Igra li tko ovu simulaciju? Izašla je na steamu free 2 play, no samo 2 aviona su free, ostale se mora platiti. Jako je realna čini se, prilično hard core. Leti li iko?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvi put cuo za igru sada, evo stavio na download pa cemo isprobati :)
Joystick ti je po meni must have da baš ono iskusiš igru. Igra je jako teška. Suhoj-25 koji je otvoren i nije pretežak za naučiti, brzo to ide. A-10c je zahtjevan, njega trenutno učim. Trenutno sam naučio upaliti ga (za to mi je trebalo 3 dana učenja), poletjeti, osnovnu navigaciju razumijem, ispaliti oružja, a sletjeti nazad na pistu mi uspije 1/5 pokušaja. :))
a10-c je kao bombarder/support, sport je, otporan, može puno na njega stati arsenala a 2 ekrana na prednjoj konzoli ti pomažu da lociraš bilo što u centimetar i pogodiš dok letiš među oblacima.
Ko voli avione i želi vidit kakav je doživljaj vozit pravi avion, po meni je ova igrica najrealnija na tržištu trenutno.
Proveo sam 2h zasad na igri, veoma zanimljiva ali jako jako teska.. cak mislim da ako zelite nesto ostvariti da morate imate joystick ko sto je kolega gore naveo.
Nista sa tipkovnicom necete postici...