Diablo 4

poruka: 2.622
|
čitano: 1.206.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Diablo 4

Najavili i još dvije potencijalne ekspanzije za D4, u zadnjoj Diablo... Iduće proljeće Amazonka.

Uglavnom, svjesni su da su zaribali D4 kod, pa zato žure sa D5 (što ne znači da će kod biti bolji...)

Navodno i patch notes za S15, ali nisam zaigrao ni trenutnu, kad sami ne znaju šta bi sa itemizacijom itd u D4... S15 najava i patch notes

Diablo V najava

Recap ceremonije otvorenja (Netflix Diablo crtana serija, Amazonka itd.)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Diablo 4

Ne znaju što bi ni sa Diablo IV, mogu samo misliti na što će ličiti Diablo V.

Svako toliko ogromne promjene u itemizaciji i u buildovima,

Eternal Realm se uopće ne isplati igrati jer je stanje u non-seasonal pod direktnim utjecajem sezona.

Već sam valjda 5 puta brisao sve likove kad bi sezone završile jer ono što bi u sezoni bilo Top Tier,

nakon sezone postane bezvrijedno u Eternal Realmu.

Da ne govorimo o tome kako svaku sezonu iskoči jedan build koji dominira,

a ostale klase i buildovi postaju bezvrijedni za tu sezonu.

I tako u krug. Da nisam ulupao toliku lovu na osnovnu igru i expanzije, vjerovatno bih zaigrao možda tu i tamo,

ovako s dodatnim gubljenjem vremena pokušavam opravdati tu investiciju. 

E, jesam blesav 

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Diablo 4

Mislim da je to glavni razlog zašto idu toliko brzo u D V, jer su previše griješili u D IV.

U svakom slučaju možemo se samo nadati najboljem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Diablo 4
Samo da nije kao diablo 4 pokusaj open worlda koji nema smisla sa losom itemizacijom i opcenito otkako sam dobio priliku od blizzarda da igram open beti nista mi se tu nije dopalo do eto sezone 15
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Diablo 4

Koliko citam biti ce to povratak prema dvojci. I sto se tice itemizacije, inventorija  i sto se tice same atmosfere. Sada, imaju dosta vremena da to naprave kako treba, ali i da jos jednom u****u sa stilom. 

0 0 hvala 0
14 godina
SamoPitam3 kaže...

Koliko citam biti ce to povratak prema dvojci. I sto se tice itemizacije, inventorija  i sto se tice same atmosfere. Sada, imaju dosta vremena da to naprave kako treba, ali i da jos jednom u****u sa stilom. 

Isto su govorili, pa cak i napravili/ pokusali, s cetvorkom, pa su polako pretvorili nazad u 100% Diablo 3. Ne znam zasto bi ovaj put bilo imalo drukcije...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
18 godina
TomoR kaže...

Mislim da je to glavni razlog zašto idu toliko brzo u D V, jer su previše griješili u D IV.

U svakom slučaju možemo se samo nadati najboljem.

ja bi rekao, u svakom slucaju ne mozemo se nadati nicemu dobrom s obzirom na iskustvo sa diablo 4

trenutna situacija sa diablom 4 je takva da vise nece bit ekspanzija, a svi znamo kako su sezone ljigave. prema tome, jos manje razloga da participiram u sezonama. ne bi me niti cudilo da sezone budu svako 4 ili 5 mjeseci jer ocito ne mogu izbacit nesto konkretno svako tri mjeseca. cak i ova situacija sa account wide war plans nakon ukidanja ekspanzija me vise ne motivira igrat cetvorku.

kad sve sumiram, prije cu odigrati blood of dawnwalker jos jednom nego krenuti odma igrati S15. jedino gdje vidim da bih mogao uletit u sezonu je ako nista ne budem imao pametno igrati.

sta se tice d5... to je tek za tri godine, ko ziv, ko mrtav. ono sto ocekujem od igre je da ima sve feature i mehanike koje valjaju iz prijasnjih igara. dakle, ako war plans budu dobri, ocu to imat na launchu. isto vrijedi i za helltide. zatim wardrobe i sve ostale QoL stvari. ako toga ne bude, nema zaista smisla uzimat d5 dok te stvari ne ukljuce u igru. a class balancing i ostale shem, o tom necu uopce niti govorit.

It is not who you are, it is who you know.
11 godina
Diablo 4

EDIT: vidim sad da je kolega sve vec napisao, nije mi loadalo sve postove, steko je server i trebalo je vremena da se okaci post lol.

bit ce account wide warplans za sezonu 15 , titled the "Season of Hell's Legacy",  i nece biti vise expanzija za diablo 4, amazonka dolazi prve polovice 2027,

sezona pocinje u utorak 15.9.2026 u 18:30 kod nas 

https://news.blizzard.com/en-us/article/24295394/celebrate-30-years-of-diablo-in-season-of-hell-s-legacy

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2026 19:55 (Mr.Natural).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Mr.Natural kaže...

EDIT: vidim sad da je kolega sve vec napisao, nije mi loadalo sve postove, steko je server i trebalo je vremena da se okaci post lol.

bit ce account wide warplans za sezonu 15 , titled the "Season of Hell's Legacy",  i nece biti vise expanzija za diablo 4, amazonka dolazi prve polovice 2027,

sezona pocinje u utorak 15.9.2026 u 18:30 kod nas 

https://news.blizzard.com/en-us/article/24295394/celebrate-30-years-of-diablo-in-season-of-hell-s-legacy

prije sam trcao da igram istog trena kad izade sezona... ne vjerujem da ce se to vise dogodit. nisam  tip osobe da ce rec "necu vise nikad igradt d4", prije ce bit "necu vise igrat sa nekim entuzijazmom". isto tako, poprilicno sam siguran da blizzard nece nista revolucionarno napravit sa d4 u sljedeci tri godine, a ako naprave, svaka cast. vise mi se cini da ce igra bit poligon za testiranje sta ce utrpat u d5

zivi bili pa vidili

16 godina
Diablo 4

Meni da Blizz iskenja najvece govno sa  nazivom Diablo , kupujem. Vijedi svaki cent kroz godine  koje sam proveo gustajuci svaki piksel ovog kultnog remek djela.

Usporedba sa Metallicom  , sad su matori , skripe, sjebu note , al su brate temelj heavy metala . Tako i Diablo fransiza , pa nisu to isti developeri niti smo mi isti klinci .

AI daj sto prije me uplojdaj u game server da se napijem krvi demonima, kad moze musica pa mogu i ja .

ire
Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
DukeOs kaže...

Meni da Blizz iskenja najvece govno sa  nazivom Diablo , kupujem. Vijedi svaki cent kroz godine  koje sam proveo gustajuci svaki piksel ovog kultnog remek djela.

Usporedba sa Metallicom  , sad su matori , skripe, sjebu note , al su brate temelj heavy metala . Tako i Diablo fransiza , pa nisu to isti developeri niti smo mi isti klinci .

AI daj sto prije me uplojdaj u game server da se napijem krvi demonima, kad moze musica pa mogu i ja .

ja osobno ako cu gledati time per money metric, tu sam davnih dana maksimalno profitirao. to mi vise nije mjerilo. znam da cu u ovim igrama sigurno satrat 20 sati po sezoni, minimalno. mjerilo mi je koliko spontano mogu uzivat u igri bez da ulazim u neke duboke misli ili build guides kako bi moga relativno carefree igrati nesto. ne zato sto je to tesko napravit nego zato sto su klase uzasno balansirane. sta, moram ic na maxroll da bi skuzio jel mogu igrat paladina il je bolje da se uhvatim neceg drugoga buduci da ce mi takve ekskurzije samo pojesti dragocjeno vrijeme.

druga stvar je da ne volim kad me prave budalom. primjer je warplans. ta mehanika je trebala bit istog trena account wide, ili najmanje da je odma sljedecu sezonu taj feature bio dostupan. ali ne, treba kenjkat tri dana da bi se blizzard "smilovao" i dao nesto sto je trebalo bit dostupno od prvog trenutka.

zato kazem, ovu sljedecu sezonu ako i bude igrao, bit ce samo u slucaju ako paladin bude nemilice klao sve zivo oko sebe i ako nemam sta pametnije radit. a do tada cu svoje vrijeme utrpati u nesto sto ce mi davati vece zadovoljstvo. 

16 godina
Diablo 4

Napokon cu s entuzijazmom igrati i druge klase jer war plans su od S15 account-wide

ire
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:55 (DukeOs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice