Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.587.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
toshak kaže...

ajd brzinski svima koje izbacuje

bnet kod mene

Također.

17 godina
toshak kaže...

bnet kod mene

Iskon. Ne izbacuje.

15 godina
Diablo 3

T-com, izbacuje tako da ne mogu igrat.

Do Blizzarda je, a tome u prilog govore sve one poruke igraca na njihovom forumu. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Iskon, wireless

Igrao HC 3 sata između 15,30 i 18,30

bez ikakvih problema

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 20:37 (markinjoo).
16 godina
Diablo 3

Hmm,da...atm na poslu pa imam vremena razmisljat {#}

Malo sam napregnul mozdane vijuge i u biti sam siguran da sam u jutro odigral 2 runa sa monkom i 2x ubil key wardena u act 1 i tu dakle nije bilo nikakvih problema. Cilj je bil imat i12 kljuceva iz Act1 {#} i nema poseban razlog zakaj taj broj hehe

Sad jedino kaj se ne sjecam u kolko je to u jutro bilo,al vjerujem da je nakon 10h jer sam u 9h ustal

Nakon ta 2 kljucica sa monkom, prebacil sam se na HC WD,mozda ne odma nego ono nakon pola sata i pocelo je stekat i zezat. I od tad stek stek.

Pa sad pitanje. Da li je moguce da T-com i Bnet imaju isti "izlaz na internet" (ajmo to tak nazvati ukoliko to uopce tak funckinira), dok iskon ima izlaz prek nekog drugog? U biti kak to uopce funkcionira :) nekad je to sve islo prek Carneta ako se ne varam, a danas?

Uglavnom...valjda bu proradilo soon i za nas koji se nemremo igrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Jutros preko Tele2 sticka bez problema, sad me disconnectalo nakon 10-ak minuta. B-Net (no BF3 mi radi bez problema)

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

no BF3 mi radi bez problema

Ovo je kljucno u svemu ovome, a to znaci da je ocito problem do Blizzarda.

Kakav god problem bio....nadam se da ce ga uskoro rijesi(bio to ISP, Blizzard ili cistacica Mara koja je pocupala kablovinje).

Evo ja poceo kupovat nesto malo geara za wizza i nije me izbacilo cca 5 min i jos uvijek sam u igri. Jeee.... LOL {#}

Izdvojen post iz ove teme:

"Ok so we have problem in Greece, Ireland, Poland, Slovenia, Albania, Romania, Italy, Czech etc.15+ isps have SIMOULTANEOUSLY problem?That's Logic..."

P.S.

Ista star s WOW-om:

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/8048165401

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 21:17 (win32).
15 godina
Diablo 3

Ako tko kupuje novu opremu za likove, neka pogleda ove turtoriale od Shinobia, lik je odličan streamer, bio sam mu čak jednom na streamu.
Radi ove budžet gearove i stvarno funkcioniraju. Inače lik je i napravio neke svoje buildove ako se ne varam za monka i sl. Stvarno dobar igrač.

Win evo ti pomoć oko

1 0 hvala 1
15 godina
1.Lovac kaže...

Ako tko kupuje novu opremu za likove, neka pogleda ove turtoriale od Shinobia, lik je odličan streamer, bio sam mu čak jednom na streamu.
Radi ove budžet gearove i stvarno funkcioniraju. Inače lik je i napravio neke svoje buildove ako se ne varam za monka i sl. Stvarno dobar igrač.

Win evo ti pomoć oko

Hvala ti puno, upravo mi nesto tako treba jer ne mislim potrosit puno na wizza posto bi samo htio malo dici paragon i upoznat se s klasom.

Video se za sada cini odlican....

Edit:

Lik je lud! 

Za 10 mil je rijesio wizza s kojim bez beda igra MP10. Istina da nema puno Damage-a, ali prezivio je bez beda i samo mu vise treba da rijesi elite. Zakon!

Pogledati cu i ostale stvari koje je uploadao jer sam dobio dosta korisnih informacija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 22:03 (win32).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Igra tko na HCu sa Demon Hunterom? Tko je još mazohist? {#}

Za sada mi 4 lika stukli, jednom čak i Iskatu na Nightmare {#} {#}

To je jedina klasa sa kojom imam problema za prijeći Inferno. Probao sa 1-hand + shield, 4800 armor i 750 all res, 2300 life regen i elite pack Colossos Golgora me stukla u 2 sekunde.

Sada dižem 5. lika {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

čudi me da Shinobi još nije isprobao Buriza build za DHa, jebiga, kad imaš para svašta možeš isprobavati, mi sirotinja se držimo osnova

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Evo, uspio sam odigrati Act 1 run (sa Fields of Misery i Hollow-om), čak mi bacilo Inna hlače i Blackthorne remen {#} Onda me izbacilo.

Teoretski je moguće da su DNS problemi sa Blizzardom u pitanju (bilo je toga i u BF3), pauzirat ću do sutra od D3, pa vidjet je'l će se popravit.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Shinobi je definitivno odličan igrač, trudi se na raznorazne načine pomoć ljudima i sl.
Takvi ljudi zaslužuju imat gledatelje!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eld kaže...
toshak kaže...

bnet kod mene

Iskon. Ne izbacuje.

Optima isto ne izbacuje igram bez frke , već drugi run radim i normalno je sve .

16 godina
Diablo 3

Gore je win32 već bacio link na WoW forum gdje se ekipi događaju iste stvari ali evo jedan zanimljiv copy/paste iz tog topica od blue postera :)

"Whilst we can empathise with your situation and the frustration you must feel, it does not help at all to try and point fingers and complain when neither we nor you can do anything about it but wait until the issue has been dealt with by those who are actually in the position to work on it. So, for the moment I'd ask you to remain patient, perhaps temporarily look for an alternate activity such as watching a movie or having dinner, and check back in a few hours to see if things are running smoother. ~ Tyryndar"

Dakle, film, tekma ili klopa :) Barem za neke :) 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Koliko mi se cini sada je sve ok, ali na zalost malo je prekasno (bar za mene) za neko igranje jer imam neki predosjecaj da cu kroz cca 20 min. max osjetit na ledima mrzovoljne poglede bolje polovice...hahahaha...uzas. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

radi sada dobro, nije to do T.coma već do blizarda. kitu bi u poljskoj bugarskoj i da ne nabrajam dalje bio isti problem da je do hrvatskog T.coma.

i 5-3570K
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Pitanje dali je kod svih slučaj da gold reseleri pokušavaju prodat gold, dali vama stiže spam na mail ... Kako je posve sigurno zaštitit battle.net account ? Dali je jedina opcija često mjenjat pass ili ima neka bolja opcija ?

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
lizard_ago kaže...

Pitanje dali je kod svih slučaj da gold reseleri pokušavaju prodat gold, dali vama stiže spam na mail ... Kako je posve sigurno zaštitit battle.net account ? Dali je jedina opcija često mjenjat pass ili ima neka bolja opcija ?

Unaprijed hvala

Request za prijatelja u igri dobiva negdje jednoga na tjedan, ali na mail ne dobivam nikakve ponude.Valjda si negdje ostavio mail gdje nisi trebao. Što se tiče zaštite stavi si Authetificator. Čak je i onaj za Windowse dobar

13 godina
Diablo 3

Jer ima neki privatni server za diablo ili emulator ? .... 

Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
razermario kaže...

Jer ima neki privatni server za diablo ili emulator ? .... 

Ne isplati se igrati na privatnim serverima, realno.

Sve blizzardove igre su multiplayer based games, trude se da balansiraju koliko je moguce sve, da uklone bugove itd.

Kod privatnih servera, najvise sto mozes naci blizzlike je nekih 40% mozda cak i manje. Sve je to dobro, ali fali onaj osjecaj koji je bio kad se igrao blizzardov server, fale ljudi, ekipa a ne idioti koji zauzimaju realno 75% svakog privatnog servera.

Licno sam igrao na privatnim serverima wow i jednostavno ne. Privatni serveri za Blizzard igre su fail. Ako mozes kupi si key, svaki dan ostavi koju kintu sa strane i gg ako ne okreni se i produzi dalje. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan

Igrati to u nekom ne blzzardovom okružju nije to to. Usput igru možeš kupit za smješne novce ako se potrudiš malo

15 godina
formula1live kaže...
lizard_ago kaže...

Unaprijed hvala

Request za prijatelja u igri dobiva negdje jednoga na tjedan, ali na mail ne dobivam nikakve ponude.Valjda si negdje ostavio mail gdje nisi trebao. Što se tiče zaštite stavi si Authetificator. Čak je i onaj za Windowse dobar

Cekaj, koji za windowse?

Osobno koristim onaj na androidu i iskreno malo zivcira stalno kuckanje brojeva, ali bolje i to nego da mi netko hakne acc i da ostanem bez svega.

Da imam za windoze, onda bi sve bilo jednostavnije tj. copy/paste.

Sto se tice spama, na mail mi bas nikada nista nije stiglo, ali mi stize kroz zahtjeve in-game i totalno me to iritira, a prijavljivat spam se ne isplati (bar koliko sam citao o tome).

Opet, nije mi jasno kako ne mogu izaci na kraj s time, ali vjerojatno oni bolje od mene znaju  znaju razloge zasto ne mogu to tako lako izvesti.

13 godina
odjavljen
win32 kaže...

Cekaj, koji za windowse?

Ovaj "WinAuth" :). Ako se bojiš da ti preko njega netko ne hakira račun imaš ovdje thread o tome pa ako ti se da čitati... : http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210106822 . Ljudi koriste ovaj authetificator i za WoW.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam koristio, tj. još koristim taj za WIN i cool je, na mobu mi je bzvz, ovako uvijek u folderu kraj diabla imam i ovo. I laganini je samo copy paste i riješeno. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Ja sam koristio, tj. još koristim taj za WIN i cool je, na mobu mi je bzvz, ovako uvijek u folderu kraj diabla imam i ovo. I laganini je samo copy paste i riješeno. 

ja ne znam copy pastetat. odnosno probam "citirat" brojke ali neće, u čemu je problem?

i 5-3570K
13 godina
odjavljen
GoodAngel kaže...

ja ne znam copy pastetat. odnosno probam "citirat" brojke ali neće, u čemu je problem?

Ne znam da li si ovako probao ali stisneš gumb "Copy to Clipboard" prije paljenja  igre, a u igri kopiraš brojke sa "CTRL+v".

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo kolega i ja sam stavio, samo klikneš na označeno i stvar riješena. 

Đuro#2155
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni se svidio winBMA jednom davno, pa ima i alternativa ako netko želi :)

(samo se klikne na prostor sa brojem za copy to clipboard)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Evo kolega i ja sam stavio, samo klikneš na označeno i stvar riješena. 

ma kliknem ja, ali mi tamo na blizardu u onom prozoru gdje traži autentikaciju ništa se ne pojavljuuje, u čemu bi mogo biti problem?

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice