Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.430.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma ja dođem do one crte na mapi, odma sam ugasia igru i iša odmorit mozak!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Diablo 3

Nadam se da će malo pojačat serversku podršku kako bi se u budućnosti izbjegli ovakvi krkljanci.

Navodno vlasnici Collector's Editiona imaju svoj server koji nikad ne lag-a.. a mi 'običnjaci' nek patimo - može li to netko potvrditi?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne znam jel istina, al znam da ako ovako velika kompanija nije u stanju rješit servere kako spada, da od mene više nikad neće dobit ni lipu za nijednu igricu!!!
Katastrofa je ovo šta se događa! Tolerantan sam ultra previše, al šta je previše je previše! Od kako je izaša RoS, konstantni su problemi sa konekcijom. Svako malo nalaze neka privremena rješenja koja su totalno beskorisna umjesto da rješe to jednom kako treba. Vide da je igru kupilo "miljardu" ljudi, tj. zaradili su sigurno miljardu dolara/eura na ovome, pa da odvoje 1% toga na servere i mirni su!

1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Diablo 3

ali onda će im možda manjkati par dolara za novi auto/kuću/stan. ne možeš očekivati da se odreknu toga {#}

14 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

Nadam se da će malo pojačat serversku podršku kako bi se u budućnosti izbjegli ovakvi krkljanci.

Navodno vlasnici Collector's Editiona imaju svoj server koji nikad ne lag-a.. a mi 'običnjaci' nek patimo - može li to netko potvrditi?

Nemaju. Imaju i vlasnici Collector Editiona lag spikove i DC-e. Jedino izgleda da nisu svi serveri pogođeni jer na nekima igra ide normalno.

13 godina
Diablo 3

nije stvar u tome da blizzard stedi na serverima, nego navodno imaju DDoS napade svako malo i zbog toga dolazi do laga i disconnecta

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

{#}

Kako možeš povjerovati u takvu glupost? Kako je rečeno gore: napadaju ISP-ove i DC-ove i to stvara probleme. Tu Blizzard ne može ništa.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
neaktivan
Diablo 3

U biti sami ste krivi za lag. Sto ste svi pohrlili u D3 nakon patcha. Lijepo su navikli da rade na 50% kapaciteta.

I sad nakon patcha vratili se svi stari, plus novi s RoS i serveri vriste. A vjerojatno ne pomazu ni DDoS napadi.

Naravno da sam i sam uzeo RoS.

Najbolje ne igrati D3 {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Kako možeš povjerovati u takvu glupost? Kako je rečeno gore: napadaju ISP-ove i DC-ove i to stvara probleme. Tu Blizzard ne može ništa.

Štoviše da ponekad napadaju samo određene servere ili clustere servera (zato nekima radi dobro igra, jer su na serverima koji nisu pod napadom). Izgleda ako naletiš na "dobar" server, onda riftaj na njemu do boli...

Chaky kaže...

U biti sami ste krivi za lag. Sto ste svi pohrlili u D3 nakon patcha. Lijepo su navikli da rade na 50% kapaciteta.

I sad nakon patcha vratili se svi stari, plus novi s RoS i serveri vriste. A vjerojatno ne pomazu ni DDoS napadi.

Znam da ovdje ima sarkazma, pa neću ulaziti u dublji odgovor, vidi ovo gore što sam napisao.

Ono što se Blizzu sigurno može predbaciti da onaj dio na Rakkis Crossingu npr. nisu optimizirali od kako je igra izašla (uvijek počinje štucati na istom mjestu). Po streamovima iz bete izgleda da su imali probleme sa performansama i na nekim dijelovima Akta 5, pa su u Live igri jednostavno smanjili mob density na tim dijelovima. Zato često određeni dijelovi rifta koji "posuđuju" te dijelove akta 5 budu "praznjikavi".

Naravno, ako je napadnut router ISP-a prema clusteru D3 servera, moraju to riješiti sa ISP-em. Nije to na kraju tako jednostavno. I činjeinica da US serveri djeluju stabilnije i sa manjim padom performansi, ali u zadnje vrijeme i njima se počelo događati ono što je kod nas bilo puno češće, još i od pre Patch 2.0.x vremena. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 9:58 (TomoR).
14 godina
Diablo 3
Endure...and in enduring grow stronger
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Ne znam što reći, ja sam igrao od cca 23h do 2,3 ujutro, i nisam imao nikakvih problema s konekcijom. 

Ja obavezno kad krenem igrati, rutere gasim, diskonektam konekciju na ruteru, i sve ponovo. Jer igram HC i spremam se uvijek na najgore.

Tako da ja se ne sjećam kad sam zadnji put imao problema s konekcijom u igri. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako jedan igrač kreira igru i ostali se joinaju, svi igraju na istom (njegovom) serveru ?

Ili svaki igrač na zasebnom? I kako "promjeniti" server, samo leave/enter game ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Štoviše da ponekad napadaju samo određene servere ili clustere servera (zato nekima radi dobro igra, jer su na serverima koji nisu pod napadom). Izgleda ako naletiš na "dobar" server, onda riftaj na njemu do boli...

Ono što se Blizzu sigurno može predbaciti da onaj dio na Rakkis Crossingu npr. nisu optimizirali od kako je igra izašla (uvijek počinje štucati na istom mjestu).

Ako je DDoS usmjeren na određeni dio infrastrukture, onda to nije ciljanje servera. D3 funkcionira tako da igrače spaja na servere na principu fer distribucije. Ako imate nesreću biti na serverima koji se u data centru nalaze u dijelu mreže pod napadom, onda šteta, ali Blizz tu ne može ništa.

Ono na Rakkisu je neki gadan leak resursa. Šteka i na extreme i7 s dva GTX Titana... dakle, do hardvera i veze nije. Zašto to još nisu fiksali, nemam pojma... nitko to ne spominje po forumima.

12 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Imam CE i to je obicna glupost :) 

16 godina
Dado_ZG78 kaže...

ta informacija jednostavno zaslužuje  =  {#}

evo,potvrđujem = to je bullshit....teški

ja imam vulgaris verziju, a imam par frendova sa CE verzijama , i kad je "lag fest" , onda je svima....

napokon dočekao DNF i Diablo 3
18 godina
neaktivan
Diablo 3

To su pisali po službenom forumu igrači, ne bih znao..  hvala bogu da nije tako jer zbilja ne bi bilo fer prema 95% ostalih igrača.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dado_ZG78 kaže...

To su pisali po službenom forumu igrači, ne bih znao..  hvala bogu da nije tako jer zbilja ne bi bilo fer prema 95% ostalih igrača.

Ljudi svašta pišu po forumima; ništa od toga uglavnom nije istina. :)

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Klinci svašta baljezgare kad nešto ne valja, imam par mlađih poznanika koji čim nešto ne valja odmah krenu sa takvim fix idejama...Provalit da CE verzija ima svoj server je stvarno smješno i na razini nekakvog osnovno/srednjoškolca {#}

2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ljudi svašta pišu po forumima; ništa od toga uglavnom nije istina. :)

Znam, na primjer kao kad pišu da od Star Citizena neće biti ništa {#}

(sorry za off topic, nisam odolio {#})

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ok pustimo sad klince po strani, ali koji klinac se događa s tim njihovim serverima, jel to preopterećenost odnosno previše igrača on.line ili je jednostavno riječ o tome da svako malo dio servera za diablo igrače premjeste za igrače na WOW ili HStone? mislim meni ovo nema logike, da svaki tjedan bude bar jedan krkljanac, nisam informatički pismen po tom pitanju ali mi ne ide u glavu da to ne mogu popravit ako je riječ o kvaru, ili ako je riječ o nedostatku servera jednostavno nabavit još servera, sve u svemu igra je sad stvarno ok kad nema laga i kad su serveri kako trebaju bit, puno je igra ispoliranija i ide sve kako treba dok se ne dogode ove "crne rupe" od 10tak sati jednom tjedno.

i 5-3570K
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

i ovi debili što napadaju blizard, mi može netko pojasnit kakve koristi oni mogu imat od tih napada? stvarno mi neke stvari nisu jasne, i zašto ljudi to rade jel obijest ili neki interes u pitanju, sam Bog zna u svakom slučaju šta god da je meni je to sumrak logike napadat nekakve igraće stranice i na taj način ometat ljude da ne mogu igrat igru je stvarno dno dna, da ne mogu naći neku drugu zanimaciju u životu i kako doći do love na neki drugi način, neka hakiraju banke i njihovu lovu to bi im ja preporučio, tamo ima puno više love nego kod blizarda i kod nas pa eto neka budu mudonje do kraja i neka opelješe pohlepne banke, ja prvi ću im čestitat.

i 5-3570K
16 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

i ovi debili što napadaju blizard, mi može netko pojasnit kakve koristi oni mogu imat od tih napada? stvarno mi neke stvari nisu jasne, i zašto ljudi to rade jel obijest ili neki interes u pitanju, sam Bog zna u svakom slučaju šta god da je meni je to sumrak logike napadat nekakve igraće stranice i na taj način ometat ljude da ne mogu igrat igru je stvarno dno dna, da ne mogu naći neku drugu zanimaciju u životu i kako doći do love na neki drugi način, neka hakiraju banke i njihovu lovu to bi im ja preporučio, tamo ima puno više love nego kod blizarda i kod nas pa eto neka budu mudonje do kraja i neka opelješe pohlepne banke, ja prvi ću im čestitat.

Kakave koristi? Pa recimo ucjene ih da ako im ne plate da ce napraviti napad. Blizz (ili kak se vec zove) ne plate i ovi otvore pipu :)

Banke je tesko "napast" jer sta imas kad im onemogucis internet bankarstvo kad se vecina prometa (ovo pretpostavljam) ne odvija tim putem.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo jedan moj mali osvrt na RoS..

Najveći strah (moj osobno a vjerujem i mongoih od vas) je bio prije izlaska patcha 2.0 i RoS-a taj kako će stvari funkcionirati bez AH..

Od izlaska Diabla 3 50% vremena je većina nas provela po aukcijskoj kući i traženja upgreda ili traženja kakvog predmeta za filipanje.. jer je drop (u usporedbi sa ovim sada) bio pravi očaj..

A sama kombinacija lošeg dropa i mogućnosti da se do boljeg predmeta dođe kupnjom je s vremenom ubijala igru.. naravno tu treba spomenuti i mogćnost zarade gdje su kojekakvi botovi i mali kinezi grindali po cijeli dana

ne bi li zaradili koji euro ili dolar.. što je u konačnici dovelo do toga da se igra svela samo na one zagrižene igrače i populacija igrača je drastično pala..

Naravno tu treba spomenuti i buildove za pojedine klase.. za svaku klasu je postojao samo po jedan build koji je funkcionirao i to je bilo to..

No onda se dogodio patch 2.0 koji je popravio stvari na bolje ali ne toliko na bolje da u konačnici ne bi spriječio Diablo od propasti.. jer se u patchu stvar svodila na malo izmjenjene statse na predmetima i to je to..

I naravno RoS..

Tu je blizz po meni napravio dobar posao..

S RoS-om dolazi novi lvl cap, novi Act, Adventure mode, novi loot.. i još po neka stvar.. Kvaliteta predmeta u usporedbi sa orginalnim Diablo je ne usporediva.. i nakon mjesec dana igranja se svakodnevno može naći upgrade..

Igra više nije samo za okorjele igrače nego i oni koji samo povremeno igraju imaju se čemu veseliti.. jer ako se odradi par bountya ili riftova gotovo sigruno će naći bolji predmet..

Jedna nova dimenzija igre koja je jako bila zaspostavljena, a po meni i beskorisna je Crafting.. bilo tko bez pretjerane muke sada može za sat vremena skupiti odgovarajući materija i iskovati odličan predmet..

No da ne duljim što se tiče novina ionako ih većina vas zna..

Jedna stvar koja je po meni treba dobiti više pozornosti su Uberi.. jer sada treba poprilično vremena da bi se uopće skupili dijeliovi za ključeve a da ne govorim o vremenu koje treba da bi se skupili svi djelovi.. a na kraju za što?

za prosječan prsten.. mislim da su Uberi u trenutnom obliku poromašena stvar.. taj prsten bi trebao biti stvarno Uber.. npr da može zarolati do 1000 main statsa i da može imati minimalno 5 main affixa..

U svemu ovome se izgubila famozna AH.. više ju nitko ni ne spominje i oni koji su najviše kukali za njom su je zaboravili.. i sam sam bio malo skeptičan oko toga kako će stvari funkcionirati bez ekonomije.. za sada funkcionira odlično..

napokon je igra postala ono što je i od početka trebala biti..

Stoga palac gore za RoS!!

Smrt u penziji

9 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
geothia kaže...
Jedna stvar koja je po meni treba dobiti više pozornosti su Uberi.. jer sada treba poprilično vremena da bi se uopće skupili dijeliovi za ključeve a da ne govorim o vremenu koje treba da bi se skupili svi djelovi.. a na kraju za što?

za prosječan prsten.. mislim da su Uberi u trenutnom obliku poromašena stvar.. taj prsten bi trebao biti stvarno Uber.. npr da može zarolati do 1000 main statsa i da može imati minimalno 5 main affixa..

S ovim se slažem u potpunosti!!! Preglupo je šta su preslabi, a trud koji se treba uložit za njihovo dobivanje je uber velik :(

16 godina
neaktivan
tkovi kaže...

Banke je tesko "napast" jer sta imas kad im onemogucis internet bankarstvo kad se vecina prometa (ovo pretpostavljam) ne odvija tim putem.

Pa i nisi bas u pravu, osobno sve obavljam tim putem kao i vecina ljudi koje poznajem, a o firmama ne treba ni pricati jer naravno da sve rade putem neta (osim onih "Kod Babe i siniva doo" i sl).

---

Sto se tice laga i igre, u zadnje vrijeme nemam problema s time.

Vidim da se začite na ubere, da, slazem se s time 101%...ne isplativo.

Opcenito su zakomplicirali kraftanje legendary itema (ne bi nista rekao da je onda taj isti gear "legendaran", ali ovako je ne potrebno zakomplicirano).

Netko je pisao i mjenjanju skillova i recimo dva seta geara on the fly, razmisljao sam i sam o tome te bi po meni to bila odlicna stvar (ne bi bili prvi da imaju tako nesto, a ni zadnji).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
18 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo je sa ekspanzijom postao ono što je trebao biti od samog početka.

Dakle sada napokon dužina prelaska kampanje liči na nešto, ima 5 klasa, hrpetina predmeta koji dovoljno često ispadaju, nekoliko modova igre za endgame, poboljšani crafting, ukidanje AH-a.

Vanilla Diablo me pustio za 2-3 tjedna laganog igranja, a RoS peglam od izlaska i još niti ne pomišljam na odustajanje {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina

Peglaš sam ili sa prijateljima?

15 godina
Diablo 3

kupio i ja RoS u subotu.. za sada od ovoga što sam stigao vidjeti, igra mi se čini stvarno odlična.

izbacivanje AH-a je bio potez i pol. stvarno mi je drago da ne moram ni pomisliti na njega.

ono najbitnije, ima se šta raditi u igri.. malo bounty, malo riftanje, malo traženje materijala za legende, malo-malo neki upgrade.. sve je na mjestu.

još da hoće u jednom trenutku neku vrstu battlegrounda ubaciti, sreći nigdje kraja. (znam da većina vas misli da diablu ne treba pvp)

vidim da dosta spominjete lag-ove.. ništa novo, bilo ih je prije, bit će ih i dalje.

ja sam ih imao malo sada preko vikenda. samo da ne bude loše kao ono jedno vrijeme (tamo negdje kada je izlazio hearthstone ili njegova beta) di se doslovno nije dalo igrati. {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Netko je pisao i mjenjanju skillova i recimo dva seta geara on the fly, razmisljao sam i sam o tome te bi po meni to bila odlicna stvar (ne bi bili prvi da imaju tako nesto, a ni zadnji).

Iako moram priznati da sam to jako cesto iskoristavao u d2, po meni to nema nikakvog smisla.

Recimo, Gandalf se borio sa svime i svacime, ali ga nikad nisam vidio da govori Balrogu 'daj samo malo pricekaj da se obucem u svoj frak sa zastitom od vatre i +15% dmg to demons'. Ili, 'ovaj truli drveni stap je zakukac, cek da skocim do stasha i uzmem Pig Sticker, skvicat ces mi ko' da si u Deliverance-u'.

Nosis to sto nosis, a ako se zelis oblaciti napravi to rucno (iako bi osobno dodao na to neki 2-3 sec cooldown) ili kupi Dress up Barbie IV.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
17 godina
Diablo 3

Ono što je moja zamjerka trenutno kod craftanja i hellfire ringova, što je previše randoma. Da barem znam da će statovi bit ok, da ima 1-2 zadana stata, nešto...

Mislim najgori u svemu je hellfire ring gdje možeš dobit grozne statove, a mučit se za njega - 4 keywardena farmat za 16 (edit:)keyeva za napast mobove u četvora vrata koji ne moraju opće dropat materijal, Skupit 4 ta materijala i onda craftat... prosječan ring, ili čak jako loš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 12:26 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice