Vecina stvari koje padnu imaju sad nekakvog smisla (kazem vecina jer ima nekoliko beskorisnih), enchantanje pomeze puno. Problem je sto ga u vanilli nema, pa je stoga dobro nabavit RoS - kosta od 25€ na vise pa ne bi trebalo biti prestrasno za vecinu ljubitelja ove igre.
Jako se isplati.
Sa nekim stvarima koje sam citao da planiraju uvesti/poboljsati ovo ce postajat samo bolja igra, a ne bi me cudilo da tokom 2015. dodje jos jedna ekspanzija, s obzirom na to koliko ljudi se vraca igri radi patcha 2.0 i ekspanzije. Svi frendovi su se nanovo zapalili za ovu igru, vracaju se njoj, a i neki koji nisu igrali nakon sto su vidjeli/isprobali RoS su nam se pridruzili... Diablo 3 naprosto nije bio ni do koljena onome sto je RoS sada... osim cinjenice da je inferno bio poprilican izazov. Jos nismo ne t6, ali iz jednostavnog razloga sto nam t1-3 lezi savrseno (ovisno ko sve igra i koliko brzo cistimo), te s obzirom da nema legendi koje padaju ovisno o torment tezini, a da navedene brzo cistimo, nema ni smisla igrat visi nivo. Trenutno si biramo opremu za upgrade na ciljani slot, ili near perfect rolove na iteme koje vec imamo. Jednom kad svi optimiziramo gear i tweekamo buildove misllim da cemo letit tormentom 4+.
bit će još koja ekspanzija ili će jednostavno napraviti diablo 4. koliko znam ove godine blizzard izdaje novu ekspanziju za wow, zatim se nešto priča o titan, pa mora doći još jedan starcraft i tek onda vjerojatno ide nešto novoga za diablo. najvjerojatnije će diablo doći na red negdje krajem 2015-ste ili negdje 2016-ste. no sigurno bude ekspanzija ili potpuno nova igra

lp