

I kakva je ta igra taj dirt2 konačno? Ja idem skidat u 9 sati jer dolazi na steam! Koliko je zauzeće na hardu? Imam license od grafe nove! One HD5850!Neodlučan

sell the kids for food weather changes moods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

I kakva je ta igra taj dirt2 konačno? Ja idem skidat u 9 sati jer dolazi na steam! Koliko je zauzeće na hardu? Imam license od grafe nove! One HD5850!Neodlučan

Igra je svakako jedna od najboljih trkacih igara koje su izasle ove godine. Najljepsa definitivno. Zauzece na Hardu je malo jace od 10 GB.

A sto se mina tice, znam da znakovi nisu bezveze stavljeni.

Samo mislio sam da ih ovdje kod nas u slavoniji najvise ima, a na ostalim mjestima slabo ili nikako.

Nisam ni znao da ima tamo kod Velebita. Malo, malo, naides na znak.

17 godina
DiRT 2

Evo i ja sam isprobao igru, i snimio mali demo kako to sve izgleda na max postavkama sa moje dvije 4870 u CF!

1920x1200

AA x 4

Ultra postavke 

oko 100FPS avg.

Ako nekog zanima, evo

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
DiRT 2

Igram na integrirki HD3300 na 1024x768 sve low/ultralow/offSmijeh

Igrica uopće neizgleda loše na tim postavkama dapače obrnuto, ali nema prašine i fizika vode je OFF

Pići to nekih 30fps-a više manje.

Bio sam sada prvi u european X challenge-u i otključala mi se mislim malazija (lvl 11) i pojavila kina ali je locked (lvl 12). Prva igra sa vozilima(autima) gdje pobjeđujem, nijednu dosad takvog tipa nisam uspio preći.

U hrvatskoj onih 4-5 traka su bile super, svakih 10m ono upozorenje za mine LOL

Igram sa Logitech Rumblepad II.

EDIT : zakon mi je to što se nemora ništa po autima prčakat kao u NFS-u (neznam za zadnja 2 nastavka , ali u ostalima je to bilo) tu se totalno zbunim ili upgradeam bezveze pa nemogu kupit bolji auto pa nemogu nikog stići u utrci itd. Ovdje imaš samo 4 opcije - gadget koji visi sa retrovizora u autu, što stoji ispred vozača u autu, različiti zvuci trube i boja auta (ne koju mi biramo već nešto onako sređeno).

Negdje sam vidio ATI-AMD nešto što se otključalo,auto ili to prelakiranje neznam šta nemogu naći.

Također ovo je prva igra u kojoj sam vidio amd-ovu reklamicu kada se pali igra i odmah iza ide intelova(Belji se) i fala Bogu nema TWIMTBP.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 21:49 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Također ovo je prva igra u kojoj sam vidio amd-ovu reklamicu kada se pali igra i odmah iza ide intelova(Belji se) i fala Bogu nema TWIMTBP.

Istina. Vrlo rijetka situacija i baš mi je drago što je tako baš na ovoj igri. Ne bi mi bilo draže niti na jednoj drugoj igri.

16 godina
DiRT 2

jel se može igrat ja protiv frenda na istom kompu

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

ako je neko skinuo sa partis.si nek mi pls posalje poruku na pm :D

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
DiRT 2

Eo moj

..Molim vas da ga ocjenite i podijelite to s drugim ljudima da iam gledanosti malo. Cool

Hvala.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com LOL CAT!!!! :D
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Eo moj

..Molim vas da ga ocjenite i podijelite to s drugim ljudima da iam gledanosti malo. Cool

Hvala.

fake nije loš video...

jeli to sve što je moguće na max?

kako ide igrica? koliko fpsa imaš?

17 godina
DiRT 2

Uzo sam neko đubre za 315 000€ i upgradean je u PRO i nema šanse da s njim pobjedim, nikako da na cesti ostane.

Primjetio sam da je najbolje igrat sa autima koji imaju ono 3. po redu najveće mislim da se zove driving stability ili tako nešto. Šteta što ga nemogu prodat.

Pontiac rastura sve živo preporučam ga, ovi sa velikim accelerationom su jadni samo se vrte ukrug.

Tek sam na 17%Mršti se , a mislio sam da sam na nekih 75%. Ajme šta će još do kraja biti...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

ja sam završio cijelu igru

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan