Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.395.802
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Diablo 3

Danas sam ja frenda boostao, došao je na lvl 11 i odmah u act3, i nije dugo prošlo da nije umro. 
Malo smo se prenaglili.

A danas opet noviteti u kraftanju, došle nove rukavice na HC
http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/27201008

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Diablo 3
Franjo15 kaže...

Danas sam ja frenda boostao, došao je na lvl 11 i odmah u act3, i nije dugo prošlo da nije umro. 
Malo smo se prenaglili.

Na HC je nejbolje boostati sa WD-om. Sve ostalo je jako riskantno.

Dobre rukavice, ali daj reci da li se isplati kraftati iteme? Ja sam iskraftao samo neke srednje shoulderse i to je jedva ispalo donekle dobro. Nekak treba dobra sreće da nešto ispadne.

16 godina
Diablo 3

Ja sam prezadovljan s kraftanjem, bolje sam iskraftao stvari nego na SC, ili su poboljšali statove koje izbacuje ili šta već.

Naravno smeća ispadaju, treba imati love, od rukavica sam oko 25-30 kraftao, amulet jedan i super ispao, soulders možda oko 10komada, bracer mislim da je 7. ovaj koji imam.

I poboljšao sam dmg brutalno s usporedbom koliko bi love morao dati za takve iteme na HC.

Svakako se isplati, i frend je tek krenuto nedavno sa mnom na HC, i isto s kraftanim itemima se unaprijeđujemo.

Svakako probati. Samo treba igrati na inferno i sam skupljati sastojke, tako se jedino isplati, jer ako sve kupuješ, nema smisla, ToS košta 12500 golda, i ostali elementi nisu baš jeftini kao na SC.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...
Tonči kaže...

Jel netko voljan boostati druge na HC?:)

Al počimaš HC?

A hoću malo, da. Neću pretjerat jer nisam ljubitelj "too many input..." poruka i izbacivanja s Battle.neta, ali malo da. Ekonomija je zdravija.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
16 godina
Diablo 3

Ring lvl 25 jučer sam prodao za 500k golda. 
I tako te neke stvari niskih lvl jako se dobro daju prodati. Za početak se da zaraditi lova :)

Ekononija je zdravijanego na SC.

Sretno na HCu 

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...
Franjo15 kaže...

Malo smo se prenaglili.

Na HC je nejbolje boostati sa WD-om. Sve ostalo je jako riskantno.

Dobre rukavice, ali daj reci da li se isplati kraftati iteme? Ja sam iskraftao samo neke srednje shoulderse i to je jedva ispalo donekle dobro. Nekak treba dobra sreće da nešto ispadne.

Ma sve to zavisi ja sam frenda boostao sa svojom poginulom DH- om i išlo je normal i dobar dio nightmarea na mp10 bez imalo problema.. Dere ko blesavo .... Još kad staviš neki jači gem i na lvl-u 23 cain set leveli lete. 

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Unaprijeđen barbar :D
https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20893846

Nova 2 weapona, novi ring, nova kaciga, nova 2 belta (WH + IK)... Slijedeće šta planiram unaprijedit je definitivno oklop za dobit više vit. Pati mi strašno taj vit, uspio sam life dignit za 10k s ovom novom kacigom i WH, al loše je to...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Unaprijeđen barbar :D
https://eu.battle.net/d3/en/profile/ZloUmni-2941/hero/20893846

Nova 2 weapona, novi ring, nova kaciga, nova 2 belta (WH + IK)... Slijedeće šta planiram unaprijedit je definitivno oklop za dobit više vit. Pati mi strašno taj vit, uspio sam life dignit za 10k s ovom novom kacigom i WH, al loše je to...

evo ne znam kako da ti posaljem na pm

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidiš da je poludia totalno ovaj d3 :P
Btw baš sam se čudia kako imamo isti dmg, a imaš opremu 500m skuplju od moje ;) i daj tih 80m ti zjapi prazno, moga si mi kupit nešto :P

2 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Evo počeo inferno act1 MP0. Za sad ide lagano.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkoWiz-2836/hero/27451641

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Nakon 12-13 mrtvih likova ja sam odlučio paralelno dizati ostale klase. Ovako mi se više isplati jer opremu koja pada mogu koristiti na drugim likovima, a da pri tome ne popunjavam nepotrebno inventorij jer i ovako jedva nalazim mjesta u njemu. S obzirom da se na HC gotovo sve može prodati inventorij se jako brzo napuni. Poslije kada ih dignem na lvl 60 ići ću u lov za njihove nadogradnje sa WD-om koji jako lako farma MP1.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toshak kaže...

.evo ne znam kako da ti posaljem na pm

druga slika. drek-root. odvalio sam se od smijeha

{#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
Darko1983 kaže...

Samo si nabi dovoljo resista, da možeš normalno igrati kasnije u act3.

Evo kako kod mene izgleda monk:

Pa javi se možemo i zajedno zaigrati. 

Đuro#2155,
16 godina
neaktivan
Diablo 3

barbari s ice climbersima, što se ingame izgleda tiče oni su plavi na nogama? ja kad ih imam na sebi nemaju nikakav izgled, kao da sam bos pa mi nije jasno :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Vjerojatno je na njima koristen vanishing dye.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

1 1 hvala 0
17 godina
mamutarka kaže...

barbari s ice climbersima, što se ingame izgleda tiče oni su plavi na nogama? ja kad ih imam na sebi nemaju nikakav izgled, kao da sam bos pa mi nije jasno :S

Možda ih je netko ofarbao onom nevidljivom bojom ("Vanishing Dye")

Ja sam to iskoristio na par itema jer volim gledati lijepu glavicu svoje DH.

Uzmi neku drugu boju i obojaj ih, pa ćeš vidjeti da li ima promjene.

EDIT: Eto mi na, prestignu me jer pišem dugi odgovor {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 15:31 (TomoR).
13 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

Moguce da je na njima koriscen onaj vanishing dye. Kupi all-soap dye ili kako se vec zove i ponisti nevidljivost pa ces i ti imati plave  {#}

EDIT: Ja tek kasnim {#}

ratko0309#2153
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 15:35 (sauronas).
17 godina
Diablo 3

{#}   

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

od kad se legendarni itemi mogu farbat , kaj je to nekaj novog ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

da, to je to, sad se prikazuju :D

da se mene pita, kad se stavlja na ah automatski bi trebalo bit vanishano..ali ne pita se pa nek zuje ljudi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Franjo15 kaže...
Darko1983 kaže...

Samo si nabi dovoljo resista, da možeš normalno igrati kasnije u act3.

Evo kako kod mene izgleda monk:

Pa javi se možemo i zajedno zaigrati. 

A već sam te dodao za prijatelja, pa da se još ulovimo online. Morat ću prvo malo Act1 farmat da nabavim iteme

17 godina
ESepulTribE kaže...

Od 1.0.7.

17 godina
ESepulTribE kaže...

Ne mogu se farbat, mozes zapravo samo odabrati da li ce biti prikazani na liku (u svojem originalnom obliku i boji) ili ne.

Mozes jedino koristiti Vanishing Dye ili All-Soap's Miraculous Dye Remover.

13 godina
protjeran
Diablo 3

TeamSpeak server 78.47.85.156

Najbolje hosting usluge, besplatni premium web hosting, i sve ostale usluge. Posjetite www.bestofservers.com i doživite nešto novo.

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Zasto na infernu tako sporo lvl. idu prosao sam 2 poglavlja skocio jedan lvl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Malen MP, nemas Hellfire i/ili ruby u helmu, krivi odabir poglavlja.

0 1 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Poslje Worthama ima taj vendor. Roger the Alchemist .... na putu do sljedeće mape. valjda ima 10% da nastane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Best of Servers kaže...

TeamSpeak server 78.47.85.156

Darko1983 kaže...

Poslje Worthama ima taj vendor. Roger the Alchemist .... na putu do sljedeće mape. valjda ima 10% da nastane.

Sastanak tocno u ponoc, iza one male kapelice, Roger ne moze doci, umro mu hrcak. IP servera se mijenja u 173.194.35.184. Tko leti vrijedi, tko ne leti... sve vam je jasno.

17 godina
odjavljen
sauronas kaže...
Mrgud Veliki kaže...

Ok,ti kazes da moja oprema ne vredi 400m. Ako te ne mrzi proveri na ah koliko kosta ovaj moj rare ring (200m bez life %,ali za tebe neka bude 100), kazes da je inna temperance los (150 vit,istina "samo" 8% as), kazes da nemam all ress na armoru (imam lighting ress ako znas sta je one with everything),Istina je da sam platio oruzje 150m (oko 100m main hand,50m offhand),natalya ring (cca 50m),gemovi oko 150m. Da imam 164k dps bez ikakvog buffa,ali nije problem dogurati ga do 200k uz dobar odabir skilova. PS. nekad i ovo koristim  Samo nemoj ti nekom da govoris o skromnosti {#}

Ma sve OK. Nisam mislio nista lose... Jednostavno sam napisao svoje misljenje... Forum je mjesto druzenja, izmjena misljenja, zezanja, a ne lijecenja frustracija sto rade neki ovdje, nazalost... Ali to je nadasve njihov problem i njihove okoline.

Ako ti kazes da vrijedi, necu ulaziti u to. Generalno na AH sam sada kada skupim nesto novca da napravim upgrade njenog monka i moga wizza (s ostalim likovima se trenutno ne igra, mada ih ima i na paragonu 50). No, ja ne bi dao tolike pare za tako nesto. Sve najbolje.

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

A baš 250k DPS-a za 400M je LOL. Kako sam već rekao, oprema je itekako skuplja. 100M je neki minimum za high-end opremu i to ako baš trebaš nešto što nitko drugi ne treba.

I ja kazem da je LOL. Na stranu sto ja nisam nigdje napisao 250K - to je gotovo 100K vece od od toga monka o kojemu se radi, ako se ne varam (sto mozes sa covjekom koji iz lazi ulazi u laz kako vidim prema vasim kvotanjima - eno rusi se nenormalno server sa 4 CM wizza kako je on rekao - mora da uvijek upadnem u uber server koji nece da se srusi).

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 1:12 (Mrgud Veliki).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice