ne kuzim tamo na heroes screen kako racuna damage toonova ? jer cini mi se da ne uzima buffed nista ali ni gemove ne prati, jednostavno bez ikakvih skilova kad startam igru recimo imam 70k a na onom toon screenu mi pokazuje 60k, to samo kao primjer. drugo zivcira me class drop, sad kad farmam sa sorcericom ili WD dropa mi hrpetina itema sa int, recimo 2H mace ili bow sa int ili ili shield sa int....ili recimo dropa mi leg 2H spear kojeg jedino moze furat WD i koji je teski shit......sta da radim s tim, potpuno neupotrebljivo a od punog stasha i baga mi dropaju 3 itema za druge klase....znaci moram svaku klasu farmat posebno. jedino eto nabudzio sam followerse ali kad ne picim solo skoro nikad, mozda kad izadje exp pa prodjem jednom. od svih legova imam mozda dva upotrebljiva, i zato i furam sorcericu i WDa jer ovi ostali su ili broken kao DH i barb ili jednostavno nemam gear za torment za monka.
sorcerica je trenutno totalno OP i picio sam i sa jakom ekipom isto sorceri i unistavaju doslovno, WD je dosta slabiji jer su skilovi shit barem ovo sto sam dosad isprobo eventualno svako malo neki uber boost sa double sacrifice ali inace ful se primjeti ako neko u grupi nema dobar dps, traje pun kufer dok kilam nesto a na sorcerici ide bez beda a efektivno nemam ni blizu dps ko WD. DH je sjeban totalno sad sa hatred regen. totalno broken, mozda sa boljim gearom ali ovako kako sam prije furao ne ide vise. barb je dosadan manje vise, nikad kilat nesto bez obzira na survivability. monk jednostavno nemam gear.
dakle samo sorcerica ali vec x puta sam bio u grupi gdje smo svi 4 sorceri.....po meni to je ocigledno broken, nikad nije bilo tako.

nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi