DiRT 2 gamepad problem

poruka: 4
|
čitano: 2.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DiRT 2 gamepad problem

Imam jeftiniji Logitech PRECISION (http://www.earthcomputer.sg/catalog/images/LOG-PRECISION.jpg)

Kako namjestiti da s njim mogu igrati dirt 2?

Tijekom igre uđem na Controlers, pa Choose preset i pise samo keyboard..nema gamepada...

Zna li tko u cemu je problem?

P.S. Inace gamepad je ispravan, radi npr na PESu bez problema

0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2 gamepad problem

Rješenja:

- instaliraj patch 1.1(ali prvo vidi dali je tvoj kontroler podržan inače nema potrebe za patchem,ali nema pravog cra*ka, radi sa razorovim za prvu verziju igre)

- stavi si xbox360 controller emulator (ja koristim u kombinaciji sa logitech rumble pad 2)

- samo pod keyboard postavi kontrole za gamepad, tj. preko ovih defaultnih staviš svoje kontrole,ali pritišćeš tipke na gamepadu. Uglavnom shvaćaš šta želim reći

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 11:40 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 2 gamepad problem

xbox emulator?

igran preko njega?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 11:19 (wrathchild).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: DiRT 2 gamepad problem
wrathchild kaže...

xbox emulator?

igran preko njega?!

Da xbox 360 controller emulator.

Igra ti prepoznaje u tom slučaju da imaš xbox 360 gamepad,a u biti imaš tu nekog logitecha. Shvaćaš?

Stvar funkcionira, dapače bolje nego kada stavim pod controller "logitech rumble pad 2".

http://www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&req=download&code=confirm_download&id=44

Piše ti sve u uputama, ukratko staviš xinput i onaj još jedan vrag u glavnu datoteku igre recimo ŽN:\IGRE\DIRT 2 i to je to.

EDIT: Krivo sam napisao nije xbox 360 emulator nego xbox 360 controller emulator

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 11:40 (Hyperion).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice