novo najbolje, po nekim portalima koji prodaju igre naravno, cca 300kn, teško ćeš proći ispod za novi cd key.
edit:
evo našao sam za 260 da ima novo za kupiti
link?
novo najbolje, po nekim portalima koji prodaju igre naravno, cca 300kn, teško ćeš proći ispod za novi cd key.
edit:
evo našao sam za 260 da ima novo za kupiti
link?
A šta ti ga ima biti žao....Pogle mu kraftanog amuleta koji već ima, ne znam šta kuka...A i neš ti 1000 DE, pa skupiš ih za 10-15 dana - i to ne luđačkog igranja Vote ili Warrior resta. I ne mora biti neka epic dps group.
Ljudi imaju po 6-7k kraftova pa nisu dobili bis amulet ili bracere...eto neki dan je avoid krafto 5k amuleta i nije dobio bolji.
Ja sam isto nedavno krafto 1200 shouldera i nisam dobio kakve oću (dex 300+,allres,vita i life%). Dok je prijatelj krafto 20 dex shouldera i dobio takve..valjda bi tako trebao funkcionirati random
Ako ko oce igrat d3 zajdeno , ono teamspeak skype bla bla ...
add me : Suba#2422
Evo samo da se pohvalim, da me ubio ruter.
Najbolja stvar koja se igraču može dogodit :(
Šteta Franjo... Dokle si došao ovaj put?
Najbolja stvar koja se igraču može dogodit :(
Šteta Franjo... Dokle si došao ovaj put?
Ma nekako mi upoće nije teško palo, to je već preraslo u dvoznamenkaste brojeve uginulih likova preko 60lvl.
Ali s ovim sam došao najdalje, paragon 29, a bio sam na mp3, to e zenulo, da sam igrao mp1, ili 0 sigurno ne bih poginuo.
Eh i da, naravno igrao sam u poblic, i baš kad smo došli na elite, tu krepao net.
Evo mog još ne izbrisanog lika. Eh ovoga mi baš žao, tako sam dobre kraftae iteme imao. :S
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/27201008
Pa imaš stvarno odlične HC likove...
Al bolje bi ti bilo da nastaviš igrat ovog sc barbara ;)
Pa imaš stvarno odlične HC likove...
Al bolje bi ti bilo da nastaviš igrat ovog sc barbara ;)
Ma SC upoće ne igram, tu i tamo zaigram monka na SC, jer s frendom na mp8+ pičim po ključevima ponekad, on skuplja za ring, barbar nije loš, ali ne sviđa mi se baš igranje s njim.
A HC mi je ipak zakon, nekako puno zanimljivo. A ništa, i onako nisam igrao zadnjih mjesec, baš nešto, bili ispit i malo oko faksa.
Ali HC je HC, nema zanimljivosti i adrenalina na normali :D
Inače se ne volim radovat tuđoj nesreći, al Kongor mi je totalno antipatičan tip....
Tako da nije mi uopće žao šta od 1001 kraftanog amuleta nije ništa "dobro" dobio... Lik ima amulet kraftani koji je prebolestan, da je meni onakav amulet plakao bi od sreće :D
Inače se ne volim radovat tuđoj nesreći, al Kongor mi je totalno antipatičan tip....
Tako da nije mi uopće žao šta od 1001 kraftanog amuleta nije ništa "dobro" dobio... Lik ima amulet kraftani koji je prebolestan, da je meni onakav amulet plakao bi od sreće :D
LOL jesi gledo na youtube kad mu je onaj barb salvago sword od 10 bilja
LOL jesi gledo na youtube kad mu je onaj barb salvago sword od 10 bilja
Daj hitno link!!!!!
Tek sam sada pogledao video. Onda ni moj craftani za barba nije za baciti :)
Tek sam sada pogledao video. Onda ni moj craftani za barba nije za baciti :)
Ne da nije za bacit nego je bolesno odličan!!!
Ma čua sam verziju ove priče od ovog lika i ovaj Kongor je lažov ultra velik!!! Bia sam na ts-u s tim likom....
EDIT: ne samo vezano za ovo.... ugl. besmisleno je pričat o bilo kome tko ima veze s KingKongorom...
Makar mi je Kongor pomalo antipatican lik (znam nekada pogledati njegov live stream i ima neke nebulozne izjave no ok...), ali imho lik ga je shebao.
No, sta je tu je.
-----
Nego, ganjam si kompletno sve nove skillove na barbu i ne znam sta slozit jer sam se navikao na sve ovo sta sada koristim i sada mi je totalno tesko cak i najobicniji Bash - pulverize maknit (izgleda da sam se navikao na odlican zvuk koji proizvodi! LOL).
Ima netko ideju za ok build kojega bi koristio dok soliram tj. neki univerzalni za sve, a i da mogu udarat na MP4-5 (vise ne idem jer mi je ovo za sada ok).
E sada, ne volim one opcije kada mi je secondary tj. lijevi klik misa HOTA, a nisam bas ljubitelj ni Seismic Slam-a.
Isto tako vazno mi je da ne umirem svako malo pa mi je ok da pod pasivnim skilovima imam npr. Nerves Of Steel/Tough as Nails (trenutno su mi ta oba skila na barbu, a treci je Ruthless).
Ako iekipa imate malo vremena bacite oko na ovog mog barba i njegov gear te skillove pa da mi preporucite nesto novo od skillova da malo promjenim nacin igranja i malo sve osvjezim oko skillova.
Isto tako su svi dobronamjerni savjeti oko opreme dobro dosli.
Evo jos jednom link do barba:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nino-2482/hero/18513871
Zahvaljujem unaprijed i vidimo se gore.
https://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#aUhcRP!ZYd!YZZZYc
Evo skilovi, ovo bi ti moglo puno pomoć, al kronično ti fali dps-a pogotovo za mp5 koji spominješ...
Koliko golda imaš, za nekih 10-20m možeš promijenit dosta toga i dobit sigurno 50k dmg :D
Evo skilovi, ovo bi ti moglo puno pomoć, al kronično ti fali dps-a pogotovo za mp5 koji spominješ...
Koliko golda imaš, za nekih 10-20m možeš promijenit dosta toga i dobit sigurno 50k dmg :D
TNX, ali vidis sto se tice DPS-a bez nekih vecih problema udaram na npr. MP4 dok ni na MP5 se bas ne mucim (ne sjecam se kada mi je barb zadnji puta otisao u vjecna lovista na MP4), ali mi treba malo vise vremena da porokam sve mobove.
Golda? Imam za potrosit bez beda oko 50-60 M, a i vise ako treba.
Sta mjenjat od opreme? Jedino sto znam da u zamjenit Echoing F. s onim koji ima veci DPS i free socket za emerald tj. za Critical hit damage.
Recimo amulet mi se cini ok za sada i njega ne bi mjenjao jer za bolje treba dosta love, a od opreme nije bed promjenit neke stvari no definitivno je obavezno da mi ostane +24% speed.
Ja bih promjenio rukavice za neke s crit.dam. i cc ili cc i att.speed.(ili sa sva tri statsa ali to ej skupooooo), uzeo lacuni s cc i promjenio echoing fury , malo lifea bi izgubio pri tome ali ak je meni s wizzom dosta 35k na mp5-7 onda nece ni tebi bit nista ako malo padne
Dodajte me za farmanje mp4-7 JETHRO#2200
Ja bih promjenio rukavice za neke s crit.dam. i cc ili cc i att.speed.(ili sa sva tri statsa ali to ej skupooooo), uzeo lacuni s cc i promjenio echoing fury , malo lifea bi izgubio pri tome ali ak je meni s wizzom dosta 35k na mp5-7 onda nece ni tebi bit nista ako malo padne
Dodajte me za farmanje mp4-7 JETHRO#2200
Budem nesto smudrovao, pogledati cu malo sta se nudi.
Naletio sam na Lacuni s Critical hit c. i s Atack speedom i za cca 5 M se nadu neke ok, ali nisam ovako na brzinu nasao niti jedne s Critical hit damage.
35k life-a je malo, ipak bi se pobrinio da ga ostane malo vise (sada ga imam oko 50 k)....no 35k mi je malo.
Promjenom Echoinga cu izgubiti malo life-a, a otislo bi malo i ako bi uzimao druge Lacuni (bar po onome sto sam sada na brzinu vidio, ali kasnije dok cu imati vremena cu jos malo pogledati).
Imao sam jedne rukavice koje sam kraftao i imaju Critical hit damage (samo 24%) i Critical hit chance (9%), samo mi je sada life pao na 36 k...no to su neke moje skraftane pa cu naci neke druge/bolje.
E sada, sto se tice ovog builda kojega je rekao kolega Lovac:
...Instigation mi se nikako ne svida na Bashu i kao defence skill bi ipak stavio nesto drugo, a ne Sprint jer ne volim letit po mapi, nije mi cilj samo jurnjava okolo vec volim igrat i sve porokat pa sam mislio da mozda umjesto toga stavim nesto slicno ovome (napominjem da je ovo samo primjer i samo sam zamjenio ono na Bashu i maknio Sprint s desnog klika):
https://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#aQhcRP!ZYd!bZZZYc
Jos mi je cudno koristit zajedno Whirlwind i Rend, a izbacit npr. Ground Stomp koji je imho odlican (svakako bi ostavio Ground Stomp i stavio ga umjesto Whirlwinda ili Renda)
Mozda "primary" zamjenit s necime od ovoga (tek radi promjene):
Cleave - rupture/broad sweep
Frenzy - sidearm/maniac
...tesko bi se navikao na nesto drugo osim Basha, ali mozda bi trebao dati malo duzu sansu Cleave-u ili Frenzy-u no zato me zanima misljenje ekipa koja je duze vremena cesljala s barbom i sta im se pokazalo kao najbolji primary skill.
Vidim i da dosta ljudi voli udarat samo po HOTA, meni se to npr. nikako ne svida.
Za pasivne skillove nisam jos nista posebno gledao, ali znam da definitivno ostavljam npr. Ruthless i jos moram naci neka dva uz to (Weapons Master izgleda ok, Brawler isto tako....to su jos naravno Tough as Nails i Nerves Of Steel, makar sada ne bi vise volio koristit ta oba skilla zajedno).
Znam da je tesko to ovako nesto smudrovat jer svatko igra drugacije i nismo svi isti pa je to sve malo zbunjujuce.
Kako god bilo, hvala vam svima ekipa.
Naletio sam na Lacuni s Critical hit c. i s Atack speedom i za cca 5 M se nadu neke ok, ali nisam ovako na brzinu nasao niti jedne s Critical hit damage.
35k life-a je malo, ipak bi se pobrinio da ga ostane malo vise (sada ga imam oko 50 k)....no 35k mi je malo.
ne igram barba pa neću komentirati većinu toga, samo da ne budeš u zabludi.. lacuni sa chd-om ne postoji.. samo ias + chc. zapravo niti jedan bracer nema chd.
i da.. 35k hp-a je malo za visoke mp lvle.
Nisam mislio da treba doci na 35k healtha nego da moze mal zrtvovat za veci dmg :D
ne igram barba pa neću komentirati većinu toga, samo da ne budeš u zabludi.. lacuni sa chd-om ne postoji.. samo ias + chc. zapravo niti jedan bracer nema chd.
i da.. 35k hp-a je malo za visoke mp lvle.
Tako je, nema s CHD, ima samo CHC i IAS.
Sada cu malo pronjuskat i vidim da ima ok stvari za ne tako veliku lovu, bar sto se tice Lacuni-a.
Evo samo da se pohvalim, da me ubio ruter.
Uh, šteta lika imao si jako dobrog monka!! a jeb ga sada iznova :) ja se bojim igrati sa svojim barbom sada stoji na 60(10) i ceka bolji internet:)
Ma je šteta mi lika, kraftrani itemi su me baš dobro posr*** takve dobre nemam niti na SC.
A kraftao sam brdo toga, i ništa dobo više si nisam ostavio, a sad sam kreuo s WD što sam imao u pripremi, evo malo sam igrao danas, digao ga na 46lvl, i sad polako.
Možda uskoro budem sa svojim prvim WD na inferno :D
Inače nikad nisam igrao s njim prije.
ajmo mala diskusija.. dali je netko probao solirati ubere mp10, i mišljenje kakvi statovi su potrebni za to.
čitam online svakave baljezgarije od svakakve slabašne ekipice koja navodno solira ubere pa me zanima vaše mišljenje..
znači zanima me direktni facetank bez izbrijavanja i kombinacija..
i BTW nije mi cilj farmati solo, nego gledam na to više kao na neku vrstu achivementa.. inače ja čisto solidno igram mp10, iako se i dalje nađe pokoji elitepack (ili 2 od jednom) sa ludom kombom affixa koja me zna povremeno izmrcvariti..
što se ubera tiče za ghoma i rakanotha se ne brinem, jer sam za njih siguran da to mogu odraditi.. mislim da su mi do sada maghda/king bili najgori..
Ja sa svojim monkom što imam na SC baš sam ga i radio da mogu solirati na MP10, obavezno obje ruke LS (bez toga ništa, što bliže 6% to bolje), što više resista, kažu 800+, armor 5000+.
I može se igrati, nije neki problem, ali predugo mi traje, jer nemam baš love da kupim vrhunska oružja. Imam oko 100k + dmg kad sve naštimam buffam i ostalo, i premalo je to.
Jer dugo ubijam, a naučio sam u hardcore se jako dobro paziti, tako da idem na sigurno i ne ulećem bzvz.
Ali kao što rekoh, ako nemaš dobar dmg onda je bzvz, jer traje i traje.
Tako da ja i frend igramo na MP8, najčešće igramo nas dva, barbar i monk, dmg oko 100k obojica, i rokamo ubere cca 4-5min.
Tu i tamo se dogodi da krepam kad ubijam magdu, pa ode k*** u ćošak i pobaca lasere :)
its been a good day maknuo sam si hellfire ring jer mi jer sam nabavio žuti koji mi daje 4.7k dps-a...
onda iz fore išao craftati 12 amuleta i dobim ammy koji mi daje 10k dps-a i čudo hp-a
i na kraju još skužim da moj stari amulet izgleda vrijedi puno više nego što sam mislio zbog loh-a i meni kada sam ga kupovao nebitnog int-a
Eto mene dovukao sam se i ja opet po tko zna koji put na HC lvl 60 (2) trenutno. Skoro sam došao pred Butchera i ide bez imalo problema , lagana šetnjica na MP1. Samo da pređem taj hebeni HC do kraja na infernu da dobijem ta 2 achivementa koja mi fale za HC
Evo lika : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hrwoje-2333/hero/28653142