Diablo III rip

poruka: 47
|
čitano: 5.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Diablo III rip
peroko kaže...

Diablo če imat i singl kampanju, koje če se vjerojatno moči bez konekcije igrati (o tom potom) a za multi normalno da treba internet pa za koji netreba.

Tocno tako nemres igrat MP bez interneta

16 godina
neaktivan
peroko kaže...

Diablo če imat i singl kampanju, koje če se vjerojatno moči bez konekcije igrati (o tom potom) a za multi normalno da treba internet pa za koji netreba.

I ACII je imao Single kampanju pa je trebala konekcija za internet stalno (radi DRMa)

BTW Citiram prvi post
It was also confirmed that the game will require an internet connection to play at all times.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

@memulica

A ti si sa Marsa sad opao? Si čuo kad za d2jsp? Sve što je Blizzard napravio je to da je stavio u samu igru ono što je već ionako postojalo. Osim toga stavili su i aukcijski kuću za trgovinu zlatom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 13:22 (FLes).
17 godina
protjeran
Diablo III rip

Diablo III will not be playable offline in any form. Blizzard points to the deep integration of the online features (especially the character persistence) and to its zero-tolerance approach to cheating and account security to excuse this decision

Nema offline igre ... možda jedino u SKIDROW verziji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
peroko kaže...

I ACII je imao Single kampanju pa je trebala konekcija za internet stalno (radi DRMa)

BTW Citiram prvi post
It was also confirmed that the game will require an internet connection to play at all times.

Isto citiram ali pogledaj :Blizzard has revealed that Diablo III will allow players to trade in-game items for real money via an officially sanctioned auction house, integrated in the game.

Znaci dopustit ce im da sa pravim novcem tradaju ali nije potrebno

16 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Isto citiram ali pogledaj :Blizzard has revealed that Diablo III will allow players to trade in-game items for real money via an officially sanctioned auction house, integrated in the game.

da nije potrebno kupovati na aukcijama, ali ce zato bit velika prednost onih koji kupuju.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Rodić kaže...

da nije potrebno kupovati na aukcijama, ali ce zato bit velika prednost onih koji kupuju.

Mah ja cu sve na jspu kupovati boli me

17 godina
neaktivan
Diablo III rip

Starcraft 2 je moguće bilo igrati offline kampanju, ali nisi dobivao achievmente. Diablo 3 NEĆE imati takvo nešto, stalno bi trebali biti priključeni na internet bez obzira igramo li solo ili multi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoran010 kaže...

Starcraft 2 je moguće bilo igrati offline kampanju, ali nisi dobivao achievmente. Diablo 3 NEĆE imati takvo nešto, stalno bi trebali biti priključeni na internet bez obzira igramo li solo ili multi.

Meni je uvijek internet ukljucen :D:D

15 godina
neaktivan
Diablo III rip

Blizzard, iako su zaradili pun k*rac para na wowu jos uvijek izvlace sto vise mogu iz igraca, konji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

Blizzard, iako su zaradili pun k*rac para na wowu jos uvijek izvlace sto vise mogu iz igraca, konji.

I iz starcrafta si zaboravio  reci

16 godina
Diablo III rip
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Pa neznam u ćemu je problem neće vam blizz prodavati te predmete nego će se prodaja biti između igraća,a blizzard će biti samo posrednik koji će uzimati proviziju.

Svi ti predmeti će se moći nabaviti kroz igru a oni koji su ljeni budu trošili novac.Ovo se može gledati kao win situacija jer dok igrate svoju omiljenu igru usput možete i zaraditi.

http://www.eurogamer.net/articles/2011-08-01-diablo-iii-has-real-money-auction-house

Zašto je zbog ove vijesti otvorena nova tema?

Molim moderatore da ju spoje sa diablo III temom

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 7:51 (Wolf88).
15 godina
neaktivan

Bravo....

dao bi ti 2TU da mogu {#}

neki ljudi "trce pred rudo" sam da bi postali sto losiji post a da ne procitaju npr. ovo s linka...ili da odu na Blizz site pa tamo iz prve ruke....

14 godina
neaktivan
Diablo III rip
Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo III rip

Sada ocito se i zabava pocela placat, mali nogomet na umjetnoj travi, igre... i jos x stvari. :/

švšvš

0 0 hvala 0
17 godina
Wolf88 kaže...

Pa neznam u ćemu je problem neće vam blizz prodavati te predmete nego će se prodaja biti između igraća,a blizzard će biti samo posrednik koji će uzimati proviziju.

Svi ti predmeti će se moći nabaviti kroz igru a oni koji su ljeni budu trošili novac.Ovo se može gledati kao win situacija jer dok igrate svoju omiljenu igru usput možete i zaraditi.

http://www.eurogamer.net/articles/2011-08-01-diablo-iii-has-real-money-auction-house

Zašto je zbog ove vijesti otvorena nova tema?

Molim moderatore da ju spoje sa diablo III temom

Test user kaže...

Bravo....

dao bi ti 2TU da mogu {#}

neki ljudi "trce pred rudo" sam da bi postali sto losiji post a da ne procitaju npr. ovo s linka...ili da odu na Blizz site pa tamo iz prve ruke....

ovo su izgleda jedini postovi koja imaju smisla

nevjerojatno je koliko gluposti ljudi mogu napisati na temelju jedne nepotpune poluinformacije

and the heavens shall tremble
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice