Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.404.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja cu krenut sezonu s monkom jer sad imam svu bis opremu za live monka za iduci patch,lighning monk ce radit ogroman dmg po 400m crite + 150m+ tikovi kroz 3 sekunde,a bracersi da ne govorim kolki ce to bit boost u griftovima u sezoni,uzmes cold EP to je 6300% weapon dmg kroz eksploziju i odma to spama na druge monstere,bolesnoca.To je ukupno daleko najveci dmg od svih cak i od huntera,jos kad uzmemo u obzir da sad monk procesuira bane of the trap to je jos 30% dmg up pogotovo u griftu,vec vidim monka 2 huntera i jednog tanka koji unistavaju grift 55+

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/52676431

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Problem je što monk sa svojim skillovima uglavnom prekida fear koji WD nabaca, zato bi mogao biti problem i dlaje u party-ju, ali solo će biti zakon (ako ga ne sfušaju do live patch-a)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
TomoR kaže...

Problem je što monk sa svojim skillovima uglavnom prekida fear koji WD nabaca, zato bi mogao biti problem i dlaje u party-ju, ali solo će biti zakon (ako ga ne sfušaju do live patch-a)

Sa kojim skillovima prekida?Stavis tzo krin gaze i zei gem pa deres WOL sa distance.ako WOL prekida fear onda se uopce ne isplati igrat s monkom u grupi u sta ne vjerujem.

18 godina
XSX kaže...
TomoR kaže...

Sa kojim skillovima prekida?Stavis tzo krin gaze i zei gem pa deres WOL sa distance.ako WOL prekida fear onda se uopce ne isplati igrat s monkom u grupi u sta ne vjerujem.

Ma nije problem u skilovima, već ljudima koji ne znaju igrati sa monkom.

Jedino što sam  vidio - igram dosta suppport WD - je kad monk dođe i počne odvlačiti već hipnotiziranu elitu - uglavnom one sa reflect i sa chainsima, njih probudi dosta često.

Drugo nisam ništa primijetio, ali možda i griješim...

Crusader kad i počne povlačiti, ne probudi ih...

A dok ekipi objasniš da ne vuku nikog, i dok shvate, već su 2 GR propala.

13 godina
neaktivan
striko kaže...
XSX kaže...
TomoR kaže...

Ma nije problem u skilovima, već ljudima koji ne znaju igrati sa monkom.

Jedino što sam  vidio - igram dosta suppport WD - je kad monk dođe i počne odvlačiti već hipnotiziranu elitu - uglavnom one sa reflect i sa chainsima, njih probudi dosta često.

Drugo nisam ništa primijetio, ali možda i griješim...

Crusader kad i počne povlačiti, ne probudi ih...

A dok ekipi objasniš da ne vuku nikog, i dok shvate, već su 2 GR propala.

To rade zdps monkovi,poslje ovog patcha monkovi ce bit trazeni radi dmga,WOL build ne koristi cyclone strike pa ne pulla,sve bi trebalo bit u redu.

17 godina
XSX kaže...

To rade zdps monkovi,poslje ovog patcha monkovi ce bit trazeni radi dmga,WOL build ne koristi cyclone strike pa ne pulla,sve bi trebalo bit u redu.

Sorry što nisam prije odgovorio, da trenutno je problem što monkovi znaju sa Cyclone-om od pullat neke mobove van range-a fear-a od WD-a, ili navući elite sa fire lancima preko WD-a (i ostalih).

Sa DMG buff-om/sinergijom od idućeg patch-a monkovi "neće biti ostavljeni po strani".

15 godina
Diablo 3

nije planiran nikakav nerf tikilanda i perma serenity?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Postoji koji online kalkulator za točan izračun weapon DPS-a? Trebam skužiti između dva Helltrapera na koji se više isplati potrošit Gift.

Znači nešto gdje mogu mijenjati IAS, % damage roll i slične stvari...

Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Probaj ovo

http://d3profile.com/

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Zanima me na dotičnom primjeru kako da izračunam koliki je maksimalni weapon dps ukoliko bi % damage bio 10.

Na što točno utječe % damage stat na weaponu? Na ovaj damage range u mom primjeru 1230-2090? Dal u to spada i ovaj arcane damage 1034-1258? Zanima me točno formula koja daje min-max damage range na weaponu? 

EDIT: znam da je konačni DPS formula ((min+max)/2)*weapon APS, al me zanima što točno čini dio min-max

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 11:22 (Pixie_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Zanima me na dotičnom primjeru kako da izračunam koliki je maksimalni weapon dps ukoliko bi % damage bio 10.

Na što točno utječe % damage stat na weaponu? Na ovaj damage range u mom primjeru 1230-2090? Dal u to spada i ovaj arcane damage 1034-1258? Zanima me točno formula koja daje min-max damage range na weaponu? 

EDIT: znam da je konačni DPS formula ((min+max)/2)*weapon APS, al me zanima što točno čini dio min-max

Uf sad si sve zakompliciro.Al prvo me zanima sta ce ti helltraper ili bilo koji 1hander ako nisi dostigo 4.15bp a da bi ga dostigo pod obavezno ti mora bit 7 ias na weaponu,bez 4.15 bp ti se ne isplati furat 1 handere najbolji izbor ti je dobar bow.Da bi dostigo taj breakpoint trebas ias i na ringovima i na bracersima i na beltu,weaponu,taskerice + obavezno visok postotak na taskericama i na paragon pointsima,a sta je najzanimljivije poslje patcha breakpointovi vise ne vrijede,pa je sve to onda za bacit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 11:41 (XSX).
14 godina
Diablo 3

Zato jer mi je zabavno igrat Meticulous Lightning build, ne moram ići na 4.15 da bi guštao u igri ;)

Znam da je IAS nužan, no zanima me svejedno kombinacija base i elemental damagea na weaponu, drugi Helltraper ima 7 IAS i drugačiji min-max range, zato me zanima kakva je formula da mogu izračunat koji mi je od tih dvoje bliži nekom dobrom DPS-u i na kojeg da potrošim Gift.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pixie_st kaže...

Zato jer mi je zabavno igrat Meticulous Lightning build, ne moram ići na 4.15 da bi guštao u igri ;)

Znam da je IAS nužan, no zanima me svejedno kombinacija base i elemental damagea na weaponu, drugi Helltraper ima 7 IAS i drugačiji min-max range, zato me zanima kakva je formula da mogu izračunat koji mi je od tih dvoje bliži nekom dobrom DPS-u i na kojeg da potrošim Gift.

Daj ga linkaj ovdje i odma cemo ti rec koji je bolji,trebo si to odma napravit.

14 godina
Diablo 3

Predugo, već našao dobar dokument za reroll comparison :) http://www.reddit.com/r/Diablo3DemonHunters/comments/2ghlxg/not_sure_how_to_reroll_a_weapon_check_this_out/

Izgleda po ovom da je najbitniji elemental min-max damage range, što je on bliži 1304 (max za Helltraper), to je kvalitetniji xbow (uzevši u obzir da uz to rolla pošten IAS i/ili % damage)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mislim da si trebao ovo, puno je jednostavnije.

Damage calculator

14 godina
Diablo 3

Probao i to, ne daje mi točan DPS

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jbt ljudi ja citam sta vi pisete i nista ja ne mogu pohvatat, igrao sam i prije diablo ali nikad online to je cijela nauka koliko vidim kak opremit lika a da bude dobar, evo tko ima volje neka me doda pa kad budemo u igri ako moze sta pomoc super, ako ne, nema problema. #22832 SilentSword

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
josip0605 kaže...

Jbt ljudi ja citam sta vi pisete i nista ja ne mogu pohvatat, igrao sam i prije diablo ali nikad online to je cijela nauka koliko vidim kak opremit lika a da bude dobar, evo tko ima volje neka me doda pa kad budemo u igri ako moze sta pomoc super, ako ne, nema problema. #22832 SilentSword

Kada uhvatim danas vremena čujemo se se za griftove. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan

može prijatelju do 21:30 sam slobodan, od onda na poslu...

11 godina
neaktivan
josip0605 kaže...

Nema nikakve nauke u igri, par puta sam s tobom igrao, i problem je što si jako spor u igri, moraš ići na brzinu, nema svrhe imati brzinu lika na 10%, stvarno nema, moraš to brže zadatke riješavati, matematika je jednostavna, što prije zadatak riješiš to prije iskustvo i nagradu dobiješ. Predugo te se čeka, kad u grupi/Public farmaš, samo skupljaš legendarne i set iteme i ideš na brzinu, nevrijedi kaskati za grupom, u gradu kemijati neznam ja što, žute i plave nekupi iteme, samo legendarne, i za par dana komotno Torment I-III možeš igrati, a do Torment VI je onda lako.

Svi smo mi krenili na Normalu/Hardu ili Expertu. Uvijek igraš maksimum brzo i maksimalno učinkovito koliko ti oprema omogučava. Youtube ti je zakon, sve što te zanima o Diablo 3 tamo možeš naći, evo jedan link za

ako s njim igraš.

I sam učim i čitam i još sam početnik u igri ali Torment VI sam u manje od mjesec dana riješio bez ikakvog problema s barbarom otkako sam igru kupio, a kad sam ja to mogao koji sam totalni početnik onda mogu svi koji to žele. Youtube zakon kako kažem.

Moj ti je savjet da mjenjaš skilove koje koristiš, gledao sam i sve je krivo kod tebe (možda 2 skila nisu), prekopiraj od nekoga pa kreni Normal. I na Normalu pada jako dobra oprema, znam jer sam i sam tako radio s raznim klasama. Crusadera u 3 dana digao na Torment IV da mogu brzo/bez po muke farmati. Samo što vremena fali pa se i neigram u zadnje vrijeme nešto.

13 godina
neaktivan

pa jbg znam kad si poceo, ali nisam ja imao toliko vremena za igranje, no nema ni veze, vec ce mi netko objasnit sto me bude zanimalo, a mislim da na ovom videu i nije bas nekak slozen lik, smijesniji je od moga i to dosta

13 godina
neaktivan
Diablo 3
Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2015 21:13 (geothia).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odbrojavanje počinje :D

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa ima netko da igra HC sezonu da farmamo zajedno .  Pogotovo ako nema DH da možemo mjenjati opremu . Imam DH full opremljenoga i sve što mi padne mogu prosljediti dalje ( od svih mogućih set itema do legendarija ) u zamjenu za set iteme za druge klase. 

Hrwoje#2333

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Ekipa ima netko da igra HC sezonu da farmamo zajedno .  Pogotovo ako nema DH da možemo mjenjati opremu . Imam DH full opremljenoga i sve što mi padne mogu prosljediti dalje ( od svih mogućih set itema do legendarija ) u zamjenu za set iteme za druge klase. 

Hrwoje#2333

Meni se javlja neki čudan problem u Hardcore načinu igranja, igra mi na momente samo zalaga, ping skoči u nebesa, a u tom trenutnku se samo mogu moliti da nema puno mobova oko mene. Tako mi je Barbarina poginuo na HC. Sad na momente igram Witch Doctora, a što je još zanimljivije u Softcore modu igranja nemam takvih problema. A igrao sam oko 250 sati Softcore dosada.

14 godina
Diablo 3

Umirovljujem lagano stari laptop (lightning DH mi je pokazao da mu je prošlo vrijeme) pa bi zamolio kolege (i kolegice) koji igraju tečno na full detalje da podijele sa mnom svoju listu računalnih komponenti. Može i na PM, al bilo bi zanimljivo vidjeti na čemu tko igra :) Hvala unaprijed.

Moj PC

HP Pavilion dv7
Intel i5-2410M 2.3 GHz
Radeon HD 6770M
Windows 7, Home, 64bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Umirovljujem lagano stari laptop (lightning DH mi je pokazao da mu je prošlo vrijeme) pa bi zamolio kolege (i kolegice) koji igraju tečno na full detalje da podijele sa mnom svoju listu računalnih komponenti. Može i na PM, al bilo bi zanimljivo vidjeti na čemu tko igra :) Hvala unaprijed.

Moj PC

HP Pavilion dv7
Intel i5-2410M 2.3 GHz
Radeon HD 6770M
Windows 7, Home, 64bit

Lightning DH je mrtav idući tjedan (tj. kada izađe patch), ali neki komboi ubijaju game engine bez obzira na PC. Vidi, i moj poklekne ponekad.

Tako, da je taj laptop i dalje OK za D3.

Rakkis Crossing, Cesspools, neki komboi na elitama ti svaki stroj spuste na 5 FPS. Doduše kada solo igram nikada mi na tim mjestima ne pada ispod 20, ali u grupama zna biti slideshow.

U svakom slučaju, ako nisi, smanji broj sound kanala unutar igre, pomogne dići min FPS u svakom slučaju.

Igram i na laptopu sa i5 i HD3000 na min detaljima pa je isto igrivo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 10:08 (TomoR).
14 godina
Diablo 3

Da se ne bi krivo shvatilo, ne kupujem novi komp isključivo zbog D3 :) Al nedostaje mi dobro, stolno računalo koje neću seljakati od doma do posla i nazad. Kako je D3 jedino što igram, zanimaju me hardware-ske komponente koje omogučuju glatko igranje upravo te igre :) Zadnji put sam pratio informatiku pred više od 3 godine kad sam laptop kupovao pa sam ispao iz štosa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pixie_st kaže...

Da se ne bi krivo shvatilo, ne kupujem novi komp isključivo zbog D3 :) Al nedostaje mi dobro, stolno računalo koje neću seljakati od doma do posla i nazad. Kako je D3 jedino što igram, zanimaju me hardware-ske komponente koje omogučuju glatko igranje upravo te igre :) Zadnji put sam pratio informatiku pred više od 3 godine kad sam laptop kupovao pa sam ispao iz štosa

Eto ti problema.

D3 je manje više single/thread aplikacija, i na određenim mjestima/kombinacijama game engine ne može "izdržati" sve što mu se baca pred noge. Tj. Lightning DH umire i zbog toga što je servere doveo do prevelikog zasićenja i onda je svima u party-ju bio lag. Kad imaš dva DH i još dva supporta u trialsima, obavezno nakon Wave 50 počne štekat (pa sad ako preživiš preživiš, ako ne ne).

Ne znam da li si igrao prije, ali kada se radilo Fields of Misery/Cryptu na MP10, manje više obavezno je svima štekalo kada se "diglo" previše mobova, ili radilo prevelike hrpe istih.

E sad, što se kompa tiče, i5 sa K dodatkom, 8GB brzog RAM-a, SSD za Windowse i igru (250GB dovoljno ako ideš "samo na D3" + još poneku igru ponekad), neki GTX970 (doduše na ATI navodno ima manje frame dropova nego na Nvidiji) su ti sasvim solidan komp za nadolazeće godine.

14 godina
Diablo 3

Igram od svibnja 2012. i sjećam se rubber bandinga, preloadanja svih mapa kad bi učitao novu igru, novu mapu i slično. SSD mi je pomogao oko toga i s vremenom su ispolirali malo igru, no to nije sad tema moga pitanja ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice