Kada 1.07 postaje implementacija same igre, a ne PTR?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
otprilike im je do sada PTR trajao oko 3 tjedna
otprilike im je do sada PTR trajao oko 3 tjedna
E, a da te pitam, recimo ja sad lika prebacim na PTR, da li opet slijedi procedura vraćanja s njega natrag kasnije, ili jednostavno ostajem na njemu i automatski nastavim igrat kad se full implementira u igru?
PTR likovi se brisu.
PTR likovi se brisu.
Hvala.
Ovako, dobio sam Diabla uz obavezu da ću plačati WOW godinu dana, nisam platio za 2 mjeseca i sad su mi izbrisali igru, zanima me da li će mi ako nastavim plačati vratiti igru sa likovima koje sam imao ili moram kupiti novu, sad ima samo onaj starter edition?
Ovako, dobio sam Diabla uz obavezu da ću plačati WOW godinu dana, nisam platio za 2 mjeseca i sad su mi izbrisali igru, zanima me da li će mi ako nastavim plačati vratiti igru sa likovima koje sam imao ili moram kupiti novu, sad ima samo onaj starter edition?
kontaktiraj njihov suport, reci da nisi mogao placati wow jer si ostao bez posla i da si sad ponovno zaposlen te da mozes nastaviti palacati te da ti, ako je moguce, vrate igru...
meni se dogodilo da sam zaboravio nadoplatiti wow i nakon 2 tjedna se sjetim i slozim im mail te su mi ovo odgovorili:
Thanks for your message.
Please don`t worry even if we will remove the rewards we will be able to reactivate your annual pass as soon as you will be able to pay for it again.
Please contac us when you will setup new subscription so we can fix it for you.
If you have any further questions or concerns please do not hesitate to contact us again.
Hvala probat ću tako
E trebam pomoc neznam kako da vratim si svoj acc , jer dok su bilo ono nesto sa hakerima su mi blokali acc iz sigurnosti,a nisam dosta dugo igrao pa sam sad isao glet i nemogu na njega a dok si ga hocu povratiti nemogu jer sam si zaboravio tajno pitanje sto da radim
?
E trebam pomoc neznam kako da vratim si svoj acc , jer dok su bilo ono nesto sa hakerima su mi blokali acc iz sigurnosti,a nisam dosta dugo igrao pa sam sad isao glet i nemogu na njega a dok si ga hocu povratiti nemogu jer sam si zaboravio tajno pitanje sto da radim
?
Kontaktiraj support, objasni im situaciju.
Vjerojatno ćeš im morat poslat sken osobne s podacima koji su na accountu.
?
Ali u tome je fora da neznam koji su podaci na acc jer sam igru igrao zadnji puta kad je izasla...tako da se nesjecam...a imam doma u kutiji Key bi to pomoglo ?
?
Ali u tome je fora da neznam koji su podaci na acc jer sam igru igrao zadnji puta kad je izasla...tako da se nesjecam...a imam doma u kutiji Key bi to pomoglo ?
da ako imaš key bude ti to pomoglo ali budeš trebao i dati presliku osobne tako je moj frend ponovno aktivirao akaunt, samo im javi na suport
Jel neko ima FPS problema u Diablu :D ili je samo kod mene skace sa 15 u mass fightu do 150 normalno :S
A pokrecem igre tipa Metro 2033 sve max :S 1440*900
Jel neko ima FPS problema u Diablu :D ili je samo kod mene skace sa 15 u mass fightu do 150 normalno :S
A pokrecem igre tipa Metro 2033 sve max :S 1440*900
meni je jako živnula igra nakon upgrade-a diska.. malo si zagooglaj, ima neka fora da se neki file-ovi prebace na usb, onda leti.. ima i neka fora sa vsync-om i max pre-rendered frames..
Jel moze neko pojasniti kako da se nosim sa reflect damge packovima sa wizardicom svojom ovo je strasno izgorim u par sekundi ako burstam.
Ako igraš archona onda life steal, ako igraš CM onda LoH.
Nerfaju reflect u idućem patch-u pa se strpi! :-)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Nerfaju reflect u idućem patch-u pa se strpi! :-)
glupost samo nerfaju ..
Mrzim reflect i s jedne strane mi je drago šta će ga izmijenit, ali opet sa druge ne kužim tu konstantnu potrebu za ubijanjem bilo kakvog izazova u igri.
S tim da se reflect jako lako riješi raznim oblicima life gaina.
da, ono što mi najviše stvara probleme na najvećem mpu su reflect + molten, oboje nerfaju
Nerfaju molten al će zato buffat plagued i po meni je to velihi zaheb.
Jedan plague po sebi nije opasan, ali često se desi da elite toliko nastackaju tog zelenog čuda da te skrši u sekundi kada prijeđeš preko njega.
po meni bi trebali sve duplo pojačat a ne nerfat ..... i ovako je igra prelagana , kad slušaju debine amerikance koji samo cmizdre
jel itko uspio išta golda prodati po 0,25 na ah-u da novci sjednu na autentikator?
molten meni nije ni približno problem kao reflect.. mp10 nema šanse da ne poginem ako elite ima reflect, što god radio.. probao sam i sa 2 LS weapa uz sve ostalo od regena što imam i no friggen way. sa standardnim setupom se često spalim i na mp8.. ispod mp8 ide
BTW baš sam se nekidan epično 1-hitao sa exploding palm-om na mp10 reflect dmg eliteu
par milja HP-a u minus LOL
evo description skilla:
Cause a target to Bleed for 745% weapon damage as Physical over 9 seconds. If the target dies while bleeding, it explodes and deals 30% of the target's maximum Life as Physical damage to all nearby enemies.
jel itko uspio išta golda prodati po 0,25 na ah-u da novci sjednu na autentikator?
Ja bas gledam cijene golda jer ga imam ko u prici i vidim da je zadnjih par dana skocila cijena. Cekam patch u nadi da ce skocit jos....:) http://www.d3rmt.com/auction-house/gold/eu/
Ja bas gledam cijene golda jer ga imam ko u prici i vidim da je zadnjih par dana skocila cijena. Cekam patch u nadi da ce skocit jos....:) http://www.d3rmt.com/auction-house/gold/eu/
pa cijena je ostala već tjednima 0,25? zar ne?
Cisto da se javim u temi da mi bude na popisu aktivnih :D
Cekam patch, neda mi se skidati PTR, pa onda opet malo upaliti.
pasivi kao npr. hydra i bleed dobro idu na reflect , pa uzmite u obzir to